Σελίδα 17 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 267

Θέμα: Fotografe..olh Thn Texnh Sou Na Valeis

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    σοτο-σαν το tep;ice ειναι πολη βορειοανατολικα της πραγας οπου ειναι..ολοκληρη η πολη ενα απεραντο ...ελο!!!

Ο ζεφυρ το επιασε αυτο με τα κουνελακια!!

Και τελος μου πειτε οτι σας επιασε το προβλημα με τη φισα γειωσεων...τα πρασινο καλωδιο το χοντρο εκαψε;

Μμμμμ.....ευτύχως που δεν το πήραμε χαμπάρι το teplice όπως και τα κουνελάκια γιατί εγώ όπως θα είδες είμουνα με την γυναίκα και θα πεφτε τσόκαρο και το χειρότερο κρεβατομουρμούρα:a017:

Όσον αφορά τη φίσα ,κοιτώντας τη μηχανή από μπροστά δεξιά στο πλάι έχει μια φίσα που συγκεντρώνει όλα τα καλώδια από φώτα ,φλας κτλ....ε εκεί είχε καεί η μία γωνίτσα της και ένα από τα καλωδιά της δεν έκανε καλή επαφή....Αλλά αφού το ανακαλύψαμε, μετά από πολύ "κλάμα" ,τέλος καλό όλα καλά.....

Ας ποστάρω και 2-3 τελευταίες φωτό για να τελειώσω το ταξίδι μας

25/6 και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στο villach με προορισμό κάπου κοντά στην Ancona ώστε να πάρουμε το καράβι την επομένη........τελικά καταλήξαμε στην Ravenna

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_2566 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	373 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	62260

Στάση μετά τα διόδια πριν την Βενετία ,εδώ φάγαμε χοντρό πακέτο αφού σαν λαλάκες ελληνάρες πήγαμε στις θυρίδες που δεν επιτρέπονται μηχανές και η πληρωμή γίνεται με πιστωτικές ,με αποτέλεσμα να κωλύσουμε την κυκλοφορία για κανά μισάωρο μέχρι να έρθει άνθρωπος να μας ανοίξει τις μπάρες......Το τι ιδρώτα ρίξαμε και το τι μπινελίκι φάγαμε (και ρίξαμε) από τους μακαρονάδες δεν λέγεται.........

Όνομα:	img_2573 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	367 
Μέγεθος:	74,7 KB 
ID:	62261

Φωτιά φωτιά....................

Όνομα:	img_2576 (600 x 450) (550 x 413).jpg 
Προβολές:	359 
Μέγεθος:	76,5 KB 
ID:	62263

26/8 ο δρόμος της επιστροφής είναι βαρύς.......
    Για ένα χρόνο θα μείνουμε με τις αναμνήσεις αυτού του παρθενικού μας ταξιδιού στο εξωτερικό.Τουλάχιστον είναι πολύ όμορφες οι εικόνες που έχουμε αποθηκεύσει στον σκληρό του εγκεφάλου μας τόσο ώστε να μας κρατήσουν μέχρι του χρόνου...
    Θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη SOL-VFR-VTEC που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και μας άνοιξε τους ορίζοντες να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι,καθώς εμείς είμασταν φοβισμένοι,επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω διότι μαζί οργανώσαμε αυτό το ταξίδι και τρέξαμε αρκετά οι δυό μας ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Σπύρο με το transalp γιατί τα γερμανικά του μας έβγαλαν πολλές φορές από δύσκολη θέση,τον Θύμιο με το Ζ γιατί χωρίς το κινητό του (που κάναμε χρήση πολλές φορές όλοι μας σχεδόν) ακόμα θα ψάχναμε ο ένας τον άλλον.Και τέλος όλα τα παιδιά για το κουράγιο τους ,το κέφι τους και την τρέλλα που κουβαλάνε......
    Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στην γυναίκα μου που είναι τόσα χρόνια σύντροφος και αχώριστος φίλος και μόνιμος συνεπιβάτης στην μοτό και στην τρέλλα μου ...:a07: :a07: :a07:

Όνομα:	img_2593 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	355 
Μέγεθος:	44,4 KB 
ID:	62273

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
    Φωτιά φωτιά....................
    Το ξέρεις ότι με αυτήν την φωτό αμα φαίνεται και αναγνωρίζεται το πρόσωπό σου τρως κλήση? εεε?
    εμένα δεν με αφήναν μετά απο μια μπυροκατάνηξη στην Γερμανία να κατουρήσω λεει στους αγρούς γιατί δεν επιτρέπεται και μόλις τους είπα ότι θα λερώσω το αμάξι , έπεσε πολύ γέλιο, και βαράγαν όλοι τσίλιες μην μας δει κανείς.... :rotflmao:

......Το τι ιδρώτα ρίξαμε και το τι μπινελίκι φάγαμε (και ρίξαμε) από τους μακαρονάδες δεν λέγεται.........
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    γαματο!!!!!!!!!
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    26/8 ο δρόμος της επιστροφής είναι βαρύς.......
    Για ένα χρόνο θα μείνουμε με τις αναμνήσεις αυτού του παρθενικού μας ταξιδιού στο εξωτερικό.Τουλάχιστον είναι πολύ όμορφες οι εικόνες που έχουμε αποθηκεύσει στον σκληρό του εγκεφάλου μας τόσο ώστε να μας κρατήσουν μέχρι του χρόνου...
    Θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη SOL-VFR-VTEC που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και μας άνοιξε τους ορίζοντες να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι,καθώς εμείς είμασταν φοβισμένοι,επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω διότι μαζί οργανώσαμε αυτό το ταξίδι και τρέξαμε αρκετά οι δυό μας ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Σπύρο με το transalp γιατί τα γερμανικά του μας έβγαλαν πολλές φορές από δύσκολη θέση,τον Θύμιο με το Ζ γιατί χωρίς το κινητό του (που κάναμε χρήση πολλές φορές όλοι μας σχεδόν) ακόμα θα ψάχναμε ο ένας τον άλλον.Και τέλος όλα τα παιδιά για το κουράγιο τους ,το κέφι τους και την τρέλλα που κουβαλάνε......
    Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στην γυναίκα μου που είναι τόσα χρόνια σύντροφος και αχώριστος φίλος και μόνιμος συνεπιβάτης στην μοτό και στην τρέλλα μου ...:a07: :a07: :a07:
    .......KALA TO TELOS EINAI OLA TA LEFTA........KAI EGO ME THN SEIRA MOU NA EFXARISTISO OLOUS TOUS PARAPANO ....KAI NA PO OTI TO FXARISTITHIKA PIO POLY APO KATHE FORA POU EXO PAEI EKSO......PEZI MEGALO ROLO H PAREA....FENETE HTAN GRAFTO NA SINADITHOUME MESA APO MOTO GR.....KAI NA PAROUME ZVARNA TOUS DROMOUS...KAI EDOS KAI EKTOS.....KAI AFTO GIATI KAI H 2....APO OTI FENETAI EIMASTE :a24: :a24: .....MAGA......NA SE XERODE OLOI.....KAI NA TOUS XERESAI KAI ESY...

Όνομα:	sotos.jpg 
Προβολές:	319 
Μέγεθος:	90,3 KB 
ID:	62786
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Μπράβο παιδιά, να είστε καλά και να ξαναπάτε. (εαν μπορώ κι εγώ να έρθω);

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    Μπράβο παιδιά, να είστε καλά και να ξαναπάτε. (εαν μπορώ κι εγώ να έρθω);
    KAI TO ROTAS RE SY GIORGH???......ARXISE NA ETOIMAZESAI APO TORA////

Πάντως Τάκη αυτή η στιγμή με βρίσκει δίχως μηχανή μιας και η μοτό μου πουλιέται (τρακαρισμένη), με ένα δικαστήριο να εκρεμεί (αρχές Ιανουαρίου) και εμένα ψυχολογικά πεσμένο μετά απ όλα αυτά και με το μέλλον αβέβαιο (τι θα γίνει με το δικαστήριο και εαν αποζημιωθώ).

ξερεις απο vespa;;;; Το avatar του/της Θ.Β_750z
    Μπραβο SOTOKAN,μπραβο SOL,πρεπει να φαγατε πολλες ωρες στον υπολογιστη για να δειξετε τις περιπετειες μας(εγω ειμαι ο τυπος με το Z)πιαστηκα λιγο,μην πω και ψεμματα,αλλα οποιος εχει θεληση,παει και με ποδηλατο!!!!αντε και του χρονου!!!

SOTOKAN εβγαλες δρομολογιο για του χρονου η ακομα?????

Εσυ Τακη????????
    καρατε λεγεται και ειναι απλο...............

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θ.Β_750z
    Μπραβο SOTOKAN,μπραβο SOL,πρεπει να φαγατε πολλες ωρες στον υπολογιστη για να δειξετε τις περιπετειες μας(εγω ειμαι ο τυπος με το Z)πιαστηκα λιγο,μην πω και ψεμματα,αλλα οποιος εχει θεληση,παει και με ποδηλατο!!!!αντε και του χρονου!!!

SOTOKAN εβγαλες δρομολογιο για του χρονου η ακομα?????

Εσυ Τακη????????
    OK RE NIN....Z(750)......A

KAI NA LOIPOUN OI TEXNIKES MESA STO DOMATIO......NA THS KANEIS ME TON KOLLHTO SOU......KSEREIS PION???...AYTON POU PARALIGO NA PAROYME THN NIKOLOULH....NA TON VROUME.
    ...........:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: TOY XRONOU NA DEIS TH FOTO THA VGALO MESA STO PLOIO......

Όνομα:	img_2520 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	45,8 KB 
ID:	64622

ξερεις απο vespa;;;; Το avatar του/της Θ.Β_750z
    Ασε.... του χρονου θα γινω και εγω βρυκολακας

αρκει να μας κατσει κανενας νταλικερης παλι.....

ΥΓ. Αλλωστε εσυ ξερεις απο νυχτες ζωντανων-νεκρων!!!!!!!

Όνομα:	img_1886 (855 x 641).jpg 
Προβολές:	252 
Μέγεθος:	60,0 KB 
ID:	64654
    καρατε λεγεται και ειναι απλο...............

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    απιστευτες εικονες , φωτογραφιες, εμπειριες, τοπια, πολιτισμοι και τρελλα κληρονομησατε απ το ταξιδι σας και με πολυ πρακτικο τροπο χαρη στο φωτογραφο της παρεας μας μεταφερατε οτι ειδαν τα ματια σας . Να στε παντα καλα λοιπον και ευχομαι ατελειωτα χιλιομετρα πλεον στο εξωτερικο για ολους μας, εγω μαγευτικα στην Ολλανδια και η παρεα υπεροχη, τωρα μαγευτικα και απο Αυστρια και σιγουρα θα την επισκευτω.

αντε και του ΧΡΟΝΟΥ παιδια

συγχαρητηρια στο φωτογραφο

Σελίδα 17 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η "Na sou Stakso mia Raki" productions παρουσιάζει
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2009, 12:21
  2. einai mesa kaneis na ginei sunanthsh sv (1000 & 650) apo olh thn ellada?
    από alexioannides στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 23:49
  3. Pos Na Thn Balo... Mprosta ??
    από Spike στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2005, 17:12
  4. An sou elegan na dialexeis ena apo ta dyo ... ti tha dialeges ???
    από Spike στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2005, 16:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF