Σελίδα 17 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 334

Θέμα: Yamaha YBR 250

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    καλες βολτες και παντα ορθιος!

Ευχαριστώ πολύ benny!

mike.giann thanks....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	44.jpg 
Προβολές:	521 
Μέγεθος:	68,7 KB 
ID:	202537
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zolas
    mike.giann thanks....
    tip: το ασημι τριγωνο κατω απο τη σελα το καλυψα με αυτοκολλητο απομιμηση καρμπον και ομορφηνε ολο το μηχανακι!! μολις το πλυνω θα ανεβασω φωτο!

Παιδια σαν χρηστης της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας να σας πω και γω τη γνωμη μου. Καταρχην απο καταναλωση συνηθως μου καιει εντος πολης και με πολλα δικαβαλα περιπου 1lt/20Km. Μια φορα που το ειχα παει εντελως χαλαρα εννοω αλλαγη ταχυτητας στις 5000-5500 στροφες και οδηγηση κυριως μεχρι 100Km/h και μερικες φορες 110Km/h μου εβγαλε 27Km/L. Πιστευω οτι ειναι ξεκαραθα πως οδηγεις αλλα πανω απο 20Km/L δεν μου εκαψε ποτε οσο και αν το πιεζα. Το μηχανακι εχει μεγαλη ροπη και τραβαει αξιοπρεπεστατα ακομα και οταν πηρα μαζι μου εναν φιλο μου 125 κιλα που μαζι με τα 80 τα δικα μου υπερβαιναμε κατα πολυ το οριο..παροαυτα μας ανεβασε Λυκαβητο χωρις προβλημα. Ειναι εξαιρετικα ανετο στη σελα και εχει παρα πολυ καλες αναρτησεις. Εκτος αυτου αν δεν εισαι ικανοποιημενος ρυθμιζονται πανευκολα σε μια απο τις 5 θεσεις που εχει για πιο σκληρες η πιο μαλακες. Το σερβις του ειναι καθε 10.000 χιλιομετρα και χωρις φρενα που ρωτησα ειναι καπου στα 80 ευρω οπως ειχε πει και ενα αλλο παλικαρι σε παλαιοτερη αναρτηση. Στην εθνικη στεκεται μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα. Ιδανικη ταχυτητα πιστευω οτι ειναι τα 100-120. Στα 100 δεν το ακους καν και στα 120 παει χωρις καποιο προβλημα. Ακομα και οταν το πηγα 140 μια φορα που το τελικιασα οσο δεν επαιρνε δεν μου φανηκε να εχει καποιο προβλημα. Το πισω ταμπουρο ειναι μια απογοητευση ειναι η αληθεια αλλα πραγματικα για ταμπουρο ειναι πολυ καλο και αποδιδει. Εγω τωρα στα 10.000 περιπου δεν το εχω σφιξει μεχρι τη μεση να φανταστειται. Γενικα ειναι ενα ευκολοοδηγητο ανετο και οικονομικο μηχανακι, μεγαλο σχολειο για μεγαλυτερες μηχανες που ειναι και εμφανισιμο και παρα μα παρα πολυ ευελικτο. Του εχω φορεσει και εναν ανεμοθωρακα επανω και οι διαδρομες εχουνε γινει πολυ πιο ανετες ειδικα εκτος πολης και ειδικα οταν εχεις δικαβαλο και εισαι εκτος πολης. Μπορειται να τον δειτε σε παλαιοτερη αναρτηση και να διαβασεται και την ιστορια που τον πηρα για να μην παθεται τα ιδια. Η μεγαλυτερη αποσταση που εχω κανει με αυτο σε μια μερα ειναι αθηνα-χαλκιδα-ψαχνα-αθηνα. Και το μηχανακι δεν κουραστηκε καθολου παρολο που τρεχαμε. Θελω να ρωτησω και κατι. Το MANUAL λεει αλλαγη λαδιων καθε 10.000Km μαζι με το μεγαλο σερβις. Εμενα μου ειπανε να τα αλλαζω καθε 5.000 χιλιομετρα που ρωτησα και στην αντιπροσωπια. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Υ.Γ : Ειχε και το δικο μου προβλημα και εγινε ανακληση στην οποια η ολη επισκευη εγινε εντελως δωρεαν.Γενικα κανενα παραπονο απο αυτο το θεμα.

εγω το δικο μου που το συντηρω μονος μου αλλαζω καθε 2500 λαδια, καθε 5000 μπουζι και
    φιλτρα και μολις συμπληρωσω 10000 (20000 στο κοντερ δλδ) θα του κανω γενικη συντηρηση!

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Karatekasgr
    [B]Εκτος αυτου αν δεν εισαι ικανοποιημενος ρυθμιζονται πανευκολα σε μια απο τις 5 θεσεις που εχει για πιο σκληρες η πιο μαλακες.
    Το MANUAL λεει αλλαγη λαδιων καθε 10.000Km μαζι με το μεγαλο σερβις. Εμενα μου ειπανε να τα αλλαζω καθε 5.000 χιλιομετρα που ρωτησα και στην αντιπροσωπια. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Φίλε την πίσω ανάρτηση πως τη ρύθμισες (συγκεκριμένα);Μια δυο προσπάθειές μου ήταν ανεπιτυχείς.
    Για τα λάδια (και για τη ρύθμιση βαλβίδων),αν δεις το ελληνικό MANUAL έχει συστάσεις για τις συνθήκες στους ελληνικούς δρόμους.Εκεί αναγράφει αλλαγή λαδιών κάθε 5000χλμ

Δεν εχω αλλαξει τη ρυθμιση στις αρατησεις...απλα το MANUAL λεει οτι με καποιο τροπο απλα το γυρνας στη θεση που θελεις.Οσοι φιλοι με μεγαλυτερες μηχανες το ειδανε αυτο μου ειπανε.Παιδια αν δεν ξερεται βαλτε ενα μηχανικο να σας δειξει δεν πιστευω οτι ειναι τιποτα.Εμενα ετσι μου εδειξε ο δικος μου να ρυθμιζω το ρελαντι.Οσον αφορα το ελληνικο Manual που το βρηκες? Εμενα μου εδωσαν μονο το αγγλικο και δεν εχω βρει στο νετ κατι για το ελληνικο.

Λάδια αλλάζω κάθε 3000 χλμ.Στα 10000 το γενικό service.Βάζω της yamalube 20/50.Eσείς ποιά βάζετε?
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Karatekasgr
    Οσον αφορα το ελληνικο Manual που το βρηκες? Εμενα μου εδωσαν μονο το αγγλικο και δεν εχω βρει στο νετ κατι για το ελληνικο.

Μου το έδωσαν με την αγορά της μηχανής.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bitsakan
    Μου το έδωσαν με την αγορά της μηχανής.

ΛΟΛ....Εγω εκανα ολοκληρο θεμα και τελικα δεν το πηρα και ποτε....Να παρω τη Γιαμαχα λες να το απαιτησω?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Karatekasgr
    ΛΟΛ....Εγω εκανα ολοκληρο θεμα και τελικα δεν το πηρα και ποτε....Να παρω τη Γιαμαχα λες να το απαιτησω?

Μπορείς απλά να το ζητήσεις ξανά.Διαφορές δεν έχουν εκτός από σύσταση για τις ελληνικές συνθήκες οδήγησης:
    -ελέγχου/ρύθμισης βαλβίδων κάθε 20000χλμ (αντι για 10000χλμ)
    -αντικατάστασης λαδιού κινητήρα κάθε 5000χλμ (αντι για 10000χλμ)
    -αντικατάστασης φίλτρου λαδιού κινητήρα κάθε 10000χλμ (αντι για 20000χλμ)

Αυτό που εγώ θα ήθελα αλλά το βρίσκω μόνο στα Πορτογαλικά, είναι το service manual.

Παιδια εκανα και γω το πρωτο μεγαλο σερβις στα 10.000 Km. Σας βαζω τιμες σε συγκριση με τις τιμες απο παλαιοτερες αναρτησεις :

Zolas :
    Ενα άλλο:Εκανα το πρώτο μου μεγάλο σερβις στα 10000 ΚΜ σε επίσημο.Λάδια,μπουζί,φίλτρο λαδιού,γρασάρισμα,βαλβίδες.Το τελευταίο δεν το πολυκατάλαβα για να είμαι ειλικρινής αλλά μάλλον εννοεί ρύθμιση στο ρελαντί.Κόστος:40Ευρώ ανταλλακτικά και 35+φπα εργασία.Σύνολο 81 ευρώ.Οταν τον ρώτησα ενδεικτικές τιμές ανταλλακτικών μου λέει 15 ευρώ το μπουζί.Και ότι το ybr έχει ακριβα ανταλλακτικά λόγω yamaha.Εχει βάση αυτό?Επίσης τον ρώτησα για τακάκια και μου λέει ότι τα μπροστινά έχουν 55 ευρώ αλλά θα μου βάλει (όταν έρθει η ώρα) από άλλη μηχανή yamaha που ταιριάζουν.Αυτό παίζει ή θα με μαζέψουν από πουθενά?

krino4 :
    Λοιπόν για τις τιμές που είπες, μπουζί 8 ευρώ, φιλτρο λαδιού 15 ευρώ (πανάκριβο μας κλέβουν στεγνά), φίλτρο αέρα 8 ευρώ.

Karatekasgr :
    Λαδι 12 ευρω
    φιλτρο λαδιου 15,10 ευρω
    Ο ring(κατι λαστιχακια πανω στις βαλβιδες) 2 χ 1,70 ευρω
    εργασια(ρυθμιση βαλβιδων και οτι αλλο περιλαμβανει) 45 ευρω
    Συνολικο κοστος σερβις 10.000Km = 75,50 ευρω

Πληροφοριακα βαζω και τις τιμες απο τα τακακια του δισκοφρενου 55 ευρω της μανας του και κρατησαν 6.000 χιλιομετρα(δεν αξιζει παιδια με τιποτα) και δεν εχουν καλες επιδοσεις. Ο μηχανικος μου προτεινε τα ΝΙΣΣΙΝ τα μετρια με 28 ευρω που εχουνε πολυ καλυτερες επιδοσεις και αποτι φαινεται θα μου κρατησουν 10.000 σιγουρα. Μπορει και λιγο παραπανω.

το δικο μου σερβις:
    λαδια: 19 ευρω
    φιλτρο λαδιου: 6 ευρω
    φιλτρο αερα: 3 ευρω
    μπουζι: 5 ευρω
    εργασια: δωρεαν!! (τα κανω μονος μου!!)

ΣΥΝΟΛΟ: 33 ΕΥΡΩ
    σιγα μην κανω πλουσια τη γιαμαχα που χρεωνει οτι θελει!!

τακακια μπορειτε να βρειτε απο 9 ευρω το σετ! δεν τα συνιστω ομως! εγω εβαλα ενα σετ
    της daytona (αν θυμαμαι καλα) με 17 ευρω! το επομενο θα δοκιμασω braking στα 26 ευρω!

Νέο μέλος
    Εγω παιδια αλλαξα στα 30 χιλιαδες km γραναζια - αλυσιδα και πηγε στα 140 Ευρω τα ανταλλαχτικα (γνησια της yamaha) , τα οποια για ενα μηχανακι σαν αυτο ειναι πολλα....... Τα service των 60 km μου τα χρεωνε 60 ευροπουλα , καλα ή πολλα ειναι ?

Talking

@Karatekasgr
    Για το κόστος των ανταλλακτικών τα ίδια είπε και σε μένα.Είναι ακριβή η yamaha.Για τα τα τακάκια τα ίδια επίσης.Θα μου βάλει από άλλού.Τώρα για το από που θα μας μαζεύουν είναι άλλη ιστορία.

@fkayios
    Τι εννοείς 60ΚΜ?Μήπως 60000 ΚΜ? Γιατί λες ότι είναι πολλά για ένα τέτοιο μηχανάκι?
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Σελίδα 17 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσα Yamaha YBR 250
    από likoyrgos στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 10:22
  2. Honda cbf 250 vs Yamaha ybr 250
    από saitis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 16:46