Σελίδα 17 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 250 από 250

Θέμα: Κύμα αντιδράσεων για ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    το θεμα ειναι ποιοι στη σπανε.γιατι αν υποστηριξεις οτι η αστυνομια δε μπορει να πιασει ενα στρατο 300 ατακτων εγκλισμενων και περικυκλωμενων μεσα σε ενα οικοδομικο τετραγωνο η αφελης εισαι η η αστυνομια πρεπει να διαλυθει λόγω ανικανοτητας.

και η ερωτηση που θετω κατα καιρους αλλα απαντηση δεν παιρνω απο τους φωστηρες μας ειναι:πως κλεινει καθε φορα η αυλαια?μαλλον δεν σου σπανε το πραπρα κατι αλητες.....πιο πιθανο ειναι αφου οι ζαρτινιερες σπανε στο ξυλο ανθρωπινα κεφαλια να σπασουνε και κανα μοτορι για να βγουνε και αργοτερα οι αντοντηδες να ζητανε περισσοτερη αστυνομια,στρατο κλπ.
    σσσσσουτ!Μη λες τετοια πραγματα,8α ξυπνησεις κανεναν

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Εαν ειναι να αυτοσχεδιαζεις
    κανε το καλυτερα....
    (δεν εγραψα πρεζακι πουθενα...)

-Προφανώς την φράση που έγραψες :

«Και ηταν τοσο κοκαλο απο τα κουμπια που μαλλον ουτε οτι τον δερνανε δεν θα καταλαβε!!»

την παρερμήνευσα …θα μπορούσε αντί για κόκαλο να γράψεις οστό και αντί γι κουμπιά ,κομβία ή φερμουάρ για να μην σε παρεξηγούμε …

Το να μιλας θεωρητικα με ξενο κωλο ειναι λιγο ντεμοντε πια...

-Μια χαρά είναι κι ο δικός μου ….

Στην επομενη πορεια βαλε την μοτο σου σε μια γωνιτσα να στην σπανε
    και παρακολουθα με παρρισεια....
    Σαν ανωτερος ανθρωπος που εισαι....

-Σε κάθε πορεία που πάω εδώ και 20 χρόνια , πάω με την μηχανή μου ….δεν μου την έχουν σπάσει ποτέ σε πορεία ….μου την έχουν σπάσει πολλές φορές γκαβοί οδηγοί …

μονο ενημερωσε με να ειμαι εκει και εγω...για να σε καταγγειλω αργοτερα..

-το ότι θα με κατήγγελλες ,είμαι σίγουρος…

Στα περι βλακειας συμφωνω....

χωρις να αντιπαραβαλεις αποψεις ...επιβεβαιωνεις τον Αλβερδο!!

o GGS εγραψε σε διπλανο θεμα...
    ". τους υστερικούς politically correct αντικαπνιστές , ευχαρίστως θα τους έχωνα μέσα σε ένα τεκέ με 50 χαρμάνηδες ισοβίτες και 50 αναμμένους λουλάδες ….

Μου την σπάνε αυτοί που υποτροπιάζουνε όταν ακούνε την λέξη «καπνιστής» ….

Μου την σπάνε τα ρατσιστικά καραγκιοζακια που νομίζουν ότι οι καθαροί πνεύμονες σημαίνουν και καθαρό μυαλό…

Και πιο πολύ μου την σπάνε οι πρώην καπνιστές που …«ανένηψαν» και έχουν γίνει οι χειρότεροι αντικαπνιστές…"

Εισαι πολυ δημοκρατικος τελικα...και προοδευτικος, και αγωνιστης....

αλλα μονο εκει που σε βολευει ή μου φαινεται;

κριμα για το avatar σου..μαλλον δεν εχεις πιασει το νοημα.

Παλικάρι μου ,σε άλλες εποχές θα είχες κάνει μεγάλη καριέρα …σε ευχαριστώ που παρακολουθείς τα ποστ μου και τα χρησιμοποιείς κατά το δοκούν….
    Το αν είμαι δημοκρατικός , προοδευτικός , αγωνιστής άσε να το γνωρίζω εγώ και όχι ο αστυνόμος Μπέκας που κρύβεις μέσα σου…

Το νόημα εσύ το έπιασες μες στο Σ/Κ ???
    Γιατί την Παρασκευή , στην θέση του ΤΣΕ είχες κάτι πρόβατα …..

περνα σημερα απο πατησιων...

παρκαρε

και ξαναπερνα το απογευμα....

Υ.Γ.

Δεν μενεις κεντρο ετσι δεν ειναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Παλικάρι μου ,σε άλλες εποχές θα είχες κάνει μεγάλη καριέρα …σε ευχαριστώ που παρακολουθείς τα ποστ μου και τα χρησιμοποιείς κατά το δοκούν….
    Το αν είμαι δημοκρατικός , προοδευτικός , αγωνιστής άσε να το γνωρίζω εγώ και όχι ο αστυνόμος Μπέκας που κρύβεις μέσα σου…

Το νόημα εσύ το έπιασες μες στο Σ/Κ ???
    Γιατί την Παρασκευή , στην θέση του ΤΣΕ είχες κάτι πρόβατα …..
    ακριβώς....

τα προβατα που τα σπάζανε χτες....

Μπεκας εγω....μακαρι να ήξερες....

Μαλλον εσενα σε κοβω με μαυρη κουκουλα να δείχνεις....

τους καπνιστές, τους αντιρρησίες, και όσους δεν συμφωνούν με την εκάστοτε γνώμη σου...

Είσαι και εσυ αγωνιστης του καναπέ….;

Που ήσουν εχτες το μεσημέρι…στην Βαρη για παιδακια…;

Πολύ πιθανο…

ακριβώς....

τα προβατα που τα σπάζανε χτες....

Μπεκας εγω....μακαρι να ήξερες....

Μαλλον εσενα σε κοβω με μαυρη κουκουλα να δείχνεις....

τους καπνιστές, τους αντιρρησίες, και όσους δεν συμφωνούν με την εκάστοτε γνώμη σου...

Είσαι και εσυ αγωνιστης του καναπέ….;

Που ήσουν εχτες το μεσημέρι…στην Βαρη για παιδακια…;

Πολύ πιθανο…
    Δεν μου λες ..το χάρισμα να γνωρίζεις τα πάντα για κάποιον χωρίς να τον ξέρεις , το έχεις από μικρός ??? είναι κληρονομικό ???

Όντως , χθες το μεσημέρι ήμουν σε ένα μέρος με πολύ τσίκνα και καπνούς…το ίδιο και το Σάββατο το βράδυ (το ρίξαμε έξω το ΣΚ) …αλλά όχι εκεί που νομίζεις…

Εντάξει , νοικοκύρη μου….

Μιας με κρινεις διχως να διαβασεις τις αποψεις μου σου τις παραθετω εδω....

το ξανασυζηταμε αργοτερα.....

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς
    Που από τους καναπέδες των σπιτιών τους
    Αγκαλιά με το λαπτοπ τους
    Μάχονται την ύστατη μάχη ενάντια στους δαίμονες του κεφαλιού του.
    Ευχαριστώ την αστυνομία που για 8 ώρες δεν μπορούσα να αναπνεύσω από τα χημικά
    Ευχαριστώ τους λεβέντες αγωνιστές που έσπασαν το αυτοκίνητο μου
    (ένα καπιταλιστικό σύμβολο του κεφαλαιου –φιατακι του 95)
    Που έσπασαν την πολυκατοικία που μένω, και κατεστρεψαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος από κάτω ο οποίος πάει για φαλιμέντο….
    Μια γροθιά στο στομάχι του κεφαλαίου (δεν) χτύπησε χτες…..

Δεν καταλαβαίνεται ότι κανένα Ζάρα, Λιντλ, κλπ…κανένα σύμβολο του συγχρόνου κεφαλαίου δεν χτυπηθηκε χτες….
    Μόνο κάτι μαγαζάκια του μεροκάματου τα οποία τουλάχιστον σε ποσοστό 50% δεν θα ξανανοίξουν, κάτι γριές που έσπασαν τις εισόδους από τα σπίτια τους και θα κάνουν δίαιτα κανα 3μηνο για να τις φτιάξουν με την πενιχρή σύνταξη τους…..

Δεν υπάρχει ιδεολογία και ας μην κρυβόμαστε….

Πλιάτσικο έγινε χτες…από ανθρώπους χωρίς ενδιαφέροντα και στόχους, χωρίς ζωή…οι λεγόμενοι χασομέρηδες….

Εσείς της γενιάς των 35-45 ίσως να με καταλαβετε…..

Καμία σχέση με αυτά που ξέρατε…Καμία πάλη ενάντια σε τίποτε….
    Απλά αυτή την Κυριακή δεν είχε ντέρμπι για να πάμε να κοπανήσουμε τους γαύρους, τα χανουμια, τα βαζελια…..οπότε Απλά σπάμε ότι είναι γύρω μας.

Μην βλασφημείτε συγκρίνοντας τους τελειωμένους με τους Ηρωες Παναγουλη, Λαμπράκη κλπ…

Δεν υπάρχει ιδεολογία….χτες αρπάζανε τα ταμεία, και τα κομπιούτερ από τα μαγαζιά…τις κοκακολες από τα περίπτερα…

Μόνο αηδία και απελπισία πρέπει να νιώθουμε όλοι….

Δεν είναι τυχαίο που είμαστε οι τελευταίοι της Ευρώπης….

Ευχαριστούμε που κάνετε την δουλειά
    Των ημετέρων, των κομματοσκυλων και των μεγαλοεργολάβων πιο εύκολη….
    Έτσι θα μπορέσουν να αγοράσουν τα σπίτια από τους κουρασμένους και αποκαμωμένους ιδιοκτήτες τους φτηνότερα….μιας και όλα είναι καμένα-σπασμένα, για να χτιστεί το νέο Μολ, το νέο Ψειρή Έτσι ώστε να έρχονται όλοι οι «χτεσινοί» μπουρτζόβλαχοι οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν «αγώνα» να πίνουν των αγωνιστικό πολυτεχνικό φρεντο τους στο καφέ-εστιατόριο-πολυκατάστημα «17 Νοέμβρη»(πιασιαρικο ε για 5 ευρώ…..

Άντε….και του χρόνου στην γειτονιά σας….τι νομίζεται ότι θα ξεφύγετε;

Το ότι μια ζωή χάθηκε είναι θλιβερό.....

το ότι κάποιοι το εκμεταλλευθήκαν για να σπάσουν και να κάνουν κέφι ακόμη πιο θλιβερό...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ φιλο πιο πανω στο διπλανο θεμα...

"Το σενάριο έκατσε στου Ψυρρή, οδεύει προς ολοκλήρωση πίσω από το δημαρχείο και ο επόμενος στόχος είναι η πλατεία Εξαρχείων. Και αν δεν το βλέπετε, σορρυ αλλά έχετε χάσει τον μπούσουλα. Πλήρη απαξίωση των αξιών, αγορά από μεγαλομαλάκες και μετατροπή σε χώρους "διασκέδασης" Εχει πολλά loft χαμηλά στην Σοφοκλέους, και έχει πολλές νεοκλασικκές στα Εξάρχεια.".....

ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ GGS απλα τα βλεπουμε με "αλλο ματι"....

Μιας με κρινεις διχως να διαβασεις τις αποψεις μου σου τις παραθετω εδω....

το ξανασυζηταμε αργοτερα.....

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς
    Που από τους καναπέδες των σπιτιών τους
    Αγκαλιά με το λαπτοπ τους
    Μάχονται την ύστατη μάχη ενάντια στους δαίμονες του κεφαλιού του.
    Ευχαριστώ την αστυνομία που για 8 ώρες δεν μπορούσα να αναπνεύσω από τα χημικά
    Ευχαριστώ τους λεβέντες αγωνιστές που έσπασαν το αυτοκίνητο μου
    (ένα καπιταλιστικό σύμβολο του κεφαλαιου –φιατακι του 95)
    Που έσπασαν την πολυκατοικία που μένω, και κατεστρεψαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος από κάτω ο οποίος πάει για φαλιμέντο….
    Μια γροθιά στο στομάχι του κεφαλαίου (δεν) χτύπησε χτες…..

Δεν καταλαβαίνεται ότι κανένα Ζάρα, Λιντλ, κλπ…κανένα σύμβολο του συγχρόνου κεφαλαίου δεν χτυπηθηκε χτες….
    Μόνο κάτι μαγαζάκια του μεροκάματου τα οποία τουλάχιστον σε ποσοστό 50% δεν θα ξανανοίξουν, κάτι γριές που έσπασαν τις εισόδους από τα σπίτια τους και θα κάνουν δίαιτα κανα 3μηνο για να τις φτιάξουν με την πενιχρή σύνταξη τους…..

Δεν υπάρχει ιδεολογία και ας μην κρυβόμαστε….

Πλιάτσικο έγινε χτες…από ανθρώπους χωρίς ενδιαφέροντα και στόχους, χωρίς ζωή…οι λεγόμενοι χασομέρηδες….

Εσείς της γενιάς των 35-45 ίσως να με καταλαβετε…..

Καμία σχέση με αυτά που ξέρατε…Καμία πάλη ενάντια σε τίποτε….
    Απλά αυτή την Κυριακή δεν είχε ντέρμπι για να πάμε να κοπανήσουμε τους γαύρους, τα χανουμια, τα βαζελια…..οπότε Απλά σπάμε ότι είναι γύρω μας.

Μην βλασφημείτε συγκρίνοντας τους τελειωμένους με τους Ηρωες Παναγουλη, Λαμπράκη κλπ…

Δεν υπάρχει ιδεολογία….χτες αρπάζανε τα ταμεία, και τα κομπιούτερ από τα μαγαζιά…τις κοκακολες από τα περίπτερα…

Μόνο αηδία και απελπισία πρέπει να νιώθουμε όλοι….

Δεν είναι τυχαίο που είμαστε οι τελευταίοι της Ευρώπης….

Ευχαριστούμε που κάνετε την δουλειά
    Των ημετέρων, των κομματοσκυλων και των μεγαλοεργολάβων πιο εύκολη….
    Έτσι θα μπορέσουν να αγοράσουν τα σπίτια από τους κουρασμένους και αποκαμωμένους ιδιοκτήτες τους φτηνότερα….μιας και όλα είναι καμένα-σπασμένα, για να χτιστεί το νέο Μολ, το νέο Ψειρή Έτσι ώστε να έρχονται όλοι οι «χτεσινοί» μπουρτζόβλαχοι οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν «αγώνα» να πίνουν των αγωνιστικό πολυτεχνικό φρεντο τους στο καφέ-εστιατόριο-πολυκατάστημα «17 Νοέμβρη»(πιασιαρικο ε για 5 ευρώ…..

Άντε….και του χρόνου στην γειτονιά σας….τι νομίζεται ότι θα ξεφύγετε;

Το ότι μια ζωή χάθηκε είναι θλιβερό.....

το ότι κάποιοι το εκμεταλλευθήκαν για να σπάσουν και να κάνουν κέφι ακόμη πιο θλιβερό...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ φιλο πιο πανω στο διπλανο θεμα...

"Το σενάριο έκατσε στου Ψυρρή, οδεύει προς ολοκλήρωση πίσω από το δημαρχείο και ο επόμενος στόχος είναι η πλατεία Εξαρχείων. Και αν δεν το βλέπετε, σορρυ αλλά έχετε χάσει τον μπούσουλα. Πλήρη απαξίωση των αξιών, αγορά από μεγαλομαλάκες και μετατροπή σε χώρους "διασκέδασης" Εχει πολλά loft χαμηλά στην Σοφοκλέους, και έχει πολλές νεοκλασικκές στα Εξάρχεια.".....

ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ GGS απλα τα βλεπουμε με "αλλο ματι"....
    AntoD

Ειλικρινά ΔΕΝ θέλω να συνεχίσω να λογομαχούμε για το θέμα αυτό ,ειδικά μέσα σε ένα φόρουμ για μοτοσικλέτες …είναι μάλλον άδικο για όλους μας …ας πούμε ότι ο ένας παρεξήγησε τα λόγια του άλλου …ΟΚ ???

Ίσως συμφωνούμε σε κάποια πράγματα …

Επειδή , είμαι κι εγώ της γενιάς των 35-45 , έχω να πω τα εξής :

Με ενοχλεί πολύ η συμπεριφορά της γενιάς ΜΑΣ που κάθεται στους καναπέδες της μπροστά στην LCD 42’’ και σχολιάζει και επικρίνει κάθε αντίδραση από όπου κι αν προέρχεται , ναρκωμένη από την βλακεία των ΜΜΕ…

Χθες , χτυπήθηκαν ΠΟΛΛΟΙ στόχοι …μικρά μαγαζάκια , μεγάλες αλυσίδες , ακριβά αυτοκίνητα , φτηνά αυτοκίνητα…
    Για να μην γινόμαστε «αγανακτισμένοι πολίτες» ας θυμηθούμε αντιδράσεις ανά τον κόσμο σε δολοφονίες από αστυνομικούς….μάλλον , δεν έκλαιγαν τον νεκρό ήσυχα με καφέ και παξιμάδι…

Κι εγώ θα προτιμούσα να κάψουν MONO αστυνομικά τμήματα , πολυεθνικές , Porsche,τράπεζες ,ΧΩΡΙΣ να ανοίξουν μύτη (ούτε καν μπάτσου…)

Μπορεί να τα έσπασαν αναρχικοί , «ντεμεκ» αναρχικοί , προβοκάτορες ,χουλιγκανς κ.λ.π

Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ όμως για όλες τις καταστροφές που έγιναν και θα γίνουν , είναι το ΚΡΑΤΟΣ μας …

Ας αποζημιώσει λοιπόν ΟΛΟΥΣ όσους καταστράφηκαν οι περιούσιες τους ….εδώ θα χαρίσει 30 δις στις τράπεζες …για 2-3 εκατομμύρια συζητάμε τώρα …

Ετσι ακριβως....

τωρα μιλας σωστα....και καταλαβαινομαστε....

Ετσι ακριβως....

τωρα μιλας σωστα....και καταλαβαινομαστε....

Και πριν σωστά μίλαγα….

Αλλά μην το πιάσουμε από την αρχή ….

Σελίδα 17 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2012, 22:32
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  4. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03