Σελίδα 17 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Και ποιός σου 'πε οτι ο Ασημένιος Καβαλάρης καβαλάει κάτι άλλο πιο εκλεκτό απ' το μαξιλάρι του. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Εlleeeeeeeeeeeeee

Και το μαξιλάρι του το έχει για R1;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    I FEEL THE NEED........THE NEED FOR SPEED!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ρε μαγκες τι λετε???
    Μουρθε μια ιδεα διαβαζοντας το απο πανω ποστ!!!
    Αντι να τσακωνομαστε για κατι που στο τελος θα συμφωνησουμε, δεν μετραμε τα τσουτσουνια μας να δουμε ποιανου ειναι μεγαλυτερο???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και αυτος που την εχει μεγαλυτερη θα εχει δικιο.

Χαίρομαι που έχω δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a19: :a19:

Και για το τέλος.

Το 80% των Ελλήνων μηχανόβιων δεν έχουν ιδέα από οδήγηση μηχανής.

Αγοράζουν μηχανή για να πηγαινοέρχονται στην δουλεία τους, και στις παραλίες το καλοκαίρι.

Βλέπουν από τον καναπέ moto gp και νομίζουν ότι αποκτούν εμπειρία.

Πέφτει βροχή και εξαφανίζονται από τους δρόμους τα μηχανάκια.

Κατά τα άλλα είναι μηχανόβιοι γιατί αγόρασαν μηχανή με μεγάλες ρόδες και συμπλέκτη.

Συμπλέκτη και σε παπάκι βάζεις.

Και τα scooter μηχανάκια είναι, απλά άλλης κατηγορίας.

Και αυτοί που τα έχουν δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο ψαγμένοι από τους άλλους.

Γουστάρεις πίστας; Με γεία σου και χαρά σου. Αλλά το να μου γκαζώνεις στην ευθεία και να χάνεσαι δεν σε κάνει οδηγό καλύτερο από έναν σκουτερά.

Θέλεις BMW 1200 για off road αποδράσεις;

Πόσοι πηγαίνουν στα κορφοβούνια και στις κροκάλες, μέσα στην λασπούρα;

Ένας στους δέκα. Σιγά να μην το λερώσουν, και να μην σακατευτούν(γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα για τέτοιες διαδρομές).

Παρ' όλα αυτά θα πάρουν θέση και θα κατηγορήσουν όλους τους υπόλοιπους που έχουν είτε scooter είτε παπάκι, λέγοντας πως δεν είναι μηχανές, και είναι λούληδες όσοι έχουν.

Και επείδη δεν θα αλλάξει η γνώμη η δική τους, αλλά και ούτε και η δική μου, ας είναι μερικοί πιο προσεκτικοί σε αυτά που λένε.

Ο καθένας κάνει την επιλογή του για τους δικούς του λόγους, αλλά δεν μπορώ να ακούω τον κάθε π@π@ρ@ που αγόρασε για πρώτη φορά στην ζωή του μηχανή να το παίζει Valentino και παντογνώστης.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΝΑ ΧΑ την ορεξη σας να κατεβαζω αραδες....... δεν βαριεσαι,,,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ αν βγαλουν το SV σε Scooter ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣω....

γιατι πανω απ'ολα ειμαστε εγωιστες οι MOTOers
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΝΑ ΧΑ την ορεξη σας να κατεβαζω αραδες....... δεν βαριεσαι,,,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ αν βγαλουν το SV σε Scooter ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣω....

γιατι πανω απ'ολα ειμαστε εγωιστες οι MOTOers

Δώστους την ιδέα.

Ποτέ δεν ξέρεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Speed SCHellas

Και επείδη δεν θα αλλάξει η γνώμη η δική τους, αλλά και ούτε και η δική μου, ας είναι μερικοί πιο προσεκτικοί σε αυτά που λένε.

+ 10000!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbrav

απλα θελουμε να σας πουμε οτι η τεχνολογια στα scooter εχει προχωρησει αρκετα και πλεον ορισμενους μας καλυπτουν αρκετα .
    Καλησπέρα και προσωπικά!

Εν μέρη συμφωνώ με αυτά που λες!

Αλλά θα ήθελα κάποιος (δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα με αυτή μου την ερώτηση) !
    Θα ήθελα λοιπόν κάποιος να μου πει από εσάς τους ''σκουτεράδες'' τι παραπάνω τεχνολογία έχει ένα σκούτερ
    από μια μηχανή και σε ποια σημεία και γιατί!
    Αν καταφέρετε να μου απαντήσετε αντικειμενικά όμως όχι με χαζομάρες ίσως λέω ίσως να δω με πολύ
    διαφορετικό ''μάτι'' τα σκούτερ και που ξέρεις στο μέλλον.......................!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πώπω τώρα μίλησαν κι οι γύφτοι με τα fmx που το μηχανάκι αυτό το βάζεις να πάει ευθεία και πάει στραβά. Σκέτη αποτοιχία κάτι σαν τη μεσοτοιχία και βάλε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Θα πω εγω ενα προχειρο που μου ερχεται κατευθειαν στο μυαλο: το σκουτερ μου εχει συνδυασμενη πεδηση στη μανετα για το πισω φρενο, δηλαδη πατωντας τη πατιεται σε καποιο ποσοστο και το μπροστινο χωρις ποτε να φτασει σε σημειο να τον μπλοκαρει.

Πιστεψε με ειναι μεγαλη υποθεση και ευκολια και σιγουρια.

Υπαρχουν και αλλα, για παραδειγμα το t-max kai to burgman εχουν ανεξαρτητο πισω ψαλιδι και οχι σαν τα υπολοιπα σκουτερ που στο ψαλιδι καθεται πανω η μηχανη.

Αυτο δεν ειναι καινοτομια, απλα δινει πολυ καλυτερη οδικη συμπεριφορα πολυ κοντα σ αυτη μιας μοτοσυκλετας.

Υπαρχουν και αλλα, ας γραψει και κανεις αλλος γιατι δε μου ρχονται και κουραστηκα να γραφω.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Καλησπέρα και προσωπικά!

Εν μέρη συμφωνώ με αυτά που λες!

Αλλά θα ήθελα κάποιος (δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα με αυτή μου την ερώτηση) !
    Θα ήθελα λοιπόν κάποιος να μου πει από εσάς τους ''σκουτεράδες'' τι παραπάνω τεχνολογία έχει ένα σκούτερ
    από μια μηχανή και σε ποια σημεία και γιατί!
    Αν καταφέρετε να μου απαντήσετε αντικειμενικά όμως όχι με χαζομάρες ίσως λέω ίσως να δω με πολύ
    διαφορετικό ''μάτι'' τα σκούτερ και που ξέρεις στο μέλλον.......................!
    saki κοιτα....παραπανω τεχνολογια δεν υπαρχει αλλα ....
    θα σου μιλησω συγκεκριμενα για το burgman...βασικα λογω αυτοματης μεταδοσης ειναι πολυ ποιο ευχρηστο.μη μου πεις τωρα οτι βαριεμαι να αλλαζω ταχυτητες, το θεωρω ατοπο γιατι η αυτοματη μεταδοση με εχει καραβολεψει...φαινεται σαν πολυθρονα εεε???κι ομως τρελαινομαι να κανω βολτες μαζι του συνεχεια.ειδικα η συζηγος με το burgman πλεον ερχεται μαζι μου οπου και εαν παω και δεν εχω γκρινιες...(εαν εισαι παντρεμενος θα καταλαβεις)
    το δικυλινδρο μοτερ του ειναι ροπατο - βελουδινο με δυναμη και σπιρταδα ,τιποτα δεν τριζει με αποτελεσμα η καθε βολτα να ειναι απολαυση πραγματικα...
    μπορει να φαινεται ογκώδες αλλα στριβει για πλακα μεχρι που να βρει το κεντρικο σταντ.φρενα με abs ,απο τα 5 καλυτερα παραγωγης...
    υπαρχει και το σειριακο κειβωτιο για ποιο γρηγορη οδηγηση...
    καλή καλυψη απο αερα...χωροι υπερ αρκετοι (δυο κρανοι χωρανε ανετα απο κατω)

σταματαω εδω....
    θα μου πεις οτι ειναι πανακριβο .και ομως δεν το αλλαζω με τιποτα....σε αυτην την φαση που βρισκομαι το θεωρω οτι καλυτερο.
    πολυ καλο επισης και το t max το οποιο ειναι ποιο σπορ....

και ολα αυτα προσωπικα παντα....και δεν εχω παρωπιδες και οσοι βρισκονται σε δυο τροχους τους βλεπω και τους νιωθω το ιδιο...η κινηση με μοτοσυκλετα ( με την όποια παραλλαγή της )ειναι φοβερο συναισθημα το οποιω γουσταρω τρελά....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ειναι και μερικα Scooter ομωςς για να που με και του :hypnotize το δικιο.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sctr.jpg 
Προβολές:	179 
Μέγεθος:	31,7 KB 
ID:	150860
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ! ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ! ΤΕΛΟΣ!

και αν κάποιος ξέρει τον τύπο με το t-max που με πέρασε ξεκράνωτος, χαμογελαστός και όρθιος σαν ξαπλωμένος στα λιμανάκια πριν κανα μήνα να μην του το πει...
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Πώπω τώρα μίλησαν κι οι γύφτοι................................

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ειναι και μερικα Scooter ομωςς για να που με και του :hypnotize το δικιο.....

:a13: :a13: :a13: :a13:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20081021Βurgmanrr1.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	53,9 KB 
ID:	150898

Πώς έχασα τέτοιο πάρτυ????

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46