Το κλασσικό πρόβλημα ... όταν περνάς τα "καλά" κομμάτια είσαι πολύ απασχολημένος γιά να πάρεις φωτογραφίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
...
καμμιά φώτο να χαρούμε και εμείς που δεν ήρθαμε;;
πρέπει να πάρω μία μικρή ψηφιακή γαμωτ
Το κλασσικό πρόβλημα ... όταν περνάς τα "καλά" κομμάτια είσαι πολύ απασχολημένος γιά να πάρεις φωτογραφίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
...
καμμιά φώτο να χαρούμε και εμείς που δεν ήρθαμε;;
πρέπει να πάρω μία μικρή ψηφιακή γαμωτ
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
![]()
A ρε $py αν ερχοσουνα θα ημασταν 2 DRZ , 2 KTM και 2 KLE. Πολυ καλο για να ειναι αληθινο :wacko:
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
A ρε $py αν ερχοσουνα θα ημασταν 2 DRZ , 2 KTM και 2 KLE. Πολυ καλο για να ειναι αληθινο :wacko:
Kai to kalytero, ta dyo KLE na odigoun ti koursa...
:rotflmao:
(pou tha paei, tha synantithoun ta aloga mas)
Tα ευκολως ενοουμενα παραλειπονταιΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
:rotflmao:
Kai to kalytero, ta dyo KLE na odigoun ti koursa... )![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
μπραβο μαγκες..Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Απ' όλα είχε, πλούσια τα ελέη και απολαυστικά. Μόνο που αφήσαμε μία εκκρεμότητα.
Στο εν λόγω σημείο που χάνεται ο δρόμος γιά 300 μέτρα είναι κλασσική περίπτωση όπου η φύση παίρνει τον δρόμο πίσω. Ο χωματόδρομος στενεύει στα 2 μέτρα, έχουν αρχίσει να φυτρώνουν θάμνοι και παντού υπάρχουν πέτρες που έχουν πέσει από πάνω. Λίγο πιό κάτω κάμποσοι πεσμένοι κορμοί αποκλείουν την διέλευση και ο μόνος τρόπος να περάσεις είναι να τραβερσάσεις την πλαγιά. Πιό κάτω τα πράγματα δυσκολεύουναλλά ένεκα που "τσιμπήσαμε" στην πορεία και τρείς εντουράδες από την Μαλακάσα η παρέα παραέγινε μεγάλη και χρόνος δεν ήταν αρκετός γιά να μπλέξουμε σε τέτοιες ιστορίες.
We 'll be back![]()
![]()
asta la vista!!! και εγω μεσα!![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ετεροχρονισμένα......πολύ ωραία η βολτούλα, και όπως είπε και ο Μάνος (χωμάτινος) είχε σχεδόν απ'όλα.![]()
Κάποιες λίγες φώτο αύριος....ακούει η Χίος?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
![]()
![]()
![]()
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ!!!
Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το παλιό-θρέντ!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αυτες οι φωτο...κοκκαλα εχουνε να'ουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Ετεροχρονισμένα......πολύ ωραία η βολτούλα, και όπως είπε και ο Μάνος (χωμάτινος) είχε σχεδόν απ'όλα.![]()
![]()
Τι σου ειναι αυτοι οι Κατεμηδες μωρε αδερφακι μου.....
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αυτες οι φωτο...κοκκαλα εχουνε να'ουμε?![]()
Τι σου ειναι αυτοι οι Κατεμηδες μωρε αδερφακι μου.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
[SPAM]Ναι,ti koursa προς το...χαντακι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
[/SPAM]
![]()
Το ΚΛΕ ακόμα και στα χαντάκια προπορεύεται...
![]()
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ Ο ΚΑΙΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ Ο DIM ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ .....
ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟ .... ....
ΚΑΚΑΛΟΤΑΞΙΔΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΣΟΥ
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ Ο ΚΑΙΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ Ο DIM ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ .....
ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟ .... ....
ΚΑΚΑΛΟΤΑΞΙΔΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΣΟΥ
ασε τα σάπια!!!![]()
Πρώτα ε΄συ μου έστειλες μ΄'ηνυμα ότι δεν θα πάς μιάς κι εγώ το πρωί αποφάσισα πώς δεν γίνεται να παρευρεθώ!!!![]()
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ασε τα σάπια!!!![]()
Πρώτα ε΄συ μου έστειλες μ΄'ηνυμα ότι δεν θα πάς μιάς κι εγώ το πρωί αποφάσισα πώς δεν γίνεται να παρευρεθώ!!!![]()
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
ti kako ειναι αυτο ρε να μην μασ καθονται οι καλες φασεις ......
ερχονται ομως και καλυτερες ......
οντωσ ομορφη η μικρη .... να πουμε καλολασπωτη ????
αγαλι αγαλι γινετε η αγουριδα μελι ............