Σελίδα 17 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 810

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Θα βαλω Acrapovic και θα ξεκινησω τις σουζες στο τελος...:a34: :a41:
    ασχετο....και εγω θα αγορασω χαρταετο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΤΑΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ...........

Ό Κοντογιαννίδης 8 πήρε άπό τόν παρατηρητή...........

Τελικά δίκαιο είχες.....έμείς κάναμε λάθος..........

ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ........

Άψογοι όλοι σας.........

Παλαιό μέλος
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ .........ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..........

Νά μήν άσχοληθώ καί μέ τά βαζελάκια...........γιατί δέν πρέπει νά ξεχνάμε
    ότι στά δύσκολα........ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ.......
    Έχουμε πάρα πολλά δείγματα άπό τό παρελθόν......

Νά θυμίσω τό πιό πρόσφατο...???
    Όταν γλύστρησε ό Μπούρμπος στό 90ο λεπτό στή Λεωφόρο καί ένας
    μεγάλος ρέφερυ...........ΕΔΕΙΞΕ ΑΟΥΤ........
    Παιζόταν τό CH.L. σέ έκείνο τό μάτς.....μή ξεχνιώμαστε.....!!!!!!!

Όχι μάς βάλαν ΔΥΟ ΑΚΥΡΑ γκόλ στήν Τούμπα καί μετά περνάμε
    στό κύπελλο άνώδυνα.....!!!!!!!!

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ.........

Ώραίο πέναλτυ............τόβαλε τό χέρι ό Μέγκαχεντ...........τόβαλε
    καί ό Παπαδόπουλος όμως....!!!!!
    Τό ένα ήταν άκούσιο ε........!!!!!!!!!!

Καί ό Ήλιάδης είχε παίξει μπάσκετ μέ τήν ΑΕΚ .....όχι σάν τού Μέγκαχεντ...
    τριπλάρισε ό άνθρωπος......τήν ώρα πού ήταν 0-0...........
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΔΩΣΕ...........!!!!!!!!!!!!!!!

Σάς έβαλε στό παιχνίδι βαζελάκια τό κοράκι.....άλλά μέ δυό χοντρούληδες
    στό κέντρο είσασταν σά σταματημένοι.......

Πολύ τσαμπουκάς άπό είκοσάχρονους Μάντζιο Λεοντίου....άς παίξουν καί λίγη μπάλλα....
    Μπράβο στό παιδάκι τό Νίνη......
    Όλόκληρη coca-cola μεταλλικό κουτί στό κεφάλι καί ούτε παραμύθι.....
    νά πέσει κάτω...........ούτε κιχ.....έκανε....
    Αύτός έχει ήθος καί κρίμα πού τά Μπαόκια δέ ξέρουν νά ξεχωρίζουν......
    όμως ό Ζαγοράκης...???
    Θά τό κάψει τό παιδί ό Ίσπανός........δέν παίζεις συνέχεια σέ αύτή τήν
    ήλικία καί σέ τέτοια μάτς...
    Τόσο ξεβράκωτοι είστε....??????????
    Άρπάζεστε άπό ένα παιδί...???
    Δέν άντέχει ψυχολογικά......τέτοια πίεση συνέχεια.......άστον λίγο νά
    καταλάβει πού βρίσκεται ,τί κάνει καί ξαναβάλτον.........
    Αύτός τόν ρήμαξε.......Τετάρτη ---Κυριακή....!!!!!!!!!
    Μαζί μέ τόν Παπασταθόπουλο πιστεύω πώς είναι ότι καλύτερο άπό νιάτα
    διαθέτει τό Έλληνικό ποδόσφαιρο σήμερα ......!!!!!!!!!!!

Μέσα στίς έπόμενες 3-4 άγωνιστικές παίζεται τό χρήμα........τού Τσού Λού.....
    Σήμερα άπλά έχουμε ένα μικρό προβάδισμα....

ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΤΕΡΜΠΥ..........μέ πολύ ίδρώτα καί πάθος.....!!!!!

Νομίζω πώς ό πρόεδρος είναι πιά ό καθωριστικός παράγων .......
    αύτόν πού γουστάρει άπό τούς δύο πιστεύω ότι πάει γιά τό CH.L...........!!!!!!!

Ή άτμόσφαιρα φανταστική..........άκριβώς άνάλογη μέ τό Ο.Σ.Φ.Π. ---ΑΕΚ...!!!!!!!!!!

iriniaa

το τσαμπιονς λιγκ που σου στερησε προπερσι το κορακι απο τον παο, στο εδωσε περσι με το γκολ του γκεκα που ακυρωθηκε ως εκπροθεσμο των 24" με την κορνα της γραμματειας!

ο παο με τις πορειες του σε εβγαλε και μια ακομα φορα τσαμπιονς λιγκ ως τριτο!

δεν σου στερησε δα και τιποτα.............και μην πεις για πρωταθλημα..
    ξερεις και εσυ πως οσο υπαρχει κοκκαλης/γκαγκατσης πρωταθλημα ουτε σε μινιατουρα δεν θα δεις!

εδω και 10 χρονια εχεις βγει 2/3 φορες τσαμπιονς λιγκ, και τιποτα παραπανω!
    μηπως τσαμπιονς λιγκ μπορουσες ποιο πολλες φορες οπως και διεκδικηση τιτλου, ετσι ωστε να εχεις καλυτερο προυπολογισμο?

μηπως αυτο το κατι,στο εχει στερησει επανηλλημενα καποιος αλλος, διορισμενος απ το δημοσιο στη θεση που εσυ διεκδηκεις τοσο χρονια, που καποιες φορες αξιζες και να εχεις?

για την οικονομικη κατρακυλα της αεκ των τελευταιων χρονων φταινε μονο οι κακοι προεδροι της ομαδας?

ασ τον τον παο.........τοσα χρονια, ψυχουλα ο γκαγκατσης του πεταγε για να γκρινιαζει λιγοτερο!......μιας και η αεκ δεν ειχε διηκηση να γκρινιαξει.

τελος παντον!!!

σε λιγες ωρες παιζουν αεκ-οσφπ

ο μονος τροπος για τον ολυμπιακο να παρει αποτελεσμα, ειναι το αντιποδοσφαιρο!
    γιατι στα ισια την αεκ δεν την εχει!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    iriniaa

το τσαμπιονς λιγκ που σου στερησε προπερσι το κορακι απο τον παο, στο εδωσε περσι με το γκολ του γκεκα που ακυρωθηκε ως εκπροθεσμο των 24" με την κορνα της γραμματειας!

ο παο με τις πορειες του σε εβγαλε και μια ακομα φορα τσαμπιονς λιγκ ως τριτο!

δεν σου στερησε δα και τιποτα.............και μην πεις για πρωταθλημα..
    ξερεις και εσυ πως οσο υπαρχει κοκκαλης/γκαγκατσης πρωταθλημα ουτε σε μινιατουρα δεν θα δεις!

εδω και 10 χρονια εχεις βγει 2/3 φορες τσαμπιονς λιγκ, και τιποτα παραπανω!
    μηπως τσαμπιονς λιγκ μπορουσες ποιο πολλες φορες οπως και διεκδικηση τιτλου, ετσι ωστε να εχεις καλυτερο προυπολογισμο?

μηπως αυτο το κατι,στο εχει στερησει επανηλλημενα καποιος αλλος, διορισμενος απ το δημοσιο στη θεση που εσυ διεκδηκεις τοσο χρονια, που καποιες φορες αξιζες και να εχεις?

για την οικονομικη κατρακυλα της αεκ των τελευταιων χρονων φταινε μονο οι κακοι προεδροι της ομαδας?

ασ τον τον παο.........τοσα χρονια, ψυχουλα ο γκαγκατσης του πεταγε για να γκρινιαζει λιγοτερο!......μιας και η αεκ δεν ειχε διηκηση να γκρινιαξει.

τελος παντον!!!

σε λιγες ωρες παιζουν αεκ-οσφπ

ο μονος τροπος για τον ολυμπιακο να παρει αποτελεσμα, ειναι το αντιποδοσφαιρο!
    γιατι στα ισια την αεκ δεν την εχει!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗΣ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΕΚΑ.........

Στό ένα παιχνίδι τελειώνει τό πρωτάθλημα καί τό ξέρει ό Βασσάρας καί τό βλέπει...
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ............είναι στό 90ο .......ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.........

στό άλλο τό ξέρεις ότι είναι μιά λάθος άπόφαση..... ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ........άπό έναν άνάξιο
    βοηθό νά πούμε.......σέ μιά πολύ δύσκολη φάση πού ό παίκτης καλύπτεται γιά λίγο
    άπό τή μπάλλα.....!!!!!!!!!!

Είχε πολύ χρόνο άκόμα καί δέ νομίζω ότι είσασταν σίγουροι πώς θά κερδίσετε άν
    προηγούσασταν.....

Μή συγκρίνεις άνόμοια πράμματα....
    Έπίσης έμείς ούτε κάτι περίεργες άνατροπές είχαμε......!!!!!!!!!!!!μέ κάτι πέτσινα πέναλτυ
    έκείνη τή χρονιά.....

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ...........
    Ήθελαν νά σάς κερδίσουν καί μέχρι τό τέλος σκύλιασαν....πέφταν κάτω, βάραγαν, φώναζαν
    πέφταν κορμιά....!!!!!!!!

ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΣ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ...........????????

Καί πήρατε καί τό bonus άπό τό κοράκι........!!!!!!!!!!!

Τό τί μού στέρησε ή όμάδα σου, είσαι μικρός καί δέν θυμάσαι φαίνεται , όταν τό σύνθημα
    δονούσε όλη τή χώρα γιά είκοσι όλόκληρα χρόνια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗΣ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΕΚΑ.........

Στό ένα παιχνίδι τελειώνει τό πρωτάθλημα καί τό ξέρει ό Βασσάρας καί τό βλέπει...
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ............είναι στό 90ο .......ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.........

στό άλλο τό ξέρεις ότι είναι μιά λάθος άπόφαση..... ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ........άπό έναν άνάξιο

προηγούσασταν.....

Καί πήρατε καί τό bonus άπό τό κοράκι........!!!!!!!!!!!

ο βασσαρας πιστευω πως μπορει και να μην ηθελε τπ διπλο!ηθελε να δωσει σε μενα τα ψιχουλα για να γκρινιαζω λιγοτερο!!!!
    εσυ δεν ειχες διoκηση να γκρινιαξει.......αν νικαγες θα γινοσουν και απειλη για κατακτηση πρωταθληματος!
    μην αμυνεσαι για το περσινο ομως
    εκτιθεσαι!!!!!!!!

εχτες
    ο ματζιος εχει στην κατοχη του τη μπαλλα, και ο megadeath με το ΧΕΡΙ την πεταει εξω!!!....η μηπως δεν ειναι ετσι?

bonus........................... ηταν τα 2 γκολ του παοκ στον πρωτο αγωνα κυπελλου!

ξερω ομως!!!!
    καιγεσαι για την δευτερη θεση και το τσουλου να φτιαξεις τον προυπολογισμο σου, και καλα κανεις!...σου ευχομαι να την παρεις, μιας και ΦΕΤΟΣ αξιζεις παραπανω απο μενα.

για ποιο παλια.........συζητιεται........και δεν χρειαζομαι αποδειξης ....απλα επιχειρηματα..δεν ειμαι γαυρος!!!!!!!!

ο γαυρος για να δεχτει την υπαρξη της παραγκας, πρεπει να του φερεις τον ιδιο το γκαγκατση και να του τα πει!

Παλαιό μέλος
    ο βασσαρας πιστευω πως μπορει και να μην ηθελε τπ διπλο!ηθελε να δωσει σε μενα τα ψιχουλα για να γκρινιαζω λιγοτερο!!!!
    εσυ δεν ειχες διoκηση να γκρινιαξει.......αν νικαγες θα γινοσουν και απειλη για κατακτηση πρωταθληματος!
    μην αμυνεσαι για το περσινο ομως
    εκτιθεσαι!!!!!!!!

εχτες
    ο ματζιος εχει στην κατοχη του τη μπαλλα, και ο megadeath με το ΧΕΡΙ την πεταει εξω!!!....η μηπως δεν ειναι ετσι?

bonus........................... ηταν τα 2 γκολ του παοκ στον πρωτο αγωνα κυπελλου!

ξερω ομως!!!!
    καιγεσαι για την δευτερη θεση και το τσουλου να φτιαξεις τον προυπολογισμο σου, και καλα κανεις!...σου ευχομαι να την παρεις, μιας και ΦΕΤΟΣ αξιζεις παραπανω απο μενα.

για ποιο παλια.........συζητιεται........και δεν χρειαζομαι αποδειξης ....απλα επιχειρηματα..δεν ειμαι γαυρος!!!!!!!!

ο γαυρος για να δεχτει την υπαρξη της παραγκας, πρεπει να του φερεις τον ιδιο το γκαγκατση και να του τα πει!
    AΦΟΥ ΘΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟ...................

Ή θά άπαντάς σέ όλα ή..........κάνουμε πλάκα......!!!!!!!

1. Στό γκόλ λοιπόν τού Γκέκα πέρυσι.........ΕΙΔΕΣ ΔΟΛΟ....??? άπάντα νά τά βλέπουν..ΟΛΟΙ
    2. Περάσατε στό κύπελλο ή όχι....??? ήταν άνώδυνες οί ξερές γιά σάς ή όχι..??
    3. Ο.Φ.Η. καί Καλλιθέα έχει ή ΑΕΚ ..?? μέσα έξω είναι 12 βαθμοί..??
    4. Μπορούσε ή ΑΕΚ νά τό γυρίσει άν προηγούσασταν πέρυσι....??στό λεπτό πού έγινε..??
    5. Μπορούσε ό ΠΑΟ νά τό γυρίσει στό 91ο...?? Ήταν πέναλτυ..?? χάθηκε τό ch.l. έκεί..???
    6. Ό ΠΑΟ έχασε τό ch.l. σέ έκείνο τό μάτς..?? πόσους βαθμούς σάς είχαμε πίσω..??
    7. Έσύ χθές είδες χέρι.....ό Ηλιάδης έπαιξε μπάσκετ μέ ΑΕΚ στό 0-0...???γιατί δέν τό έδωσε...??
    8. Ό Βύντρα ήταν ό Γεωργάτος τής Τούμπας..??
    9. Ό Αύστριακός πήρε τή μπάλλα στά τελευταία λεπτά μέ τό χέρι καί παραλίγο νά ίσοφαρίσετε..??
    10. Γιά τό Βασσάρα......ΝΟΜΙΖΕΙΣ....??????????????????????????

Ρώτα με ότι θές ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ......καί μετά άν είσαι τουλάχιστον
    τριανταπεντάρης θά τά πούμε........
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ....!!!!!!!!!

ΥΓ. Εύχομαι καί θέλω καί τήν πρώτη καί τήν δεύτερη θέση νά τήν παίρνει πάντα.....

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.........!!!!!!!!!!!!!!!!

AΦΟΥ ΘΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟ...................

Ή θά άπαντάς σέ όλα ή..........κάνουμε πλάκα......!!!!!!!

1. Στό γκόλ λοιπόν τού Γκέκα πέρυσι.........ΕΙΔΕΣ ΔΟΛΟ....??? άπάντα νά τά βλέπουν..ΟΛΟΙ
    2. Περάσατε στό κύπελλο ή όχι....??? ήταν άνώδυνες οί ξερές γιά σάς ή όχι..??
    3. Ο.Φ.Η. καί Καλλιθέα έχει ή ΑΕΚ ..?? μέσα έξω είναι 12 βαθμοί..??
    4. Μπορούσε ή ΑΕΚ νά τό γυρίσει άν προηγούσασταν πέρυσι....??στό λεπτό πού έγινε..??
    5. Μπορούσε ό ΠΑΟ νά τό γυρίσει στό 91ο...?? Ήταν πέναλτυ..?? χάθηκε τό ch.l. έκεί..???
    6. Ό ΠΑΟ έχασε τό ch.l. σέ έκείνο τό μάτς..?? πόσους βαθμούς σάς είχαμε πίσω..??
    7. Έσύ χθές είδες χέρι.....ό Ηλιάδης έπαιξε μπάσκετ μέ ΑΕΚ στό 0-0...???γιατί δέν τό έδωσε...??
    8. Ό Βύντρα ήταν ό Γεωργάτος τής Τούμπας..??
    9. Ό Αύστριακός πήρε τή μπάλλα στά τελευταία λεπτά μέ τό χέρι καί παραλίγο νά ίσοφαρίσετε..??
    10. Γιά τό Βασσάρα......ΝΟΜΙΖΕΙΣ....??????????????????????????

Ρώτα με ότι θές ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ......καί μετά άν είσαι τουλάχιστον
    τριανταπεντάρης θά τά πούμε........
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ....!!!!!!!!!

ΥΓ. Εύχομαι καί θέλω καί τήν πρώτη καί τήν δεύτερη θέση νά τήν παίρνει πάντα.....

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.........!!!!!!!!!!!!!!!!

1.ναι
    2.ναι
    3.οφη????3-3 φετος........εχω χασει και ουεφα απο τον οφη αλλα ειναι δικος μου.......καλλιθεα ρωτα το λεμονη που ηταν προπονητης της, οταν ηταν α εθνικη.αν εγινε κατι σιγουρα θα το ανεφερε!!!!!!!!
    4.οχι ο παο ηταν καλυτερος για 85 λεπτα, και του στερηθηκε πεντακαθαρο γκολ!!!!!!!!!!δεν ειχες ομαδα περσι να με χτυπησεις|!
    5.χαθηκε..αλλα το πηρες περσι!!!!!!!!
    6.για ποια χρονια μιλας εδω?
    7.γιατι η αεκ φετος απειλη τον οσφπ......και αν κανεις πως τον πλησιαζεις.......θα σε περασουν απο χειρουργειο!
    8.οχι!
    9.δεν την προσεξα τη φαση
    10. ο βασσαρας δεν ειναι αυληκος της παραγκας .......γιατι εχει ευρωπαικη αναγνωριση.....οποτε δεν φοβαται μηπως και τον καθαιρεσουν στη β εθνικη.....ο βασσαρας ισως ειναι ο μονος διαιτητης που ισως ειναι με μενα.....θυμησου ομως το πεναλτυ και κοκκινη που μου εδωσε με κερκυρα.....αν με ηθελε .....θα το εκανε γαργαρα....και περσυ με γκεκα αυτος ηταν........ε δεν με ευνοεισε κιολας!

33 ειμαι αλλα no problem

και σε ρωτω

1.οταν ισοβαθμησες με οσφπ 2002 νομιζω(με μακαρο και σαντος σε πηγε καροτσι η διαιτησια για τσουλου και εγω τριτος,ενω σας ειχα και τους 2???.....
    (για θυμησου ποσα πεναλτυ πηρες εκεινη τη χρονια.......και πχ πως νικησες την παναχαικη)
    2.1999/2003 ειχα την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα αλλα με εσφαζε η παραγκα?
    3.ο παο ειναι η ομαδα που εχει καταξιωσει το ελληνικο ποδοσφαιρο στην ευρωπη?(οσο καταξιωμενο ειναι)
    4.εσενα περσι σε πηγε μια χαρα η διαιτησια (οσο δεν απειλουσες το γαυρο) για δευτερη θεση, ενω εμενα στον πρωτο γυρο με πηγε το το νυστερι?

εγω δεν λεω πως ο παο ειναι αγιος............αλλα για τα τελευταια 10 χρονια εσυ σας αεκτζης ΜΗΝ ζητας ευθυνες απο μενα!!!!!!!!!!ξερεις που πρεπει να απευθηνθεις!!!!!!

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    [B]1.ναι
    2.ναι
    3.οφη????3-3 φετος........εχω χασει και ουεφα απο τον οφη αλλα ειναι δικος μου.......καλλιθεα ρωτα το λεμονη που ηταν προπονητης της, οταν ηταν α εθνικη.αν εγινε κατι σιγουρα θα το ανεφερε!!!!!!!!
    4.οχι ο παο ηταν καλυτερος για 85 λεπτα, και του στερηθηκε πεντακαθαρο γκολ!!!!!!!!!!δεν ειχες ομαδα περσι να με χτυπησεις|!
    7.γιατι η αεκ φετος απειλη τον οσφπ......και αν κανεις πως τον πλησιαζεις.......θα σε περασουν απο χειρουργειο!
    8.οχι!
    10. ο βασσαρας δεν ειναι αυληκος της παραγκας .......γιατι εχει ευρωπαικη αναγνωριση.....οποτε δεν φοβαται μηπως και τον καθαιρεσουν στη β εθνικη.....ο βασσαρας σε εβαλε και μεσα στο παιχνιδι που κρινοταν ο τιτλος με 2 πεναλτυ οταν εχανες 4-1 απο τον οσφπ.αλλα ...αν ηθελε να μου κανει καλο........σιγουρα δεν θα με χρεωνε με ανυπαρκτο πεναλτυ και κοκκινη με την κερκυρα!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΤΕΣΤ................

Πολύ μικρόψυχη ή άπάντηση σου γιά τό Γκέκα...
    Ναί μέν άλλά τό όπαδικό σου πάθος δέ μάς άφήνει νά συζητήσουμε σοβαρά.....!!!!!!!!
    Έχεις έπιλεκτική μνήμη...
    Ό Βασσάρας πώς σάς έβαλε μπροστά στήν Κέρκυρα θυμάσαι....?????
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ......!!!!!!!!!!!

Άστο...............πάμε πάλι στήν πλάκα.........

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    [B]
    1.ναι
    2.ναι
    8.οχι!
    10. ο βασσαρας δεν ειναι αυληκος της παραγκας .......γιατι εχει ευρωπαικη αναγνωριση.....οποτε δεν φοβαται μηπως και τον καθαιρεσουν στη β εθνικη.....ο βασσαρας σε εβαλε και μεσα στο παιχνιδι που κρινοταν ο τιτλος με 2 πεναλτυ οταν εχανες 4-1 απο τον οσφπ.αλλα ...αν ηθελε να μου κανει καλο........σιγουρα δεν θα με χρεωνε με ανυπαρκτο πεναλτυ και κοκκινη με την κερκυρα!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΤΕΣΤ................

Πολύ μικρόψυχη ή άπάντηση σου γιά τό Γκέκα...
    Ναί μέν άλλά τό όπαδικό σου πάθος δέ μάς άφήνει νά συζητήσουμε σοβαρά.....!!!!!!!!
    Έχεις έπιλεκτική μνήμη...
    Ό Βασσάρας πώς σάς έβαλε μπροστά στήν Κέρκυρα θυμάσαι....?????
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ......!!!!!!!!!!!

Άστο...............πάμε πάλι στήν πλάκα.........

επιλεκτικη μνημη σε επιλεκτικες ερωτησεις!!!!!

ο βασσαρας μας εδωσε ανυπαρκτο πεναλτυ.....αν ηθελε να μου δωσει τους 3 βαθμους ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ για τους συνχωριανους μου και παραρτημα του οσφπ!

απαντησε εσυ στις δικες μου ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ερωτησεις, με την αντικειμενκοτητα που προφανως σε διακρινει!

και σε ρωτω

1.οταν ισοβαθμησες με οσφπ 2002 νομιζω(με μακαρο και σαντος σε πηγε καροτσι η διαιτησια για τσουλου?)
    ..για θυμησου ποσα πεναλτυ πηρες εκεινη τη χρονια.......και πχ πως νικησες την παναχαικη.
    2.1999/2003 ειχα την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα αλλα με εσφαζε η παραγκα?
    3.ο παο ειναι η ομαδα που εχει καταξιωσει το ελληνικο ποδοσφαιρο στην ευρωπη?(οσο καταξιωμενο ειναι)
    4.εσενα περσι σε πηγε μια χαρα η διαιτησια (οσο δεν απειλουσες το γαυρο) για δευτερη θεση, ενω εμενα στον πρωτο γυρο με πηγε το το νυστερι?

εγω δεν λεω πως ο παο ειναι αγιος............αλλα για τα τελευταια 10 χρονια εσυ σαν αεκτζης ΜΗΝ ζητας ευθυνες απο μενα!!!!!!!!!!ξερεις που πρεπει να απευθυνθεις!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ...

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΚΛΑΨΑ ΣΑΣ...

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΣΑΣ...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Παλαιό μέλος
    ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ Ο ΜΠΡΙΑΚΟΣ 5.............

Άρίστευσε ΜΕΧΡΙ......καί ό 4ος.....Φυνοκαλιώτης......μέ 6....

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ..............γιά τόν 4ο.....!!!!!!!!

Στίς ύποτροφίες μαζί μέ τόν ΖΩΓΡΑΦΟ καί αύτός......ό όποίος έπανήλθε

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑΑΡΙΣΤΕΥΣΕ.......πάλι 5 ......
    στό ΟΦΗ- Έργοτέλης.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    .........

προηγούσασταν.....

α) Ο δόλος στον οποίο αναφέρεσαι ήταν μικρότερος από το 3ο γκολ του γαύρου προχθές; Εγώ χρειάστηκα 15 ριπλέι και πάλι δεν είμαι σίγουρος εάν ήταν οφσάιντ ή όχι.

β) Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν ΚΤΜ... με τα αν και ίσως μπορεί να έχω ίσαμε 30 κούπες...

Γεγονότα θέλουμε και όχι θεωρίες και τα γεγονότα λένε ότι είτε έτσι είτε αλλιώς ο γαύρος τα παίρνει τα ματσάκια, άρα το να λέμε και να ξαναλέμε τα ίδια δεν έχει νόημα. Για όσο καιρό το θέλει ο Σώκρατες η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη, ιδίως από τότε που Τσου Λου θα βγαίνει μόνο ένας... εκεί να δείτε πανηγύρια που έχουν να γίνουν...

Περαστικά στον τεράστιο λαό του αντιγαυριακού (μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο!!!)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	600_ora.jpg 
Προβολές:	54 
Μέγεθος:	91,0 KB 
ID:	77004

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13