ειναι σιγουρο πως απο δω και στο εξης η ελληνικη διαιτησια θα βελτιωθει!!!!!!!!!!!!!!
........................μιας και ο οσφπ πλεον, εχει αποσταση ασφαλειας!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι σιγουρο πως απο δω και στο εξης η ελληνικη διαιτησια θα βελτιωθει!!!!!!!!!!!!!!
........................μιας και ο οσφπ πλεον, εχει αποσταση ασφαλειας!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου ρε μπριακο!!!!!!!!
μαλιστα, οτι πεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
τα γνωστα δεν θα τα πω εγω.....με προλλαβαν οι ρεπορτερ του οσφπ χελακης, μυρισκλαβος, σαρελλακος κτλ,.............. που σχολιασαν τις λανθεσμενες υποδειξεις του μπριακου..........ξερεις............... αυτες που ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΟΣΦΠ!!!!
![]()
για πες μου εσυ ρε παναθηναικε παναγιτσα, που δεν ξερετε τι σημαινει ευνοικη διαιτησια, ποιος δεν αδικειται στην ελλαδα? τα ξαναειπα και θα τα ξαναπω...
μεχρι και στις τελευταιες ομαδες της βαθμολογιας λαθη διαιτησιας υπαρχουν, και εκει ο κοκκαλης φταιει ή ευνοειται ο ολυμπιακος και τοτε? η διαιτησια ειναι μαπα και πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτους που εχουμε...
μεινετε στην μυζερια σας εσεις λοιπον και πειτε για διαιτησια, εγω δεν ασχολουμαι αλλο, οπως δεν εχω ασχολειθει και στην κατα μας διαιτησια...
σας εχει φαει η ελλειψη και δεν εχετε τιποτα αλλο να πειτε...
αντε πες μας τωρα για την ευρωπη τις πορειες και την 7αρα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
μαλιστα, οτι πεις...
για πες μου εσυ ρε παναθηναικε παναγιτσα, που δεν ξερετε τι σημαινει ευνοικη διαιτησια, ποιος δεν αδικειται στην ελλαδα? τα ξαναειπα και θα τα ξαναπω...
μεχρι και στις τελευταιες ομαδες της βαθμολογιας λαθη διαιτησιας υπαρχουν, και εκει ο κοκκαλης φταιει ή ευνοειται ο ολυμπιακος και τοτε? η διαιτησια ειναι μαπα και πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτους που εχουμε...
μεινετε στην μυζερια σας εσεις λοιπον και πειτε για διαιτησια, εγω δεν ασχολουμαι αλλο, οπως δεν εχω ασχολειθει και στην κατα μας διαιτησια...
σας εχει φαει η ελλειψη και δεν εχετε τιποτα αλλο να πειτε...
αντε πες μας τωρα για την ευρωπη τις πορειες και την 7αρα...
![]()
για διαιτησια τι να σου πω???
σου εξηγησα πως παει το πραμα σε αλλα ποστ!!!
και σου ξαναλεω........βρες 1 διαιτητη η εποπτη α,β,γ εθνικης να στα πει απο πρωτο χερι!!!(δεν θελεις)
εγω φετος δεν εχω ομαδα.......αλλα και να χα δεν θα αλλαζε τιποτα ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..........γιατι παραεξω οταν εχω ομαδα :a19:
Η ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΜΑΔΑ!!!.............και καλυτερη απο τον οσφπ........αλλα να, τα αποτελεσματα!
αυτα για την ωρα!
ναι δεν το'ξερα να ψαχνω τους εποπτες, εχω και πιο σοβαρες δουλειες να κανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
και σου ξαναλεω........βρες 1 διαιτητη η εποπτη α,β,γ εθνικης να σου εξηγησει πως εχουν τα πραγματα!!!(δεν θελεις)
εσυ για πες μου δεν εχεις ευνοηθει? τι θα μου πουν δηλαδη οι εποπτες? οτι ευνοειται ο ολυμπιακος? εσυ δεν βλεπεις αλλα λαθη διαιτησιας σε αλλους αγωνες?
ξερω ποναει πολυ η ελλειψη αλλα μην τα ριχνετε συνεχεια στην διαιτησια, κατανταει αηδια πια...
καλο βραδυ συμφορουμιτη...
Υ.Γ. για την 7αρα δεν εχεις πει ακομα ομως, θα σε μαλωσω![]()
:rotflmao:
Ακόμα μαλώνετε ρε παιδιά για το αν ο διαιτητής έφταιγε;...
Ενα παιχνίδι ήταν στην τελική.... Αν δεν χάναμε τόσους και τόσους βαθμούς στο πρωτάθλημα σε άλλα παιχνίδια, δεν υπήρχε περίπτωση να λέγαμε ....και να λέγαμε.... και να λεγαμε...
Κάποιο παληκάρι το είπε πριν... μπορεί να χάσεις όλα τα derby αλλά να έχεις σταθερότητα στα υπόλοιπα και απλά να το σηκώσεις μετά.
Εκεί είναι το ζητούμενο για το κατσικοχώρι και την εγχώρια διοργάνωση του.
Το θέμα είναι και το επαναλαμβάνω πάλι... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩ;
Γιατί αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι... το τι σφυρίζουν εδώ και το πως συμπεριφέρονται εδώ , έχει να κάνει με το ΕΞΩ και τον "κορβανά" των εκατομυρίων euro που δίνουν για πρόκριση σε ομίλους και νίκες-ισοπαλίες εκεί. Ειδικά στο CH.L.
Ο ΟΣΦΠ θέλει δικαίωμα σε αυτά τα χρήματα και ΠΡΕΠΕΙ να είναι συνέχεια πρώτος.
Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ , για αυτό παλεύουν... Μην ξεχνάτε οτι φέτος ειδικά η ΑΕΚ πήρε 11 εκατομύρια μετά απο την Ευρώπη και ακόμα συνεχίζει. (Η ερώτηση παραμένει ακόμα... πέρα απο τις υποχρεώσεις... δεν μπορούσε κάποιο ποσό απο αυτά να γίνει μεταγραφή; )
Εκεί είναι που θέλουν όλοι να μπουν και για αυτό γίνεται οτι γίνεται εδώ. Οι μικρότεροι σκοτώνονται (ειδικά φέτος) για το UEFA και οι άλλοι δύο-τρείς για το CH.L.
Εξού και θα δείτε τι έχει να γίνει για τον τελικό Κυπέλου , τώρα που ο ΠΑΟ , μάλλον είναι μια απο αυτές τις ομάδες. Ο συμμετέχων αποκτά θέση στο UEFA, μιας και ο ΠΑΟ ήδη έχει σιγουρέψει αυτό το πράγμα και κυνηγά το CH.L για να το πάρει απο την ΑΕΚ, με πάρα πολλές ελπίδες, αν κερδίσει τον ΟΣΦΠ (...αυτό βέβαια είναι άλλο σενάριο) και μετά την ΑΕΚ στην έδρα της , πάιρνοντας εκδίκηση απο τον πρώτο αγώνα..
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΒΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ... και οχι για τις κούπες και τα κατσαρολικά... που είναι κέρδος βέβαια , αλλά εκείνο που ενδιαφέρει είναι το αντίτιμο τους που οδηγεί απευθείας σε ομίλους.
Για την ομάδα μου, εύχομαι να βρεί γρήγορα τον εαυτό της , μιας και στα μέσα Φλεβάρη μας περιμένουν οι Γάλλοι με άγριες διαθέσεις.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ρε αρχιδαρα πειραιωτη ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ υπαλληλε του κοκκαλη ελα να μας κλασεις το Μπουτσο!
μαγκα του internet !!!
γεια σου ρε μάγε Γκάνταλφ με τα ωραία σου!!!!!!
Άντε ρε παλλουκάρια κουραστήκαμε πια.
Είπατε μία για το διαιτητή είπατε δύο, τρεις νισάφι πια!
Μην κάνουμε σαν χήρες στο κρεβάτι που αφού πήγαν μετά το θυμήθηκαν και κλαίνε!
Αμάν πια.
οικο εχεις πρόβλημα… πρεπει να σε κορόιδευαν τα αλλα παιδάκια στο σχολειο οταν ησουν μικρος....και σου έμεινε κομπλεξ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
Απόσπασμα από δηλώσεις του TZOLE ξέρετε αυτόν που όποτε βρει τους τίποτα μπροστά του...τους περιποιείτε!!!!
Ηταν ο ΠΑΣ Γιάννινα η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσατε στο Καραϊσκάκη για τις εγχώριες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια;
Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη ομάδα, θα σας πω όμως ότι με τον ΠΑΣ δυσκολευτήκαμε περισσότερο από ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ! Δεν το λέω για να μειώσω την ΑΕΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, αλλά σε καμία περίπτωση στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν νιώσαμε την πίεση που είχαμε στη ρεβάνς με τα Γιάννινα.
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re malaka ai gamisou...exw leiwsei sto gelio lemeeeeeeeeeeee :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιωργη πιστευω ειλικρινα οτι αδικηθηκατε!!!!!
επρεπε να βγει με κοκκινη η αποστολη του ολυμπιακου (και ο φυσικοθεραπευτης γιατι εκανε λαθος μαλαξη στο δυτερο 6αμηνο της σχολης!!!)
επισης επρεπε να δωσουν υπερ σας τα 3 δευτερολεπτα των παιχτων μας στη περιοχη σας,να μετρησει το φαουλ του σεζαρ (του δικου σας) που εστειλε τη μπαλα και χτυπησε ενα μποινγκ 747 (αν παιζαμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο θα μετρουσε!!!!!ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!δε παιζουμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο!!!!!) και τελος πιστευω οτι θα επρεπε να τσιμπησετε τον οδηγο του πουλμαν της αποστολης του ολυμπιακου και να τον βαλετε να σας χτισει μονος του το γηπεδο σε οποια κοτετσοπεριοχη θελετε εσεις,μιας και ειχε το θρασος να φερει την αποστολη μας στο γηπεδο!!!!!!
ακομη θα επρεπε ο καμπανταης (τι κωλος ειναι αυτος μανα μου!!!!με στρινγκακι τον φαντασιωνομουν οποτε εδειχνε τη πλουσια κομη του), να κλωτσησει στα μουτρα τον ζεβλακοφ γιατι ειναι 1 αρχιδι και μισο (τουτεστιν εναμισι αρχιδι)και πηγε και ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ μπηκε μπροστα του για να παρει τη μπαλα!!!!!ο μπριακος πρεπει να κρεμαστει στο συνταγμα γιατι δε προεβλεψε οτι ο καμπανταης θα πεσει μεσα στη περιοχη και στη προσπαθεια του ο ανατολ να διωξει του κλωτσησε το κεφαλι,οποτε ο μπριακος επρεπε να φωναξει τον χαλκ χογκαν που φοραει και κιτρινα να του κανει κεφαλοκλειδωμα του ανατολ !!!!
ακομη θελω να καταγγειλω την αρση του απαρτχαιντ που επετρεψε στον σεζαρ (τον δικο μας) να φυγει απο τις βαμβακοφυτειες και ηρθε εδω να παιξει μπαλα στον ολυμπιακο!!!(αλλη μια τρανη αποδειξη οτι ο πρακτορας κοκκαλης τα χει κανει πλακακια με ξενες χωρες εις βαρος της ελλαδας και ειδικα με τον νελσον μαντελα)!!!!!!!!!
και τελος επρεπε να σας δωσουνε και το air condition ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ!!!!!!!!!!!
tha me apolysoun re malakaaaaaaaa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήνες και μήνες παρακολουθώ......
Όλα τα ποστ, όλες τις τοποθετήσεις......
Και τα παίρνω, αλλά δεν μιλάω......
Αλλά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....
Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.......
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όλοι εσείς οι Ολυμπιακοί που μιλάτε.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ;;;;; :a28: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ;;;;;;;![]()
![]()
Να ξέρουμε ποιος μας τη λέει ρε παιδί μου....![]()
![]()
![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Προσεχε τα λογια σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε αρχιδαρα πειραιωτη ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ υπαλληλε του κοκκαλη ελα να μας κλασεις το Μπουτσο!
μαγκα του internet !!!
Ηρεμα παιδιά!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μισό ρε... αν είναι καυγάς .... να το κάνουμε και american bar...(με προφορά Παπαγιαννόπουλου)
Pop-corn , πασατέμπο, coca-cola ...πάρε-πάρε-πάρε...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.