Σελίδα 17 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 769

Θέμα: R1 vs Everything !!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The leader is one

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Να κάνουμε την σύγκριση και με αυτοκινητάδικους όρους.Ας πούμε πως τα R1 και GSXR είναι τα Impreza και τα Lancer Evo και πως η Ducatti είναι η Ferrari,θέλεις να μας πεις πως η Ferrari δεν αξίζει τα λεφτά της;

Re file ti sigkrinis tora ? 50.000 euro pu kani to evo me tou pusti ta lefta pou kani to alo?

Thelis na dis video se pista pou to evo pernaei ena murcielago?

Murchielago=600.000euro++

Evo=2.000cc kai to alo 6.000cc

http://www.youtube.com/watch?v=s1ZWJjC648I

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The leader is one

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Δεν σύγκρινα την Ferrari με την Ducati επί ίσοις όροις.Σε επιδόσεις κτλ εντάξει είναι υποδιαίστερα τα 2κύλινδρα μοντέλα αλλά για δοκίμασε αν μπορέσεις κάποια στιγμή να βάλεις μία κόντρα με ένα Desmosedici.Η τιμή του είναι 60.000 ευρώ οπότε μπορεί να θεωρηθεί Ferrari

Giati de mporis na agorasis me 60.000 agonistiko montelo yamaha i suzuki?Ti mono i ducati poulaei nomizis agonistika ?

to the infinity & beyond Το avatar του/της panosko

Re: Re: The leader is one, but gonne

Για να σταματήσετε να φαγώνεστε, ας το τελειώσουμε εδώ.

1) H Ducati δικαίως θεωρείται η Ferrari των μηχανών , και αυτό δεν το αλλάζει κανείς, και ειδικά από εδώ, ότι κι αν λεέι. Η Ducati κατασκευάζει ΜΟΝΟΝ μοτοσυκλέτες εδώ και κάτι δεκαετίες, και η σύγκριση αυτη δεν ειναι τυχαία. Ειναι αλήθεια είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Μην το αναλύσουμε περαιτέρω.Πάει αυτό.
    2) Σχετικά με τον ήχο, σε άλλους αρέσει ο δικύλινδρος σε άλλους ο τετρακύλινδρος. Οπως συμβαίνει και με τη μουσική, δεν αρέσει η ίδια μουσική σε όλους! Απλό πράγμα. Πάει κι αυτό.

Την 1098s που παρήγγειλα δυστυχώς δεν θα την πάρω τελικά (πιστεύω να μου δώσουν πίσω τα 1000 ευρώ που έδωσα) για τους εξής λόγους: Πιστωτική 10.240 ευρώ (!!!!γαμω τα καζίνα τους!!!! την έκανα τη πατατιά!) Τράκος αυτοκινήτου 12.000 ευρώ για φτιάξιμο (έπεσε ένας Αλβανός πάνω στη γυναίκα μου με 100χλμ και το τσακάλωσε τρελά - το δικό του πάει για πεταμα όμως) και δεν παίρνω μια από την ασφάλεια (μη ρωτατε γιατι για να μη πολυλογούμε), και θέλω κι άλλα 15 χιλιάρικα για να τελειώσω το μαγαζί που κάνω (internet cafe).
    Οπότε ήταν ένα όνειρο η 1098s που πέρασε. Αμα "δώσω" 25 χιλιάρικα, σε κανα δυο μήνες θα είμαι καταζητούμενος. Η ερώτηση τώρα:
    Να πάρω το fazer1000? 150 αλογάκια είναι το εργαλείο, πολύ καλη τιμή, και τα κάνει όλα πιστεύω. Τι λέτε?
    Θέλω κάτι ΓΡΗΓΟΡΟ , να έχει θέση για συνεπιβάτη οπωσδήποτε, να μπαίνει στην Αθήνα άνετα, να τεξιδεύει Εθνική γρήγορα, να ξύνω μαρσπιέ στις στροφές, και να πηγαίνω και με 280+ στην πίστα της Αττικής οδού. Λοιπόν? Καλό ειναι το Fazer1000 ή έχετε καμιά καλύτερη πρόταση?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
    Για να σταματήσετε να φαγώνεστε, ας το τελειώσουμε εδώ.

1) H Ducati δικαίως θεωρείται η Ferrari των μηχανών , και αυτό δεν το αλλάζει κανείς, και ειδικά από εδώ, ότι κι αν λεέι. Η Ducati κατασκευάζει ΜΟΝΟΝ μοτοσυκλέτες εδώ και κάτι δεκαετίες, και η σύγκριση αυτη δεν ειναι τυχαία. Ειναι αλήθεια είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Μην το αναλύσουμε περαιτέρω.Πάει αυτό.

Θέλω κάτι ΓΡΗΓΟΡΟ , να έχει θέση για συνεπιβάτη οπωσδήποτε, να μπαίνει στην Αθήνα άνετα, να τεξιδεύει Εθνική γρήγορα, να ξύνω μαρσπιέ στις στροφές, και να πηγαίνω και με 280+ στην πίστα της Αττικής οδού. Λοιπόν? Καλό ειναι το Fazer1000 ή έχετε καμιά καλύτερη πρόταση?
    1)Εισαι λαθος

και οχι μην παρεις Fazer 1000...

Παρε GSX-R 1000 Κ7...Τα εχει ολα αυτα που λες...

Re: Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    1)Εισαι λαθος

Ti k7 re... na tou mini to plaisio sto xeri?i to R1? na tou kaei kamia mera? Honda? eipame den einai xondros.Kawasaki? ase auta xalane poli grigora

DUCATI RE... OUTE XALAEI OUTE SPAEI OUTE KAIGETE

Apla sta 10.000xil. to petas kai teloiose pernis alo klain... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

1)Εισαι λαθος

Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό είναι η υπερβολικη θερμοκρασία που βγάζει, και ειδικά το καλοκαίρι. ΚΑΙΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, και ειδικά ο συνεπιβάτης, θα παρει φωτιά. Ετσι λενε δηλαδή , δεν ξέρω αν θα αληθεύει. (Το πλάισιο δεν μένει στο χέρι, εντάξει , υπερβάλει ο άλλος). Εξάλου νομίζω οτι είναι...πολύ σκυφτό , σαν τα Ιταλικά δηλαδή. ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.
    To VFR800 είναι επίσης κατι σε αυτα που λέω, αλλά μάλλον το βλεπω λίγο... αργό.

Καλα, θε με τρελάνετε, Ducati λέει ο άλλος πάλι. Ειπαμε, δεν έχω τόσα. Και τα S3 , S4 , ειναι κακομούτσουνα.

Τι ΔΕΝ σου αρέσει στο Fazer1000 δηλαδή?

Re: Re: Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό είναι η υπερβολικη θερμοκρασία που βγάζει, και ειδικά το καλοκαίρι. ΚΑΙΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, και ειδικά ο συνεπιβάτης, θα παρει φωτιά. Ετσι λενε δηλαδή , δεν ξέρω αν αληθεύει. Εξάλου νομίζω οτι είναι...πολύ σκυφτό , σαν τα Ιταλικά δηλαδή. Πάντως θα παω να το δώ, και θα σου πω. To VFR800 είναι επίσης κατι σε αυτα που λέω, αλλά μάλλον το βλεπω λίγο... αργό.

Καλα, θε με τρελάνετε, Ducati λέει ο άλλος πάλι. Ειπαμε, δεν έχω τόσα. Και τα S3 , S4 , ειναι κακομούτσουνα.
    Για το Κ7 που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα πως ξερουν να σου πουν οτι καιει?θα μας τρελανουν....

Οι εξατμισεις του Κ7 ειναι διπλα,οποτε γιατι να καιγεται ο κωλος του συνεπιβατη?

Αν ειναι πολυ σκυφτο μπορεις να του βαλεις τιμονι και εισαι ΟΚ... (πλακα κανω)

Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό είναι η υπερβολικη θερμοκρασία που βγάζει, και ειδικά το καλοκαίρι. ΚΑΙΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, και ειδικά ο συνεπιβάτης, θα παρει φωτιά. Ετσι λενε δηλαδή , δεν ξέρω αν αληθεύει. (Το πλάισιο δεν μένει στο χέρι, εντάξει , υπερβάλει ο άλλος). Εξάλου νομίζω οτι είναι...πολύ σκυφτό , σαν τα Ιταλικά δηλαδή. Πάντως θα παω να το δώ, και θα σου πω. To VFR800 είναι επίσης κατι σε αυτα που λέω, αλλά μάλλον το βλεπω λίγο... αργό.

Ama to odigas mesa sti poli mesa sti kinisi kai pigenis sinexia me proti vevea tha kaiei re file.. ekei kai papaki na exeis tha zestenonte ta podia sou.

Ala tora akousa pedia oti i ducati tha bgali mixanaki me klimatismo krio zesti oti thes tha bgazi

Mi to peite pouthena omos e?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1

Ala tora akousa pedia oti i ducati tha bgali mixanaki me klimatismo krio zesti oti thes tha bgazi

Mi to peite pouthena omos e?
    :a5: :a5: :a5: :a5:

Re: Re: The leader is one, but gonne

http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...r1000rr_06.htm
    http://www.motorbikestoday.com/revie...hon_vfr800.htm

Η Ελλάδα ΔΕΝ προσφέρεται για superbikes , τι να κάνουμε δηλαδή. Δεν είμαστε Ιταλία να έχει και καθε πόλη απο μια πιστα.
    Αυτα τα R1, Gixxers, RSV, RR, tsounar , papar, προσφέρον οδηγική ευχαρίστηση, αλλά είναι μόνο για πίστες. Εγώ ΔΕΝ πάω ούτε στις Σέρρες ούτε στην "πίστα" στα Μεγαρα. Οι on-off (Caponord, vardero klp) είναι οι μηχανές που μας ταιριάζουν. Απο κει και πέρα, αν ζητάμε κάτι που να μας προσφέρει και κάποια οδηγική ευχαρίστηση και ταχύτητα πάμε στις παρακάτω επιλογές.
    Fazer , VFR .......εμμ....υπάρχει άλλο?...κατι μου διαφεύγει....:ZZZ:

Η Ελλάδα ΔΕΝ προσφέρεται για superbikes , τι να κάνουμε δηλαδή. Δεν είμαστε Ιταλία να έχει και καθε πόλη απο μια πιστα.
    Αυτα τα R1, Gixxers, RSV, RR, tsounar , papar, προσφέρον οδηγική ευχαρίστηση, αλλά είναι μόνο για πίστες. Εγώ ΔΕΝ πάω ούτε στις Σέρρες ούτε στην "πίστα" στα Μεγαρα. Οι on-off (Caponord, vardero klp) είναι οι μηχανές που μας ταιριάζουν. Απο κει και πέρα, αν ζητάμε κάτι που να μας προσφέρει και κάποια οδηγική ευχαρίστηση και ταχύτητα πάμε στις παρακάτω επιλογές.
    Εισαι ακυρος για ακομη μια φορα...

Αν σου ταιριαζουν εσενα τα Varadero και τα Caponord μεγεια σου...

Ουτε εγω παω πιστα αλλα μια χαρα το φχαριστιεμαι και στο δρομο...

Και τα μηχανάκια τα Custom είναι φτιαγμένα για να κυκλοφορούν στις ατελείωτες ευθείες των Αμερικανικών δρόμων αλλά και στην Ελλάδα κυκλοφορούν ουκ ολίγα.Μοτοσυκλέτες αγοράζουμε,δεν αγοράζουμε πλυντήρια και κουζίνες για να αποφασίζουμε με βάση την λογική.Αγοράζουμε με βάση το συναίσθημα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Mia xara kanoun gia to dromo ta 1000 mi akouo blakies...

Εισαι ακυρος για ακομη μια φορα...
    Αν σου ταιριαζουν εσενα τα Varadero και τα Caponord μεγεια σου...
    Ουτε εγω παω πιστα αλλα μια χαρα το φχαριστιεμαι και στο δρομο...
    ..... λες να πα να χτυπήσω το GSXR? ........
    κι αν παω κανα ταξιδάκι.....κι αν θελω να παω σε κανα νησάκι το καλοκαιράκι.....
    κατι δε μ'αρέσει.... κάπου δεν κολλάει...πως να το κάνουμε....Ωραίο, αλλά.....many restrictions

..... λες να πα να χτυπήσω το GSXR? ........
    κι αν παω κανα ταξιδάκι.....κι αν θελω να παω σε κανα νησάκι το καλοκαιράκι.....
    κατι δε μ'αρέσει.... κάπου δεν κολλάει...πως να το κάνουμε....Ωραίο, αλλά.....many restrictions
    Hayabusa...only one restriction....

Δεν κανει για μεσα στην πολη....

Παρόμοια θέματα

1. R1 vs 911 vs Tornado
    από mrklyk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 09:27
  2. R1 Vs K5?
    από Dionisisk5 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 21:20
  3. R1 Vs Carrera4
    από as_pino στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 01:23
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33
  5. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16