Σελίδα 17 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 309

Θέμα: Ρε συνάδελφοι... τη γνώμη σας

Captain εγώ πάντως μεταξύ των δύο ελικοειδών κυριών που έχεις διαλέξει, KTM θά 'παιρνα.

Τα 170 που λέει το μικρό Dakar στην άσφαλτο, τα είχα περισσότερα και πιο γρήγορα με το ονοφάκι μου (άλλα λαστιχα κλπ).

Οι μπέμπες είναι για οικογενειάρχες άνθρωπες όμως, όχι για ελεεινούς τύπους σα τα μούτρα μου (και πως να της κάνω service μόνος μου ρε συ, θέλει και ένα σκασμό λεφτά το εγκεφαλομαραφέτι τους), πάντως με τη 1200 λογικά κουβαλάς και τροχόσπιτο.

250 κιλά γεμάτη... πολύ βαριά γυναίκα για τα γούστα μου.

Κάνε εξαντλητικά test ride, πάγαινε στην αντιπροσωπεία, και μόλις σου πει ένα γύρο το τετράγωνο, πήγαινε βάλε ένα δεκαρικάκι βενζίνη, και γύρισέ τη μετά από καμμιά ώρα...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Κάνε εξαντλητικά test ride, πάγαινε στην αντιπροσωπεία, και μόλις σου πει ένα γύρο το τετράγωνο, πήγαινε βάλε ένα δεκαρικάκι βενζίνη, και γύρισέ τη μετά από καμμιά ώρα...
    Τα βλέπεις που στα λεγα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Captain εγώ πάντως μεταξύ των δύο ελικοειδών κυριών που έχεις διαλέξει, KTM θά 'παιρνα.

Τα 170 που λέει το μικρό Dakar στην άσφαλτο, τα είχα περισσότερα και πιο γρήγορα με το ονοφάκι μου (άλλα λαστιχα κλπ).

Οι μπέμπες είναι για οικογενειάρχες άνθρωπες όμως, όχι για ελεεινούς τύπους σα τα μούτρα μου (και πως να της κάνω service μόνος μου ρε συ, θέλει και ένα σκασμό λεφτά το εγκεφαλομαραφέτι τους), πάντως με τη 1200 λογικά κουβαλάς και τροχόσπιτο.

250 κιλά γεμάτη... πολύ βαριά γυναίκα για τα γούστα μου.

Είσαι σε όλα λάθος φίλε!

Εγώ πχ ΔΕΝ είμαι οικογενειάρχης! ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ είμαι!
    Σκασμό λεφτά στο service? 140 ευρώ ΜΟΝΟ για αυτό των 20000 χλμ!
    220 και κάτι ψιλά είναι το βάρος της γεμάτη
    Και βγάζει (άν δεν εισαι μλκς με το γκαζι σαν κι εμένα) 300 χλμ ΑΝΕΤΑ με το 20lt τεπόζιτο!

http://www.bikez.com/motorcycles/bmw_r1200gs_2007.php

199 κιλά άδεια, + 20 λίτρα βενζίνα, + λάδια, + υγρά ψυγείου = πάνω από 230 κιλά σύνολο (η εταιρία πάντα κλέβει στο ζύγι)...

102 ίπποι, στην άσφαλτο σε περνάνε και τα bandit.

Ξαναδιάβασε τί γράφω, εγώ κάνω μόνος μου τα σέρβις, oι μπέμπες χωρίς το κομπιούτερ δέν ρυθμίζονται...

Το άμα είμαι σε όλα λάθος είναι σχετικό.

Δεν τη έχω οδηγήσει, και γι' αυτό και δεν πολυανακατεύομαι -η ροπή από τα στατιστικά, καλή φαίνεται πάντως.

Άμα είσαι κάγκουρας, λάθος πραπρά πήρες φίλες DimChios.

Eίναι ψηλοοικονομικιά τουλάχιστον.

Για το σέρβις, στο δικό μου πραπρά, μου είπανε 130 ευρά, χωρίς υλικά -μόνο για τσεκάρισμα βαλβίδων, και αλλαγή στα μπουζί άμα χρειαστεί.

Έλα μου όμως, που τα λαδάκια, τα μπουζί, και τα λοιπά αναλώσιμα (μήν αρχίσω και λέω για αλυσογράναζα πόσα ζήτησαν, δέν έχει η δικιά σου), ανεβάζουν το σύνολο αρκετά.

Άμα βάλεις όλο το σωστό σέρβις βάσει μάνιουαλ, παίζει να μη σου κάνανε και πολλά -το μάνιουαλ από το GS δεν τό 'χω εύκαιρο να σου πω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Άν δεν το οδηγήσεις δέν μπορείς να καταλάβεις!

Άν δεν το έχεις, δέ μπορείς να νιώσεις!

Άν κάνεις μόνος σου service μπράβο! Εγώ ούτε σε παπί δεν ξέρω!

Άμα δε με έχεις δεί να την οδηγάω, δέ μπορείς να πείς άν πήρα λάθος μηχανάκι ή όχι! Μιά χαρά καγκουριές κάνω και μ αυτό!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δημητρη οτι το ΚΤΜ ειναι φτιαγμενο για καγκουριες πολυ περισσοτερο απο το 1200 δεν τιθετε θεμα...

Γι αυτο και μου ταιριαζει και θα σου ταιριαζε και εσενα περισσοτερο
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Zir, το ΚΤΜ έχει αποκλειστεί για... "τεχνικούς λόγους"

Πέραν τούτου, για μένα το ΚΤΜ άχρηστο θα ήταν, δε θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές του

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    δε θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές του
    ποιος μπορει;

οτι και αν αποφασισεις Ηλία... θα'μαι μαζί σου!

σοβαρα τωρα η βαυαρεζα όποια απ'όλες σαν να σου πάει γάντι βρε παιδί μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ποιος μπορει;
    εγώ σίγουρα όχι πάντως

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Zir, το ΚΤΜ έχει αποκλειστεί για... "τεχνικούς λόγους"

Πέραν τούτου, για μένα το ΚΤΜ άχρηστο θα ήταν, δε θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές του

Είσαι συντηρητικός και αρτηριοσκληρωτικός. Δλδ ο gixerpap ρε Ηλία δεν είχε τεχνικούς λόγους με το ΚΤΜ. ?

Σαν την Θατσερ είσαι ρε !!! Πάρε ένα πριόνι ρε να το φχαριστηθείς.....

Ή δεν ταιριάζει με το banker´s white collar look ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ή δεν ταιριάζει με το banker´s white collar look ;
    καλά, αυτό όσο πάει και ξεφτίζει :rotflmao:

την πρόλαβες την εποχή με τις τιράντες αλα Wall Street?

Δεν ξέρω τι είχε ο gixx ρε συ, ξέρω οτι το ΚΤΜι για μένα ειναι πέραν των δυνατοτήτων μου - ειναι για καποιον που θα ξέρει και θα μπορεί να το πάει όπως είναι φτιαγμένο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν ξέρω τι είχε ο gixx ρε συ, ξέρω οτι το ΚΤΜι για μένα ειναι πέραν των δυνατοτήτων μου - ειναι για καποιον που θα ξέρει και θα μπορεί να το πάει όπως είναι φτιαγμένο
    Τι να το κάνεις δλδ ένα μηχανάκι στις «δυνατότητες» σου ; Πέρνεις ένα πριόνι που ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ καλύτερο οδηγό !!! Το 95% των σοβαρών μοτοσυκλεττών έχουν δυνατότητες πέραν των ικανοτήτων των αναβατών τους φίλε. Γι΄αυτό τα παίρνουμε.

Φαντάσου σκηνικό....
    Δευτέρα πρωί, με λασπωμένο ΚΤΜ να μπαίνεις στο parking της τράπεζας, και οι ακράπες να βάζουν μπροστά τους συναγερμούς των BMW των διευθυντών σου.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BTW το πρωί είδα καλύτερα 1-2 dakar στα Εξάρχεια. Πολλά λεφτά για αυτό που είναι φίλε....

Στα @@ σου θα μου πεις, αλλά αν δεν το πω θα το έχω κρίμα.... Δλδ τι παραπάνω έχει απ΄τα άλλα μονοκύλινδρα on-off και έχει τέτοια διαφορά ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    BTW το πρωί είδα καλύτερα 1-2 dakar στα Εξάρχεια. Πολλά λεφτά για αυτό που είναι φίλε....
    Στα @@ σου θα μου πεις, αλλά αν δεν το πω θα το έχω κρίμα.... Δλδ τι παραπάνω έχει απ΄τα άλλα μονοκύλινδρα on-off και έχει τέτοια διαφορά ;
    Ποια άλλα μονοκυλινδρα ονοφ λες για να σΕ πω.

Αυτο με τις ακράπες το έκανα και με τη ρεμους που εχω (πριν την τάπα ) :rotflmao:

και δε μΕ απάντησες για τις τιράντες

και τι δουλειά είχες στα εξάρχεια παιδί μου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Επειδή είχα να μπω καιρό & μόλις τώρα είδα το δίλλημα που βάζεις, ενώ παράλληλα δεν έχω διαβάσει όλα τα posts θα πω τα εξής.
    Σαν κάτοχος εδώ & 3 χρόνια κοντά του 650 gsέχω να πω τα εξής. Το μηχανάκι έχει normal service με κόστος όσο σχεδόν τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Επίσης μπορείς να βάλεις του κόσμου τον εξοπλισμό πάνω.Από την άλλη το multi δεν..όλα πρέπει να είναι μαμίσια.Κάποτε ήμουν & εγώ στο δίλλημα σου..Τελικά κατέληξα στην κυανή έλικα.Μόλις γύρισα από Αθήνα (Θεσσαλονίκη) φορτωμένος. Μια χαρά! Άσε που ακολουθώ και τους βρωμιάρηδες αρκετά ικανοποιητικά.
    Τώρα άμα παίζει και το 1200 βουρρρρρρ!!!

Παρόμοια θέματα

1. Θέλω τη γνώμη σας
    από dodos_1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 16:16
  2. Λοιπόν τη γνώμη σας για tatto
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 20:47
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 19:00
  4. Τη γνωμη σας