Περαστικα, σιδερενιος και ποτε ξανα Σταυρο.
![]()
![]()
Περαστικα, σιδερενιος και ποτε ξανα Σταυρο.
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑΥΡΟ!!!
![]()
![]()
![]()
και να σου ζητήσω συγνώμη που με τα τοσα μου τρεχάματα δεν ήρθα να σε επισκευθω!![]()
welcome back σταυρακο και γρηγορα να γιανεις....![]()
την ερωτηση αν αξιζει την ειχα κανει και εγω στον εαυτο μου μετα το τρακαρισμα που ειχα πριν 3.5 χρονια...''αξιζε να χασω το χερι μου..??''(για να μην πω για την ζωη μου)....την απαντηση την ξερεις ....αφου ξανακαβαλαω ....![]()
τελικα πιστευω πως η ερωτηση αν αξιζει ειναι λαθος ...αφου κανουμε κατι που μας αρεσει και μας γεμιζει .....πιστευω πως ναι αξιζει....
μολις θα εχεις πληρως αναρρωσει θα τα ξανα σκεφτεις ολα και θα αποφασισεις μονο σου...αλλα εγω πιστευω πως θα ξανα επανελθεις πιο δυνατος...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Έλα ρε συ Σταύρο.... κιόλας σπίτι? μπράβο ρε, χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκες από το νοσοκομείο.
Ανάρρωσε με το πάσο σου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα λασπωνόμαστε πάλι...
Μόνο βάλε την δικιά σου ρέγουλα και κάνε το μόλις ΕΣΥ νοιώσεις έτοιμος (να σου θυμίσω ότι πριν 5 χρόνια είχα μέινει κουτσός για ένα χειμώνα).
ps: ελπίζω να με συγχωρείς που δεν ήρθα τελικά με στον Κώστα να σε δω (έχω τύψεις για αυτό)
ps2: έμαθες για τον Σωτ. Κον. ? (ευτυχώς την γλύτωσε πάρα πολύ φτηνά)
![]()
![]()
![]()
![]()
ps3: εάν δεν σου έχει ξανατύχει κάτι σοβαρό, λογικό είναι να έχεις 'ταρακουνηθεί'. Μην ανησυχείς για αυτό. Όπως είπαμε.... με την δικιά σου ρέγουλα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
σταυρε welcome back ρε!
ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
welcome back σταυρακο και γρηγορα να γιανεις....![]()
την ερωτηση αν αξιζει την ειχα κανει και εγω στον εαυτο μου μετα το τρακαρισμα που ειχα πριν 3.5 χρονια...''αξιζε να χασω το χερι μου..??''(για να μην πω για την ζωη μου)....την απαντηση την ξερεις ....αφου ξανακαβαλαω ....![]()
τελικα πιστευω πως η ερωτηση αν αξιζει ειναι λαθος ...αφου κανουμε κατι που μας αρεσει και μας γεμιζει .....πιστευω πως ναι αξιζει....
μολις θα εχεις πληρως αναρρωσει θα τα ξανα σκεφτεις ολα και θα αποφασισεις μονο σου...αλλα εγω πιστευω πως θα ξανα επανελθεις πιο δυνατος...![]()
+1
Kαλως μας βρηκες παλι Σταυρε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Τέλος καλό όλα καλά !
Καλή και γρήγορη ανάρρωση Σταυρή !
![]()
![]()
![]()
Εετσι! Τελος καλο ολα καλα!
Τετριμενο και κλισε ισως αλλα μεγαλη αληθεια: αφου εισαι ΕΣΥ καλα, ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα.
Περαστικα αδερφε Σταυρο και ποτε ΠΟΤΕ ξανα! Εισαι απο τα παιδια εδω μεσα που εχω εκτιμησει παρα πολυ και ευχομαι να δεις οτι ο δρομος που εισαι τωρα θα σε βγαλει σε ακομα καλυτερα μερη... Ολα γινονται για καποιο λογο φιλε!![]()
Οσο για σκεψεις και αποφασεις, αστες τωρα... Εχεις πολυ καιρο μπροστα σου για τα ΠΑΝΤΑ!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
welcome back![]()
υπομονη και επιμονη ολα θα παν καλα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έλα ρε συ Σταύρο.... κιόλας σπίτι? μπράβο ρε, χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκες από το νοσοκομείο.
Ανάρρωσε με το πάσο σου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα λασπωνόμαστε πάλι...
Μόνο βάλε την δικιά σου ρέγουλα και κάνε το μόλις ΕΣΥ νοιώσεις έτοιμος (να σου θυμίσω ότι πριν 5 χρόνια είχα μέινει κουτσός για ένα χειμώνα).
ps: ελπίζω να με συγχωρείς που δεν ήρθα τελικά με στον Κώστα να σε δω (έχω τύψεις για αυτό)
ps2: έμαθες για τον Σωτ. Κον. ? (ευτυχώς την γλύτωσε πάρα πολύ φτηνά)
ps3: εάν δεν σου έχει ξανατύχει κάτι σοβαρό
eyxaristw ρε παιδια όλους σας!![]()
μακαρι να ξαναλασπωθουμε καποτε...
κουσος για εναν χειμωνα;![]()
για τον αγωνα τα εμαθα ολα...
ναι ηταν το πρωτο μου σοβαρο! και προσευχομαι το τελευταιο μου![]()
![]()
![]()
ολα καλα θα πανε Σταυρο..
με εχουν καλυψει οι προλαλησαντες...
καλωσηρθες! περαστικα κ αγυριστα!
εχεις πολλους φιλους..και αυτο ειναι μεγαλη δυναμη![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Εσύ ασε τις ηλεκτρονικές ευχές και κοίτα να μάθεις τον Σταύρο να οδηγάει στο χώμα κανένα σοβαρό μηχανάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑΥΡΟ!!!![]()
Wellcome back Σταύρο. Όλα καλά να πάνε και γρήγορη αποθεραπεία φίλε.
![]()
![]()