Το NR ρε παιδια?
Πειτε μου σε τι χρησιμεψε εκτος απο τον εδραιωσει (περισσοτερο) στην συνειδηση του κοσμου την Honda σε οτι αφορα την τεχνολογικη υπεροχη της υπεροχη...
Το θαυμαζω, το εκτιμω αλλα μεχρι εκει!
Θυμαμαι ειχα διαβασει ενα test στο Motorcyclist, οπου το μηχανακι το εβγαζε καλο αλλα ''λιγο'' σε σχεση με τα τετρακυλινδρα 750 της εποχης...ειχα γελασει με την ''αφελη'' προσεγγιση των συντακτων, αλλα τωρα που το σκεφτομαι μετα απο χρονια δεν εχουν και αδικο....
...η τεχνολογια αν δεν εχει αντικτυπο στην πραγματικη ζωη και συνθηκες ειναι τζαμπα τεχνολογια...οκ ηταν ενα μηχανακι με οβαλ εμβολα και φορτωμενο με ενα καρο hi tech καλουδια...η συνεχεια ποια ηταν?...ακομα και στους αγωνες , το HRC, εγκατελειψε πολυ συντομο την εμπλοκη του με οβαλοπιστονα (!) μηχανακια...
...δεν προσπαθω να το απομυθοποιησω , το NR ειναι μια θρυλικη και ιστορικη μοτοσυκλετα , θαυμαστη κτλ-κτλ...αλλα νομιζω οτι το καλυτερο σχολιο, το ειχε γραψει το παλιο (καλο) ΜΟΤΟ:
''η Ηοnda δημιουργησε το NR για να αποδειξει απλως οτι μπορει...''
...για να ειμαι ειλικρινης, προτιμω χιλιες φορες το hesd σταμπιλιζατερ του cbr1000rr το οποιο αποτελει μια επιτυχημενη εφαρμογη τεχνολογιας , παρα να πληρωσω ενα καρο χρηματα για να λεω οτι η μοτοσυκλετα μου εχει οβαλ πιστονια...