Ρε ozzzzzzy....Από γκρεμό έπεσε το aerox και πάει έτσι??????![]()
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=aGxFYQs5ojg :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
τσου!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
απο nc30 σου κανει?![]()
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-VFR-400-...ayphotohosting
και για χειροποιητες δες εδω
http://www.springdragon.gr/![]()
ευχαριστω για το side παντος![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=aGxFYQs5ojg :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
aerox λεγεται το σκουτερ σου ρε ozzzzzy
![]()
![]()
δεν αντεχω θα το πω.............aerox-ol που ελεγε και η γιαγια μου!!!!
![]()
![]()
καλα ρε μλκ αυτο το μπιφτεκοκωλη που σκ@τα το κολλησες?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τι παει να πει οι αγαπημενες σου ρε μπιφτεκοκωλη![]()
? τις εχεις δοκιμασει ολες στο χρεπι σου κ ξερεις?
![]()
ή απο τα βιντεακι στο youtube εχεις ακουσει τον ηχο εχεις δει κ 2 διαγραμματα ιπποδυναμης-ροπης και φτιαχτηκες? ουστ κουλαντζα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
laney lc30 full λαμπα
![]()
![]()
θελω κι εγωωωωωω
![]()
Μην κάνεις καμιά λαλακία και βάλεις....Έχω ακούσει ότι ανοίγει το φιμωμένο μοτέρ του και μετά κάνει κωλοτούμπες....Αν δεν μπορείς να στύψεις χαλαρά ένα χιλιάρι θα σου πρότεινα να μην την βάλεις...Η δύναμη είναι ανεξέλεγκτη...:a66: :a66:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα που μου το ειπες ρε φιλε ημουν ετοιμος να την κανω τη μ@λακι@...![]()
σ ευχαριστω θεε μου που εστειλες τον επισημο αντιπροσωπο της febring να με φωτισει... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
aerox λεγεται το σκουτερ σου ρε ozzzzzy
![]()
![]()
δεν αντεχω θα το πω.............aerox-ol που ελεγε και η γιαγια μου!!!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
αυτο το βιντεο θα το δωσω στο bandit-ako για εξεταση!!!
ρε ΜΠΙΦΤΕΚΟΚΩΛΗ εχω τραβηξει κ εγω βιντεο 0-100..κ στην αρχη σαν κ αυτον στο βιντεο παω..το ενα χερι στο κινητο, να προσεχω μηπως δεν τραβαω το κοντερ, το αλλο χερι στο τιμονι και προσοχη γιατι στα 20χλμ το σκουτερ μου κανει ξεσπασμα μεχρι τα 110 κ δεν ειχα ορεξη για σαβουρα..
απορω γιατι τα κρυπτον το βουλωνουν κ εσυ ακομα μιλας![]()
κεφτεδοκωλη![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
εγω εχω φτασει στα δυοδια και σας περιμενω να ρθειτε με τα σκουτερακια σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Ρε παιδιά...Ο bandit-άκος που είναι?
![]()
![]()
![]()
και κανω τσιγαρο![]()
![]()
α μονο ο ηλιας με το ταουνμειτ καταφερε να κρατειθει κντα μου μετα δυσκολιας παρακαλω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
αυτο το βιντεο θα το δωσω στο bandit-ako για εξεταση!!!
λολ
αυτα δεν γινονται ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε λιγο θα πεταξει το αεροξολ![]()
![]()
νομιζα θα κανει και δευτερη γυρα απ το κοντερ αλλα τελικα πλακωθεικε στα φρενα
αλλιως θα πηγαινε και για τριτη γυρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξεσπασμα;δηλ ετσι σου κανει το μηχανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ρε ΜΠΙΦΤΕΚΟΚΩΛΗ εχω τραβηξει κ εγω βιντεο 0-100..κ στην αρχη σαν κ αυτον στο βιντεο παω..το ενα χερι στο κινητο, να προσεχω μηπως δεν τραβαω το κοντερ, το αλλο χερι στο τιμονι και προσοχη γιατι στα 20χλμ το σκουτερ μου κανει ξεσπασμα μεχρι τα 110 κ δεν ειχα ορεξη για σαβουρα..
απορω γιατι τα κρυπτον το βουλωνουν κ εσυ ακομα μιλας![]()
κεφτεδοκωλη![]()
![]()
![]()
![]()
με μοτερ nsr500 ειναι το σκουτερ σου και δεν μπορεις να κρατηθεις με το ενα χερι;
αν δεν μπορεις να κρατηθεις με το ενα χερι στο σκουτερ,μην κανεις το λαθος και παρεις μηχανη,φιατι θα θες 4 χερια για να κρατηθεις επανω!!![]()
:rotflmao:
Μόνο ο Ηλίας με το townmate κατάφερε να κρατηθεί κοντά σου?????????Μα καλά ποιό έχεις?Το zzr 1400??????Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
α μονο ο ηλιας με το ταουνμειτ καταφερε να κρατειθει κντα μου μετα δυσκολιας παρακαλω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mob αν ποτε βρεθουμε κ εχει επισκευαστει το σκουτερ θα στο δωσω, στο ενα χερι θα χεις κινητο και θα προσεχεις να τραβας το ταχυμετρο και με το αλλο θα ανοιξεις αποτομα το γκαζι..αν μπορεις να κανεις σουζα με το ενα χερι και να μην πεσεις τοτε οκ..εγω δεν μπορω με το ενα..
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Κουλάδι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
mob αν ποτε βρεθουμε κ εχει επισκευαστει το σκουτερ θα στο δωσω, στο ενα χερι θα χεις κινητο και θα προσεχεις να τραβας το ταχυμετρο και με το αλλο θα ανοιξεις αποτομα το γκαζι..αν μπορεις να κανεις σουζα με το ενα χερι και να μην πεσεις τοτε οκ..εγω δεν μπορω με το ενα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()