Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εντάξει συνήλθατε απο την χθεσινή ξεφτίλα???

δηλ που να παίζατε με καμια Μπάρτσα ή Μιλαν πόσα θα μετράγατε βρεεεε???

ρε παίξτε ελλάδα με καναν ατρόμητο να χαρείτε ότι έχετε και ομάδα...

ποια έχει σειρά τώρα να σας ....πάρει????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

"Καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια."
    Θα τα πουμε κατα Νοεμβρη μερια γαυρουλη...Αλλα τότε δυστηχως δεν θα μίλατε.
    Παλι γεματο θα ΄ναι το στομα σας...
    Οσο για το αλλον που ειπε οτι οι παικτες της Σεβιλλης περπατουσαν τι να πω....Ποιο ματς
    εβλεπες ρε μεγάλε???

Υ.Γ. Αληθεια με την κληρωση που έχετε,θεωρειτε οτι ειναι σόφρων να ανοιγεστε και να μιλάτε???
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΜΥΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ...
    περιμενουν την Σεβιλη να νικησει την ΑΕΚ σα κορακια ωστε να ανεβει η ψυχολογια τους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

όχι μα γι'αυτο μιλάμε τώρα

για να γελάσουμε και με σας....

2 ματς ακόμα θα μας δώσετε ευκαιρία να γελάσουμε και τα 2 που πέρασαν
    ενώ εμείς θα σας δώσουμε 6.
    πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των 2 αγώνων

αλλά η σεβίλλη πραγματικά μεγαθήριο δεν είναι.πολύ καλή ομάδα ναι,για το μέγεθος της αεκ ομαδάρα αλλα μέχρι εκεί

υ.γ idi πριν λίγο βασικά έκλασα???
    δεν ξέρω τι σου μυρίζει απλώς στο λέω
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

αλλά η σεβίλλη πραγματικά μεγαθήριο δεν είναι.πολύ καλή ομάδα ναι,για το μέγεθος της αεκ ομαδάρα αλλα μέχρι εκεί

οπως σου ειπα και σε αλλο ποστ.... θα δεις τι θα κανει η Σεβιλλη στο CLi και μετα θα κρινεις...

στο γηπεδο ειδα την ΑΕΚ να κανει οτι καλυτερο μπορουσε (και κατα διαστηματα επαιξε πολυ καλο ποδοσφαιρο) αλλα... να παιζεις με την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ της ισπανιας και μαλιστα χωρις επισιμα παιχνιδια στα ποδια σου.... ειναι ανισο... ετσι απλα

η ομαδα μου παρα την 4ρα δεν κλειστηκε ποτε πισω και επαιξε για τον κοσμο

πολλα λαθη στην αμυνα αλλα και πολυ παθος. η ταχυτητα ειναι 1 σκαλι κατω απο την σεβιγια και στο ελληνικο πρωτθλημα δεν υπαρχει τετοιο πραμα.... αρα ειμαι αισιοδοξος ακομα...

η ΑΕΚ θα περει το πρωταθλημα της σουφραλιγκ θελετε δε θελετε ... γιατι ειναι ενα πανω απο τους αλλους σε πολλους τομεις και σε υλικο..... για CL εχουμε πολυ δρομο ακομα να διακριθουμε....

α και ποσα φαγατε περσυ απο τη βαλενθια στο απορθητο καραιταβλι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ας πουμε και εμείς οι ουδέτεροι τα συπεράσματά μας....

σαν φίλαθλος αδιάφορος (αν και ομολογώ μετά το πρώτο 15λεπτο υποστήριζα ΑΕΚ).....χάρηκα το παιχνίδι....
    χάρηκα οτι η ΑΕΚ μπήκε να παίξει την μπάλα της και να πετύχει γκολ οσο πιο γρήγορα γίνεται για να πάρει την ψυχολογία με το μέρος της....αυτό ηταν δίκοπο μαχαίρι και τελικά την έκοψε.....αλλά θα μπορούσε να είχε βάλει σίγουρα ενα γκολ μεχρι το 30 που έπαιξε παρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αντίθετα με τους δύο άλλους (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) έδειξε οτι εχει πλάνο στο παιχνίδι της......

αλλά χωρίς σέντερ φορ γκολ δεν μπαίνει....οταν καταφέρνεις να ανοίξεις μια Σεβίλλη 4-5 φορές (ειδικά από δεξιά) σε 30 λεπτά και δεν υπάρχει ο κατάλληλος παίχτης στον κατάλληλο χώρο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δεν μπορείς να περιμένεις πολλά....

δυστυχώς επαληθεύτικα και για τον Ριβάλντο....ηταν δυστυχώς για λύπηση....και μην μου πείτε οτι κρατούσε αμυντικούς πίσω γιατί θα τρελαθώ...ήταν ο πιο εύκολος παίχτης για μαρκάρισμα....

δεν είχε δυνάμεις ούτε τα φάουλ να βαρέσει ....ακόμα και στο πέναλντι αν δείτε την έκφραση του προσώπου του ήταν σαν να έβαλε τις τελευταίες δυνάμεις του για να το πετάξει στο πλεκτό....

αυτό σε συνδυασμό με τον Λυμπερόπουλο ντεφορμέ τι να κάνεις???όταν παιζεις δηλαδή χωρίς επιθετικούς...
    εδώ μπήκε ο πιτσιρικάς και κατευθείαν κάτι έκανε....και έπαιζε και με κουρασμένα τα χαφ...καλύτερα να τον έβαζε απο την αρχή τον πιτσιρικά....οι επιθετικοί ήταν για λύπηση....

το κακό για την ΑΕΚ ειναι οτι ο καλύτερός της παίχτης ήταν ο Μαντούκα....που ξέρουμε οτι δεν πρόκειται να επαναλάβει ανάλογες εμφανισεις πολλές φορές...
    καλός ο Ράμος στα πρώτα λεπτά αλλά μετά χάθηκε....δεν ξέρω αν ηταν οδηγία να μην ανεβαίνει τόσο ....

και καταλήγωντας....τελικά θέλουμε να παίζουν ποδόσφαιρο για τους φίλαθλους οι ομάδες και να βλέπουμε αυτό το αποτέλεσμα?? (ταπεινωτικές ήττες κτλ)
    ή να είμαστε ανταγωνιστικοί θυσιάζοντας το όποιο θέαμα μπορούμε να προσφέρουμε???
    η ΑΕΚ χτες επέλεξε...δεν ξέρω αν ήμουν οπαδός της ΑΕΚ τι θα επέλεγα....γιατί παντα μια ταπεινωτική ήττα προκαλεί δυσαρέσκεια κ απογοήτευση......

Υ.Γ. 1. αυτός ο Σέζαρ γιατί παίζει ακόμα μπάλα?????
    2. καλά οι ελληνικές ομάδες (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) ψάχνουν παντού για σαπάκια σέντερ μπάκ κ δεν κάνουν μια προσφορά στην ΑΕΚ να πάρουν τον Παπασταθόπουλο???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    η αληθεια ειναι μια καιο ο μπακλαβας γωνια...

Με βαση αυατ που ειδαμε απο τα πρωτα επισημα παιχνιδια του ΠΟΚ...

χαλαρα ΑΕΚ πρωταθλημα.

το λεω και το εννοω.... και ας ειμαι Βαζελι

δεεεεεεεεεεεεεεν το βλέπω

το πολύ μέχρι τα χριστούγεννα να αντέξει το αεκακι

ήδη μετα απο εμάς θα αρχίζει την κατρακύλα.
    θα είναι πολύς ο πόνος....
    λουα λουα είναι αυτός
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    η αληθεια ειναι μια καιο ο μπακλαβας γωνια...

Με βαση αυατ που ειδαμε απο τα πρωτα επισημα παιχνιδια του ΠΟΚ...

χαλαρα ΑΕΚ πρωταθλημα.

το λεω και το εννοω.... και ας ειμαι Βαζελι
    ΜΠΑΑΑΑ...για πολλούς και διαφόρους λόγους....εκτός απο αυτός που λέγεται Σωκράτης έχουμε και λέμε....

1.Σέντερ φόρ....κάνει κραααα η έλλειψη....όσο καλά και να αναπτύσεσαι το θέμα ειναι να βάζεις γκολ...
    2. ενα μόνο αξιόπιστο σέντερ μπάκ .....(και μην μου πείτε για Δέλλα...)...
    3. απίστευτα γκαφατζής τερματοφύλακας....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

θα είναι πολύς ο πόνος....
    λουα λουα είναι αυτός
    καλά αυτόν μονο με το τέρμα να τον αφήσεις δεν το πετάει στα δίχτυα...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι που οι και καλά άνετοι και πρώτοι περιμένουν πως και πως να χάσει το... αεκάκι όπως το λένε για να βγούνε να δειχτούν! Αφού είστε τόσο άνετοι γιατί ρε περιμένετε; Και καλά να μιλάτε αν την άθουμε ας πούμε με την Σάλτσμπουργκ ή με κάποια άλλη βατή ομάδα οκ να το καταλάβω. Αλλά είστε τόσο τρελλαμένοι τόσο κομπλεξικοί με την Ευρώπη και τα χάλια σας εκεί που κάνετε τα πάντα για να την πείτε. Και βρήκατε να μας την πείτε με την Σεβίλλη!!!
    ΚΑΥΜΕΝΑ Ε ΚΑΥΜΕΝΑ!!!!!!

Και μην το συνεχίζεις αυτό το ότι η Σεβίλλη δεν είναι μεγαθήριο γιατί εκτίθεσαι! Και ποδοσφαιρικά!

Κατά τα άλλα ΜΠΡΑΒο στους Μπούρμπο, Παπασταθόπουλο, Μαντούκα, Παυλή. ΜΠΡΑΒΟ στον κόσμο μας ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα η οποία έδειξε ότι θέλει να αλλάξει νοοτροπία.
    Τα υπόλοιπα... εν καιρώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΜΠΑΑΑΑ...για πολλούς και διαφόρους λόγους....εκτός απο αυτός που λέγεται Σωκράτης έχουμε και λέμε....

1.Σέντερ φόρ....κάνει κραααα η έλλειψη....όσο καλά και να αναπτύσεσαι το θέμα ειναι να βάζεις γκολ...
    2. ενα μόνο αξιόπιστο σέντερ μπάκ .....(και μην μου πείτε για Δέλλα...)...
    3. απίστευτα γκαφατζής τερματοφύλακας....
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΑΕΡΑ

αμα προσεξες η ΑΕΚ εχει ακομα ενα επιθετικο (Μπλανκο) και ενα τερμα (Mαχo πως σκατα προφερεται...) + ενα εξτρεμ (μανου) που δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης λογο αποκτησης μετα τη προθεσμια που εχει θεσει η ΟΥΕΦΑ για αυτα τα παιχνιδια....

+περιμενει να αποθεραπευτουν 1 ακομα κεντρικος μπακ(Αλεξοπουλος) 1 ακραιο μπακ (Γεωργεας), 2 εξτρεμ (Λαγος+Χατεμαι.. ο λαγος προορισεται για μπακ βασικα του Αρουαμπαρενα και οχι για μεσος....)

μιλαμε για ροστερ ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ... εχει 2 και 3 παιχτες εντεκαδατους σε καθε θεση.... (για ελλαδα μιλαμε οχι για επιπεδο CL)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΑΕΡΑ

αμα προσεξες η ΑΕΚ εχει ακομα ενα επιθετικο (Μπλανκο) και ενα τερμα (Πουχ πως σκατα προφερεται...) + ενα εξτρεμ (μανου) που δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης λογο αποκτησης μετα τη προθεσμια που εχει θεσει η ΟΥΕΦΑ για αυτα τα παιχνιδια....

+περιμενει να αποθεραπευτουν 1 ακομα κεντρικος μπακ(Αλεξοπουλος) 1 ακραιο μπακ (Γεωργεας), 2 εξτρεμ (Λαγος+Χατεμαι.. ο λαγος προορισεται για μπακ βασικα του Αρουαμπαρενα και οχι για μεσος....)

μιλαμε για ροστερ ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ... εχει 2 και 3 παιχτες εντεκαδατους σε καθε θεση.... (για ελλαδα μιλαμε οχι για επιπεδο CL)
    δηλαδή θεωρείς αξιόπιστη λύση τον Μπλάνκο???τον έχεις δει να αγωνίζεται??τον ήξερες πριν δείξει ενδιαφέρον η ΑΕΚ???

για Μανου πάω πάσο...αλλά δεν μιλησα για την μεσοεπιθετική γραμμή...μίλησα για σέντερ φόρ....

και αν θεωρεί αξιόπιστη λύση τον Αλεξόπουλο μετά απο τραυματισμό τι να πω...οκ πάο πάω....
    θα δείξει το μέλλον....
    και αυτό με το 2-3 ενδεκαδάτους παίχτες ειναι για γέλια....εκτος αν θεωρείς ενδεκαδάτο τον Τόζερ ....και έγινε κ ενδεκαδάτος ο Γεωργέας επειδή πέρσι έκανε τη σεζόν της ζωής του???

με αυτή τη λογική ο Λαγός που πέρσι ηταν ανύπαρκτος πρέπει να ειναι εκτός 18αδας...
    τα περί Χετεμάι ειναι για γέλια...
    για ενδεκάδα περιφεριακού Τρικάλων μπορεί ....

Υ.Γ. και επειδή το ξέχασα..θεωρείς αξιόπιστο εναν τερματοφ'ύλακα που ακόμα δεν ξέρεις πως προφέρεται??
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δηλαδή θεωρείς αξιόπιστη λύση τον Μπλάνκο???τον έχεις δει να αγωνίζεται??τον ήξερες πριν δείξει ενδιαφέρον η ΑΕΚ???

για Μανου πάω πάσο...αλλά δεν μιλησα για την μεσοεπιθετική γραμμή...μίλησα για σέντερ φόρ....

και αν θεωρεί αξιόπιστη λύση τον Αλεξόπουλο μετά απο τραυματισμό τι να πω...οκ πάο πάω....
    θα δείξει το μέλλον....
    και αυτό με το 2-3 ενδεκαδάτους παίχτες ειναι για γέλια....εκτος αν θεωρείς ενδεκαδάτο τον Τόζερ ....και έγινε κ ενδεκαδάτος ο Γεωργέας επειδή πέρσι έκανε τη σεζόν της ζωής του???

με αυτή τη λογική ο Λαγός που πέρσι ηταν ανύπαρκτος πρέπει να ειναι εκτός 18αδας...
    τα περί Χετεμάι ειναι για γέλια...
    για ενδεκάδα περιφεριακού Τρικάλων μπορεί ....

Υ.Γ. και επειδή το ξέχασα..θεωρείς αξιόπιστο εναν τερματοφ'ύλακα που ακόμα δεν ξέρεις πως προφέρεται??
    ναι ο Χατεμαι ειναι για γελια.... μονο η Γιουβεντους τον παρακολουθει σιγα μορε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα ξεχναω τις λυσεις των αλλων ελληνικων ομαδω στο παγκο και ειμαι αδικος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4