Σελίδα 17 από 40 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 590

Θέμα: Καλά τα Ducati αλλά...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    αμα ειχε περρισοτερο γκαζι μπορει να σκεφτομουνα να το αγορασω...

δλδ για σενα οποιος δε πηγαινει καθε σκ στις πιστες ειναι καφετερακιας ?
    Αν κρίνεις μια μοτοσυκλέττα από τα ονομαστικά άλογα που έχει, είσαι βαθειά νυχτωμένος.

Αν είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει, πάσο. Το νού σου όμως μην σε πετύχει σε καμμιά ευθεία (γιατί προφανώς μόνο για ευθείες σε ενδιαφέρουν οι μοτό) κανένα γαργαλλημένο Busa και σου κάνει τον κ@λο κόσκινο.

Όποιος έχει SS μηχανάκι και γενικα δεν τον ενδιαφέρει η «τέχνη του στρίβειν» είναι για τον πέοντα.

Σα να μου λες ότι έχεις απέναντι σου τη Μόνικα Μπελούτσι και το μόνο που θες να της κάνεις είναι πεντικιούρ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αν κρίνεις μια μοτοσυκλέττα από τα ονομαστικά άλογα που έχει, είσαι βαθειά νυχτωμένος.

Αν είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει, πάσο. Το νού σου όμως μην σε πετύχει σε καμμιά ευθεία (γιατί προφανώς μόνο για ευθείες σε ενδιαφέρουν οι μοτό) κανένα γαργαλλημένο Busa και σου κάνει τον κ@λο κόσκινο.

Όποιος έχει SS μηχανάκι και γενικα δεν τον ενδιαφέρει η «τέχνη του στρίβειν» είναι για τον πέοντα.

Σα να μου λες ότι έχεις απέναντι σου τη Μόνικα Μπελούτσι και το μόνο που θες να της κάνεις είναι πεντικιούρ.

τι μου το παιζεις εξυπνος ρε βλακα ? μαθατε ολοι πηγαται 5-6 φορες στι πιστα και γινατε ολοι στριφτεροι.. και οταν βλεπετε κανεναν αλλον αμεσως βγαζεται σιμπερασμα ειναι καφετερακιας ειναι φλωρος κτλ κτλ σε λιγο θα μας πεις κιολας οτι αυτοι που ειναι στα δραγκστερ ειναι φλωροι επειδη πανε μονο ευθεια...

με οτι καυλωνει ο καθενας φιλαρακι δε μπορεις να πεις στον αλλον ουτε τι θα κανει ουτε οτι ειναι φλωρος κτλ κτλ δε λεω ειναι ωραια στη πιστα οσες φορες μπηκα τα ευχαριστηθηκα αλλα πονεσε ι τσεπη μου εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα stunts και τα κολπα γενικα

και τις μπουρδες περι καφετεριες και μαλακιες... σταματα τις... σου βαζω στοιχημα οτι εσυ εχεις παει πιο πολλες φορες σε καφετερια με το μηχανακι σου παρα οτι εγω.

φερε μου εσυ τι μονικα μπελουτσι να δεις τι stunt θα τιν κανω

τι μου το παιζεις εξυπνος ρε βλακα ? μαθατε ολοι πηγαται 5-6 φορες στι πιστα και γινατε ολοι στριφτεροι.. και οταν βλεπετε κανεναν αλλον αμεσως βγαζεται σιμπερασμα ειναι καφετερακιας ειναι φλωρος κτλ κτλ σε λιγο θα μας πεις κιολας οτι αυτοι που ειναι στα δραγκστερ ειναι φλωροι επειδη πανε μονο ευθεια...

με οτι καυλωνει ο καθενας φιλαρακι δε μπορεις να πεις στον αλλον ουτε τι θα κανει ουτε οτι ειναι φλωρος κτλ κτλ δε λεω ειναι ωραια στη πιστα οσες φορες μπηκα τα ευχαριστηθηκα αλλα πονεσε ι τσεπη μου εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα stunts και τα κολπα γενικα

και τις μπουρδες περι καφετεριες και μαλακιες... σταματα τις... σου βαζω στοιχημα οτι εσυ εχεις παει πιο πολλες φορες σε καφετερια με το μηχανακι σου παρα οτι εγω.

φερε μου εσυ τι μονικα μπελουτσι να δεις τι stunt θα τιν κανω
    Βλάκα ? Γνωριζόμαστε κι από παλιά ρε στόκε; Αϊντε κάνε μας τη χάρη που θα κάνουμε τουμπεκί, με τις μαλακίες που διαβάζουμε εδώ μέσα.

Για τα υπόλοιπα στη :a31: που πάει σύννεφο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Βλάκα ? Γνωριζόμαστε κι από παλιά ρε στόκε; Αϊντε κάνε μας τη χάρη που θα κάνουμε τουμπεκί, με τις μαλακίες που διαβάζουμε εδώ μέσα.

Για τα υπόλοιπα στη :a31: που πάει σύννεφο.

εγω λεω μαλακιες? η εσυ μηπως? μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου εχεις.... θα μας λες κιολας τι θα κανουμε.... α.. και για τον πεοντα εισαι εσυ και το μηχανακι σου ο θεος να το κανει μηχανακι τεσπα...

εγω λεω μαλακιες? η εσυ μηπως? μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου εχεις.... θα μας λες κιολας τι θα κανουμε.... α.. και για τον πεοντα εισαι εσυ και το μηχανακι σου ο θεος να το κανει μηχανακι τεσπα...
    gligori........

klase mas ta @rxídia.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

gligori........

klase mas ta @rxídia.....

εχεις και @@ ρε φλωρε για να στα κλασω?

αντε δε μιλαω αλλο με παπαρες οπως εσυ.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    κυριοι....

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

εχεις και @@ ρε φλωρε για να στα κλασω?

αντε δε μιλαω αλλο με παπαρες οπως εσυ.

Γάτε !!!!! Σε παραδέχομαι. Ούτε στο βρακί μου να ΄σουνα.

Ξέχασα ότι τα @@ μου τα είχα σφηνώσει στο κ@λο ενός suzuki....

Περιμένω να κόψει πλαίσιο για να τα βγάλω.

SRX6 & Tuono Rulezzz

θα περιμενεις πολλαααααα χρονια για να γινει αυτο κοφτα να τελοιωνεις ετσι και αλλιως και που τα ειχες τζαμπα τα ειχες δε τα χρησιμοποιουσες :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    θα περιμενεις πολλαααααα χρονια για να γινει αυτο κοφτα να τελοιωνεις ετσι και αλλιως και που τα ειχες τζαμπα τα ειχες δε τα χρησιμοποιουσες :rotflmao:
    Ρε πιτσιρίκο λιγάκι σεβασμό δεν έχεις?

Ο Βύρωνας έχει τα διπλάσια χρόνια από σένα και εσύ τον λές βλάκα,φλώρε κτλ?

Αντί να κάτσεις να ακούσεις αυτά που έχει να πεί, γίνεσαι μέγιστο πνεύμα αντιλογίας σε βαθμό αηδίας!

Είσαι ένα 20χρονο και έχεις τσακωθεί με τους μισούς εδώ μέσα λες και τα ξέρεις όλα!

18χρονα παλικάρια με λιγότερη εμπειρία έχουν πολύ περισσότερη όρεξη να μάθουν από τους μεγαλύτερους τους!

με την έπαρση καλύτερος οδηγός δεν πρόκειται να γίνεις!

Ένας αρχάριος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    Μην χάνεις τον χρόνο σου. It´s too late.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

καλο πολυ καλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

καρφωνεσε ρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Μην χάνεις τον χρόνο σου. It´s too late.
    Dum spiro spero...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    Ρε πιτσιρίκο λιγάκι σεβασμό δεν έχεις?

Ο Βύρωνας έχει τα διπλάσια χρόνια από σένα και εσύ τον λές βλάκα,φλώρε κτλ?

Αντί να κάτσεις να ακούσεις αυτά που έχει να πεί, γίνεσαι μέγιστο πνεύμα αντιλογίας σε βαθμό αηδίας!

Είσαι ένα 20χρονο και έχεις τσακωθεί με τους μισούς εδώ μέσα λες και τα ξέρεις όλα!

18χρονα παλικάρια με λιγότερη εμπειρία έχουν πολύ περισσότερη όρεξη να μάθουν από τους μεγαλύτερους τους!

με την έπαρση καλύτερος οδηγός δεν πρόκειται να γίνεις!

Ένας αρχάριος.

Εγω δεν αρχισα πρωτος να βριζω... αυτος πετουσε υπονουμενα.... και επειδη ειναι μεγαλυτερος δλδ τι εγινε? οτι πει αυτος αυτο θα κανω? ι οτι πει αυτος ειναι νομος ? πατε καλα ρε?? ο καθενας κανει τη χρηση που γουσταρει στη μηχανη του... δε μπορεις να τον αποκαλεις καφετερακια ι οτι ειναι για τον πεο κτλ κτλ.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF