Σελίδα 17 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 508

Θέμα: Crypton X135

Μανιβελάτο μέλος

Re: Υδρόψυξη

Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    Έχω κάνει 3.000 χλμ με το Χ-135 και όλα μέσα στο καλοκάιρι στην Αθήνα με όλη αυτή τη ζέστη και δεν νομίζω ότι μου άναψε ποτέ το ventilateur του ψυγείου!!εκτός αν δεν ακούγεται δηλ είναι αθόρυβο.
    Υπάρχει περίπτωση να μή λειτουργεί σωστά το σύστημα ψύξης ? δηλ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
    Του έχει ανάψει το ventilateur του ψυγείου κανενός φίλου εδώ και πότε και πώς ??
    Αν δεν ανάβει Ιούλιο στην Αθήνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 35 βαθμούς πότε θα ανάψει ? στη Σαχάρα με 80 ??
    Μήπως υπάρχει πρόβλημα ?? Ξέρει κανείς κάτι να μας πεί ?
    Μήπως το δικό μου παπί είναι τελικά προβληματικό?
    please, ας μας πεί κάποιος πότε ανάβει ? σε ποιές συνθήκες ??
    Καλύτερα να το ρωτήσεις στα τεχνικά..

Παλαιό μέλος

Re: Re: Υδρόψυξη

Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    Έχω κάνει 3.000 χλμ με το Χ-135 και όλα μέσα στο καλοκάιρι στην Αθήνα με όλη αυτή τη ζέστη και δεν νομίζω ότι μου άναψε ποτέ το ventilateur του ψυγείου!!εκτός αν δεν ακούγεται δηλ είναι αθόρυβο.
    Υπάρχει περίπτωση να μή λειτουργεί σωστά το σύστημα ψύξης ? δηλ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
    Του έχει ανάψει το ventilateur του ψυγείου κανενός φίλου εδώ και πότε και πώς ??
    Αν δεν ανάβει Ιούλιο στην Αθήνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 35 βαθμούς πότε θα ανάψει ? στη Σαχάρα με 80 ??
    Μήπως υπάρχει πρόβλημα ?? Ξέρει κανείς κάτι να μας πεί ?
    Μήπως το δικό μου παπί είναι τελικά προβληματικό?
    please, ας μας πεί κάποιος πότε ανάβει ? σε ποιές συνθήκες ??
    Βρε συ, χαλλλάρωσε! Το ανεμιστηράκι θα δουλέψει μόνο όταν το "νερό" φτάσει σε τέτοιες θερμοκρασίες που δεν μπορεί να ψυχθεί από την κυκλοφορία στον κινητήρα και μετέπειτα στο ψυγείο, με την βοήθεια της ψύξης που θα έχει από την κίνηση του αέρα. Στο KLR ανάβει μόνο σε "κόλλημα" στο βουνό για ώρα ενώ ο δείκτης θερμοκρασίας σπάνια θα πλησιάσει την κόκκινη περιοχή όσο κινείσαι σε πόλη με μποτιλιάρισμα. :ZZZ:

ΥΓ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Καλύτερα να το ρωτήσεις στα τεχνικά..
    Πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν μπαίνεις για τα τεχνικά εκεί μέσα. :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: Re: Υδρόψυξη

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν μπαίνεις για τα τεχνικά εκεί μέσα. :rotflmao: [/B]
    Έλιωσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK

Υδρόψυξη

Όσο για τους τεχνικούς στην Ελλάδα οι περισσότεροι δυστυχώς είναι αδιάβαστοι και εμπειροτεχνίτες (όχι όλοι) και ο καθένας λέει την μαλακία τουΣ
    Σας το λέω μιάς και έχω μοτοσυκλέτες εδώ και 25 χρόνια.

Η ερώτηση αφορούσε και συνεχίζει να αφορά τους κατόχους χ-135
    Επαλαναμβάνοντας , έχει ανάψει σε κανέναν ποτέ το βεντιλατέρ του CRYPTON σας ? και κάτω απο ποιές συνθήκες?
    Σας ρωτώ διότι εκτός απο το CRYPTON έχω αγοράσει πρόσφατα και ένα ΚΤΜ 990 SM και το βεντιλατέρ του είναι σχεδόν μονίμως αναμμένο μόλις σταματήσω σε κάποιο φανάρι , για αυτό λοιπόν ρωτώ , με το CRYPTON τί γίνεται ? μιας και ποτέ δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου να έχει ανάψει το βεντιλατέρ
    Θα μας πεί κάποιος αν στο δικό του 135 ανάβει ?????
    Ευχαριστώ!
    !

εγω ποτε δεν το εχω ακουσει να δουλευει...
    (εκτος αν ειναι τοσο αθορυβο πια...)

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    καλησπερες...

ηρθε ωρα να παρω κατι να μετακινουμαι (πρωτοετης στην ξανθη) και λιγουρευομαι το cryptonακι

βασικα θελω να ειναι οικονομικο, με καλη ποιοτητα κατασκευης και καλη συμπεριφορα.

νομιζω οτι το μηχανακι τα εχει τα παραπανω. τι λετε?

α και επειδη διαβασα οτι το μπροστινο εχει αρκετες ελαστικοτητες, πιστευετε οτι μια γεφυρα σαν αυτη σωζει καθολου την κατασταση?

http://farm4.static.flickr.com/3175/...035a9245_m.jpg

http://www.racingboy.com.my/racingbo...8&subcatid=101

ευχαριστω
    οteenαναι...

κανεις?
    οteenαναι...

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine

Πάρτο ρε φίλε , αφού δείς και το τί δίνει και ο ανταγωνισμός πλέον γιατί όταν κυκλοφόρησε αυτό δεν υπήρχαν καλλίτερα άλλα παπιά Τώρα έχει βγεί και modenas και kawasaki.

Γέφυρα και μαλακίες και εξτρά !!! Παπί παίρνεις για να κάνεις τη δουλειά σου
    Αν πάρεις τελικά το χ- 135 πάρε τη special edition με τη χρυσή ζάντα , θα είναι πιό εμπορεύσιμο όταν θα χρειαστεί να το πουλήσεις και κατ εμέ είναι και πολύ πιό όμορφο
    Μή βάλεις όυτε γέφυρα όυτε τίποτε. Μόνο μία σχαρούλα και ένα πλάγιο στάντ. Αρκούν
    Μή πειράξεις το παπί , ούτε εξάτμιση όυτε τίποτε Θα υπάρχει κάρτα καυσαερίων και ετήσιος έλεγχος οπότε θα σε σκίσουν εκεί Ασε που ετοιμάζουν και ΚΤΕΟ στα δίκυκλα
    Για τα λάστιχα, άλλαξέ τα με καλλίτερα όταν φθαρούν και να διαβάσεις καλά το manual πρίν το οδηγήσεις . Θέλει στρώσιμο καλό το παπί αυτό.
    Επειδή όμως είναι υγρόψυκτο έχει τεράστια δυνατότητα τουριστική
    Δηλ μπορείς να έρθεις απο Ξάνθη Αθήνα χωρίς πρόβλημα
    Αυτά !

ευχαριστω
    οteenαναι...

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Έλα ρε teenhunter, ρίξε και μια ματία στο Kawa http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

To μεγαλύτερο ατού του, το μεγαλύτερο ντεπόζιτο. Σκέψου οτι ο με το crypton κάθε 100χλμ πρέπει να φουλάρεις και άν κάνεις ταξίδια-βόλτες είναι ενοχλητικό.
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

το ξερω το παπι, και το ειδα απο κοντα, αλλα δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο. με αρεσε το ντεποζιτο και ο χωρος αποθηκευσης στο καβασακι (και το στροφομετρο :rotflmao: )

και τα δυο με φανηκαν ποιοτικα, και ειμαι σε μεγαλο διλημμα. απο τη μια το γιαμαχα, ο πυραυλος, με την μοτερακλα, το μονο αμορτισερ, και απο την αλλη το kawa, το τιμιο, το πρακτικο και με 3 χρονια εγγυηση

απο οδικη συμπεριφορα πως παει το zx σε σχεση με το crypton?
    οteenαναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    για τελικη δεν εχω ακουσει! ομως δοκιμασε το γκαζι,την ωρα που δουλευη στο ρελαντι ανοιξετο αποτομα, δεν θα στραγγαλιστει καθολου, θα ανεβασει κανονικα στροφες!! ενω οσα εχω δοκιμασει να το κανω αυτο εσβησαν!!! ο ψεκασμος του για το σασμαν ειχα μοντελο ΄03 και δουλευε ΑΨΟΓΑ!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    κοιτα οταν οδηγησα το crypton πρωτη φορα επαθα πλακα!Καμια σχεση με τα υπολοιπα παπια!Πολυ καλο κρατημα,ωραιος κινητηρας,μονο η μπροστινη αναρτηση μου φανηκε λιγο μαλακη...

Αλλα δεν πρεπει να ξεχνας πως μιλαμε για παπι,που σκοπο εχει να σε παει γρηγορα απο το σημειο Α στο σημειο Β μεσα στην πολη.Παρα πολυ καλο,και αν το αντεχει η τσεπη σου γιατι ειναι αρκετα πιο ακριβο απο τα υπολοιπα παρ'το...

Και οπως σου ειπαν και παραπανω,δεν αξιζει για κανενα λογο να το κανιβαλισεις αλλαζοντας εξατμησεις και γενικα πετοντας ασκοπα ενα καρο λεφτα...

Αμα συνειδητοποιησεις ποια ειναι η κανονικη του χρηση,θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    κοιτα οταν οδηγησα το crypton πρωτη φορα επαθα πλακα!Καμια σχεση με τα υπολοιπα παπια!Πολυ καλο κρατημα,ωραιος κινητηρας,μονο η μπροστινη αναρτηση μου φανηκε λιγο μαλακη...

Αλλα δεν πρεπει να ξεχνας πως μιλαμε για παπι,που σκοπο εχει να σε παει γρηγορα απο το σημειο Α στο σημειο Β μεσα στην πολη.Παρα πολυ καλο,και αν το αντεχει η τσεπη σου γιατι ειναι αρκετα πιο ακριβο απο τα υπολοιπα παρ'το...

Και οπως σου ειπαν και παραπανω,δεν αξιζει για κανενα λογο να το κανιβαλισεις αλλαζοντας εξατμησεις και γενικα πετοντας ασκοπα ενα καρο λεφτα...

Αμα συνειδητοποιησεις ποια ειναι η κανονικη του χρηση,θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ.
    παααααραα πολυ σωστος,,καλα δεν υπαρχει μετρο σηγκρησης του κρυπτον με το καβασακι,,μονο να ακους υδροψηξη φτανει

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

μα ούτως ή άλλως δεν θέλω να το φορτώσω εξατμίσεις και ιστορίες. αυτο για τη γέφυρα το ανέφερα γιατί ειναι θέμα ασφαλειας να μην ειναι λαστιχο το πηρούνι.

κατα τα αλλα τι μου προτείνετε? το κρύπτον ή το zx? εσεις ποιό θα παίρνατε και γιατι?

αυτο που φοβάμαι στο κρύπτον είναι ότι θα μου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι οδηγώ κατι που ειναι πιο... μοτοσυκλετα και να ξεπεράσω το όριο του
    οteenαναι...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF