Σελίδα 17 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΑΚΙ....ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ???

QUIZ:ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ???

:a36:

τι ειπαμε εχει στας Σερρας????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τι ειπαμε εχει στας Σερρας????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αγωνες ταχυτητας και οχι κουλαμαρας αρα μαλλον δε θα εισαι εκει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αγωνες ταχυτητας και οχι κουλαμαρας αρα μαλλον δε θα εισαι εκει.

αν ερθω με τι μηχανη θα τρεξεις και με τη αριθμο να ερθω να σε καμαρωσω???

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Δεν ειπα το 04 αλλα τον τεταρτο χρονο στον παγκο του Ολυμπιακου....δηλαδη 1999....εποχη που φανταζομαι δεν καταλαβαινες και πολλα απο μπαλλα....τοτε μιλαμε για σφαγη κυριολεκτικα....ο σαλος με τον Ριβαλντο εγινε επειδη ενας μαλακας απο τα επισημα πεταξε ενα μπουκαλι στον Ριμπο (θυμασαι???)...και παρολα αυτα,και την αξια της εκεινης θεσης ο Ντεμης τον πεταξε εξω απο το γηπεδο και του επεστρεψε τα λεφτα....εποχες δυσκολες τοτε για την ΑΕΚ οικονομικα....δεν βαριεμαι καθολου και ειναι πολυ ευκολο....Ποντικης,Δημητροπουλος και σια (διαιτητες ειναι αν δεν τους θυμασαι).....και για την ιστορια.....το Παπουτσελιο πεναλντι το ξερεις????βγηκαν μετα και κατι κασσετες με ''περιεργους,κοκκαλιαριδες και θειους'',ακουστηκε και η ιστορικη φραση''το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να κερδιζουνε και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουνε''....ε δεν θελει και πολυ ρε φιλε....
    Καταλάβαμε και οι δύο λάθος.
    το δικό μου το διόρθωσες βάζωντας ημερομηνία.
    το δικό σου το διορθώνω λέγωντας ότι όταν σου είπα για σάλο,δεν εννοούσα το τι πρακτικές (ορθά) ακολούθησε η ομάδα σου για αυτόν που πέταξε το μπουκάλι.
    Αναφερόμουν στο χαμό που έγινε στα της δικής μου ομάδας,μετά απο ακόμα μια ισοπαλία με το ΑΕΚ,έχοντας ως προπονητή το Μορφέα.

χε χε χε...έχει πλάκα να κοροϊδεύεις έτσι με τακτ τον "πιτσιρικά" ε?
    μιλάς για την εποχή 99,που είχα μακράν την καλύτερη επίθεση και (σχετικά) μακράν την καλύτερη άμυνα ε? με 82-22 ...
    το '99 που έφτασα στους 8 του Τσ.Λ....(ας όψεται ο μαλάκας ο Ελέ και οι αέρηδες που τον πήραν και τον σήκωσαν)
    το '99 που γαμούσα κι έδερνα...και δε μίλαγε κανείς γιατί απλά δεν με έφτανε?
    τι να πω,ίσως και κάτι να θυμάμαι και ίσως κάτι να καταλάβαινα απο μπάλα...
    Μα τι μου λες τώρα ρε φίλε?αλήθεια το όνομα σου ποιο είναι?έπιασες και έβαλες σε σύγκριση την καλύτερη μου χρονιά την τελευταία δεκαετία,που έπαιζα μπαλάρα και είχα τους καλύτερους μακράν του δεύτερου (καλά αυτό τείνει να γίνει κανόνας πλέον) παίχτες.

Εσύ βλέπεις ότι ο Ποντίκης τότε σας κοκκίνησε άδικα,εγώ δίκαια.
    κάποιοι απο τους παίκτες είχαν ξεχάσει ότι το άθλημα λέγεται ποδόσφαιρο και όχι Ειδικές Δυνάμεις εν δράση.

εσύ (φαντάζομαι) θα πιστεύεις ότι πέρυσι αδικηθήκατε κατάφωρα στο μεταξύ μας παιχνίδι που έληξε 3-3...ε?
    μην το κουράζουμε άλλο.

Ναι και τον παπουτσέλη θυμάμαι και πόσο μούφα ήταν εκείνο το πέναλτυ θυμαμαι,και την κασέτα που λες θυμάμαι και όλα.
    Επίσης θυμάμαι να σας έχω κάνει πελατάκια και τους 2 βασικούς μου αντιπάλους μέσα στα τελευταία 12 χρόνια...

Ένα περίεργο πράμα όμως ρε παιδί μου,όλοι αρχίσατε να κόπτεστε για το ευ αγωνίζεσθε και την ευμάρεια του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφού είχατε φροντίσει να κάνετε πρώτα και οι δύο τις πιτσικουλιές σας(mi llamo Tigre & ΣΙΑ e mi llamo Capitan)...
    παράξενα πράματα ρε γαμώτι...αλλά μάλλον θα'ναι που είμαι μικρός και τότε δεν καταλάβαινα...

Τα σέβη μου προς όλους τους θιγμένους και πονεμένους αντιπάλους μου
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Ρε μάστορα ώρες ώρες μπορείς να γίνεις εκτός απο εριστικός (που πιστεύω ότι το κυνηγάς αυτό),και μεγάλος σπαζοκλαμπάνιας.(sic)..............

Και επειδή φαίνεται η ηλικία έχει αρχίσει να φθείρει αρνητικά τη μνήμη σου...............
    Άντε γιατί και η μαλακία και η ανοχή σε αυτήν έχει κάποια όρια..........
    ..........................
    ..................................
    Επειδή είσαι τόσο τυφλωμένος απο την κόμπλα σου..................
    σου προτείνω αν δεν διαβάζεις καλά λόγω πρεσβυωπίας,να επισκεφθείς έναν οφθαλμίατρο..................

κάθε γραμμή που προσθέτω σ
    ε αυτό το ποσ με κάνει και τσιτώνω περισσότερο με τη μαλακία που βλέπω ότι σε δέρνει..............

ρε άντε κάνε μας τη χάρη.............

ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ Ε???

Κανεις αλλος δεν εχει κανει τοσο μεγαλη επιθεση σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! (τουλαχιστον εδω στις αθλητικες διαμαχες).

Και η μεγαλη αντιφαση ξερεις ποια ειναι???
    προχτες εκραζες τους Λατσιαλι γιατι δεν γουσταρεις φασιστες, αλλα σημερα η συμπεριφορα σου ειναι λιγο φασιστικη!

Εδω μεσα ειμαστε 10/20 ατομα που τα χωνουμε ο ενας στον αλλο για τις ομαδες............. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ!!!!

εσυ πως τα καταφερες και αρπαξες με τη μια, ρε τσακαλι?????

το μονο σου ελαφρυντικο ειναι οτι μπορει να μην εχεις πιασει ακομα τον παλμο............και ειναι δεκτο!!!
    εκτος και αν εισαι ενας στρατευμενος γαυρος.................που του θιξαν τα ιδανικα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αν ερθω με τι μηχανη θα τρεξεις και με τη αριθμο να ερθω να σε καμαρωσω???
    ειπα εγω οτι θα τρεξω ???

τι εχει στα σερρας ρωτησες και σου απαντησα.

αλλα δε θα ερθεις.:a17:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    ο το

Σε ότι σου είπα γαργάρα και α βα βα...χαίρομαι.

κάτσε να θαυμάζεις το θεμέλιο για την Εθνική ομάδα,Νικολαϊδη...

Δύσκολα θα κάνω τον κόπο να σου ξαναγράψω...γιατί πολύ απλά δε νιώθεις!
    Θα πεις αυτό που έχεις να πεις και όσο για το τι λέει ο άλλος?"ώχου καημένε τώρα..."

πάντως να καβαλάς μπούσα και να πίνεις...τσάι,χτυπάει κάπως...

EΣΥ..........ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...........

ΔΙΑΒΑΖΕ...........ΔΙΑΒΑΖΕ............ΔΙΑΒΑΖΕ..............

Άν διάβαζες θά έβλεπες................αύτά πού έγραψα γιά .......ΜΟΝΑΚΟ......ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΡΕΑΛ...
    Εύχαριστώ γιά τά καλά σου λόγια.......!!!!!
    Στήν ήλικία μου........ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ........ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΙ........
    μέσα άπό τό net.....!!!!!!!
    Έγώ θά σέ διαβάζω ,γράφε έσύ.......
    Πάντως μού άρέσεις.........
    Φαντάσου νά μήν ήσουν καί λάτρης τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.........δηλαδή πώς θά άντιδρούσες...

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ..........ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ........ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ........
    τότε ίσως ξαναμιλήσουμε γιά μπάλλα μαζί,ίσως καταλάβεις ότι έδώ μέσα.........
    απλά διασκεδάζουμε.......διότι άν σού άπαντούσα στό ύφος πού μίλησες θά γινόμασταν
    ΚΑΙ...........ΟΙ ΔΥΟ.................ΓΕΛΟΙΟΙ.........!!!!!!!

Πάω γιά τό τσάι μου.........νά σού πώ καί τό μυστικό γιά τό haya........EXΩ.....ΣΩΦΕΡ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Oi γαυροι ποτε δεν σιωπουν.... Τουλαχιστον μεχρι οι αλλες ομαδες να φερουν παιχτες σαν και αυτον, και μεχρι να βαλουν το χερι βαθεια στην τσεπη σαν και αυτον......

Για τον Καπανταη δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτερες πολιτικες εφημεριδες εκεινη την ημερα τον εγραφαν "με το λογοπαιχνιο " καπαΝΤΑΗ αληθεια θυμασαι γιατι ???

Το ΜΠΡΙΑΚΟ ( που κοπανας συνεχεια)................GO HOME ............ το φωναζαν και οι παοκτζηδες ( και με επισημη ανακοινωση που μοιρασαν σε ολες τις εφημεριδες ) στο ντερμπυ με αντιπαλο την ΑΕΚ .... Θυμασαι γιατι ??

Την ποδοσφαιρικη παιδεια την δικια σας ( αντιολυμπιακων ) την ειδα στα 10 πετρινα μας χρονια ( θυμασαι?? Αλλες εποχες.. Ωραιες..)

Χαβαλε & πλακα σε προσωπικο επιπεδο μια φορα τολμησα να σου κανω και με πηρε και με σηκωσε...Απο εκει και περα χαβαλε σε επιπεδο ομαδας φυσικα και δεχομαι ( οπως και μονο χαβαλε κανω ) οπως ολοι σχεδον εδω μεσα ......Προπονητικες αναλυσεις τις αφηνω στους υπολοιπους καθως ολοι ξερουν ποιον θα εβγαζαν ,ποιον θα εβαζαν και με ποιο συστημα θα επαιζαν την επομενη μερα του καθε αγωνα ομως, (αφου τον εβλεπαν στην τηλεοραση πρωτα και φυσικα ξερουν και το αποτελεσμα του.... )

ΤΕΛΟΣ.........

ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ............
    ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.............
    ΠΟΝΤΙΚΗΣ...................
    ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ....................
    ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ....................
    ΚΟΚΚΙΝΟΣ.......................
    ΖΩΓΡΑΦΟΣ......................
    ΒΑΣΣΑΡΑΣ........................
    ΣΠΑΘΑΣ.........έρχεται...............

TO BE CONTINUED...........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ Ε???

Κανεις αλλος δεν εχει κανει τοσο μεγαλη επιθεση σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! (τουλαχιστον εδω στις αθλητικες διαμαχες).

προχτες εκραζες τους Λατσιαλι γιατι δεν γουσταρεις φασιστες, αλλα σημερα η συμπεριφορα σου ειναι λιγο φασιστικη!

Εδω μεσα ειμαστε 10/20 ατομα που τα χωνουμε ο ενας στον αλλο για τις ομαδες............. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ!!!!

το μονο σου ελαφρυντικο ειναι οτι μπορει να μην εχεις πιασει ακομα τον παλμο............και ειναι δεκτο!!!
    εκτος και αν εισαι ενας στρατευμενος γαυρος.................που του θιξαν τα ιδανικα!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ..............

Τόν έχω ήδη .........ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ.......

ΠΑΤΕΡ...........ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ.........
    ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ........

ΥΓ. Μάς έκανε καί μαθήματα δημοκρατίας.......:rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Α και επειδή εσύ συγκεκριμένα αρέσκεσαι στο να λες ότι μου έκανες κηδείες...μάθε λοιπόν ότι σε έχω πελάτη...
    πόσα είχε μετρήσει ρε ο Ηλίας...εκεί πάνω που τον είχατε βάλει?
    ξέρεις για το ρολόι μιλάω...

το 6-1 ειναι το δευτερο παιχνιδι του κυπελου που η ΑΕΚ κατεβηκε αναγκαστηκα...μιση στο ΟΑΚΑ μετα το θεικο παιχνιδι στη Φιλαδελφια με διαιτητη τον Ποντικη. οπως ειπα ξεχνας ευκολα. σε εκεινο το παιχνιδι και ενω προηγηθηκαμε ... μας ακυρωσαν κανονικο γκολ, δε μας εδωσαν πεναλτυ και απεβαλαν βε 2η κιτρινη τον Ζηκο ενω δεν εκανε ουτε ενα φαουλ για καρτα (και τις 2 αδικα) και στα καπακια απεβαλε και τον Νικολαιδη με κοκκινη για διαμαρτηρια.... ολο το γηπεδο ζηταγε απο την ομαδα να φυγει απο το γηπεδο αλλα ο μαλακας ο Σταθης εκανε τη μαλακια που εκανε τεσπα.... ο αγωνας ηταν μια ακομα κομωδια που οργανωσε η παραγκα..... και κοστησε στην ΑΕΚ πολλες τιμωριες καρτες κτλ... ετσι για να την αποτελιωσει ο Θειος (παντα ειχε ενα κομπλεξ με την ΑΕΚ....)

ΒΤW τον Ατματζιδη τον εχεις στη μνημη σου σαν κακο τερμα ε? κατσε βα φρεσκαρω τη μνημη ψαριου που εχεις...
    http://www.youtube.com/watch?v=f8Z8FQFiT00

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    [B]έβαλες σε σύγκριση την καλύτερη μου χρονιά την τελευταία δεκαετία,που έπαιζα μπαλάρα και είχα τους καλύτερους μακράν του δεύτερου (καλά αυτό τείνει να γίνει κανόνας πλέον) παίχτες.
    τα τελευται 13 χρονια που δεν εχω παρει πρωταθλημα (μονο 4 κυπελα) εχουν παιξει στην ομαδα μου οι εξης

Νικολαΐδης
    Τσιάρτας
    Γεωργάτος
    Σαραβάκος
    Δέλλας
    Δημητριάδης
    Δώνης
    Ζαγοράκης
    Ζήκος
    Κασάπης
    Κατσουράνης
    Καψής
    Κωστής
    Λυμπερόπουλος
    Μανωλάς
    Μητρόπουλος
    Μπατίστα
    Μπορμπόκης
    Savevski Toni
    Ciric Dragan
    Gamarra Carlos
    Ketsbaia Timuri
    Marcelo Veridiano
    Navas Fernando
    Ivic Ilija
    Alves Bruno
    Assuncao Paulo
    Emerson
    KTL KTL

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ EURO 2004 ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ

εσύ (φαντάζομαι) θα πιστεύεις ότι πέρυσι αδικηθήκατε κατάφωρα στο μεταξύ μας παιχνίδι που έληξε 3-3...ε?
    μην το κουράζουμε άλλο.
    http://www.youtube.com/watch?v=4SDm7...elated&search=

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ Ε???

cool φίλε,γιατί σε λίγο θα με έχεις με κοντό μουστακάκι και χτένισμα καπέτα...

το ότι τα'χωσα σε κάποιον με κάνει αμέσως αμέσως φασίστα???μην τρελαθούμε και τελείως.
    εσύ δεν έχεις εκνευριστεί ποτέ σου?

Όσο για το στρατευμένος...γελάω.
    τελικά ο "Τσουκαλάς" και η αυτή λογική μας έχει στιγματίσει.

Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά εγώ είχα να γράψω στα αθλητικά,πολύ καιρό.δνε ξέρωπως μου ήρθε να το ξανακάνω,αλλά τελος πάντων το έκανα.
    Είδες να μιλάω άσχημα με οποιονδήποτε απο εσάς?
    ο ιρινιαας έχει ένα στυλ που (εν γνώσει του πιστεύω) ξεπερνά πολλές φορές τα όρια του εριστικού,και κάπου εκνευρίστηκα.
    Δε λέω,μαλακία,αλλά όποιος είναι τέρας ηρεμίας και δεν εκνευρίζεται ποτέ ας μου ρίξει την πρώτη κοτρώνα...
    ε μα ξέρω γω?βγήκε αμέσως το συμπέρασμα ρε μάγκες...φασίστας...ρε ήμαρτον ρε που λέει κι ο ξεδοντιάρης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    EΣΥ..........ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...........

ΔΙΑΒΑΖΕ...........ΔΙΑΒΑΖΕ............ΔΙΑΒΑΖΕ..............

Άν διάβαζες θά έβλεπες................αύτά πού έγραψα γιά .......ΜΟΝΑΚΟ......ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΡΕΑΛ...
    Εύχαριστώ γιά τά καλά σου λόγια.......!!!!!
    Στήν ήλικία μου........ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ........ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΙ........
    μέσα άπό τό net.....!!!!!!!
    Έγώ θά σέ διαβάζω ,γράφε έσύ.......
    Πάντως μού άρέσεις.........
    Φαντάσου νά μήν ήσουν καί λάτρης τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.........δηλαδή πώς θά άντιδρούσες...

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ..........ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ........ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ........
    τότε ίσως ξαναμιλήσουμε γιά μπάλλα μαζί,ίσως καταλάβεις ότι έδώ μέσα.........
    απλά διασκεδάζουμε.......διότι άν σού άπαντούσα στό ύφος πού μίλησες θά γινόμασταν
    ΚΑΙ...........ΟΙ ΔΥΟ.................ΓΕΛΟΙΟΙ.........!!!!!!!

Πάω γιά τό τσάι μου.........νά σού πώ καί τό μυστικό γιά τό haya........EXΩ.....ΣΩΦΕΡ...

κοίτα μπορεί να ήμουν λάθος που στα έχωσα αλλά όχι να βγάζεις και την ουρίτσα σου απ'όξω έτσι???
    ξέρεις πολύ καλά αν ο τρόπος που διαλέγεις να γράψεις προκαλεί ή όχι αντιδράσεις.
    όπως και να'χει,εγώ ζητώ συγνώμη.

βέβαια,βλέπω κομμάτι δύσκολο να ξαναμπώ σε τέτοια μακροσκελή ανάλυση με σένα.
    μου φαίνεται πως μιλάς και δεν βλέπεις παραπέρα απο την παγιωμένη γνώμη σου.οπότε τι νόημα έχει να μιλάς με κάποιον που απλά δεν "ακούει"?

Υ.Γ. Μπούσα με σωφέρ?δε'ν κακό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το 6-1 ειναι το δευτερο παιχνιδι του κυπελου που η ΑΕΚ κατεβηκε αναγκαστηκα...μιση στο ΟΑΚΑ μετα το θεικο παιχνιδι στη Φιλαδελφια με διαιτητη τον Ποντικη. οπως ειπα ξεχνας ευκολα. σε εκεινο το παιχνιδι και ενω προηγηθηκαμε ... μας ακυρωσαν κανονικο γκολ, δε μας εδωσαν πεναλτυ και απεβαλαν βε 2η κιτρινη τον Ζηκο ενω δεν εκανε ουτε ενα φαουλ για καρτα (και τις 2 αδικα) και στα καπακια απεβαλε και τον Νικολαιδη με κοκκινη για διαμαρτηρια.... ολο το γηπεδο ζηταγε απο την ομαδα να φυγει απο το γηπεδο αλλα ο μαλακας ο Σταθης εκανε τη μαλακια που εκανε τεσπα.... ο αγωνας ηταν μια ακομα κομωδια που οργανωσε η παραγκα..... και κοστησε στην ΑΕΚ πολλες τιμωριες καρτες κτλ... ετσι για να την αποτελιωσει ο Θειος (παντα ειχε ενα κομπλεξ με την ΑΕΚ....)

ΒΤW τον Ατματζιδη τον εχεις στη μνημη σου σαν κακο τερμα ε? κατσε βα φρεσκαρω τη μνημη ψαριου που εχεις...
    http://www.youtube.com/watch?v=f8Z8FQFiT00

http://www.youtube.com/watch?v=4SDm...ted&search=
    Εσύ μανίτσα είσαι η χαρά της διαμάχης στο ίντερνετ!

ίσως και έτσι να'ναι καλύτερα και να το'χεις πιάσει περισσότερο απο μένα το νόημα.

αλλά έλεος ρε μάστορα,μη μου βάζεις άλλα βιντεάκια ΑΕΚτζήδων απο youtube ως επιχείρημα ή προσπάθεια αποδειξης.

θα βάζω και γω βιντεάκια γαύρων και πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο!
    ξέρεις τα αποσπασματικά βιντεάκια,είναι μια ψευδαίσθηση.γιατί ακριβώς είναι αποσπασματικά...

ο Λιάκος μια χαρά τέρμας ήταν...

τα τελευται 13 χρονια που δεν εχω παρει πρωταθλημα (μονο 4 κυπελα) εχουν παιξει στην ομαδα μου οι εξης

Νικολαΐδης
    Τσιάρτας
    Γεωργάτος
    Σαραβάκος
    Δέλλας
    Δημητριάδης
    Δώνης
    Ζαγοράκης
    Ζήκος
    Κασάπης
    Κατσουράνης
    Καψής
    Κωστής
    Λυμπερόπουλος
    Μανωλάς
    Μητρόπουλος
    Μπατίστα
    Μπορμπόκης
    Savevski Toni
    Ciric Dragan
    Gamarra Carlos
    Ketsbaia Timuri
    Marcelo Veridiano
    Navas Fernando
    Ivic Ilija
    Alves Bruno
    Assuncao Paulo
    Emerson
    KTL KTL

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ EURO 2004 ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ
    Ρε παλικάρι πίνεις τίποτα ρε???
    θέλω και εγώ άμα είναι ένα 20αρικο απο το σταφ σου,για δοκιμή.
    τι ακριβώς κάνεις εδώ?να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη???
    εκτός του ότι πολλοί απο τους παίκτες στη λίστα σου ήταν του Ολυμπιακού(και αν έχεις το θεό σου βάζεις και τη σημαία του Παναθηναϊκού μέσα),δε νομίζω να θες να κάτσω να κάνω λίστα παιχταράδων που είχα στην ομάδα μου...θα σε πιάσει κατάθλιψη...

Νικολαΐδης
    Τσιάρτας
    Γεωργάτος
    Σαραβάκος
    Δέλλας
    Δημητριάδης
    Δώνης
    Ζαγοράκης
    Ζήκος
    Κασάπης
    Κατσουράνης
    Καψής
    Κωστής
    Λυμπερόπουλος
    Μανωλάς
    Μητρόπουλος
    Μπατίστα
    Μπορμπόκης
    Savevski Toni
    Ciric Dragan
    Gamarra Carlos
    Ketsbaia Timuri
    Marcelo Veridiano
    Navas Fernando
    Ivic Ilija
    Alves Bruno
    Assuncao Paulo
    Emerson
    KTL KTL

τι κτλ κτλ ρε idi
    μα δεν έχεις στην λίστα και καναν τρελό παιχταρα!!!
    ελεος δηλ

απο τετοιους απειρους στην ελλάδα

προτασοφ?λιφτοτσενκο?γιουσκοβιακ?καρεμπε?ζιοβανι?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF