παιδιά εχθές μίλησα με τον Nίκο Διακάκη στο τηλέφωνο και μου εξήγησε μερικά πραγματα πάνω σε αυτά που είχα γράψει ποιο πάνω
θα ήθελα λοιπόν να τον ευχαριστήσω και για τον χρόνο του αλλα και για το ότι μου έδωσε να καταλάβω κάποια πράγματα .
είναι ευχάριστο που πραγματικά κάποιος νοιάζεται για την άποψη τον αγωνιζομενων και τον θεατών.
αυτό δείχνει επαγγελματισμό και θέληση για βελτίωση όσο αυτό είναι εφικτό.
αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα παρα πολλά και για το ότι σαν χωρα δεν είμαστε έτοιμη για κάτι τέτοιο αλλα και σαν λαός που έχουμε το χάρισμα .
(τον θεο την μια στιγμή να τον κάνουμε άσχετο.)
αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τον νίκο είναι κάποια πράγματα που είπαμε αν μπορεί να γίνουν πράξη παρόλο που δεν είναι εύκολο.όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.ειναι καποιες καλες ιδεες που αν γινουν πραξη οι αγωνες θα ειναι ποιο ευχαριστοι ποιο ωραιοι και ποιο οικονομικοι για καποιους που δεν εχουν σπονσορα η καποια ομαδα πισο τους.
θέλω ακόμα να πω ότι ο τρόπος αυτός είναι ο σωστός αν θέλει κάποιος να βελτιώσει αυτό που κάνει.
(είναι μεγάλο προτέρημα να μιλάς αλλα ποιο μεγάλο ακόμα αν ακούς....)
τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν είπα η έγραψα κάτι το οποιο δεν ήταν σωστό περί χρονομετρημένων.
θεωρώ ότι αφού είπα κάτι δημοσια για κάποιον άνθρωπο και το οποιο ίσος επηρέασε η επηρεάσει την δουλειά του .από την στιγμή που μου απέδειξε ότι ημουν λαθος οφείλω μια δημοσια συγγνώμη.
γιατί θεωρώ ότι το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
Τελος θα ηθελα να πω σε ολους πολλά καλά ασφαλή αγωνιστικά χιλιόμετρα .
καλά χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά.
![]()
![]()