Σελίδα 17 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 886

Θέμα: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Τούλα μου...

...η δύναμη της συνήθειας!:rotflmao:

Πόσο θάθελα νάμασταν όλοι μαζί σ΄αυτό το ταξίδι!

Δυστυχως καποιοι θα αρκεστουμε να σας συνοδευσουμε νοερα κι ως εκ τουτου την ευωδια των ροδων του Ισπαχαν, (και του τσαγιου μη σου πω), ευελπιστουμε να μας την μεταφερεις τηλεφωνικα, (Ξερεις εσυ, οπως και την συναυλια των πουλιων της οασης).....

:Τσαϊ: Τσαϊ:
    victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2_can___kar_huy___kmaz2.gif 
Προβολές:	301 
Μέγεθος:	1,4 KB 
ID:	119749
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
    πρώτα πρώτα φίλε ελπίζω να καταλαβαίνεις πότε λέμε αστείο και πότε σοβαρά και προσπάθησε να το διακρίνεις καλά στο δικό μου κείμενο προκειμένου να μην είσαι άδικος

άλλο πείραγμα και άλλο να ενοχλήσω, νομίζω ότι είναι σαφές ότι πρόθεσή μου είναι αγνή ----> πολύ χαβαλέ

αλλιώς δεν θα τα απαντούσες ένα-ένα με ολίγον ειρρωνίζον τρόπο

για το πώς τελειώσαμε στο Αττικό ράλλυ θα είναι καλίτερα να ρωτήσεις τον Nik0s τον ίδιο, όταν γυρίσει....... πάντως σίγουρα δεν είμαι βετεράνος χώματος ή άλλος παλαίμαχος αγωνιστής, απλός χρήστης είμαι, έχω μηχανές μόνο τα τελευταία 25 χρόνια και ίσως να έχω πολλαπλάσια στην σέλα από τα δικά σου, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο εδώ. 1/ το ότι άναψες τόσο σημαίνει ότι είτε είσαι πολύ "αναυτερός" είτε έβαλα πετυχημένα εγώ το προσάναμα
    2/ ΚΤΜ όπως και πολλές άλλες μάρκες είναι ένας θαυμάσιος σύνδροφος του ταξιδευτή, του παλιμπαιδισμού, των ονείρων . -.-.- δεν παίζει ρόλο η μάρκα άλλα ο αναβάτης [και κυρίως η Ψυχή του]
    3/ δεν είμαι καθόλου ειδικός στις βλάβες, στις αιτίες, στις στατιστικές κτλ., πιθανόν να έχεις δίκιο, να είναι ΚΤΜ πράγματι πολύ αξιόπιστες, δεν με νοιάζει, αστείο ήταν, το κατάλαβες? Μπορεί να εκλάβεις αλλιώς εκτός από πλάκα τα εξής?:

----"η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές --- η BMW είναι πιο χρηστική και πολύ πιο όμορφη---"ολες περίπου το ίδιο είναι
    με εξαίρεση τις BMW !!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	bowtome.gif 
Προβολές:	304 
Μέγεθος:	28,2 KB 
ID:	119750
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nontas

Re: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Salam!

Το ταξίδι υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί από αρχές Μαϊου ............ Προς το παρόν αυτά τα ολίγα.

Σημείωση: Δεν θα υπάρχει συνοδευτικό όχημα υποστήριξης

Συμμετέχοντες

1. Βασίλης (Uriah Heep) .................................Africa Twin 750
    2. Θωμάς (TOMASKTM) ...................................BMW 1150 GS
    3. Μιχάλης (MikeG)...........................................BMW 650 GS
    4. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS Adventure
    Ευτυχώς που θα υπάρχει το Africa για να συνοδεύει τα BMW.....!!! Βασιλάρα νομίζω ότι πας κόντρα στο κάρμα σου. Τελικά τα Bmw σε κυνηγάνε και σε στοιχειώνουν, αλλά εσύ πεισματικά τα αγνοείς . Καλό ταξίδι παίδες με το καλό να πάτε και με το καλό να γυρίσετε. (Εννοείται ότι σας ζηλεύω απίστευτα πολύ, αλλά σας χαίρομε)

Re: Re: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
    Ευτυχώς που θα υπάρχει το Africa για να συνοδεύει τα BMW.....!!! Βασιλάρα νομίζω ότι πας κόντρα στο κάρμα σου. Τελικά τα Bmw σε κυνηγάνε και σε στοιχειώνουν, αλλά εσύ πεισματικά τα αγνοείς . Καλό ταξίδι παίδες με το καλό να πάτε και με το καλό να γυρίσετε. (Εννοείται ότι σας ζηλεύω απίστευτα πολύ, αλλά σας χαίρομε)

Παρ΄όλο που ζω το ψυχόδραμά μου εν μέσω 3 "γαλαζοελικοφρόνων"...
    ...δεν θα το πιστέψει ούτε ο ψυχαναλυτής μου...

...θα μου λείψει ακόμα μία BMW 1200 GS Adventure και η παρέα σου!

Είπαμε, σ΄αυτή τη ζωή μπορούν να συμβούν τα πάντα!

Long Way Anywhere Το avatar του/της liberec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    το gps πιστεύω θα είναι απαραίτητο για την επιστροφή μετά τα τσίπουρα:hypnotize
    το έγραψα καταρχήν συνθηματικά, μην το λέω ανοικτά και έρθουν paparazzi

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Βασιλη και απο εδω τα σεβη μου για το ονειρο που κανεις ΞΑΝΑ πραγματικοτητα...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    κατανοωνατς το χιουμορ που σε διακατεχει, και με διασκεδαζει απλά να απαντησω πως

όλα τα μηχανακια (εντουρο χαρντ) οταν τα τραβαμε με "εργατη" απο κανεναν γκρεμι ή δυσκολο ανηφορι απλα με εναν ιμαντα αγκαλιαζουμε τα πηρουνια για να εχουμε και τιμονι καθως ισοοροπουμε την μοτο με το σωμα μας...

το παραλεβερ εισαι σιγουρος πως δεν το τραυματιζεις στο silend block του;
    ευχαριστώ φίλε για την συμβουλή, αλλά τότε πραγματικά ΔΕΝ το ξέραμε ούτε εγώ, ούτε ο Nik0s [και ο Mr. Defender] και θα μας βοηθούσε, γιατί πλάγια πώς σερνότανε μας βγήκε ο κ@λος πώς την κρατάγαμε σε ισορροπεία

silent block OK, τρεις μήνες αργότερα όμως διαλύθυκε σε ένα αρκετά άσχημο τροχαίο στην Γλυφάδα και πήρα ADV

Όνομα:	doc_arr07_02.jpg 
Προβολές:	244 
Μέγεθος:	38,3 KB 
ID:	119843

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

..

Όνομα:	doc_arr07_04.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	30,1 KB 
ID:	119844

Επειδή δεν είμαι γνώστης του εκκλησιάσματος και της αγιογραφίας της μπαβαρέζικης φίρμας....

...στην φωτογραφία με την unlimited έκπαγλης γοητείας BMW adventure, ο αναδυόμενος εν μέσω ερημικών τοπίων είσαι εσύ?

Αν δεν είσαι...
    ...στην ψαροταβέρνα στον Καραβόμυλο, να κρατάς ένα "Φαντάζιο" στο χέρι, για να σε γνωρίσουμε!

Πάντως για να είμαι ειλικρινής, κάτι τέτοιες φωτογραφίες μΕ κάνουν να θέλω να δώσω την Africa και τη Dommie, να πουλήσω και το ένα μου νεφρό ...
    ...μπας και καταφέρω να την αποκτήσω!

είναι φυσικά φωτοσόπια [made by vrakas - bmwbikers] - από τα χριστουγεννιάτικα αστειάκεια

στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο όμορφος - φαντάσου ένα μείγμα James Dean/Alain Delon, θα με καταλάβεις, αν δεν βλέπεις καλά, θα έχω για σιγουριά στο ένα χέρι κράνος και στο άλλο Ριζοσπάστη και στο στώμα τριαντάφυλλο

Re: Re: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
    nontas
    ήρθα είδες στο μάθημά σας στο Λουτράκι [φτάσαμε τελευταίοι, ήρθαμε με τον emix από το χώμα], αλλά έπιασα κουβέντα με τον Nίκο [Nik0s] και τον Νίκο [Σπανό] και με τον άλλον φίλο [έγραφε κάπου παλαιά σαν enduristas] με το R80 και δεν προλάβαμε να συστηθούμε καλά.

Έλα να σφίξει ο κκ..κκ...κ..κκ....κλοιός BMW γύρο από τον Βασίλη

Re: Re: Re: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Παρ΄όλο που ζω το ψυχόδραμά μου εν μέσω 3 "γαλαζοελικοφρόνων"...
    ...δεν θα το πιστέψει ούτε ο ψυχαναλυτής μου...

...θα μου λείψει ακόμα μία BMW 1200 GS Adventure και η παρέα σου!

Είπαμε, σ΄αυτή τη ζωή μπορούν να συμβούν τα πάντα!

οι καιροί το θέλουνε έτσι Βασίλη----> σου κομίζω μία "ανήθικη πρόταση" από τους "από πάνω"..... παίζεται γερή χορηγία από την BMW, αλλά τώρα εσύ με την παράταιρη μηχανή που έχεις το μπλοκάρεις...... με με στέλνουνε να σου πώ.......αμα δεχτείς.......θα σου δώσουνε.........με λίγα χιλιόμετρα........ καταλαβαίνεις.....

Uriah Heep and Lady in Black under pressure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nontas

Re: Re: Re: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
    nontas
    ήρθα είδες στο μάθημά σας στο Λουτράκι [φτάσαμε τελευταίοι, ήρθαμε με τον emix από το χώμα], αλλά έπιασα κουβέντα με τον Nίκο [Nik0s] και τον Νίκο [Σπανό] και με τον άλλον φίλο [έγραφε κάπου παλαιά σαν enduristas] με το R80 και δεν προλάβαμε να συστηθούμε καλά.

Έλα να σφίξει ο κκ..κκ...κ..κκ....κλοιός BMW γύρο από τον Βασίλη
    Ετοιμαζόμουν για τσάι στο Ισπαχάν, αλλά τελικά θα την βγάλω με τήλιο στην Περαία
    κρίμα που δεν γνωριστήκαμε αλλά μάλλον θα μας δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον. Έτσι και αλλιώς είμαστε μέρη του bmw κλοιού γύρω από τον Βασίλη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Βασιλη και απο εδω τα σεβη μου για το ονειρο που κανεις ΞΑΝΑ πραγματικοτητα...
    Νάταααααααααααα!

Άλλος ένας κρίκος ...στον κλοιό που σφίγγεται γύρω μου με BMW 1200 GS Adventure...
    Γιατί όλα τα παιδιά που συμπαθώ σ΄αυτό το φόρουμ ...γίνονται προσκυνητές του ιδεολογήματος του κυανού έλικος?

Ενημερώνω τους αναγνώστες της παρούσας στήλης, ότι εάν κυκλοφορήσει οποιοδήποτε βίντεο από το προχθεσινό έκτακτο ΔΣ της Τετάρτης, είτε από τον rsp είτε από τον DimChio, που με παρουσιάζει να εκφράζομαι "τρυφερά" για τη 1200 GS, μετά την 4η μπύρα....

...αποτελεί καλαμπουράκι σε χαλαρή συζήτηση και σε καμία περίπτωση κανονική συνέντευξη ή επίσημη θέση μου για την εν λόγω μηχανή.
    Τώρα αρχίζω να κατανοώ αυτούς που σαλτέρνουν στους ακάλυπτους των οικοδομών!

Βασίλη, τι να κάνουμε για να αραιώσει ο κλοιός της έλικας;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 302
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2018, 13:18
  2. Ένα ξένο βλέμμα στα τεκταινόμενα της Ελλάδος και την οικονομική κρίση...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2010, 09:50
  3. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2009, 13:23
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας