ρε..μη μας το χαλάς τώρα με φώτος και γουστάρουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Παλικάρια μου θα το ξαναπώ. Ξεκολήστε απο τα ονόματα τις μάρκες και τα λοιπά.
Ο Aναβάτης μετράει._
:rotflmao:
...και για να ανεβάσουν πιέσεις μερικοί...
ασε να βρίζουμε το ΤΑ σαν καφροι ετσι να γουστάρουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
ο ΑναβάτηςΑναβάτης κάνει τη μηχανή...?? τς..τς.. τι λόγια ειναι αυτά... αμα δεν ειναι bmw 1800cc KAI με air-condition δεν μπαινω σε νερα.........μουλιάζει...:rotflmao:![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
έτσι έτσι να "ανάψετε"...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
ρε..μη μας το χαλάς τώρα με φώτος και γουστάρουμε...
ασε να βρίζουμε το ΤΑ σαν καφροι ετσι να γουστάρουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
ο ΑναβάτηςΑναβάτης κάνει τη μηχανή...?? τς..τς.. τι λόγια ειναι αυτά... αμα δεν ειναι bmw 1800cc KAI με air-condition δεν μπαινω σε νερα.........μουλιάζει...:rotflmao:![]()
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
έτσι έτσι να "ανάψετε"...:rotflmao:
Τι παλιοκουφάλα που είσαι ρε Θέμη:rotflmao:
![]()
Αν δεν είμαι Γερμανία την άλλη εβδομάδα να ξαναπάμε ρε !! θέλω κεφτέδες![]()
![]()
Aφου ειναι μονιμος χωρις αναβατη το τρανσαλπ. Πως ο αναβατης κανει την μηχανη;
Μονο του κολησε στις πετρες; Η δεν εχει σταντ και σκαβεις καπου και το βαζεις να καθετε ορθιο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βαβαρε, εαν την αλλη βδομαδα δεν ειμαι στο Αζερμπαιτζαν, θα ερθω κ εγω στα χωματακια να παιξουμε![]()
![]()
![]()
Το ΤΑ εδώ κάνει το ζακούζάκι του, στο φυσικό του περιβάλλον για χαλάρωση. Για αυτό δεν έχει αναβάτη. Το απολαμβάνει... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Aφου ειναι μονιμος χωρις αναβατη το τρανσαλπ. Πως ο αναβατης κανει την μηχανη;
Μονο του κολησε στις πετρες; Η δεν εχει σταντ και σκαβεις καπου και το βαζεις να καθετε ορθιο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βαβαρε, εαν την αλλη βδομαδα δεν ειμαι στο Αζερμπαιτζαν, θα ερθω κ εγω στα χωματακια να παιξουμε![]()
![]()
![]()
Όσο για την άλλη βδομάδα, "ο κεφτές γάρ εγγύς" κύριοι, όπερ και συμφάγωμεν μετά όσων ακολουθήσουν το γνωστό δρομολόγιο. :rotflmao: :rotflmao:
Ετοιμαστείτε όμως να πάρετε όλο το "πακέτο" αυτή τη φορά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε πιστευω ρε bav να πας αλεμανια με το στρωμα, οχι τιποτα αλλο μη και κολλησει τιποτα ευρωπαικες ασθενειες:rotflmao:
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Αντε και άλλος με Transalpara....Αντε αλλοθ λίγοι ακόμα και τους φάγαμε...Vestroma πάρε τα όπλα σου,δεν σε βλέπω καλά....![]()
![]()
![]()
Perimenei to neo V4 tis HONDA.....
...όχι ρε σύ, απλά πες-πες και δες-δες, στο τέλος θα πουλήσει το στρώμα και θα πάρει ένα TA για να μπορεί να ακολουθεί και αυτός...Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
Αντε και άλλος με Transalpara....Αντε αλλοθ λίγοι ακόμα και τους φάγαμε...Vestroma πάρε τα όπλα σου,δεν σε βλέπω καλά....![]()
![]()
![]()
που'σου να φιλαρακό τοσο καιροοοοοοο.....Εγώ το ξέρω και τους το είχα πει στην αρχή....στην Translpara θα πάνε....![]()
![]()
![]()
τι που ήμουνα? στα βουνά και έκανα βόλτες. ON-OFF μηχάνημα έχουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
που'σου να φιλαρακό τοσο καιροοοοοοο.....Εγώ το ξέρω και τους το είχα πει στην αρχή....στην Translpara θα πάνε....![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σώστα και τη μηχάνημα....Ασε τον Vestroma και τον κάθε vestroma στους δρόμους να πιανει τα gkouxou gkouxou 180.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()