[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
[B]θα υπάρχουν γκρουπ? και ποιος θα τα ξεχωρίσει?
θα υπαρχουν οσοι γυριζουν πανω απο 1:40 και οσοι γυρνανε κατω απο 1:40
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
[B]θα υπάρχουν γκρουπ? και ποιος θα τα ξεχωρίσει?
θα υπαρχουν οσοι γυριζουν πανω απο 1:40 και οσοι γυρνανε κατω απο 1:40
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
εσύ τί γελάς τώρα???Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
:a24: :a015:
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Με την υπογραφη σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
εσύ τί γελάς τώρα???:a24: :a015:
![]()
καλή δεν είναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Με την υπογραφη σου.![]()
![]()
θα ανέβεις σέρρες?
![]()
κριτές θα υπάρχουν βρε παιδιά η αν φάω καμιά σβάρνα θα περάσουν όλοι από επάνω μου
επίσης τα γκρουπ ποιός χωρίσει?
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
ΟχιΑρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
καλή δεν είναι?![]()
θα ανέβεις σέρρες?
![]()
![]()
Θα σε παρω τηλ. να τα πουμε γιατι δεν το βλεπω καλα το thread:wacko:
Παιδιά, παίζει η μεταφορική Σερρών
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ: 210 3457931, 2321037677 (ξεφορτώνει και φορτώνει στην πίστα) με 100 ευρώ, πήγαινε έλα. Ζητάτε κο Νίκο.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
Κλείσαμε τελικά στο
Ακροπόλ (καινούργιο) 2321078777 (για κρατήσεις ζητάτε κο Δημήτρη) από Νίκο, έχουμε κάνει ήδη κράτηση 9 δωματίων
ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ-ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ...
έχω μιλήσει και μας αφήνει
το 2κλινο από 80 ευρώ= 70 ευρώ
και το τρίκλινο από 100 ευρώ = 70ευρώ !!!
ps: δεν έχω άλλη εκκρεμότητα, ελπίζω να σας βόλεψα
:rotflmao:
Τελικα την Παρασκευη θα ειναι κλεισμενη η πιστα η οχι?Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ: 210 3457931, 2321037677 (ξεφορτώνει και φορτώνει στην πίστα) με 100 ευρώ, πήγαινε έλα. Ζητάτε κο Νίκο.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
Κλείσαμε τελικά στο
Ακροπόλ (καινούργιο) 2321078777 (για κρατήσεις ζητάτε κο Δημήτρη) από Νίκο, έχουμε κάνει ήδη κράτηση 9 δωματίων
ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ-ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ...
έχω μιλήσει και μας αφήνει
το 2κλινο από 80 ευρώ= 70 ευρώ
και το τρίκλινο από 100 ευρώ = 70ευρώ !!!
Μετά από συζήτηση, καταλήξαμε να μην την κλείσουμε γιατί θα έχουμε τόσα τρεξίματα πάνω που δεν θα αξίζει το όλο θέμα. Τι να πρωτοκοιτάξεις? ποιός μπαίνει, με τι εξοπλισμό, ερωτήσεις, χαρτιά να συμπληρώσουν όλα τα παιδιά, ευθύνη, προβλήματα? και στο τέλος θα τρέχουμε για όλους και όλα και δεν θα το ευχαριστηθούμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τελικα την Παρασκευη θα ειναι κλεισμενη η πιστα η οχι?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Μετά από συζήτηση, καταλήξαμε να μην την κλείσουμε γιατί θα έχουμε τόσα τρεξίματα πάνω που δεν θα αξίζει το όλο θέμα. Τι να πρωτοκοιτάξεις? ποιός μπαίνει, με τι εξοπλισμό, ερωτήσεις, χαρτιά να συμπληρώσουν όλα τα παιδιά, ευθύνη, προβλήματα? και στο τέλος θα τρέχουμε για όλους και όλα και δεν θα το ευχαριστηθούμε.
![]()
Ενα οχι μου ηταν αρκετο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ενα οχι μου ηταν αρκετο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:![]()
![]()
ps: σε αποστόμωσα έτσι ?![]()
Και τα μηχανάκια από ποιό σημείο στην αθήνα τα παίρνει???Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Μεταφορική Σερρών, Ορφέως 125. Μία μέρα πριν παράδοση, το πρωί και την επόμενη στις 8.30 είναι πίστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
Και τα μηχανάκια από ποιό σημείο στην αθήνα τα παίρνει???
Για περισσότερα 210 3457931.
Δηλαδή για να καταλάβω την Παρασκευή δεν θα έχουμε την πίστα δικιά μας ;Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Μετά από συζήτηση, καταλήξαμε να μην την κλείσουμε γιατί θα έχουμε τόσα τρεξίματα πάνω που δεν θα αξίζει το όλο θέμα. Τι να πρωτοκοιτάξεις? ποιός μπαίνει, με τι εξοπλισμό, ερωτήσεις, χαρτιά να συμπληρώσουν όλα τα παιδιά, ευθύνη, προβλήματα? και στο τέλος θα τρέχουμε για όλους και όλα και δεν θα το ευχαριστηθούμε.
![]()
Αν όχι για πόση ώρα θα μπαίνουμε κάθε φορά ;![]()
την Παρασκευή ούτως ή άλλως η πίστα θα είναι "δικιά" μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
Δηλαδή για να καταλάβω την Παρασκευή δεν θα έχουμε την πίστα δικιά μας ;
Αν όχι για πόση ώρα θα μπαίνουμε κάθε φορά ;![]()
Γκρούπ κάθε φορά που πάμε την Παρασκευή δεν έχει γιατί δεν συμπληρώνονται ούτε 20 άτομα.
Μετά 35 χωρίζει γκρούπ. Δηλαδή άντε στη χειρότερη ανά μισή ώρα που περνάει ... νερό![]()