Σελίδα 17 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλε Πάνο δεν καταλαβαίνω ποιά πλαστικά λες...

και πλαστικα λεω αυτα γυρω απ'το στροφομετρο και κοντερ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    η κακια δε με χαλαει καθολου...

Δεν είσαι ο μόνος!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    και πλαστικα λεω αυτα γυρω απ'το στροφομετρο και κοντερ.

Αυτά νομίζω είναι "έξτρα" της κακιάς. Όπως και το GPS.

Υπάρχουν και στο μοντέλο παραγωγής;

ΠΟΛΥ κακιά η πτνα...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Το μονο που μενει τωρα πια ειναι να ερθουν και οι μηχανες
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Τελικά επιβεβαιώθηκε η πηγή μου και το 0-300 έχει δοκιμή του tenere
    Μένει να επιβεβαιωθεί και το κόστος των ανταλλακτικών που μου είπε…….

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
    Τελικά επιβεβαιώθηκε η πηγή μου και το 0-300 έχει δοκιμή του tenere
    Μένει να επιβεβαιωθεί και το κόστος των ανταλλακτικών που μου είπε…….
    Ήμερομηνια αφιξης σου ειπε?
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Έεεεεεελλλααααααααααα τα ΚΑΛΑ WALLPAPERS λέμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεε................!!

http://www.bikewalls.com/category/Al...papers/25.html

XR
    XTR
    XJR

Ρε κανα νεοοο???

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ρε κανα νεοοο???
    Το μόνο νέο είναι ότι γίνεται της πόπης παντού με το μοντέλο.......

.................................................................................................... ..............................................

Yeah, my dealer told me over 10 days ago that the next white would have arrived yesterday, then he called me on Wednesday and said the importer told him it would be another 10-14 days. Even dealer doesn't understand how the German importer gets and gives its info. They have sold all three colors, one each, even the desert color never touched the showroom and was sold. I asked the dealer who asked again the importer further technical info on the akrapovic exhaust, yet the importer has given no info.

Even for after-market parts producers, they can't get a hand on a bike a dealer would loan them, as the bikes are sold as soon as they arrive at the dealerships. So I don't expect these guys are going to come up with a long list of after-market goodies for the Tenere anytime soon. A suggestion to the new Tenere owners who also own other bikes: lend your Tenere to one of the major after-market producers, let them come up with their products on the Tenere, and cut them a deal that you would get their goodies at a very very good price.

Come to think of it, as the bike is produced in Italy, may be because the Italians are on the brink of getting eliminated in the European Championship, they are miffed and just taking their time now. That however doesn't explain why the supposingly efficient German importer is so poor in its information on the bikes. Then again, may be it is the Japanese just-in-time management style
    .................................................................................................... ............................................

Από το advrider.com
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ήμερομηνια αφιξης σου ειπε?

Δυστυχώς ακόμα αυτή η πληροφορία είναι γνωστή σε λίγα άτομα…..άσε που παίζει και πολύ ράδιο αρβύλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Το μόνο νέο είναι ότι γίνεται της πόπης παντού με το μοντέλο.......

.................................................................................................... ..............................................

Yeah, my dealer told me over 10 days ago that the next white would have arrived yesterday, then he called me on Wednesday and said the importer told him it would be another 10-14 days. Even dealer doesn't understand how the German importer gets and gives its info. They have sold all three colors, one each, even the desert color never touched the showroom and was sold. I asked the dealer who asked again the importer further technical info on the akrapovic exhaust, yet the importer has given no info.

Even for after-market parts producers, they can't get a hand on a bike a dealer would loan them, as the bikes are sold as soon as they arrive at the dealerships. So I don't expect these guys are going to come up with a long list of after-market goodies for the Tenere anytime soon. A suggestion to the new Tenere owners who also own other bikes: lend your Tenere to one of the major after-market producers, let them come up with their products on the Tenere, and cut them a deal that you would get their goodies at a very very good price.

Come to think of it, as the bike is produced in Italy, may be because the Italians are on the brink of getting eliminated in the European Championship, they are miffed and just taking their time now. That however doesn't explain why the supposingly efficient German importer is so poor in its information on the bikes. Then again, may be it is the Japanese just-in-time management style
    .................................................................................................... ............................................

Από το advrider.com
    Βλεπω αλαξαμε και εικονιτσα εεεεε???:smilea: :a13:

Πέρναγα χτες από τη yamaha στην Καλλιρρόης και είπα ας κάνω μια στάση να ρωτήσω για το tenere.

Η ώρα ήταν 8 παρά και ο πωλητής ήταν έξω και ξεσκόνιζε κάτι μηχανάκια με ένα φτερό. Χωρίς πολύ όρεξη για κουβέντα μου είπε ότι μάλλον θα έρθει την επόμενη εβδομάδα γιατί έχουν πρόβλημα με τις απεργίες στο τελωνείο (τους είχαν πει ότι θα ερχόταν την προηγούμενη).

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν γνωρίζουν πόσα κομμάτια θα έρθουν οπότε δεν ξέρουν και τον χρόνο παράδοσης εφόσον το παραγγείλεις.

Καλά είναι δυνατόν να μην το γνωρίζουν αυτό? Εκτός αν λένε μούφες γιατί ξέρουν ότι θα έρθουν λίγα κομμάτια.

Του ζήτησα και ένα κατάλογο με τις τιμές τον aftermarket αλλά επειδή έκλεινε μου είπε να περάσω άλλη μέρα.

Το θέμα είναι ότι το μηχανάκι κάνει 7450. Άλλα άμα βάλεις εξάτμισεις-ποδιά- βαλίτσες θα σου πάει το λιγότερο 9000 χιλιάρικα (και λίγα λέω).
    Πάντως άμα ο υποψήφιος αγοραστής έχει προτίμηση στο χώμα πιστεύω ότι το ktm 690 enduro είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, καθώς στοιχίζει κάπου στα 500 ευρώ παραπάνω (7900 νομίζω).
    ---Dum spiro, spero---

Ξεφύλιζα το τελευταίο ΜΟΤΟ που το έχει τεστ.......

193 κιλά άδειο, κοντά στα 210 γεμάτο

....και 41 άλογα τροχό....

Α και το μπροστινό έχει ....προφόρτιση ελατηρίου....:o :o

Ήμαρτον....

Όπως έχω πει....
    Όταν αποκτήσει μοτέρ και αναρτήσεις και χάσει κιλά....

Μέχρι τότε το ΧΤ μου είναι πολύ πιο τίμιο... (κάνει περισσότερα από όσα δείχνει ότι μπορεί...αντί να δείχνει περισσότερο από ότι είναι...)

Συγκριτικά το 690 (στις πιο πίσω σελίδες), ζυγίζει άδειο λιγότερο από 150 κιλά (δεν θυάμαι ακριβώς) και έχει 55 τροχό (και ποιότητα λειτουργίας....).

You BETA believe...

Φίλε $py, όντως, υπάρχει μυστικοπάθεια από την αντιπροσωπεία για την Τενερέ...

Κι εγώ έχω ρωτήσει σε δύο υποκαταστήματα της Μοτοδυναμικής, και οι απαντήσεις τους δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικές.

Το γνωστό παραμύθι με το τελωνείο δεν είναι καινούργιο, αλλά έχει βάση...

Εγώ πιστεύω ότι όντως θα έρθουν λίγες μηχανές οπότε έχει πέσει γενική εντολή σιγής στα υποκαταστήματα.

Η γνώμη μου είναι ότι το KTM690 Enduro είναι πολύ αξιόλογη μηχανή με άριστες επιδόσεις, αλλά η Τενερέ θα αγοραστεί κυρίως από κατασταλαγμένους αναβάτες που δεν τους ενδιαφέρουν τόσο οι απόλυτες επιδόσεις που έχει αναμφισβήτητα η ΚΤΜ690.

Αν και οι ταξιδιωτικές δυνατότητες, η αυτονομία και η άνεση της Τενερέ (απ'ότι δείχνει τουλάχιστον) είναι ανώτερες από το πιο "στημένο" ΚΤΜ.

Είναι και αυτή η δαιμονισμένη αξιοπιστία του δοκιμασμένου σκληρά κινητήρα του ΧΤ που προσθέτει ένα συν στην Τενερέ, και η αντιπροσωπεία της Yamaha που είναι ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα.

Ένα είναι σίγουρο...

Ότι θα γίνουν ανάρπαστες...

XR
    XTR
    XJR

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Α και το μπροστινό έχει ....προφόρτιση ελατηρίου....:o :o

Ήμαρτον....

Όπως έχω πει....
    Όταν αποκτήσει μοτέρ και αναρτήσεις και χάσει κιλά....

Εσύ γιατί κλαις?

Αφού έχεις τις Ohlins έτοιμες...

XR
    XTR
    XJR

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3