:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Μακη αν ηταν η μπατσινα τι θα θελες εεε????Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...... θα μου καθόταν καλύτερα στο μάτι αν ο πωπός ήταν λίγο πιο ογκώδης έτσι ώστε να συμβαδίζει περισσότερο με την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα....![]()
![]()
Πωπο αδυνατουλι και σφριγηλο με μεση δαχτυλιδι (οπως ακριβως ειναι του Haya τωρα) και μπροστα μπροστοβαρη με βαρυ πυροβολικο και κανονια του Βυζαρονε!!!
![]()
(και παλι οπως ακριβως ειναι τωρα λεμε
)
Σε επεισα οτι ειναι τελειο πλεον το Haya του Τακη??![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Μακη αν ηταν η μπατσινα τι θα θελες εεε????![]()
![]()
Πωπο αδυνατουλι και σφριγηλο με μεση δαχτυλιδι (οπως ακριβως ειναι του Haya τωρα) και μπροστα μπροστοβαρη με βαρυ πυροβολικο και κανονια του Βυζαρονε!!!
![]()
(και παλι οπως ακριβως ειναι τωρα λεμε
)
Σε επεισα οτι ειναι τελειο πλεον το Haya του Τακη??![]()
GIXXERAKIA, δεν ξέρω για τον Μακη, .... εμένα πάντως με έπεισες!!! χαχαχαχα
Φοβερό παράδειγμα! χαχαχααχα :rotflmao: :rotflmao:
![]()
paei gia vroha pali file Pano,den eides kairo gia savvato?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Σάββατο 29/11/2008 Καφέέέέέέέέέέέέέέέέέέέςςς:a34: :a51:
![]()
![]()
![]()
Κάντε click πανω στο "Σάββατο Καφέέέέέέέέέέέέέέέέέέέςςς" για λεπτομέριες
...ναι, καλά το ψιλιάστικες, είναι link...
ΠΑΤΑ ΤΟ ΕΙΠΑΑΑΑΑΑ!!![]()
se perimenoume sto forum,pigene ekei poy leei voltes/ekdromes,tha pame kyriaki voltoula den erhese??
Φίλε john διστυχός τις Κυριακές δεν μπορώ να απομακρυνθώΑρχικά δημιουργήθηκε από john74
paei gia vroha pali file Pano,den eides kairo gia savvato?
se perimenoume sto forum,pigene ekei poy leei voltes/ekdromes,tha pame kyriaki voltoula den erhese??
απο το σπίτι. Το πολύ κανένα τοπικό καφεδάκι στην περιοχή μου.
ok file alli foraΑρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Φίλε john διστυχός τις Κυριακές δεν μπορώ να απομακρυνθώ
απο το σπίτι. Το πολύ κανένα τοπικό καφεδάκι στην περιοχή μου.
Γεια σου Τακαρε (δεν σε ξερω προσωπικα, αλλα απο τα γραφομενα σου φαινεσαι ωραίος τυπος!) και Χρονια Καλα (και Πολλα!)![]()
Πολλα συνχαρητηρια Μan, πανω απ' ολα για το μερακι και την αγαπη σου για το μοτορι![]()
Οσο αναφορα το αποτελεσμα ειναι απο τις περιπτωσεις (θα το εχεις διαπιστωσει πρωτος!) που ή το καραγουσταρει καποιος ή το συχαινεται (δεν υπαρχει μεση οδος)!![]()
Προσωπικα ανηκω στην πρωτη ομαδα πουτο busa σου και :a07: :a07:
Μου αρεσει τοσο πολυ που αν ημουν su(τζ)uki, θα το εβγαζα εργοστασιακο σαν editionRR
Εχω μονο μια ενσταση:
Λεγεται (απο την suzuki), οτι αυτο το, αν μη τι αλλο, ιδιομορφο σουλουπι (ιδια μουρη-ιδιος κωλος) ωφείλεται στην υψηλης τεχνογνωσιας σχεδιαση και αποβλεπει 100% στην καλυτερη δυνατη αεροδυναμικη και σταθεροτητα (οχι αισθητικη) στις ταχυτητες over300klm/hr (κατι στο οποιο φημιζεται το busa)!
...και ερωτω:
Μηπως επεμβαινοντας για χαρη της αισθητικης, χαλας την "μαχημοτητα" του εργαλειου?![]()
Εσυ εχεις παρατηρησει κατι "στα πολλα" πριν και μετα την "ενχειρηση"?
Ακομα μια φορα συνχαρητηρια για την δουλεια σου και σου ευχομαι εκτος απο το να εισαι παντα ορθιος, να "αφησεις" με την "καλη σου" πολλα κιλα λαστιχο στην ασφαλτο...![]()
Maximum
![]()
money cant buy me love !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Γεια σου Τακαρε (δεν σε ξερω προσωπικα, αλλα απο τα γραφομενα σου φαινεσαι ωραίος τυπος!) και Χρονια Καλα (και Πολλα!)
Πολλα συνχαρητηρια Μan, πανω απ' ολα για το μερακι και την αγαπη σου για το μοτορι![]()
Οσο αναφορα το αποτελεσμα ειναι απο τις περιπτωσεις (θα το εχεις διαπιστωσει πρωτος!) που ή το καραγουσταρει καποιος ή το συχαινεται (δεν υπαρχει μεση οδος)!
Προσωπικα ανηκω στην πρωτη ομαδα πουτο busa σου και :a07:
Μου αρεσει τοσο πολυ που αν ημουν su(τζ)uki, θα το εβγαζα εργοστασιακο σαν editionRR
Εχω μονο μια ενσταση:
Λεγεται (απο την suzuki), οτι αυτο το, αν μη τι αλλο, ιδιομορφο σουλουπι (ιδια μουρη-ιδιος κωλος) ωφείλεται στην υψηλης τεχνογνωσιας σχεδιαση και αποβλεπει 100% στην καλυτερη δυνατη αεροδυναμικη και σταθεροτητα (οχι αισθητικη) στις ταχυτητες over300klm/hr (κατι στο οποιο φημιζεται το busa)!
...και ερωτω:
Μηπως επεμβαινοντας για χαρη της αισθητικης, χαλας την "μαχημοτητα" του εργαλειου?![]()
Εσυ εχεις παρατηρησει κατι "στα πολλα" πριν και μετα την "ενχειρηση"?
Ακομα μια φορα συνχαρητηρια για την δουλεια σου και σου ευχομαι εκτος απο το να εισαι παντα ορθιος, να "αφησεις" με την "καλη σου" πολλα κιλα λαστιχο στην ασφαλτο...![]()
Maximum
![]()
Γεια σου Γιώργη!![]()
Ευχομαι κι εγω με την σειρά μου τα χρόνια πολλά με υγείες ευτυχίες και όλα τα σχετικά![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Χαίρομαι που σου αρέσει. Έχω πάθος με τα
μηχανάκια και ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο. Μετά από όλο μου τον κόπο το χρήμα και
την δουλειά που έχω ρίξει για αυτό το μηχανάκι, σχόλια σαν το δικό σου είναι ένα μέρος
της ανταμοιβής μου και ένας ακόμα λόγος για να χαμογελάω.![]()
Όσο για την αεροδυναμική, δεν έχω νιώσει καμία διαφορά στα πολλά χλμ. Είναι σαν τρένο
όπως όλα τα Hayabusa. Αυτό που έχει αλλάξει όμως είναι η συμπεριφορά του όταν πατάς
το πίσω φρένο. Χοροπηδάει όπως τα 1000ρια. Κάτι που μαμίσιο δεν το έκανε.
Επίσεις μέσα στην στροφή θέλει πιο μαλακές κινήσεις με το γκάζι γιατί έχει ελαφρύνει πολύ
ο κώλος και είναι πιο νευρικό απο πριν με αποτέλεσμα σε λίγο απότομα άνοιγμα ή κλείσιμο
του γκαζιού (μέσα στην στροφή πάντα) κουνάει ο κώλος.
Δεν έχω ασχοληθεί για να δω αν μπορώ να λύσω αυτά τα προβλήματα, γιατί δεν με
επηρεάζουν ιδιαίτερα έτσι όπως οδηγάω.
Ίσα ίσα που με διευκολύνει κι όλας στα drift και στα παντιλίκια που μου αρέσουν![]()
Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και θα χαρώ να σε δω από κοντά για καφεδάκι
μαζί με την υπόλοιπη μαφία απο εδω μέσα.
Μαζευόμαστε τα Σάββατα (όταν το επιτρέπει ο καιρός) σε μια καφετέρια στο Γαλάτσι.
Αν μένεις κάπου κοντά κανόνισέ το.![]()
![]()
Ωραιος ο Τακης!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Γεια σου Γιώργη!![]()
Ευχομαι κι εγω με την σειρά μου τα χρόνια πολλά με υγείες ευτυχίες και όλα τα σχετικά![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Χαίρομαι που σου αρέσει. Έχω πάθος με τα
μηχανάκια και ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο. Μετά από όλο μου τον κόπο το χρήμα και
την δουλειά που έχω ρίξει για αυτό το μηχανάκι, σχόλια σαν το δικό σου είναι ένα μέρος
της ανταμοιβής μου και ένας ακόμα λόγος για να χαμογελάω.![]()
Όσο για την αεροδυναμική, δεν έχω νιώσει καμία διαφορά στα πολλά χλμ. Είναι σαν τρένο
όπως όλα τα Hayabusa. Αυτό που έχει αλλάξει όμως είναι η συμπεριφορά του όταν πατάς
το πίσω φρένο. Χοροπηδάει όπως τα 1000ρια. Κάτι που μαμίσιο δεν το έκανε.
Επίσεις μέσα στην στροφή θέλει πιο μαλακές κινήσεις με το γκάζι γιατί έχει ελαφρύνει πολύ
ο κώλος και είναι πιο νευρικό απο πριν με αποτέλεσμα σε λίγο απότομα άνοιγμα ή κλείσιμο
του γκαζιού (μέσα στην στροφή πάντα) κουνάει ο κώλος.
Δεν έχω ασχοληθεί για να δω αν μπορώ να λύσω αυτά τα προβλήματα, γιατί δεν με
επηρεάζουν ιδιαίτερα έτσι όπως οδηγάω.
Ίσα ίσα που με διευκολύνει κι όλας στα drift και στα παντιλίκια που μου αρέσουν![]()
Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και θα χαρώ να σε δω από κοντά για καφεδάκι
μαζί με την υπόλοιπη μαφία απο εδω μέσα.
Μαζευόμαστε τα Σάββατα (όταν το επιτρέπει ο καιρός) σε μια καφετέρια στο Γαλάτσι.
Αν μένεις κάπου κοντά κανόνισέ το.![]()
![]()
![]()
Αθηνα (καλλιθεα) ειμαι κι εγω και θα χαρω πολυ να τα πουμε κι απο κοντα και να ζαχαρωσω την "μπουμπου" σου
... να μου αναλυσεις και περισσοτερο πως κουναει τον κωλοστις στροφες
![]()
Αληθεια... σου ειναι εντελως πιστη ή "εχει ματια και για αλλους"? :rotflmao:
Περιμενω λεπτομεριες για την καφετερια που μαζευεστε (μαφια:a53: ειπες... φοβαμαι) οταν ειναι!
![]()
money cant buy me love !!!
Καλά μεγάλε έχεις γράψει με το Busa!!!Θα έχεις βαρεθεί να ακούς σχόλια φαντάζομαι... Άσχετα απο το αν αρέσει σε μερικούς ή όχι και μόνο που το έχεις έρωτα το μοτέρ και θέλεις να το φέρεις στα μέτρα σου απο το να κοιτάξεις ενα άλλο, λέει πολλά!!!
![]()
Όπως και να το κάνουμε τα μηχανάκια ειναι έρωτας και σε αυτό το θέμα έχει λόγο ο καθένας μόνο για τον εαυτό του. Εμένα προσωπικά, αν και ειμαι φόλα supersport, μου άρεσε πολυ. O κώλος ήταν το μοναδικό σημείο που δεν μου άρεσε στη μηχανή και τον εκανες supersport. Xίλια μπράβο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
Καλά μεγάλε έχεις γράψει με το Busa!!!Θα έχεις βαρεθεί να ακούς σχόλια φαντάζομαι... Άσχετα απο το αν αρέσει σε μερικούς ή όχι και μόνο που το έχεις έρωτα το μοτέρ και θέλεις να το φέρεις στα μέτρα σου απο το να κοιτάξεις ενα άλλο, λέει πολλά!!!
![]()
Όπως και να το κάνουμε τα μηχανάκια ειναι έρωτας και σε αυτό το θέμα έχει λόγο ο καθένας μόνο για τον εαυτό του. Εμένα προσωπικά, αν και ειμαι φόλα supersport, μου άρεσε πολυ. O κώλος ήταν το μοναδικό σημείο που δεν μου άρεσε στη μηχανή και τον εκανες supersport. Xίλια μπράβο!!!
Καλημέρα φίλε Θάνο και καλή χρονιά.![]()
Ποτέ δεν θα βαρεθώ να ακούω σχόλια για μηχανάκια. Πόσο μάλλον για το δικό μου! :smilea:
Κάθε φορά που ακούω κάτι για την χοντρούλα μου, μου δίνει χαρά και με κάνει να χαμογελάω.
Το αγαπάω το "άθλημα" και γουστάαρω να μιλάω γι αυτό![]()
Όχι μόνο για το δικό μου το μηχανάκι. Μου αρέσει και μοιράζομαι την χαρά με
οποιονδήποτε έχει το ίδιο πάθος, ότι μηχανάκι και αν έχει. Τα θαυμάζω και τα χαίρομαι όλα.
Συμφωνώ ότι το θέμα ομορφιά είναι υποκειμενικό για τα μηχανάκια και το συμαντικότερο
είναι να αρέσει στον ιδιοκτίτη, αλλά είναι πάντα όμορφα να ακούει κανείς σχόλια σαν το
δικό σου!![]()
Σε ευχαριστώ Θάνο. Πάντα όρθιος φιλε.
Xρόνια πολλά και καλή χρονια φίλε μου. Βασικά πιστεύω πως η αγωνία και ο η μελέτη για να φερεις σε πέρας μια τετοια μετατροπή, αξίζουν το κόπο και ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό. Φαντάζομαι πως η ικανοποίηση συγκρίνεται με λίγες εμπειρίες στη ζωή!! Οπως είπα και πρίν, η μηχανη ειναι έρωτας αγιατρευτος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Καλημέρα φίλε Θάνο και καλή χρονιά.![]()
Ποτέ δεν θα βαρεθώ να ακούω σχόλια για μηχανάκια. Πόσο μάλλον για το δικό μου! :smilea:
Κάθε φορά που ακούω κάτι για την χοντρούλα μου, μου δίνει χαρά και με κάνει να χαμογελάω.
Το αγαπάω το "άθλημα" και γουστάαρω να μιλάω γι αυτό![]()
Όχι μόνο για το δικό μου το μηχανάκι. Μου αρέσει και μοιράζομαι την χαρά με
οποιονδήποτε έχει το ίδιο πάθος, ότι μηχανάκι και αν έχει. Τα θαυμάζω και τα χαίρομαι όλα.
Συμφωνώ ότι το θέμα ομορφιά είναι υποκειμενικό για τα μηχανάκια και το συμαντικότερο
είναι να αρέσει στον ιδιοκτίτη, αλλά είναι πάντα όμορφα να ακούει κανείς σχόλια σαν το
δικό σου!![]()
Σε ευχαριστώ Θάνο. Πάντα όρθιος φιλε.
Να 'σαι γερος να την χαιρεσαι!!
Ακόμα δυο ώριμα βιντεάκια με το Bastard μου!
1) Hayabusa Bastard - Powersliding in a Parking
Χαβαλές στο Parking του Ολυμπιακού Σταδίου. Εδω ακούγετε καλά το μηχανάκι και
το λάστιχο που φωνάζει βοήθεια![]()
2) Hayabusa Bastard - BRUTALITY 2: The Revenge! (On Board)
Όποιος έχει δεί το BRUTALITY νούμερο 1 ξέρει περίπου τι θα δει!
Αλήτες, τσαντάκιδες μηχανόβιοι!
...και απλά για να προλάβω μερικούς, τα βίντεο αυτά δεν τα ανεβάζω για
να δείξω τις ικανότητες μου! Είμαι κουλάδι και το λέω εγω πρώτος απ όλους![]()
![]()
απλά κάνω τον χαβαλέ μου και τον μοιράζομαι με άλλους ώριμους ανθρώπους
σαν εμένα. αυτά!![]()
Υ.Γ - Κέρδισα δώρα στην κοπή της πίτας!!![]()
pios pezi me venzinokinito ekei konta na ertho na ton patiso re taki?
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
exeis poly douleia! einai kamia 10ria ekei kathe S/K kai ta atima pane tapa!Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
pios pezi me venzinokinito ekei konta na ertho na ton patiso re taki?
den einai efkolo na ta patiseis! Prospathisa!![]()
![]()
![]()
![]()