Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 384

Θέμα: Νεκρή αρκούδα...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αυτό παίζεται γιατί και τώρα κοπάδια ολόκληρα απο λάτρεις κατασκηνώνουν στο αρκουδόρεμα για να δούνε καμιά αρκούδα.Δεν είμαι σίγουρος οτι κάνουν λιγότερη ζημιά απο αυτούς που την σκοτώνουν.
    Ακριβώς!Και εξοικειώνονται τα ζώα με τους ανθρώπους...και μετά πού να καταλάβει το άμοιρο το ζωντανό ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι???Άντε να ξεχωρίσει τον φονιά απ΄τον μη.

Εδίτ:Τώρα που ξαναβλέπω τί έγραψες μάλλον δεν έννοούσες αυτό που απάντησα:wacko:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ΚΑΛΗΜΕΡΑ........

ΞΕΚΗΝΑΜΕ? ειναι κανεισ ξυπνιοσ να αρχησω? :rotflmao:

κανα νεο απο την αρκουδα ειχαμε ?

και σασ ξυπναω γιατι εχω ωρεξη πρωι πρωι. ποσοι απο σασ εχουν ζωα? εχει κανεισ σκυλο , γατα?

γιατι θελω να αποφευγω την κουβεντα με μοντερνουσ φιλοζωουσ που το βλεπουν σαν hobby και μοδα , επειδη δεν εχουν και τι αλλο να κανουν !

λοιπον να πο κατι ακομα... προσ

τολιστολαρο= οπωσ βλεπεισ το ψαρεμα εσυ , βλεπει και ο κηνυγοσ το κηνυγει και μην λεσ πωσ εσυσ δεν κανεται κανενα κακο,,,,,πριν 10 χρονια στον αγιοκαμπο μεχρι βελικα εβγαζεσ ψαρια με τα χερια και τωρα για να χτυπησεισ κατι , ψαχνεισ με τησ ωρεσ και απομακρυνεσαι πολυ!!! και ξερω και κυνηγουσ και ψαραδεσ που χτυπανε μονο για να χτυπανε και εχουν την καταψυξη γεματη και δεν τα τρωνε ποτε!

προσ στεφανο¨= τι εννοεισ πωσ στην βασιλιτσα και στα γυρω χωρια δεν εχουν ζα?

να σασ πω κατι ,,,απλα ! αγωρασα ενα σκυλακι μολωσο το 90!(σε μια περιοδο ειχα μεχρι 11 μολωσουσ) τοτε οι περισοτεροι απο εδς μεσα κοροδευατε που εβγαινε καπιοσ εξω βολτα με το σκυλι του , τωρα ολεσ οι κ@ριολ.σ περνουν σκυλι και γατια για accessories και βολτα για καφε και γηνανε και οικολογοι ολοι! δεν μπορω να σκεφτω πωσ ειμαι 20 χρονια περιπου με δικο μου σκυλι στο σπιτι , ποτε δεν το πηγα σε καφε η σε παραλια οργανωμενη για μπανιο, τωρα βλεπω ολουσ βολτα αναμεσα σε πεδια και κοσμο με τα σκυλια τουσ .....οικολογοι ? φιλοζωοι? μαλλων τα εχεται μπερδεψει!!

πριν 2 χρονια μαζεψα και ενα μπασταρδο απο το κυνοκομιο τησ λαρισασ και το εχω σπιτι τωρα!
    και ξερεται γιατι? γιατι δεν ειμαι γενημενοσ ελλαδα ! η παιδεια μου απο μικροσ ητανε να μουυ αρεσουν και τα ζωα και οχι να σταματησω να ζω εγω οπωσ κανανε τοσα χρονια οι σουηδοι, αμα πεθανει ανθρωποσ δεν κλαινε αμα πεθανει το κατικιδιο κλαινε για ενα χρονο! που φτασαμε!

παν μετρο αριστο ,,,,,πεθανε οι αρκουδα ασ δουμε απο τι πεθανε και συνεχηζουμε κανονικα !

ειναι ευχαριστο που βλεπω τοσουσ φιλοζωουσ αλλα πιο πολυ βλεπω κοντρα και διαμαχη παρα κουβεντα !

επισησ αυτο με το ακοντιο και να μπεισ σε σπιλια ειναι λιγο βλακεια.........ο ανθρωποσ παντα κηνυγουσε και ακομα κηνυγαει και πολυ τροποι που αναπτυξανε για να κηνυγησουν μασ φτασανε εδω εμασ να καβαλαμε μηχανεσ! αυτο εκανε τον αν8ρωπο δυνατο.....αρα αμα ειχε ακομα ακοντιο και εσυ θα ειχεσ κλιτσα!

φιλακια και καλημερα!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Re: ΚΑΛΗΜΕΡΑ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ΞΕΚΗΝΑΜΕ? ειναι κανεισ ξυπνιοσ να αρχησω? :rotflmao:

κανα νεο απο την αρκουδα ειχαμε ?

και σασ ξυπναω γιατι εχω ωρεξη πρωι πρωι. ποσοι απο σασ εχουν ζωα? εχει κανεισ σκυλο , γατα?

γιατι θελω να αποφευγω την κουβεντα με μοντερνουσ φιλοζωουσ που το βλεπουν σαν hobby και μοδα , επειδη δεν εχουν και τι αλλο να κανουν !

λοιπον να πο κατι ακομα... προσ

τολιστολαρο= οπωσ βλεπεισ το ψαρεμα εσυ , βλεπει και ο κηνυγοσ το κηνυγει και μην λεσ πωσ εσυσ δεν κανεται κανενα κακο,,,,,πριν 10 χρονια στον αγιοκαμπο μεχρι βελικα εβγαζεσ ψαρια με τα χερια και τωρα για να χτυπησεισ κατι , ψαχνεισ με τησ ωρεσ και απομακρυνεσαι πολυ!!! και ξερω και κυνηγουσ και ψαραδεσ που χτυπανε μονο για να χτυπανε και εχουν την καταψυξη γεματη και δεν τα τρωνε ποτε!

προσ στεφανο¨= τι εννοεισ πωσ στην βασιλιτσα και στα γυρω χωρια δεν εχουν ζα?

να σασ πω κατι ,,,απλα ! αγωρασα ενα σκυλακι μολωσο το 90!(σε μια περιοδο ειχα μεχρι 11 μολωσουσ) τοτε οι περισοτεροι απο εδς μεσα κοροδευατε που εβγαινε καπιοσ εξω βολτα με το σκυλι του , τωρα ολεσ οι κ@ριολ.σ περνουν σκυλι και γατια για accessories και βολτα για καφε και γηνανε και οικολογοι ολοι! δεν μπορω να σκεφτω πωσ ειμαι 20 χρονια περιπου με δικο μου σκυλι στο σπιτι , ποτε δεν το πηγα σε καφε η σε παραλια οργανωμενη για μπανιο, τωρα βλεπω ολουσ βολτα αναμεσα σε πεδια και κοσμο με τα σκυλια τουσ .....οικολογοι ? φιλοζωοι? μαλλων τα εχεται μπερδεψει!!

πριν 2 χρονια μαζεψα και ενα μπασταρδο απο το κυνοκομιο τησ λαρισασ και το εχω σπιτι τωρα!
    και ξερεται γιατι? γιατι δεν ειμαι γενημενοσ ελλαδα ! η παιδεια μου απο μικροσ ητανε να μουυ αρεσουν και τα ζωα και οχι να σταματησω να ζω εγω οπωσ κανανε τοσα χρονια οι σουηδοι, αμα πεθανει ανθρωποσ δεν κλαινε αμα πεθανει το κατικιδιο κλαινε για ενα χρονο! που φτασαμε!

παν μετρο αριστο ,,,,,πεθανε οι αρκουδα ασ δουμε απο τι πεθανε και συνεχηζουμε κανονικα !

ειναι ευχαριστο που βλεπω τοσουσ φιλοζωουσ αλλα πιο πολυ βλεπω κοντρα και διαμαχη παρα κουβεντα !

επισησ αυτο με το ακοντιο και να μπεισ σε σπιλια ειναι λιγο βλακεια.........ο ανθρωποσ παντα κηνυγουσε και ακομα κηνυγαει και πολυ τροποι που αναπτυξανε για να κηνυγησουν μασ φτασανε εδω εμασ να καβαλαμε μηχανεσ! αυτο εκανε τον αν8ρωπο δυνατο.....αρα αμα ειχε ακομα ακοντιο και εσυ θα ειχεσ κλιτσα!

φιλακια και καλημερα!

:a34:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

προσ zid

σημερα τσιπουρα στο παλαιοχωρι.....καλαμπακασ! 1700 μετρο μεσα στα βουνα και στησ αρκουδεσ !

φευγουμε στησ 3 και γυρηζουμε αυριο το βραδι!!!

οπιοσ θελει κερναμε τσιπουρα !

Re: προσ zid

σημερα τσιπουρα στο παλαιοχωρι.....καλαμπακασ! 1700 μετρο μεσα στα βουνα και στησ αρκουδεσ !

φευγουμε στησ 3 και γυρηζουμε αυριο το βραδι!!!

οπιοσ θελει κερναμε τσιπουρα !

Και εγώ απο τα μέρη σου έχω καταγωγή (αιτόλοφος)... (πρέπει να ανέβω κάποια στιγμή στο χωριο...)

Απο το 85 εχω να πάω...

Απο τσίπουρα.... ασε εχω ενα καρο σπιτι....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Προφανώς μιλάς για λαθροκυνηγούς.....

οχι φυσικα
    αν και τα ορια μεταξυ λαθροκυνηγων και "original" δεν υπαρχουν πλεον
    εξαλου το κρεας του ζαρκαδιου θεωρειται εξαισιο για τα πεινασμενα και ξεχειλωμενα στομαχια των κυνηγολιγουριων

Re: Re: προσ zid

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Και εγώ απο τα μέρη σου έχω καταγωγή (αιτόλοφος)... (πρέπει να ανέβω κάποια στιγμή στο χωριο...)

Απο το 85 εχω να πάω...

Απο τσίπουρα.... ασε εχω ενα καρο σπιτι....
    για help με λιγο που ειναι ο αιτολοφοσ? ρε σει και εγω στο σπιτι εχω αλλα δεν μπορω να πιο στο σπιτι,,,,,,, μονο εξω με παρεα!

Re: Re: Re: προσ zid

για help με λιγο που ειναι ο αιτολοφοσ? ρε σει και εγω στο σπιτι εχω αλλα δεν μπορω να πιο στο σπιτι,,,,,,, μονο εξω με παρεα!

Αγιά λαρίσης..

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Mάλλον δεν έχεις γνωρίσει αρκετούς κυνηγούς ή έχεις γνωρίσει μόνο μαλάκες..
    Αυτοί που λες ΔΕΝ είναι κυνηγοί και ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο ν'ασχολείσαι μαζί τους ούτε μέσω forum...γάμησέ τους,αξία τους δίνεις...

δυστυχως εχουν γινει πλεον παρα πολλοι οποτε δυσκολα αμελλουνται

και κατι ακομα οσοι ερθουν για εντουρο προς κερκινη μερια την εποχη που αρχιζει το γουρουνι να προσεχουν γιατι τα διποδα εξαγριωνονται οταν τους χαλαει το καρτερι ο ηχος της εξατμισης απο διερχομενο και ανυποψιαστο εντουρα.Βλεπετε το βουνο τους ανοικει και αυτο.

Προσωπικα εχω απειληθει παλιοτερα.
    Οταν καποιες Κυριακες ηθελα να κανω την εντουροβολτα μου ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ(ενταξει υπερβαλλω με το αλεξισφαιρο):rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν εκτρέπω τίποτα ο ΜΑΛΑΚΑΣ οτι και να κάνει απο ταβλι μέχρι βόλτα μηχανή και κυνήγι ή ψάρεμα το κάνει με τον ίδιο τρόπο.
    Θα ήταν περίεργο να συνέβαινε το αντίθετο.
    Ευτυχώς οι κυνηγοί είναι λίγοι και αυτοί που πραγματικά εξασκούν το άθλημα ελάχιστοι πλέον, μιας και η υπαιθρος έχει ερημώσει.

Μονο στην περιοχη μου οι αδειες υπερβαινουν τις χιλιες σε ενα πλυθησμο που μετα βιας φτανει τις δεκα χιλιαδες δηλαδη με λιγα λογια αναφερομαι σε ενα ποσοστο 10%....βαλτε και τους ξενους που κατακλυζουν τα μερη και εχετε μια μικρη εικονα.Την προηγουμενη τεταρτη που ξεκινησε το κυνηγι στον καμπο νομιζα οτι γινοταν πολεμος.
    Τωρα αν λαβουμε υποψιν οτι αυτο το 10% καταναλωνει και ασυστολα σκυλοτροφες,σφαιρες ,κτλ καταλαβαινουμε και το μεγεθος της βιομηχανιας που βρισκεται απο πισω.Μονο για το κυνηγι κυκλοφορουν 4-5 περιοδικα το μηνα και αν βαλετε και τα ενθετα των εφημεριδων φτανετε σε ενα υπερβολικο για τα δεδομενα της Ελληνικης επικρατειας νουμερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    δυστυχως εχουν γινει πλεον παρα πολλοι οποτε δυσκολα αμελλουνται

και κατι ακομα οσοι ερθουν για εντουρο προς κερκινη μερια την εποχη που αρχιζει το γουρουνι να προσεχουν γιατι τα διποδα εξαγριωνονται οταν τους χαλαει το καρτερι ο ηχος της εξατμισης απο διερχομενο και ανυποψιαστο εντουρα.Βλεπετε το βουνο τους ανοικει και αυτο.

Προσωπικα εχω απειληθει παλιοτερα.
    Οταν καποιες Κυριακες ηθελα να κανω την εντουροβολτα μου ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ(ενταξει υπερβαλλω με το αλεξισφαιρο):rotflmao:

θα μπορουσεσ να συνεργαστησ μαζι τουσ ,,,πεσ τουσ που 8α πασ για enduro για να στησουν καρτερι απο την αλλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Μονο στην περιοχη μου οι αδειες υπερβαινουν τις χιλιες σε ενα πλυθησμο που μετα βιας φτανει τις δεκα χιλιαδες δηλαδη με λιγα λογια αναφερομαι σε ενα ποσοστο 10%....βαλτε και τους ξενους που κατακλυζουν τα μερη και εχετε μια μικρη εικονα.Την προηγουμενη τεταρτη που ξεκινησε το κυνηγι στον καμπο νομιζα οτι γινοταν πολεμος.
    Τωρα αν λαβουμε υποψιν οτι αυτο το 10% καταναλωνει και ασυστολα σκυλοτροφες,σφαιρες ,κτλ καταλαβαινουμε και το μεγεθος της βιομηχανιας που βρισκεται απο πισω.Μονο για το κυνηγι κυκλοφορουν 4-5 περιοδικα το μηνα και αν βαλετε και τα ενθετα των εφημεριδων φτανετε σε ενα υπερβολικο για τα δεδομενα της Ελληνικης επικρατειας νουμερο.
    ασ κηταμε τα δικα μασ και να μην ασχολουμαστε με τα αλλα.....οι βοιομηχανιεσ υπαρχουν για ολα ,,,και για τησ μηχανεσ. αυτουσ βλεπουμε μονο???
    ζουμε σε ενα κοσμο ζηλιασ μου φενεται? ρε τι ασχοληστε με τα πεδια? ο καθενασ οτι γουσταρη!

και εμεισ που ανεβενουμε με τησ μηχανεσ μασ στο βουνο ημαστε σωστοι? δεν τρομαζουμε τα ζωα??
    αλλα τι να γηνει......θα το κανουμε και θα το ξανακανουμε,,,,,,κητα μην μασ βαλουν και εμασ περιοδο σε λιγο .........!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Τότε και μεις φλώροι είμαστε που οδηγάμε μηχανάκια σύγχρονα...Να πάρουμε τότε ξανά :
    1)Διακόπτη που να ρυθμίζει το αβανς
    2)Φρένα της πλάκας
    3)Αναρτήσεις /πλαίσια παναγία βόηθα
    4)Λάστιχα χέσε μέσα

Για να μην παρεξηγούμαστε:
    *ΔΕΝ είμαι κυνηγός,απλά μην μπερδεύετε τους κυνηγούς με ασυνείδητους οπλοφόρους
    *Μην κρίνετε κάποιον από τυχόν χόμπυ του.Με την ίδια ευκολία που κάποιος λέει "όποιος κυνηγά/τη βρίσκει να σκοτωνει θέλει γιατρό" κάποιος κηνυγός για μας τους μοτοσυκλετιστές μπορεί να πει "όποιος εκθέτει τον εαυτό του σε σοβαρό κίνδυνο για μια καύλα θέλει ψυχίατρο"

Με ρέγουλα οι χαρακτηρισμοί, κρατάτε μια πισινή που και που,δεν κάνει κακό...
    Γιατι εξισωνεις την μοτοσυκλετα που ειναι εντελως ασχετη με το ολο θεμα,με τις κυνηγετικες δραστηριοτητες?Πολλοι χρησιμοποιουν την μοτο για μεταφορικο μεσο ενω και στην πλειοψηφια τους τα δικυλκα που κυκλοφορουν παγκοσμιως ειναι μικρου κυβισμου αρα επιβαρυνουν τον πλανητη ελαχιστα.Μαλλον για την ρυπανση ευθυνονται περισσοτερο η βαρια βιομηχανια η οικιακη μολυνση το αυτοκινητο και στο τελος το δικυκλο.

Επι του θεματος τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι οι κυνηγοι στην πλειοψηφια τους ειναι σωστοι αφου και εσυ ο ιδιος ενιωσες αηδια και το εκοψες.Αυτο που με ανυσηχει περισσοτερο ειναι η ολοενα και αυξανομενη δραση τους την στιγμη που τα δαση περοριζονται επικινδυνα.

θα μπορουσεσ να συνεργαστησ μαζι τουσ ,,,πεσ τουσ που 8α πασ για enduro για να στησουν καρτερι απο την αλλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω δεν το βλεπω σαν αστειο το βουνο ανηκει σε ολους
    εσυ μαλλον πρεπει να προσεχεις και να φορας το χρωματιστο γιλεκο που απο φετος ειναι υποχρεωτικο

ασ κηταμε τα δικα μασ και να μην ασχολουμαστε με τα αλλα.....οι βοιομηχανιεσ υπαρχουν για ολα ,,,και για τησ μηχανεσ. αυτουσ βλεπουμε μονο???
    ζουμε σε ενα κοσμο ζηλιασ μου φενεται? ρε τι ασχοληστε με τα πεδια? ο καθενασ οτι γουσταρη!

και εμεισ που ανεβενουμε με τησ μηχανεσ μασ στο βουνο ημαστε σωστοι? δεν τρομαζουμε τα ζωα??
    αλλα τι να γηνει......θα το κανουμε και θα το ξανακανουμε,,,,,,κητα μην μασ βαλουν και εμασ περιοδο σε λιγο .........!

καλα θα κανεις να ριχνεις και καμια ματια στα quotes πριν απαντησεις.

Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αρκουδα - Λαγος : Χ2
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 15:35
  2. Δημόσιο ευχαριστώ στη γιαγιά αρκούδα
    από antares στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 12:26
  3. Προσ Γιαγια Αρκουδα ..........
    από kostom στο forum Off topic