Σελίδα 17 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 366

Θέμα: R6 2008 Vs Gsxr 600 K8

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Έχει γεμίσει ο τόπος απο πιτσιρικάδες χωρίς δίπλωμα που κάνουν ταρζανιές
    και παίρνουν τον κόσμο στο λαιμό τους. Έχουμε ζήσει τραγικά δυστυχήματα!!
    Μάνες και μάλιστα εγγυμονούσες επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα να χάνουν τα
    παιδιά τους επειδή πέφτει ένας γρηγόρης (πιτσιρικάς συνήθως) πάνω τους γιατί
    δεν πήρε καλα τη στροφή στα 160 χλμ και έφυγε! Έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές
    με γρηγόρηδες σαν και δ'αύτους που λένε δεν θα τρέχουν και τα λοιπά, και θα σου
    πω οτι αυτό ΔΕΝ έχει να κάνει με δίπλωμα αλλά με το μυαλό του πιτσιρικά!
    Δημήτρη μια διευκρίνηση όλοι οι πιτσιρικάδες ίδιοι είμαστε κατά την γνώμη σου???

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Vasilis ωραία τα είπες, αλλά αυτό?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ...το θεμα του διπλωματος δν ειναι για να μη σε γραψουν οι μπατσοι, ουτε γιατι δν ξερεις να οδηγεις, δν σου μαθαινει τπτ το διπλωμα, απλα χωρις αυτο παιρνεις το εξης ρισκο, σε περιπτωση ατυχηματος ετσι κ χτυπησεις με καποιον αλλο φταις δε φταις τη γαμησες! βεβαια μακαρι να μη συμβει ποτε τπτ αλλα καλο θα ειναι γενικοτερα στη ζωη σου να ελαχιστοποιεις τα ρισκα γιατι ποτε δν ξερεις τι γινεται.. γι αυτο σκεψου το πιο σοβαρα αυτο το θεμα.

κοιτα κ γω σε λιγο καιρο που θα παρω παρομοιο μηχανακι χωρις διπλωμα θα ειμαι, αλλα αλλο να μην εχεις 2 μηνες κ αλλο 2 χρονια... εγω θα σου λεγα να κανεις λιγο υπομονη.. all good things come to those who wait..
    Δηλαδή συμβουλεύεις το παιδί να κάνει υπομονή αλλά εσύ ο ίδιος θα οδηγείς χωρίς δίπλωμα?
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
    k opoios arxizei ntailikia edw mesa... opws sakis px... den ftaiw egw man.... den me 3ereis k apo xthes... e3alloi milame gia na exoume antiparatheseis... alla otan 3efeugeis 3efeugw k egw....
    Που τα είδες ρε πιτσιρίκο τα νταηλίκια πλάκα μας κάνεις!

Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα είπαμε έχεις το μυαλό σου πολυυυυυυ πάνω από το κεφάλι σου!

Υ.Γ. Να σου θυμίσω ποιος έβρισε και ποιος όχι?

Υ.Γ.2 Ούτε εσύ με ξέρεις από χθες για να με βρίσεις κατανοητό;;;;;;;;;;

Και επιτέλους άσε τις παπαρδέλες του στυλ ότι εσύ έχεις οδική παιδεία δεν πιάνει και σίγουρα
    αποκλείεται να έχεις! Αν είχες οδική παιδεία δεν θα σε ένοιαζε μόνο και μόνο ποιο 600αρι είναι το πιο
    γρήγορο για να μην ξενερώσεις άμα θα σε πέρναγε στο δρόμο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Vasilis ωραία τα είπες, αλλά αυτό?

Δηλαδή συμβουλεύεις το παιδί να κάνει υπομονή αλλά εσύ ο ίδιος θα οδηγείς χωρίς δίπλωμα?
    Αυτό είναι όντως λάθος!

ο κινδυνος ειναι σαφως μικροτερος στην πιστα κ εκει φαινεται κ ο οδηγος, οποτε πιστευω αν ξεκινησεις σιγα σιγα να ασχολεισαι θα σου αρεσει πολυ!
    Στην πίστα φαίνεται ο γρήγορος οδηγός ναι αλλά δεν σημαίνει ότι στην πίστα θα μάθεις και οδική
    συμπεριφορά! Στην πίστα μαθαίνεις τα όρια της μηχανής σου και τα δικά σου!
    Η οδική συμπεριφορά μαθαίνεται μόνο στο δρόμο και ο φίλος μας αν και λέει ότι έχει μπει σε πίστες
    (αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό) οδική συμπεριφορά και μόνο που λέει ότι θα ξενερώσει αν τον
    περάσει άλλη μηχανή στο δρόμο ΔΕΝ μπορεί να έχει!

Φτάνει επιτέλους! Έχει γεμίσει ο τόπος με κάγκουρες που κάνουν χίλιες δύο μ@λ@κίες παντού
    οδηγώντας κάθε είδους δίτροχου ή τετράτροχου !

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    saki... ante k g......
    Τώρα τι να τον κάνεις??
    Και μετά μας λένε όχι στην παιδική πορνεία!!!:rotflmao:
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Φτάνει επιτέλους! Έχει γεμίσει ο τόπος με κάγκουρες που κάνουν χίλιες δύο μ@λ@κίες παντού
    οδηγώντας κάθε είδους δίτροχου ή τετράτροχου !
    +1000
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    κοιτα, εγω θελω πολυ λιγο χρονο για να εχω απεριοριστο. ειπα αλλο 2 χρονια αλλο 2 μηνες, κ θα ειμαι χωρις διπλωμα τοσο οχι παραπανω. δν ειναι σωστο αλλα ετσι θα γινει.

και το τι κανω εγω ειναι επιλογη μου, οπως κ του καθενος. σχεδον παντα ολοι ξερουμε τι ειναι σωστο κ τι οχι, τι πρεπει κ τι δν πρεπει, ειναι στο χερι μας ομως το τι θα κανουμε. το αν κανω κατι εγω λαθος, δν σημαινει οτι δν μπορω να πω σε καποιον τι ειναι σωστο.. η οχι..?

τις περισσοτερες φορες που ερχεται καποιο παιδι κ ρωταει κατι, μην εχοντας ιδεα στο πως λειτουργει το φορουμ τα παιρνει τσατιζεται κ σας γραφει κ ολους στα τετοια του παρολο που ξερει πως ισως εχετε δικιο αλλα ο τροπος που παρουσιαζονται οι (περισσοτερες απο τις) αποψεις σας δν ειναι αυτος που θα τον κανει να αλλαξει γνωμη (η εστω να τις λαβει στα σοβαρα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    giati agapitoi simforoumites GOUSTARETE TOSO POLI TETIOUS IDOUS THREAD?
    mipos asxoliste poli?

re saki,min tou milas kai esi,8a se brisei kiolas ..
    ante giati me auta kai me alla to forum arxizei kai ginetai BARETO KAI DISARESTO.

mialo den mporoume na baloume se kanenan,afou kapia stigmi den mporesan kai kapioi alloi na baloun mialo se mas.

ANTE GIATI EXO ARXISEI NA BARAO KOFTESSSS

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Κοίτα πραγματικά δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση, αλλά θα σου απαντήσω μιας και σε θεωρώ λίγο φάουλ εδώ, ενώ γενικότερα τα λές μια χαρά

κοιτα, εγω θελω πολυ λιγο χρονο για να εχω απεριοριστο. ειπα αλλο 2 χρονια αλλο 2 μηνες, κ θα ειμαι χωρις διπλωμα τοσο οχι παραπανω. δν ειναι σωστο αλλα ετσι θα γινει.

και το τι κανω εγω ειναι επιλογη μου, οπως κ του καθενος. σχεδον παντα ολοι ξερουμε τι ειναι σωστο κ τι οχι, τι πρεπει κ τι δν πρεπει, ειναι στο χερι μας ομως το τι θα κανουμε. το αν κανω κατι εγω λαθος, δν σημαινει οτι δν μπορω να πω σε καποιον τι ειναι σωστο.. η οχι..?
    2 μήνες 2 χρόνια γνώμη μου ένα και το αυτό! Συμβουλεύεις κάποιον να μην οδηγήσει χωρίς δίπλωμα και να δείξει αυτοσυγκράτηση, την στιγμή που εσύ ο ίδιος δεν είσαι σε θέση να το κάνεις. Τι σου δίνει λοιπόν το δικαίωμα να συμβουλεύσεις, αφού εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να αντέξεις το ίδιο βάσανο για 2 μήνες, ενώ αυτός πρέπει να το κάνει 2 χρόνια? Αν μη τι άλλο όλα μα όλα τα επιχειρήματα σου μπορώ να στα αντιπαραθέσω και να έχω δίκαιο. Η μ@λ@κία γίνεται σε μια βόλτα, μια στιγμή, τι 2 μήνες μου λές!!

Ναι, το αν κανεις εσύ κατι λαθος, σημαινει οτι δεν μπορείς να πείς σε καποιον άλλον το σωστο επειδή εσύ ο ίδιος δεν αποτελείς υπόδειγμα η πρότυπο για τον άλλο. Με λίγα λόγια αν είμουν το παιδί θα σου έλεγα "καλά ρε φίλε εσύ δεν αντέχεις δύο μήνες και περιμένεις να αντέξω εγώ 2 χρόνια?"

Σκέψου να είμαστε και οι δύο ακράνωτοι στο φανάρι και να γυρίσω να σου πώ "γιατι δεν φοράς κράνος ρε φίλε, είναι επικύνδυνο κ.τ.λ." με την δικαιολογία ότι εγώ συνήθως φοράω αλλά την συγκεκριμένη στιγμή όχι! Αν σκοτωθώ όμως στο επόμενο φανάρι, δεν θα έχει σημασία σωστά!

Και τέλος, απο πότε σε δημόσια μοτοσυκλετιστικά φόρα υπάρχει ανέχεια στο αν ο άλλος οδηγεί χωρίς δίπλωμα? Είναι επιλογή σου ρε φίλε όμως με αφορά και όλους όσους οδηγάνε στους ίδιους δρόμους με εσένα! Δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις και μπορεί εσύ να τα καταφέρεις στους δύο αυτούς μήνες, άλλοι όμως μπορεί όχι, οπότε ωφείλω σαν μέλος να στο πω ότι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ έστω και για 1 μέτρο. Ειλικρινά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα χρειαζόταν να το γράψω αυτό σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ!!!

Φιλικά
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ρε παιδιά...έχετε απεναντί σας ένα πιτσιρικά...καυλωμένο πείτε τον...άμυαλο πείτε τον....τέσπα...

Είναι ωραίος ο τρόπος να του αλλάξετε τη νοοτροπία?

και ξαναλέω:το παλικάρι δεν ήταν εριστικό εξ αρχής απεναντί σας! Εσείς ήσασταν!

Δλδ αυριο-μεθάυριο ένα νεαρό φίλο σας ή το παιδί σας έτσι θα του αλλάξετε μυαλά?

Εσείς που είστε οι λογικοί και οι νομιμόφρονες (και πολύ καλά κάνετε) έχετε την ωριμότητα
    να ανοίξετε διάλογο?

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΤΕ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΑΝ ΦΤΑΙΣ ΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΛΑΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ...ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΜΑΣ! 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΠΑΤΣΙ ΓΙΑ ΔΙΠΟΛΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ R1 ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ....ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΝΑ,ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΠΙΝΑΚΙΔΑ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ 1500 EYRO ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ 50 EYRO.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΑ......(ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΧΙΣΤΟ ΜΕ ΝΙΝΖΤΑ 636) http://www.mohttp://www.moto.gr/foru...hreadid=69762#

Παλαιό μέλος
    Vasilis 88 thanks... alla exw apofasisei oti tha to parw to mixanaki.... edw mesa mpika k an diavasete to prwto post lew oti tha to parw... den rwtaw kanenan peri autou.... apla rwtaw kapoia pragmata p den i3era...an me pernagan ta gsxr pali auto tha eperna... anaferw APO THN ARXH OTI THA TO PARW... kai nai...an thelete me pistevete fisika oti piga se pista... den sas zorizei kaneis.... kai file saki... o ZEUKAS leei kathara poios arxise... etsi einai.... AN M TI MPAINEIS THA STHN MPW K EGW... ETSI PAEI.. telospantwn.. k eipa k 3analew.. apo thema diplwmatos exete DIKIO.. alla eimai apo ta atoma p den tha ropiazw tin R6 sto dromo... an thelete me pistevete.. mono pista!!!
    R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...

... den rwtaw kanenan peri autou....
    Αφού το έχεις προαποφασίσει τότε τι μας τα πρήζεις και ρωτάς αν θα σε πάταγε GSXR και τέτοια?

kai file saki... o ZEUKAS leei kathara poios arxise... etsi einai.... AN M TI MPAINEIS THA STHN MPW K EGW... ETSI PAEI..
    Σοβαρά ρε μάγκα όποιον στην 'λέει'' εσένα τον βρίζεις? Μπας και νομίζεις ότι εμείς δε
    μπορούμε να βρίσουμε?

Και επιμένω για μια ακόμη φορά ότι το μυαλό σου το έχεις πάνω από το κεφάλι σου ότι και να λες!
    Και το 125 που έχεις πολύ σου είναι!

Παλαιό μέλος
    an to travaei o organismos t allou.... tha to faei to vrisidi... egw den prokalw pote man...!!! ok man tin akousame tin apopsi s..... ok!!!!!!! dekth... ante geia twra!!!! kane mas th xarh twra!!!
    R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...

an to travaei o organismos t allou.... tha to faei to vrisidi... egw den prokalw pote man...!!! ok man tin akousame tin apopsi s..... ok!!!!!!! dekth... ante geia twra!!!! kane mas th xarh twra!!!
    Καλά εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα μα με τίποτα!

Και που 'σαι ΕΣΥ κάνε μας τη χάρη αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί σου πιτσιρίκο!

Κάνε ότι σου κατέβει και προσωπικά εγώ σου εύχομαι καλή τύχη στις επιλογές σου! Άντε γεια!

Σελίδα 17 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Gsxr 600 K8
    από pantheo στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2008, 22:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •