ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
![]()
![]()
ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ λέμεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Απο μπαϊκνετ
Παράθεση από: CD
Καλημέρα παιδιά!
Και αυτό το βράδυ τσούλησε όπως έπρεπε. Οι γιατροί σήμερα το πρωί της πρότειναν να βγει από το νοσοκομείο την Παρασκευή αν αισθάνεται έτοιμη, αλλά δεν το βλέπουμε να συμβαίνει γιατί οι πονοκέφαλοι είναι ακόμη έντονοι και τα πόδια της δεν έχουν δυναμώσει όσο πρέπει. Συνεπώς, η μεγάλη έξοδος προγραμματίζεται από τώρα για τη Δευτέρα το πρωί!
Έχουμε αρχίσει τις βολτούλες μέσα στο δωμάτιο και σήμερα θα βγούμε και στο διάδρομο. Η μνήμη της αρχίζει να συνθέτει σωστά τα κομμάτια και κάθε φορά που ξυπνάει βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον πραγματικό της εαυτό.
Επίσης, πρέπει να σας πω ότι είναι έτοιμη πλέον να δεχθεί κόσμο για επισκεπτήριο. Οι ώρες είναι 16.00 με 18.00 καθημερινές και το Σαββατοκύριακο 11.00 με 13.00 και 16.00 με 18.00. Βρίσκεται στο Β' Κτήριο στο ΑΧΕΠΑ, στη νευροχειρουργική στον 6ο όροφο, δωμάτιο 4.
Περισσότερα θα σας έχω το απόγευμα που θα ξαναγυρίσω δίπλα της...
Καλά πάει, έφυγε ο κίνδυνος![]()
![]()
ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΜΕ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά είναι, άντε το ΠΣΚ έμεινε και τέλος στο μαρτύριο. Θα έχει και τις επισκέψεις της και θα περάσει τσακ μπαμ, αν πάει κάποιος από'δώ ας της στείλει κι έναν αγωνιστικό χαιρετισμό !Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλά πάει, έφυγε ο κίνδυνος![]()
![]()
![]()
Μπράβο!!!!!!!
Εύχομαι όσο συντομότερα γίνεται να ξεπεραστεί το οτιδήποτε 100%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτά είναι, άντε το ΠΣΚ έμεινε και τέλος στο μαρτύριο. Θα έχει και τις επισκέψεις της και θα περάσει τσακ μπαμ, αν πάει κάποιος από'δώ ας της στείλει κι έναν αγωνιστικό χαιρετισμό !
![]()
μηπως να της παει και κανενα τσουρεκι?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι τις τελευταίες μέρες μετά το ατύχημα της Έφης τα παιδιά τα φέρνουν λίγο στενάχωρα και ο Ψηλός σκοτώνει τα μηχανάκια του![]()
Παραθέτω το μήνυμα που πόσταρε ο Oktanios στο Bikenet και τα υπόλοιπα τα αφήνω στην βούληση του καθενός ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OKTANIO-Bikenet
Καταρχην να ζητησω συγνωμη απο το Κωστα για το τροπο με τον οποιο απεσπασα τον αρ λογ/μου του
Εφαγα ολο το κοσμο να μαθω και κανεις δεν ηξερε, οποτε κατεφυγα σε απατη....
Λοιπον, επειδη ΟΛΟΙ με εχετε ρωτησει με ΠΜ, ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω
Alpha Bank
GR96 0140 1490 1490 0210 1078 010
Κατα την αποψη μου (την οποια δεν ειναι υποχρεωτικο να τη δεχτουν ολοι) το να βοηθησουμε καποιον ο οποιος τοσο καιρο μας φιλοξενει στο φορουμ του, το πλερωνει απο τη τσεπη του και δε μας εχει ζητησει ΠΟΤΕ κατι σαν ανταλλαγμα, ΔΕΝ εχει βαλει ποτε διαφημηση καποιο χορηγο/σπονσορα να συνεισφερει στα εξοδα του φορουμ, ουτε ενα λινκ για το ebike που ειναι και δικο του στη τελικη (320 χαω λεει)
Και ο Κωστας τοσο καιρο εκει πανω, και η Εφη, σιγουρα θα χρειαζονται μια βοηθεια (εκτος απο την αγαπη μας που την εχουν αστειρευτη)
Το παρων θα το κανω στικυ, και αν καποιος αισθανθει ασχημα και θελησει να το σβησει, θα το κανω paste σε ολο το φορουν, σε ολους τους φακελους και παει λεγοντας...
Ευχαριστω![]()
εδώ είναι και το original Link που μπήκε στο Bikenet...
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
.....
ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΗ!!!!
Ετσι πρεπει!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερει κανεις τι άλλο πουλαει εκτος απο το TOUONO?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ξερει κανεις τι άλλο πουλαει εκτος απο το TOUONO?![]()
Honda SH150...
Να της πάτε της κοπελιάς ένα να τη γλυκάνετε ρε, θα την έχουνε τρελάνει στα φιδέ και τους λαπάδες εκεί μέσα...!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μηπως να της παει και κανενα τσουρεκι?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πέρα απ'την πλάκα, να της πάτε από μένα και τα πλΕρώνω λίαν συντόμως που θα σας έρθω για λίγο![]()
(δεν είναι του παρόντος οι λεπτομέρειες που ακόμα δεν τις ξέρω εξάλλου)![]()
Περαστικά, σιδερένια και εύχομαι να ξανακαβαλήσει γρήγορα το κορίτσι!