Σελίδα 17 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 480

Θέμα: φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

http://cgi.ebay.co.uk/Shoei-XR1000-J...arms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1308

αυτό πήρα και ήρθε σε 3 μέρες
    μετά πήρα κ μαύρη ζελατίνα κ whisper kit
    και τώρα είμαι υπερ κομπλέ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    super τιμη μεγεια

εγω ηθελα x-spirit ομως γιατι καθεται καλυτερα στο κεφαλι μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Σεβαστη η γνωμη σου αλλα οταν το ιδιο προϊον το αγοραζεις με 350 ευρω και ο Ελληνας καταστηματαρχης το πουλαει 800 ευρω, δεν πιστευεις οτι ειναι μια σεβαστη διαφορα?

Σίγουρα σε ακραίες περιπτώσεις ναι και με το μέρος σας (αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ή αν δεν μπορείς να βρείς κάτι εδώ σίγουρα), αλλά είναι ωραίο να αλληλοστηριζόμαστε όταν μπορούμε (χωρίς φυσικά να σε πιάνει κανείς κότσο).Σε αυτήν την δουλεία είμαι και εγώ και από προσωπική εμπειρία ξέρω πως η καλή επαφή πελάτη-εμπόρου μπορεί να σου δώσει σχεδόν ότι ψάχνεις (τουλάχιστον στην επαρχία που μεγάλωσα εγώ έτσι ήταν τα πράγματα).Πρέπει να πας στο μαγαζί κάποιου για να έρθει και αυτός στο δικό σου.
    Δεκτές όλες οι απόψεις και κατανοώ πλήρως την ανάγκη να ψάχνουμε για καλύτερη προσφορά).Εγώ απλά καταθέτω την δική μου γνώμη.Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον ας το σκεφτόμαστε λίγο όταν καταφεύγουμε σε αγορές του εξωτερικού.

σεβαστή η γνώμη σου
    και ΊΣΩΣ να μην είναι οι καταστηματάρχες οι αλήτες που φτάνουν τις τιμές στον ουρανό
    ΑΛΛΑ οι εισαγωγείς....
    τότε γιατί δεν τους αλλάζουν?
    γιατί δεν προμηθεύονται τα προϊόντα τους από έξω κ αυτοί χονδρικά?
    ΓΙΑΤΙ να έχουμε εξωφρενικά πιο ακριβά προιόντα (2 κ 3 φορές πάνω) ενώ έχουμε τους μισούς μισθούς?
    δλδ έλεος...
    μεγάλη κουβέντα...απλά πλέον οι Έλληνες είναι πιο ενημερωμένοι καταναλωτές
    τα κορόιδα πεθάναν
    μεγάλη συζήτηση κ δεν θα λήξει ποτέ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
    Σίγουρα σε ακραίες περιπτώσεις ναι και με το μέρος σας (αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ή αν δεν μπορείς να βρείς κάτι εδώ σίγουρα), αλλά είναι ωραίο να αλληλοστηριζόμαστε όταν μπορούμε (χωρίς φυσικά να σε πιάνει κανείς κότσο).Σε αυτήν την δουλεία είμαι και εγώ και από προσωπική εμπειρία ξέρω πως η καλή επαφή πελάτη-εμπόρου μπορεί να σου δώσει σχεδόν ότι ψάχνεις (τουλάχιστον στην επαρχία που μεγάλωσα εγώ έτσι ήταν τα πράγματα).Πρέπει να πας στο μαγαζί κάποιου για να έρθει και αυτός στο δικό σου.
    Δεκτές όλες οι απόψεις και κατανοώ πλήρως την ανάγκη να ψάχνουμε για καλύτερη προσφορά).Εγώ απλά καταθέτω την δική μου γνώμη.Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον ας το σκεφτόμαστε λίγο όταν καταφεύγουμε σε αγορές του εξωτερικού.

εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ο καθε ενας που ανοιγει μαγαζι στην Ελλαδα (και δεν εννοω μονο για μοτοσυκλετιστικα ειδη) εχει την απαιτηση να συντηρει οικογενεια, BMW, κοτερο, εξοχικο και γκομενα??

και το ξαναλεω, αναφερομαι και σε μαγαζια με ρουχα, εσωρουχα, παπουτσια κλπ...

εχει αποδειχθει αρκετες φορες οτι εχουν κερδος 800%. θα μου πεις τοσο εχουν και οι ιδιοκτητες καφε. ναι,αλλα και γι'αυτους εμεις φταιμε παλι.

ας παρουν απο το e-bay χονδρικη με 350€ το κρανος και ας το δωσουν 450€. για 100€ θα μπορεις να πεις οτι πας και τον στηριζεις και δεν ρισκαρεις και τα λεφτα σου και εχεις και μια αμεσοτητα στον τροπο παραδοσης κλπ...αλλα αν οι διαφορες φτανουν τις διπλες τιμες...ε,οχι!!
    παιρνεις αλλο ενα, πληρωνεις την τιμη που εχει Ελλαδα το κρανος, και το δευτερο το κανεις δωρο να γουσταρεις που λεει ο λογος...

Παιδιά δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και μην το γενικευουμε επικίνδυνα το θέμα.
    οσον αφορα τα αραι,
    Στην Αμερικη υπαρχει εκει εργοστασιο που τα κατασευάζει (ή εστω τα συναρμολογει) οποτε και για τον λογο αυτο εχουν πιο μειωμενες τιμες. Ενω εδω στην καλυτερη ερχονται απο το εργοστασιο στην Ολλανδία. Πιο πολλα μεταφορικα, μεγαλυτερο κόστος.
    Οπως και με παρα πολλα προιοντα πχ. yoshimura αμερικης κτλ κτλ.
    οποτε μην τα ισοπεδωνουμε όλα...
    Και το θεμα ebay στην Ελλαδα δεν είναι ευκολο θέμα. Και ουτε μπορει καποιος να φερει κρανος απο αμερικα και να το πουλισει, απαγορευεται.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

γι αυτό και μιλάμε για αγορά από Αγγλία (Εντός ΕΕ) ή ακόμα ακόμα και Γερμανία
    όσο για την Αμερική ας μην το ψάχνουμε
    Είμαι 3 χρόνια Ιταλία
    και έχω βρει Ιταλικά προιόντα στην Αμερική 40% κάτω.....
    το γιατί και το πώς δεν με νοιάζει...
    με νοιάζει ότι γίνεται... και εκεί αγοράζουν ξεφτίλα με τρελούς μισθούς
    αλλά όπως είπα και πιο πάνω ας μην πάμε τόσο μακριά.....
    Ας δούμε εντός ΕΕ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Παιδιά δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και μην το γενικευουμε επικίνδυνα το θέμα.
    οσον αφορα τα αραι,
    Στην Αμερικη υπαρχει εκει εργοστασιο που τα κατασευάζει (ή εστω τα συναρμολογει) οποτε και για τον λογο αυτο εχουν πιο μειωμενες τιμες. Ενω εδω στην καλυτερη ερχονται απο το εργοστασιο στην Ολλανδία. Πιο πολλα μεταφορικα, μεγαλυτερο κόστος.
    Οπως και με παρα πολλα προιοντα πχ. yoshimura αμερικης κτλ κτλ.
    οποτε μην τα ισοπεδωνουμε όλα...
    Και το θεμα ebay στην Ελλαδα δεν είναι ευκολο θέμα. Και ουτε μπορει καποιος να φερει κρανος απο αμερικα και να το πουλισει, απαγορευεται.
    Μάλλον ΔΕΝ τα ξέρεις πολύ καλά τα πράγματα ........... τι εννοώ ..........
    Τα ARAI είναι ΟΛΑ από Ιαπωνία !!! Στην Αμερική ΔΕΝ φτιάχνεται και δεν συναρμολογείται τίποτα !!! Απλά οι τιμές είναι χαμηλότερες ........ λιγότεροι φόροι .......... λιγότεροι μεσάζοντες ......... και τέλος ΑΛΛΕΣ προδιαγραφές για τα κράνη (βαρύτερα)
    Όσο αφορά τις τιμές που γράφουμε παραπάνω, είναι τιμές από ΕΕ, συγκεκριμένα Αγγλία, άρα καταρίπτεται και το επιχείρημά σου ........
    Για τα Yoshimura USA .......... πως γίνεται το ΙΔΙΟ πράγμα (Tri - oval Carbon Bolt - ons για Hayabusa) να το αγοράζω από Αγγλία 570 Ε (με τα μεταφορικά) και εδώ ο Σφακιανάκης να τα δίνει 970 Ε ;;; Μην βιαστείς να πεις ότι ο Σφακιανάκης φέρνει τα Yoshimura Japan γιατί φέρνει και τα Japan και τα USA και αν ρωτήσεις τα δίνει και στην ΙΔΙΑ τιμή ...........
    Για το E-bay και εκεί είσαι ΛΑΘΟΣ καθώς μπορείς ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να αγοράσεις και να πουλήσεις ΩΣ ενδιάμεσος με 20% προμήθεια .......... ξαναλέω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Μάλλον ΔΕΝ τα ξέρεις πολύ καλά τα πράγματα ........... τι εννοώ ..........
    Τα ARAI είναι ΟΛΑ από Ιαπωνία !!! Στην Αμερική ΔΕΝ φτιάχνεται και δεν συναρμολογείται τίποτα !!! Απλά οι τιμές είναι χαμηλότερες ........ λιγότεροι φόροι .......... λιγότεροι μεσάζοντες ......... και τέλος ΑΛΛΕΣ προδιαγραφές για τα κράνη (βαρύτερα)
    Όσο αφορά τις τιμές που γράφουμε παραπάνω, είναι τιμές από ΕΕ, συγκεκριμένα Αγγλία, άρα καταρίπτεται και το επιχείρημά σου ........
    Για τα Yoshimura USA .......... πως γίνεται το ΙΔΙΟ πράγμα (Tri - oval Carbon Bolt - ons για Hayabusa) να το αγοράζω από Αγγλία 570 Ε (με τα μεταφορικά) και εδώ ο Σφακιανάκης να τα δίνει 970 Ε ;;; Μην βιαστείς να πεις ότι ο Σφακιανάκης φέρνει τα Yoshimura Japan γιατί φέρνει και τα Japan και τα USA και αν ρωτήσεις τα δίνει και στην ΙΔΙΑ τιμή ...........
    Για το E-bay και εκεί είσαι ΛΑΘΟΣ καθώς μπορείς ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να αγοράσεις και να πουλήσεις ΩΣ ενδιάμεσος με 20% προμήθεια .......... ξαναλέω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ !!!
    οπα - οπα μπορεις να πουλησεις στην ευρωπη ως καταστημα κρανος με προδιαγραφες dot/snel??
    απο ποτε?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ο καθε ενας που ανοιγει μαγαζι στην Ελλαδα (και δεν εννοω μονο για μοτοσυκλετιστικα ειδη) εχει την απαιτηση να συντηρει οικογενεια, BMW, κοτερο, εξοχικο και γκομενα??

και το ξαναλεω, αναφερομαι και σε μαγαζια με ρουχα, εσωρουχα, παπουτσια κλπ...

εχει αποδειχθει αρκετες φορες οτι εχουν κερδος 800%. θα μου πεις τοσο εχουν και οι ιδιοκτητες καφε. ναι,αλλα και γι'αυτους εμεις φταιμε παλι.

ας παρουν απο το e-bay χονδρικη με 350€ το κρανος και ας το δωσουν 450€. για 100€ θα μπορεις να πεις οτι πας και τον στηριζεις και δεν ρισκαρεις και τα λεφτα σου και εχεις και μια αμεσοτητα στον τροπο παραδοσης κλπ...αλλα αν οι διαφορες φτανουν τις διπλες τιμες...ε,οχι!!
    παιρνεις αλλο ενα, πληρωνεις την τιμη που εχει Ελλαδα το κρανος, και το δευτερο το κανεις δωρο να γουσταρεις που λεει ο λογος...
    συμφωνω και εγω με την αποψη σου και αν σκεφτουμε οτι και αυτοι που πουλανε στο Ε ΒΑΥ εχουν και αυτοι καποιο κερδος φαντασου οι δικοι μας εδω τι βγαζουν

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    οπα - οπα μπορεις να πουλησεις στην ευρωπη ως καταστημα κρανος με προδιαγραφες dot/snel??
    απο ποτε?
    δεν παίζει αυτό...

κανονικά είναι παράνομη και η χρήση τους....
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος
    Το Αstro R της Arai δεν κυκλοφορεί ποιά; Δεν υπάρχει στο site της Arai σαν μοντέλο πάντως...
    Από την άλλη το helmetcity το πουλάει ενώ το bikersbargains.co.uk όχι. Τι συμβάινει; Έχω μπερδευτεί.

απο ποτε?
    Οι Dot/snel ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ την Ε 22-05, αλλά δεν μιλάμε ΜΟΝΟ για κράνη .......... αλλά και ρουχισμό, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, εξατμίσεις κ.λ.π.

Επίσης να αναφέρω ότι εγώ ΔΕΝ μίλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για Αμερική αλλά για Αγγλία που έχει προδιαγραφές Ε 22-05

Γι αυτό άλλωστε είπα για προμήθεια και όχι για ΦΠΑ ...

Να πω εδώ και κάτι ΑΚΟΜΑ ......... χωρίς να πω ονόματα .........
    κάποιος "εξουσιοδοτημένος" έχει στο μαγαζί του Matsudo από το 2004 και το πουλάει λέγοντας "δεν έχει ημερομηνία που λήγει..........."
    Όταν ξέρουμε ότι τα ARAI λήγουν 7 χρόνια μετά την κατασκευή τους ή 5 χρόνια από την ώρα που το χρησιμοποιείς .........
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ το κράνος πίσω ΔΕΝ έγραφε RX-7 CORSAIR που γράφει το Ευρωπαϊκό, αλλά RR-5 που γράφει το ......... ΙΑΠΩΝΙΚΟ !!!
    Δεν το πούλησε όμως 450 Ε που κάνει να το φέρεις από Ιαπωνία ΑΛΛΑ 860 Ε που κάνει το Ευρωπαϊκό από τημ Μοτο Ιμπορτ ............ της οποίας είναι και εξουσιοδοτημένος υποτίθεται ..........

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ;;;

Όταν λοιπόν οι έμποροι που έχουμε είναι τέτοιου είδους ......... μην ακούω νουθεσίες του στυλ "τα λεφτά μένουν στον τόπο μας ......... "
    ΔΕΝ με αγγίζουν !!!

ΜΙΑ και τελευταία φορά που έκανα συναλλαγή με ΈΛΛΗΝΑ έμπορο στο E-bay (πατριώτης και εγώ γαρ ...) με κορόιδευε για μήνες ενώ είχε πάρει 800 Ε και μου τα επέστρεψε τμηματικά μετά από απειλές κ.λ.π. του στυλ δεν έχω και περίμενε και άλλαξε ο συνεργάτης μου από Αμερική και @@δια μάντολες !!!

Εσεις που ψωνίσατε από το lidsdirect, τα Shoei έχουν το whisper kit?

Παρόμοια θέματα

1. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  2. ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Site ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ
    από mike78 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 13:02
  3. Πολυ Καλο Site
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4