Σελίδα 17 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 298

Θέμα: Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Re: σχετικά με τον τσαντάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι σχέση έχει το αν ο τσαντάκιας ήταν ναρκομανής στην κρίση μας για την αντίδραση του κόσμου στην κλοπή;
    βλέπεις κάποιον να τελει ένα έγκλημα και πας να τον αποτρέψεις έχεις κάθε δικαίωμα σωστά;
    εκείνη τη στιγμή δεν ξέρεις ούτε αν είναι πρεζάκιας ούτε αν έχει καρδια ούτε τίποτα
    το αν η αντίδραση των περαστικών ήταν υπερβολική η όχι είναι απολύτως ασυσχέτιστη με το αν ήταν πρεζάκιας, καρδιακός, εξωγήινος από τον πλανήτη B52, ή μυρμήγκι μεταμφιεσμένο σε ελέφαντα
    + Άπειρο!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Τρία πουλάκια κάθονταν....και στην κορφή κανέλα!
    Βρε συ, δεν καταλαβαινεις πως ο καλλιτερος τροπος δρασης σε καθε περιπτωση ειναι να κανεις αυτο που αν το εκαναν ολοι, ο κοσμος θα ηταν πιο ειρηνικος?
    Αν λοιπον καλλιεργηθει η νοοτροπια 'πιανω το τουφεκι' επειδη θιγονται τα συμφεροντα μου, τοτε ο καθε ηλιθιος με θιγομενα συμφεροντα θα αντιδρα με τροπο αντιστροφως αναλογο της σοβαροτητας της καταστασης.

Ασε λοιπον τα νταουλια και σκεψου. Η βια μονο βια φερνει.
    Φοκιν ελ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Βρε συ, δεν καταλαβαινεις πως ο καλλιτερος τροπος δρασης σε καθε περιπτωση ειναι να κανεις αυτο που αν το εκαναν ολοι, ο κοσμος θα ηταν πιο ειρηνικος?
    Ο κόσμος μας θα ήταν πιο ειρηνικός δεν λέω αλλά..........!
    Εγώ το ξέρω φίλε μου αυτό και το προσπαθώ όσο γίνεται πίστεψε με αλλά το είπα και παραπάνω
    την επόμενη φορά που θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (δυο φορές την έπαθα)
    δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τους δώσω και τα κλειδιά μου να φύγουν!
    Εσύ πάλι δώστα !

Φιλικά πάντα!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

δεν του ριχνετε και βιτριολι που ειναι και της μοδας!?

http://troktiko.blogspot.com/2009/02...post_2212.html

ναχαμε τι ναχαμε.... αδειες για κουμπουρια ολοι ναχαμε.....
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    nai file moy to kserw mia zoi theoria.... ayto prospathw na apantaw se kathe mou post.. gege?
    σιγα...

μας τρελανες στη δραση !!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TR00PER
    Μπιγκ

τα επεισοδια τον Δεκεμβρη δεν ηταν αυτοδικια.....

Ποια η θεση σου πανω σε αυτο;

Δλδ η καταστροφη της περιουσιας, εργασιας, ζωης για...χαβαλε!
    βρε τι μου θυμιζει αυτος ο τροπος γραφης να δεις..........
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    βρε τι μου θυμιζει αυτος ο τροπος γραφης να δεις..........
    Ρε συ ξεκολα.Να διαβαζεις ειπαμε οχι να γινεις γραφολογος.
    (Για λεγε τι σου θυμιζει γιατι ειμαι ετοιμος να παρω τα φαρμακα μου)
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Να παρουμε λοιπον ολοι μας ενα κερατο και να γινοματε σεριφηδες σκοτωνοντας για 300-400...οσα λειπουν απο τον καθεναν βρε αδερφε... δινοντας στην ΖΩΗ την αναλογη υλικη αξια... γιατι πανω απ' ολα ειμαστε και πολιτισμενοι Ανθρωποι(απογονοι των αρχαιων ελληνων κτλ κτλ) και οχι βαρβαροι...:a31:

... και για να το παμε και λιγο παρακατω, αφου τον κανουμε σουρωτηρι, θα κανουμε και το σταυρο μας πανω απο το κουφαρι του, που εχουμε ξαλαφρωσει και το Θεο απο τη Δουλεια του γιατι πανω απ' ολα ειμαστε και καλοι χριστιανοι (το αρνακι το πασχα το τσακιζουμε!)... και φυσικα πατριωτες:a31:

Κι ολα αυτα για να μη μας πουν ψευτοκουλτουριαρηδες, αθεους, ονειροπολους κτλ κτλ...

...NO FUCKIN' WAY ΡΕΕΕΕΕΕ
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

... και για να το παμε και λιγο παρακατω, αφου τον κανουμε σουρωτηρι, θα κανουμε και το σταυρο μας πανω απο το κουφαρι του, που εχουμε ξαλαφρωσει και το Θεο απο τη Δουλεια του γιατι πανω απ' ολα ειμαστε και καλοι χριστιανοι (το αρνακι το πασχα το τσακιζουμε!)... και φυσικα πατριωτες:a31:

Κι ολα αυτα για να μη μας πουν ψευτοκουλτουριαρηδες, αθεους, ονειροπολους κτλ κτλ...

...NO FUCKIN' WAY ΡΕΕΕΕΕΕ
    Εσύ ρε μεγάλε από όλο το θρέντ που διάβασες αυτό κατάλαβες ??

Και τέσπα εσένα άμα κάποιος πάει να σου κλέψει κάτι δώστου και τα κλειδιά σου! (σου εύχομαι να μη σου τύχει ποτέ μου έτυχε και ξέρω! )

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Εσύ ρε μεγάλε από όλο το θρέντ που διάβασες αυτό κατάλαβες ??
    Οχι ... μονο απο ενα μερος του θρεντ στο οποιο και αναφερομαι

Εσυ γιατι ψαρωνεις?

Ευχαριστω για τις ευχες σου
    ... μακαρι κατι τετοιο να μην ειχε συμβει οχι μονο σε εσενα αλλα σε κανεναν
    money cant buy me love !!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά στο forum των αστυνομικών.

Η άποψη που επικρατεί είναι πως , οι αστυνομικοί καταννοούν την δράση του πολίτη σε άμυνα, αλλά αυτό δεν την καθιστά νόμιμη.

Η δράση αυτο-άμυνας με όποιο όπλο, λειόκανο ή ραβδωτό , ουσιαστικά απαγορεύεται για πολίτες. Ο πολίτης δεν έχει δικαίωμα οπλοχρησίας απέναντι σε άνθρωπο σε καμία περίπτωση.

Αν το κάνει πάντως , η καταδικαστική απόφαση πολλές φορές , δίνεται με αναστολή λόγω ελαφρυντικών όπως εν θερμώ , προστασία ανήμπορων ατόμων απέναντι σε απειλή κατά της ζωής τους κτλ... αλλά δεν παύει να κρίνεται ΕΝΟΧΟΣ!!!!

Το πρόβλημα βέβαια έχει αιτία όχι στην οπλοκατοχή που υπάρχει κατά τεράστιο ποσοστό στην Ελλάδα και κυρίως εκτός Αττικής, αλλά στο οτι έχει αλλάξει η μορφή εγκλήματος.

Στο παρελθόν οι διαρρήκτες και κάθε λογής κλέφτες, όταν τους έβρισκαν στην πράξη, αυτοί απλά την κοπανούσαν και εφευγαν. Σήμερα οι πιθανότητες είναι να αντιδράσουν , πολλές φορές με βίαιο τρόπο (μαχαίρι , όπλο) χωρίς κανένα υπολογισμό για την ανθρώπινη ζωή.

Η ΕΛ.ΑΣ τώρα λόγω μικροπολιτικών αλλά και μη ικανών στελεχών , ανύπαρκτου εξοπλισμού και άλλων παραγόντων δεν μπορεί να ανταπεξέρθει σε αυτό το κομμάτι.

Και μια νύξη εδώ καθώς πολλές φορές είχαμε αυτή την συζήτηση... πριν απο μια εβδομάδα δόθηκε απο την ΓΑΔΑ, η νέα αναφορά εγκληματικότητας που τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.

Όσοι ισχυρίζονται πως το έγκλημα έχει αλλάξει και διογκωθεί με την έλευση των μεταναστών , έχουν απόλυτο δίκιο... παραθέτω...

τα στοιχεία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως φανερώνουν ότι ενώ οι λαθρομετανάστες αποτελούν περίπου το 10-12% του πληθυσμού, τελούν το 36,3% των ανθρωποκτονιών, το 31,5% των ληστειών, το 27,4% των αδικημάτων σεξουαλικής εκμεταλλεύσεως, το 58,2% των αδικημάτων λαθρεμπορίου (στοιχεία εγκληματικότητος για το πρώτο πεντάμηνο του 2008).

...................................................

Η ύπαρξη παρανόμων μεταναστών, ανθρώπων δηλαδή των οποίων οι αρχές δεν γνωρίζουν ούτε το όνομα ούτε την εθνικότητα ούτε τον τόπο διαμονής αλλά, πολύ περισσότερο, ούτε τους συγγενείς ή τους φίλους κάνει δύσκολη την εξιχνίαση εγκλημάτων που τελούνται από αυτούς.Ενδεικτικά αναφέρουμε στοιχεία του Υπ. Δημοσίας Τάξεως για τις εγκληματικές ενέργειες που τελέστηκαν στην χώρα μας στο διάστημα 2007-2008:

ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες ανθρωποκτονίες μειώνεται κατά μ.ο. κατά 0,6% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών σε εξιχνιασμένες ανθρωποκτονίες αυξάνεται κατά μ.ο. κατά 13,4% κάθε έτος. Με βάση τα στοιχεία του 2008 και τον πληθυσμό της χώρας το 2001, ανά 100.000 Ελλήνων έχουμε 1,86 συμμετέχοντες σε ανθρωποκτονίες, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 14,18%.

ΒΙΑΣΜΟΙ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες υποθέσεις βιασμών βαίνει μειούμενη κατά μ.ο. κατά 4,4% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών αντιθέτως βαίνει αυξανόμενη κατά μ.ο. κατά 10,6% κάθε έτος. Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 1,19 συμμετέχοντες σε βιασμούς, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 12,17%.

ΛΗΣΤΕΙΕΣ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες υποθέσεις ληστειών αυξάνει κατά μ.ο. κατά 2,3% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών αυξάνει κατά μ.ο. κατά 13,6% κάθε έτος (6 φορές μεγαλύτερη αύξηση). Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 6,98 συμμετέχοντες σε ληστείες, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 34,25%.

ΚΛΟΠΕΣ-ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: ανά 100.000 Ελλήνων έχουμε 54,17 συμμετέχοντες σε κλοπές-διαρρήξεις, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 306,99%.

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ: Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 2,07 συμμετέχοντες σε λαθρεμπόριο, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 45,16%.

.....................................
    Με αυτά τα στοιχεία λοιπόν και με δεδομένο το πρόβλημα προστασία και φύλαξης πολιτών και περιουσίας τους, δεν μου κάνει περίεργο οτι η αυτοδικία υπάρχει... και κατά την γνώμη μου θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    με όποιο όπλο, λειόκανο ή ραβδωτό

λειοκανο?
    ή ραβδωτο?

τσεκουρι ?
    ή ματσετα?

σπαθι Samurai?
    ή γιαταγανι?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Accipere quam facere praestat injuriam

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά στο forum των αστυνομικών.

Η άποψη που επικρατεί είναι πως , οι αστυνομικοί καταννοούν την δράση του πολίτη σε άμυνα, αλλά αυτό δεν την καθιστά νόμιμη.

Η δράση αυτο-άμυνας με όποιο όπλο, λειόκανο ή ραβδωτό , ουσιαστικά απαγορεύεται για πολίτες. Ο πολίτης δεν έχει δικαίωμα οπλοχρησίας απέναντι σε άνθρωπο σε καμία περίπτωση.

Αν το κάνει πάντως , η καταδικαστική απόφαση πολλές φορές , δίνεται με αναστολή λόγω ελαφρυντικών όπως εν θερμώ , προστασία ανήμπορων ατόμων απέναντι σε απειλή κατά της ζωής τους κτλ... αλλά δεν παύει να κρίνεται ΕΝΟΧΟΣ!!!!

Το πρόβλημα βέβαια έχει αιτία όχι στην οπλοκατοχή που υπάρχει κατά τεράστιο ποσοστό στην Ελλάδα και κυρίως εκτός Αττικής, αλλά στο οτι έχει αλλάξει η μορφή εγκλήματος.

Στο παρελθόν οι διαρρήκτες και κάθε λογής κλέφτες, όταν τους έβρισκαν στην πράξη, αυτοί απλά την κοπανούσαν και εφευγαν. Σήμερα οι πιθανότητες είναι να αντιδράσουν , πολλές φορές με βίαιο τρόπο (μαχαίρι , όπλο) χωρίς κανένα υπολογισμό για την ανθρώπινη ζωή.

Η ΕΛ.ΑΣ τώρα λόγω μικροπολιτικών αλλά και μη ικανών στελεχών , ανύπαρκτου εξοπλισμού και άλλων παραγόντων δεν μπορεί να ανταπεξέρθει σε αυτό το κομμάτι.

Και μια νύξη εδώ καθώς πολλές φορές είχαμε αυτή την συζήτηση... πριν απο μια εβδομάδα δόθηκε απο την ΓΑΔΑ, η νέα αναφορά εγκληματικότητας που τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.

Όσοι ισχυρίζονται πως το έγκλημα έχει αλλάξει και διογκωθεί με την έλευση των μεταναστών , έχουν απόλυτο δίκιο... παραθέτω...

Με αυτά τα στοιχεία λοιπόν και με δεδομένο το πρόβλημα προστασία και φύλαξης πολιτών και περιουσίας τους, δεν μου κάνει περίεργο οτι η αυτοδικία υπάρχει... και κατά την γνώμη μου θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο.

Gandalf

Με την διαφορα βεβαια οτι το φορουμ δεν διαπραγματευεται το θεμα της αυτοαμυνας και οι μεταναστες δεν ειναι το 10-12% αλλα περιπου το 36.3%

kala tous ekane alla krima... mono tous 2?

telos panton. Gia antistoixes periptoseis proteinetai panta dikano CAL 12 se POSEE morfi
    me fysiggio 9volo. Gia tous pio eustoxous mporei na xrisimopoii8ei kai monovolo.
    Kai milao pera gia pera sovara.

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι πρέπει.
    από VALES στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2010, 15:32
  2. ειμαι νιντζα(ή μηπως οχι??)
    από crewdriver στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 16:52
  3. Έτσι πρέπει να τελειώσουμε;
    από bonepeeler στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 05:30
  4. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF