Σελίδα 17 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 263

Θέμα: Θόρυβος από το μπροστινό του v-strom 650 (5 threads in one)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
    ......
    Τέλος πάντων, μέσα στη βδομάδα θα πάω να αλλάξω ελατήρια και λάδια μπροστά.
    Θα σας κρατήσω ενήμερους.
    Χθες άλλαξα τα ελατήρια και τα λάδια στο μπροστινό.
    Εβαλα της Hyperpro στο συνεργείο Παπασταύρου - Μανωλάς στην Καλλιρόης ( κάτω από τη Dainese ).

Δεν έκανα μεγάλη βόλτα, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.
    Η μηχανή πιο δεμένη, με διάθεση για στρίψιμο.

Οδηγώντας στον περιφερειακό του Καρέα ( δρόμο που τον κάνω αρκετά συχνά ), με το ίδιο στυλ οδήγησης, χωρίς να θέλω να πιέσω τη μηχανή, έπερνα με άνεση τις στροφές τουλάχιστον με 10χλμ περισσότερα.

Περισσότερα θα σσς πω μετά από ένα ταξιδάκι που θα γίνει εν καιρό

Οσον αφορά το θόρυβο :

Εξακολουθεί να κοπανάει. οχι τόσο συχνά, αλλά στις έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες υπάρχει το γκουπ.
    Μόνο που το ακούω τώρα λίγο πιο ψηλά. Ενω πριν είχα την αίσθηση ότι το άκουγα από το πηρούνι, τώρα μου ακούγεται κάπου στο υποπλαίσιο.
    Θα δείξει με τα χιλιόμετρα.
    LIBYKOS

Αναποφάσιστος.Να αγορασω? Το avatar του/της leonidasm
    To σκεφτομαι σοβαρα δεν γινεται να διαβαζω απο ολους οτι εχουν προβλημα και μαλιστα μερικοι να αγοραζουν με σκεπτικο οτι βλεπουμε μετα θα αλαξω το ενα θα αλαξω το αλλο και παλι θα δουμε.Δεν ειναι σοβαρα αυτα , αν θελουν να πουλησουν ας φιαξουν το προβληματα που απο οτι διαβαζω σε καθε μοντελο ολο και κατι βγαζουν.Οχι οτι οταν πηρα το audi δεν εβγαλε μπαταρια μου την αλαξαν ζωνη την αλαξαν αλλα τιποτα αλλο εκτος απο τα σερβις.Εδω λετε το περνεις και χτυπαει και κανεις δεν ξερει τι ειναι.Δεν ετυχε να το ακουσω για να πω οτι ειναι φαντασια σας η ετσι πρεπει να κανει οταν πεφτει στην λακουβα,αλλα ξερω οτι δεν το αγοραζω μεχρι να ακουσω οτι δεν υπαρχει πλεον προβλημα.Αντε

VStrom Το avatar του/της VTower
    Έχω μείνει αμετοχος μεχρι τωρα στη συζήτηση, αλλα τα τελευταια σχολια μου εκαναν πολυ εντυπωση και θα μου επιτρεψετε να πω κι εγω μια γνωμη.

Φίλε Λεωνίδα, το να αποφασίζεις το ποιο μηχανακι θα αγορασεις με βαση τα σχόλια ενός φόρουμ, δηλαδη με βάση γνώμες τρίτων, μου φαινεται πολύ περίεργο. Όχι ότι δε θα λάβεις υπόψη σου τις γνώμες τρίτων. Αλλά αν δεν καβαλήσεις το μηχανάκι να κρίνεις εξ ιδίων τη συμπεριφορά του, τις επιδόσεις του, και μαζί με όλα τα άλλα και αυτό το χτύπημα, δε βγαίνεις πουθενά. Αυτό το χτύπημα είναι κάτι που υποτίθεται ότι φαίνεται από την πρώτη στιγμή, δεν είναι κάτι που ίσως προκύψει σε 5 χρόνια. Τώρα από κει και πέρα, κακώς χαρακτηρίζεται ως προβλημα. Το γεγονός είναι ότι υπάρχει θόρυβος που ακούγεται. Γεγονός δεν είναι σε καμια περίπτωση ότι ο θόρυβος αυτος είναι εξακριβωμένο πρόβλημα, τουλαχιστον απο οσο ξερω. Και δεν είναι προβλημα γιατι δεν εχει πεσει στην υποληψη μου ούτε για το δικο μου μηχανακι ουτε για αλλων οτι αυτος ο θορυβος εχει επηρεασει επιδοσεις, έχει προκαλέσει ατυχήματα ή έχει προκαλέσει βλάβες. Απο κει και περα κατι χλμ που ακουω 20-25000 τα θεωρω λιγα. Μετα από κάποια χρονια, και πολλά ακομα χλμ, και μονο τοτε θα μπορούμε να εξακριβωσουμε αν οντως τελικα ηταν προβλημα ή όχι. Μέχρι τότε, είναι απλός προβληματισμός. Εξάλλου, στο φινάλε μπορεί να το καβαλήσεις και να αποφασίσεις ότι δεν σου κάθεται καλα ρε παιδί μου, ας είναι και το τέλειο μηχανάκι. Έτσι τα βλέπω από μια όσο γίνεται αντικειμενική οπτική γωνία.

Η καθαρά προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν δεν το αγοράσεις το μηχανάκι εσυ θα χάσεις. Και η αντιπροσωπεία. Εμείς προφανώς δε θα στεναχωρηθουμε και ιδιαίτερα. Νομιζω ότι κρυβει τοσες απολαύσεις όσο λίγα ως κανενα μηχανακια στην κατηγορία του, και σε συνδυασμό με μια εξαιρετη κατα τα άλλα αξιοπιστία, το έχει κανει best seller. Όσο για το audi που λες, δεν νομιζω να εχω ακουσει κανενα strom να εχει βγαλει προβλημα με την αγορά. Τι να κανουμε, προτιμω να ακουω ενα γκντουπ μια στο τοσο παρα να αναβοσβηνουν τα προβολια μου οταν στριβω αριστερα, και παρα να χρειαζεται να ξηλωσω ολο το μηχανακι για να καθαρισω ενα μπουζι ή να τρεχω να βρω μηχανικο με τη νικολουλη.

Φιλικά,
    VTower

Αρχικά δημιουργήθηκε από leonidasm
    To σκεφτομαι σοβαρα δεν γινεται να διαβαζω απο ολους οτι εχουν προβλημα και μαλιστα μερικοι να αγοραζουν με σκεπτικο οτι βλεπουμε μετα θα αλαξω το ενα θα αλαξω το αλλο και παλι θα δουμε.Δεν ειναι σοβαρα αυτα , αν θελουν να πουλησουν ας φιαξουν το προβληματα που απο οτι διαβαζω σε καθε μοντελο ολο και κατι βγαζουν.Οχι οτι οταν πηρα το audi δεν εβγαλε μπαταρια μου την αλαξαν ζωνη την αλαξαν αλλα τιποτα αλλο εκτος απο τα σερβις.Εδω λετε το περνεις και χτυπαει και κανεις δεν ξερει τι ειναι.Δεν ετυχε να το ακουσω για να πω οτι ειναι φαντασια σας η ετσι πρεπει να κανει οταν πεφτει στην λακουβα,αλλα ξερω οτι δεν το αγοραζω μεχρι να ακουσω οτι δεν υπαρχει πλεον προβλημα.Αντε
    Φίλε μου σκέψου το όσο θες αλλά άσε τις γκρίνιες. Δεν σου φταίμε σε τίποτε.

Σε αυτό το forum, όσοι έχουμε v-strom, είμαστε ΟΛΟΙ ευχαριστημένοι.
    LIBYKOS

+160.000
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

+160001

Φιλικα παντα, Νακος

Δεν γκρινιαζω ποτε και ουτε ειμαι κατα αυτων αλλα και γιατι τα γραφετε.Απλα ειναι μια απορια μου γιατι ετσι εχω μαθει να λειτουργω ξερεις ειμαι ενας 43ετων βλαχογιαπης, εχω να ανεβω σε μηχανη 20 χρονια. Εχει καποιος καλος γνωστος μου ενα vstrom αλλα δεν περνω ξενα μηχανηματα και δεν μπορω να εχω γνωμη .Εχω μαθει για να κανω μια αγορα να την μελετω πρωτα και οταν ακουω για προβληματα κανω πισω .Το σκεφτομαι γιατι δεν εχω καποιον να μου κραταει τα παιδια για να περνω την γυναικα μου για εξοδους βλεπω και αυτο και βασανιζομαι περισσοτερο .Εγω ευχομαι σε ολους σας να περνατε καλα να μην εχετε πτωσεις γιατι εδω μεσα μαθαινεις απο τις γνωμες και τις σκεψεις σας.

H συγκεκριμένη μηχανή έχει ένα και μόνο κακό : ότι είναι αρκετά καλή παντού.

Δεν είναι κάπου κορυφαία, αλλά το σύνολό της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει ( βλ. πωλήσεις ).

Μη διστάσεις να την κάνεις βόλτα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!

Και όταν με το καλό της κάνεις κάποια χιλιομετράκια, οι όποιες αμφιβολίες σου θα διαλυθούν

Μην το κουράζουμε παραπάνω γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα του thread. Αν σ'αρέσει, όρμα και δεν θα το μετανιώσεις. Και όταν με το καλό την πάρεις, θα σου'ρθουμε εκδρομή.
    LIBYKOS

H συγκεκριμένη μηχανή έχει ένα και μόνο κακό : ότι είναι αρκετά καλή παντού.

Δεν είναι κάπου κορυφαία, αλλά το σύνολό της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει ( βλ. πωλήσεις ).

Μη διστάσεις να την κάνεις βόλτα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!

Και όταν με το καλό της κάνεις κάποια χιλιομετράκια, οι όποιες αμφιβολίες σου θα διαλυθούν

Μην το κουράζουμε παραπάνω γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα του thread. Αν σ'αρέσει, όρμα και δεν θα το μετανιώσεις. Και όταν με το καλό την πάρεις, θα σου'ρθουμε εκδρομή.
    +100

Φιλικα παντα, Νακος

Να παρω την 750 και ενα ποδηλατο .Η την 1000 αλλα 1000 στην πολη μεγαλη δεν ειναι.:a28: .Δεν προλαβαινω να γραψω αλλα τωρα φευγω καλο σ/κ σε ολους για μενα θα ειναι καλο τα λεμε τριτη.

Όχι και όλοι,

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
    Όχι και όλοι,

sorry, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ
    LIBYKOS

Αρχικά δημιουργήθηκε από leonidasm
    Να παρω την 750 και ενα ποδηλατο .Η την 1000 αλλα 1000 στην πολη μεγαλη δεν ειναι.:a28: .Δεν προλαβαινω να γραψω αλλα τωρα φευγω καλο σ/κ σε ολους για μενα θα ειναι καλο τα λεμε τριτη.

750??

Συνηθως δεν διαβαζω τι γραφω γιαυτο καποιες φορες κανω συντακτικα και ορθογραφικα λαθοι γιατι ο χρονος ειναι πολυτιμος και μου αρεσει να ειμαι εστω και λιγο εδω μεσα.Ετσι και αυτο ειναι ενα λαθος αντι να πατησω εξι πατησα επτα.

Re: θόρυβος από το μπροστινό του v-strom 650

Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
    Έχω ένα v-strom 650 του 05.Κάθε φορά που πέφτω σε λακούβα ακούγεται ένα έντονο τακ από το μπροστινό σύστημα,σαν να είναι ξεβιδωμένα κάποια πλαστικά.Σε εξουσιοδοτημένος service που ρώτησα μου είπαν οτί έτσι χτυπάνε όλα τα v-strom 650 και οτί δεν λύνεται το πρόβλημα.Το τακ που ακούγεται δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό (μην μου φύγει δηλαδή κάνα κομμάτι),σίγουρα όμως είναι πολύ ενοχλητικό.Έχει κανείς υπόψιν του κάτι;Από τι μπορεί να είναι και πως διορθώνεται;Το χτύπημα ακούγεται από την πρώτη μέρα και το μηχανάκι έχει σήμερα 1200 Km.

o 8oryvos file einai apo to pirouni.ta v-strom ws gnwston panw apo ta elathria tou pirouniou exoune apostates.dhladh oi malakes ths suzuki de mporousane na valoune megalytera elathria!! valane elathria as poume 40cm kai 20cm apostath(sidero dhladh).etsi thn wra pou peftei se lakouva h mhxanh o apostaths xanei thn epafh me to elathrio kai thn wra pou vgainei apo th lakouva h roda o apostaths erxetai ksana se epafh me to elathrio kai akougetai ayto to gkap.de kserw an katalaves ti enow,pantws evala ta dynata mou na sou to ekshghsw oso to dynaton kalytera
    kales voltes

Σελίδα 17 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΕ V-strom 650 κ7.
    από snatch στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 12:13
  2. γνώμες για το ABS του V-Strom 650
    από Skakinen στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 11:43
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  4. Honda Innova θορυβος απο το φαναρι
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19