Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Το 80% απ αυτα που εχεις γραψει.Ειρωνευεσαι και μαλιστα πολυ γιατι δεν εχεις επιχειρηματα.Το μονο που κανεις ειναι να αγιοποιεις τους χρηστες κανναβης κι αυτο ειναι επικινδυνο.
Εσύ ειρωνεύεσαι. Πάμε πάλι απο την αρχή λοιπόν
Δέν αγιοποίησα κανέναν. "Κανονικοποίησα" ίσως. (Προσπαθώ να πώ ότι κάποιος μπορεί να κάνει χρήση κανναβης και να είναι νορμάλ άνθρωπος.)
Αυτοί που λες όταν πλακώνονται στα ξίδια τι κάνουν δλδ? Τραβάνε πιστόλια???
Γιατί όσους ξέρω εγώ το λιγότερο βαριούνται να έχουν "επιθετικη συμπεριφορά" μετά από κανένα τσιγάρο.
Έγινε αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα και ρωτησα ποια η συμπεριφορά τους σε άλλα πράγματα ώστε να μπορώ, σαν άτομο που δεν τους γνωρίζω, να σχηατίσω γνώμη για το άν φταίει ο χαρακτήρας η' η κάναβη για την συμπεριφορά τους. Απάντηση δεν πήρα.
Τώρα για τισ θεωρίες με τα μείγματα και τα βρασίματα να απαγορευτεί και η βενζίνη (κανουν πολλοι μείγματα), να απαγορευτεί και το Red Bull (σκοτώνει και αυτό με αλκοόλ) και να μην πούμε άλλα ποσα πρέπει να απαγορευτούν...
Μιλάμε για κάναβη οχι για τον κάθε πιθανό συνδυασμό που μπορεί να κάνει κάποιος. Αυτό που εσύ πήρες ως ειρωνία έναι ο τρόπος μου να σου πώ ότι αν θέλει κάποιος "κεφάλι" μπορεί να κάνει είτε με κάνναβη είτε με βενζίνη είτε με Red Bull. Δέν το θεωρώ είπα λογικό να απαγορεύσουμε οτιδήποτε ΜΠΟΡΕΙ να χρησιμοποιήσει κάποιος για να πεθάνει. Οπότε για εμένα τα επειχηρήματα ότι ναι μεν η κάνναβη δειν είναι θανατηφόρα ΑΛΛΑ Άν συνδιαστεί / βραστεί με κάτι άλλο γινεται δεν έχουν βάση γιατί δεν μιλάμε πλέον για κάνναβη αλλά για το τί μπορείς να κάνεις με αυτήν για να πεθάνεις. Άν σκεφτούμαι ότι η κάνναβη είναι επικινδυνη για τους λόγους στο οποίους αναφέρθηκαν στο άλλο ποστ (Θανατηφόρα λόγω βρασίματος με άλλες προσμίξεις) δεν είναι λόγικο να δεχτούμε και την απαγόρευση όλων των ουσιών τις οποίες μπορεί κάποιος να χρησιμοπιήσει για να πεθάνει?
πιστευω ότι όπως θα μάθεις (-ω, -ούμαι) τα παιδια να καβάλανε το μηχανάκι με κράνος και στολή και να ξεδίνουν σε πίστες και όχι στον δρόμο (με σκοπό να προφυλαχθούν αυτά ) έτσι θα πρέπει να μάθουν και το μέτρο είτε στο αλκοόλ είτε στο τσιγαριλίκι απλά σε έναν πιτσιρικά είδικά ο συνδυασμός των συνεπειών (ας δεχθούμε ότι είναι τουλάχιστον ίσες με του αλκοόλ σε μακροχρόνια κατάχρηση) και του απαγορευμένου θα το κάνει απλά πιο ελκυστικό
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι το ειρωνικό είδες σε αυτό το πόστ. Είναι απλά η γνώμη μου ότι ένας ανθρωπος πρέπει να μάθει να κρίνει μονος του. Από τον γονιό πρέπει να μάθει τις συνέπειεσ και όχι να γίνει τις λογικής αφού μου έιπαν οτι έιναι κακό κρατιεμαι μακρυά επείδη έτσι μου είπαν. Να μείνει μακρυα αλλά καλύτερα για αυτόν να θέλει να μείνει μακρυά επειδή ΘΕΛΕΙ και κατανοεί το κακό που σου κάνει κάτι.Άποψη μου αλλά όχι ειρωνία
Αυτό που θέλω να δω είναι ποιές θα είναι οι αντιδράσεις όλων αυτων που καταφέρονται κατα της κάνναβης ΑΝ μία μέρα τους απαγορευτεί να πίνουν το τσιπουράκι και την μπυρίτσα τους με τις ίδιες δικαιολογίες που απαγορέυεται η κάνναβη. Τα ίδια θα λέτε και τότε?
Πιστέυω ότι έχουν τις ίδιες παρενέργειες οπότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι τους εμποδίζει μία μέρα με την ίδια λογική που απαγορεύσαν την κάνναβη να μας ξανάβαλουν σε καθεστώς ποταπογορευσης. Θα υπάρχει αντίδραση εκεί ? Γιατί? Αυτό έχω την περιέργεια να μάθω.
Κάπου το είχα δεί αυτό Δαλιανίδης ήταν, Φώσκολος ήταν δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια μου. Όποιος προσπαθήσει να σας πείσει ότι εν έτη 2009 δεν ξέρει την διαφορά του μπάφου απο την πρέζα και ότι του δωσαν το ένα επείδη δεν είχε απο το άλλο μάλλον σας δουλέυει. Εύτυχως δεν ζούμε στα χρόνια του Μιχαλόπουλου και του Γαρδέλη.
Αυτό ίσωσ να ήταν λίγο ειρωνικό
! Αλλά ήταν και τελείως αυθόρμητο μιας και μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό "η στροφή", "οι Επικινδυνοι" κ.τ.λ. Τέλωσπάντων συγνώμη για αυτό.
Υ.Γ. Πιτσιρίκο να λές τον γιό σου και αν θές σεβασμό ή κερδισε τον ή βάλε κανα ράσο να γίνεις μητροπολίτης
Υ.Γ Με βαση τα εικοσι χρονια διαφορας που εχουμε(28-04-63) θα μπορουσες να εισαι γιος μου,οποτε μπορω να σε λεω πιτσιρικο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (στην εφερα)
Με βάση τα χρόνια διαφοράς που έχουμε θα μπορούσες να ήσουν και η θεία μου αλλά δεν σε φώναξα θεία οπότε ας επικεντρωθο0ύμε στο τί είμαστε και όχι στο τί μπορούσαμε να είμαστε.
ΥΓ 2 Το συντακτικό μου όντως δεν είναι και το καλύτερο. Μηχανικός περιβάλοντος είμαι όχι φιλόλογος.Τα ορθογρφικά τα πιο πολλά είναι απο κεκτιμένη ταχύτητα
[/B]