Σελίδα 17 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

και μην ξεχνας οτι το κρατος ΔΕΝ θελει να λυσει το προβλημα!!!

λυνοντας το,θα αφυπνισει
    ενα κομματι της κοινωνιας που αντι ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ την δοση του ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του και τα λαμογια που μιλανε για "λυσεις" απο την Ρηγιλλης και την Χ. Τρικουπη ΔΕΝ το θελουν να συμβει αυτο.
    Κρύβε λόγια,κρύβε λόγια....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κρύβε λόγια,κρύβε λόγια....

Τι να κρυψω ρε μεγιστε ...

Καθομαστε και γαμι#%# στο chat τοση ωρα και ακρη δεν βγαζουμε.

Ειναι δυνατον ενα κρατος που δολοφονει σε πορειες ,κραταει μισθους στο υπογειο γιατι πανε σε κουμπαρους
    να ξυπνησει ξαφνικα ενα πρωι και να πει "Χμ υπαρχει προβλημα ναρκωτικων "

Λες και δεν το ξερουνε.Λες και δεν το ξερουμε οτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν κανουν κατι.

Το θεμα ειναι μ εμας ομως Βαγγελη τι γινεται....Θεωρουμε "Ελευθερια" την αποποινικοποιηση
    και ΤΟΣΕΣ χιλιαδες αλλες ελευθεριες γυρω μας καταπατουνται και πεταγονται στ αζητητητα
    και ακομα καθομαστε και συζηταμε πολιτισμενα και γαλλιστι
    "πως και γιατι το Κρατος πρεπει να δρασει με την Κανναβη"???

Ημαρτονννν.....ημαρτον....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Το θεμα ειναι μ εμας ομως Βαγγελη τι γινεται....Θεωρουμε "Ελευθερια" την αποποινικοποιηση
    και ΤΟΣΕΣ χιλιαδες αλλες ελευθεριες γυρω μας καταπατουνται και πεταγονται στ αζητητητα
    και ακομα καθομαστε και συζηταμε πολιτισμενα και γαλλιστι
    "πως και γιατι το Κρατος πρεπει να δρασει με την Κανναβη"???

Ημαρτονννν.....ημαρτον....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν υπάρχει καμμία αμφισβήτηση ότι η χρήση οποιασδήποτε παραισθησιογόνας ουσίας προκαλεί ευχαρίστηση σε κάποιους αλλά ζημιά(όση κι αν είναι αυτή)σε όλους.
    Όσο το κράτος και το παρακράτος βγάζει εκατομμύρια το χρόνο από το εμπόριο,δεν πρόκειται να γίνει αποποινικοποίηση στον αιώνα τον άπαντα,δε μπα να λέμε εδώ μέσα τα θετικά που θα έχει αυτό.
    Είναι πολύ λογικό να μην θέλουνε κάτι τέτοιο,όπως πολύ σωστά είπες.Μεθαύριο θα πάμε να τούς ψηφίσουμε πάλι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Φυσικα ειναι θεμα και ενημερωσης....Ενημερωσης του τι μπορει να σου κανει το ναρκωτικο...Πως θα καταντησεις..Να σου κουβαλησουν στο σχολειο ενα ζωντανο παραδειγμα να μιλησει στα παιδια για την <<εμπειρια>> του.Στο σχολειο δεν ειχε γινει καμμια κουβεντα που να θυμαμαι περι ναρκωτικων.Ειχα ομως την τυχη και ενημερωθηκα απο το σπιτι,διαβασα βιβλια απο μικρος και τα λοιπα...Ειχα επισης την <<τυχη>> να ζησω/παρακολουθησω δραματα σχετικα με χημειες.Πραγματα τρομακτικα...Απιστευτα...Παιδια 16-20 χρονων να λιωνουν..Να μην εχουν δοντια μεχρι τα 25 και να ειναι σαν ζομπι μπεζ με κιτρινα ματια...Απο οσους ηξερα μονο ενας αντεχει και μετα απο 15 χρονια χρησης ειναι καθαρος σε προγραμμα και τα λοιπα...

Εγω οπως ειπα δεν ξερω αν οντως θα βοηθησει η αποποινικοποιηση του χασις,δεν ξερω αν θα βοηθησει το πειραμα που κανουν στην Ελβετια,το παραδειγμα της Ολλανδιας ή δεν ξερω εγω τι...Δεν ειμαι ειδικος ουτε θα αποφασισω εγω...Να μετρησουν ολες τις παραμετρους και να βγαλουν το γρηγοροτερο δυνατον αποφαση να βοηθησουν με καποιο τροπο τα παιδια και τους δικους τους...

Τα σιγουρα ειναι τα εξης.Πρεπει να μεινουν ανοιχτα τα κεντρα απεξαρτησης και να τα αναβαθμισουν.Να βαλουν ωρες στα σχολεια που θα εξηγουν τα περι ναρκωτικων απο την 1η γυμνασιου,να δωσουν λεφτα να γινουν κρατικες ερευνες και μελετες για το θεμα.Να εκπαιδευτουν και να προσεχουν οι δασκαλοι και οι καθηγητες τα παιδια που περνανε δυσκολιες ή/και δειχνουν στοιχεια χρησης ναρκωτικων..Κατι τελος παντων και οχι η ακινησια,η ευκολη λυση της φυλακισης ελαχιστων και η μουγκα που οδηγησε εδω που ειμαστε...

ΥΓ Εχω φοβερη φαντασια παντως

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Φυσικα ειναι θεμα και ενημερωσης....Ενημερωσης του τι μπορει να σου κανει το ναρκωτικο...Πως θα καταντησεις..Να σου κουβαλησουν στο σχολειο ενα ζωντανο παραδειγμα να μιλησει στα παιδια για την <<εμπειρια>> του.Στο σχολειο δεν ειχε γινει καμμια κουβεντα που να θυμαμαι περι ναρκωτικων.Ειχα ομως την τυχη και ενημερωθηκα απο το σπιτι,διαβασα βιβλια απο μικρος και τα λοιπα...Ειχα επισης την <<τυχη>> να ζησω/παρακολουθησω δραματα σχετικα με χημειες.Πραγματα τρομακτικα...Απιστευτα...Παιδια 16-20 χρονων να λιωνουν..Να μην εχουν δοντια μεχρι τα 25 και να ειναι σαν ζομπι μπεζ με κιτρινα ματια...Απο οσους ηξερα μονο ενας αντεχει και μετα απο 15 χρονια χρησης ειναι καθαρος σε προγραμμα και τα λοιπα...

Εγω οπως ειπα δεν ξερω αν οντως θα βοηθησει η αποποινικοποιηση του χασις,δεν ξερω αν θα βοηθησει το πειραμα που κανουν στην Ελβετια,το παραδειγμα της Ολλανδιας ή δεν ξερω εγω τι...Δεν ειμαι ειδικος ουτε θα αποφασισω εγω...Να μετρησουν ολες τις παραμετρους και να βγαλουν το γρηγοροτερο δυνατον αποφαση να βοηθησουν με καποιο τροπο τα παιδια και τους δικους τους...

Τα σιγουρα ειναι τα εξης.Πρεπει να μεινουν ανοιχτα τα κεντρα απεξαρτησης και να τα αναβαθμισουν.Να βαλουν ωρες στα σχολεια που θα εξηγουν τα περι ναρκωτικων απο την 1η γυμνασιου,να δωσουν λεφτα να γινουν κρατικες ερευνες και μελετες για το θεμα.Να εκπαιδευτουν και να προσεχουν οι δασκαλοι και οι καθηγητες τα παιδια που περνανε δυσκολιες ή/και δειχνουν στοιχεια χρησης ναρκωτικων..Κατι τελος παντων και οχι η ακινησια,η ευκολη λυση της φυλακισης ελαχιστων και η μουγκα που οδηγησε εδω που ειμαστε...

ΥΓ Εχω φοβερη φαντασια παντως

Η προληψη γινεται χωρις να μιλας για ναρκωτικα.Αν ενα παιδι δει ενα χρηστη απο κοντα ισως να τρομαξει.Καποιο αλλο ομως ισως να θελει να του μοιασει.Υπαρχει κι αλλη πλευρα.Τα παιδια ηρωποιουν τους απεξαρτημενους και σκεφτονται το εξης:
    Αφου αυτος ειναι τοσο μαγκας και δυνατος τοτε θα παρω κι εγω ναρκωτικα και μετα θα τα κοψω.Μιλαμε για μεγαλη λουμπα λοιπον οποτε ας το αφησουμε στους ειδικους,το κομματι της προληψης τουλαχιστον.
    Τα διαφορα πειραματα κατα καιρους απεδωσαν ελαχιστους καρπους.Προσωπικα δεν γουσταρω ενα κρατος-dealer που θα μοιραζει δοσεις και θα κραταει ΠΟΛΥ κοσμο απο τα @ρχιδι@.
    Το Κεθεα εχει αρκετες μοναδες.Υπαρχει και το 18ανω.Οπως κι οι ανωνυμοι αλκοολικοι.Το προβλημα που αντιμετωπιζουν ολοι αυτοι ειναι η μειωση των κρατικων επιχορηγησεων καθε χρονο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Οντως το δεν θα συμβει σε εμενα,εγω ειμαι το κεντρο του κοσμου και αν μπορει αυτος θα μπορεσω και εγω,εχει να κανει με την ενσταση σου και εχεις ενα δικιο..Η ενημερωση πρεπει να περιλαμβανει πολλα πραγματα και οχι μονο σοκ και δυστυχια..Πρεπει να μιλαει για τους εμπορους,για τους κινδυνους,για την καταντια,για την ζωη κτλ κτλ...Σφαιρικη και καταρτισμενη απο επιστημονες...Εγω απλα παραδειγματα προσωπικα φερνω και δεν μπορω να φανταστω καποιον να κανει ηρωα τον Κλεανθη οπως τον ειχα δει μια μερα στον ηλεκτρικο...Τι να πω...Αντε καληνυχτα,χθες οι παιδεραστες σημερα τα πρεζακια,θα βγω στο μπαλκονι και θα ουρλιαζω στο φεγγαρι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    ημουν στο στρατο σε ενα φυλακιο ανεπιθυμητων.
    απο τα 15 ατομα μονο εγω δεν εκανα χασις.
    μου φαινονται τοσο αστεια τα επιχηρηματα των ευγεργιτικων ιδιοτητων τους.
    ημουν 10 μηνες σε ενα φυλακιο.

-στους 10 μηνες σχεδον καθημερινα μαζευα τα πτωματα που τους επαιρνε ο υπνος παντου.
    -εμαθα να σπαω και να στριβω γιατι γινοταν σφαγη στην μοιρασια και πεφτανε μπουνιες
    -ειμασταν το πιο βρωμικο φυλακιο γιατι κανενας δεν ασχολουταν με τιποτα
    -κοντεψαμε μια φορα να καουμε γιατι καποιος συγλονιστικε απο τις φλογες που ξεπηδουσαν απο το τζακι
    -μειναμε πολλες φορες νηστικοι γιατι ο μαγειρες δεν γουσταρε να μαγειρεψει αλλα να την πιει
    -αλλαξαμε πολλες φορες πιατα γιατι θα χανοταν ενα τσιγαριλικι και θα τα κανανε πουτανα
    -κλεβανε οτι σοκολατα υπηρχε στο ψυγειο και εμπαινε μεσα το φυλακιο.
    -απειρα λαθη αφηρημαδας οπως ξεχασμενα γκαζακια, θερμοσιφωνες, τηλεορασεις στην διαπασων

που λοιπον βρηκατε ολα τα ευγεργιτικα δεν μπορω να καταλαβω. το μονο θετικο που ειδα εγω ειναι οτι δεν ειχαν πονοκεφαλο το πρωι που ξυπνουσαν σε σχεση με οταν πινανε αλκοολ.

φυσικα αν βρισκανε και ηρωινη διοργανωναμε βραδια ηρωινης που κρατουσε μεχρι το πρωι

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Το 80% απ αυτα που εχεις γραψει.Ειρωνευεσαι και μαλιστα πολυ γιατι δεν εχεις επιχειρηματα.Το μονο που κανεις ειναι να αγιοποιεις τους χρηστες κανναβης κι αυτο ειναι επικινδυνο.
    Εσύ ειρωνεύεσαι. Πάμε πάλι απο την αρχή λοιπόν
    Δέν αγιοποίησα κανέναν. "Κανονικοποίησα" ίσως. (Προσπαθώ να πώ ότι κάποιος μπορεί να κάνει χρήση κανναβης και να είναι νορμάλ άνθρωπος.)

Αυτοί που λες όταν πλακώνονται στα ξίδια τι κάνουν δλδ? Τραβάνε πιστόλια???
    Γιατί όσους ξέρω εγώ το λιγότερο βαριούνται να έχουν "επιθετικη συμπεριφορά" μετά από κανένα τσιγάρο.
    Έγινε αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα και ρωτησα ποια η συμπεριφορά τους σε άλλα πράγματα ώστε να μπορώ, σαν άτομο που δεν τους γνωρίζω, να σχηατίσω γνώμη για το άν φταίει ο χαρακτήρας η' η κάναβη για την συμπεριφορά τους. Απάντηση δεν πήρα.

Τώρα για τισ θεωρίες με τα μείγματα και τα βρασίματα να απαγορευτεί και η βενζίνη (κανουν πολλοι μείγματα), να απαγορευτεί και το Red Bull (σκοτώνει και αυτό με αλκοόλ) και να μην πούμε άλλα ποσα πρέπει να απαγορευτούν...
    Μιλάμε για κάναβη οχι για τον κάθε πιθανό συνδυασμό που μπορεί να κάνει κάποιος. Αυτό που εσύ πήρες ως ειρωνία έναι ο τρόπος μου να σου πώ ότι αν θέλει κάποιος "κεφάλι" μπορεί να κάνει είτε με κάνναβη είτε με βενζίνη είτε με Red Bull. Δέν το θεωρώ είπα λογικό να απαγορεύσουμε οτιδήποτε ΜΠΟΡΕΙ να χρησιμοποιήσει κάποιος για να πεθάνει. Οπότε για εμένα τα επειχηρήματα ότι ναι μεν η κάνναβη δειν είναι θανατηφόρα ΑΛΛΑ Άν συνδιαστεί / βραστεί με κάτι άλλο γινεται δεν έχουν βάση γιατί δεν μιλάμε πλέον για κάνναβη αλλά για το τί μπορείς να κάνεις με αυτήν για να πεθάνεις. Άν σκεφτούμαι ότι η κάνναβη είναι επικινδυνη για τους λόγους στο οποίους αναφέρθηκαν στο άλλο ποστ (Θανατηφόρα λόγω βρασίματος με άλλες προσμίξεις) δεν είναι λόγικο να δεχτούμε και την απαγόρευση όλων των ουσιών τις οποίες μπορεί κάποιος να χρησιμοπιήσει για να πεθάνει?

πιστευω ότι όπως θα μάθεις (-ω, -ούμαι) τα παιδια να καβάλανε το μηχανάκι με κράνος και στολή και να ξεδίνουν σε πίστες και όχι στον δρόμο (με σκοπό να προφυλαχθούν αυτά ) έτσι θα πρέπει να μάθουν και το μέτρο είτε στο αλκοόλ είτε στο τσιγαριλίκι απλά σε έναν πιτσιρικά είδικά ο συνδυασμός των συνεπειών (ας δεχθούμε ότι είναι τουλάχιστον ίσες με του αλκοόλ σε μακροχρόνια κατάχρηση) και του απαγορευμένου θα το κάνει απλά πιο ελκυστικό
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι το ειρωνικό είδες σε αυτό το πόστ. Είναι απλά η γνώμη μου ότι ένας ανθρωπος πρέπει να μάθει να κρίνει μονος του. Από τον γονιό πρέπει να μάθει τις συνέπειεσ και όχι να γίνει τις λογικής αφού μου έιπαν οτι έιναι κακό κρατιεμαι μακρυά επείδη έτσι μου είπαν. Να μείνει μακρυα αλλά καλύτερα για αυτόν να θέλει να μείνει μακρυά επειδή ΘΕΛΕΙ και κατανοεί το κακό που σου κάνει κάτι.Άποψη μου αλλά όχι ειρωνία

Αυτό που θέλω να δω είναι ποιές θα είναι οι αντιδράσεις όλων αυτων που καταφέρονται κατα της κάνναβης ΑΝ μία μέρα τους απαγορευτεί να πίνουν το τσιπουράκι και την μπυρίτσα τους με τις ίδιες δικαιολογίες που απαγορέυεται η κάνναβη. Τα ίδια θα λέτε και τότε?
    Πιστέυω ότι έχουν τις ίδιες παρενέργειες οπότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι τους εμποδίζει μία μέρα με την ίδια λογική που απαγορεύσαν την κάνναβη να μας ξανάβαλουν σε καθεστώς ποταπογορευσης. Θα υπάρχει αντίδραση εκεί ? Γιατί? Αυτό έχω την περιέργεια να μάθω.

Κάπου το είχα δεί αυτό Δαλιανίδης ήταν, Φώσκολος ήταν δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια μου. Όποιος προσπαθήσει να σας πείσει ότι εν έτη 2009 δεν ξέρει την διαφορά του μπάφου απο την πρέζα και ότι του δωσαν το ένα επείδη δεν είχε απο το άλλο μάλλον σας δουλέυει. Εύτυχως δεν ζούμε στα χρόνια του Μιχαλόπουλου και του Γαρδέλη.
    Αυτό ίσωσ να ήταν λίγο ειρωνικό ! Αλλά ήταν και τελείως αυθόρμητο μιας και μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό "η στροφή", "οι Επικινδυνοι" κ.τ.λ. Τέλωσπάντων συγνώμη για αυτό.

Υ.Γ. Πιτσιρίκο να λές τον γιό σου και αν θές σεβασμό ή κερδισε τον ή βάλε κανα ράσο να γίνεις μητροπολίτης

Υ.Γ Με βαση τα εικοσι χρονια διαφορας που εχουμε(28-04-63) θα μπορουσες να εισαι γιος μου,οποτε μπορω να σε λεω πιτσιρικο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (στην εφερα)
    Με βάση τα χρόνια διαφοράς που έχουμε θα μπορούσες να ήσουν και η θεία μου αλλά δεν σε φώναξα θεία οπότε ας επικεντρωθο0ύμε στο τί είμαστε και όχι στο τί μπορούσαμε να είμαστε.
    ΥΓ 2 Το συντακτικό μου όντως δεν είναι και το καλύτερο. Μηχανικός περιβάλοντος είμαι όχι φιλόλογος.Τα ορθογρφικά τα πιο πολλά είναι απο κεκτιμένη ταχύτητα
    [/B]

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    φυσικα αν βρισκανε και ηρωινη διοργανωναμε βραδια ηρωινης που κρατουσε μεχρι το πρωι
    Οποτε δεν μιλας για απλους/περιστασιακους/οπως θες πες τους <<χρηστες>> χασις αλλα για πρεζακια ολκης.....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    αυτο που μου κανει πολυ εντυπωση σε αυτο το θρεντ, ειναι οτι η ικανοτητα επιχειρηματολογιας ειναι αντιστοφως αναλογη της ηλικιας, στις περισσοτερες περιπτωσεις. Τελικα μπορει και να υπαρχει ελπιδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    αυτο που μου κανει πολυ εντυπωση σε αυτο το θρεντ, ειναι οτι η ικανοτητα επιχειρηματολογιας ειναι αντιστοφως αναλογη της ηλικιας, στις περισσοτερες περιπτωσεις. Τελικα μπορει και να υπαρχει ελπιδα
    μην το λες αυτο εισαι "μεγάλος"

όντος
    ειναι κάτι "παιδιά" που σπάνε κόκαλα:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
    Και μηχανικος στη ΝΑΣΑ να ησουν καρφακι δεν μου καιγεται.Τι να πω σε καποιον που μας "συμβουλευει" να εκπαιδευσουμε τα παιδια μας στη χρηση?Εκτος αν σε εκπαιδευσε κι εσενα ο πατερας σου,οποτε αλλαζει το πραγμα και λυνονται και αποριες.
    Στο ενα ποστ λες χωρις διαθεση ειρωνιας,στο τελευταιο παραδεχεσαι οτι ειρωνευτηκες.Αληθεια ω υπερασπιστη της ελευθεριας της χασισοποτιας,ποιον ειρωνευτηκες?Αυτον που σταματησε τη χρηση οταν εσυ ξεκιναγες το δημοτικο?
    Αυτο το "θεια" οποτε θελεις μπορεις να το δοκιμασεις.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Οποτε δεν μιλας για απλους/περιστασιακους/οπως θες πες τους <<χρηστες>> χασις αλλα για πρεζακια ολκης.....
    μπα οχι μιλαω για απλους χρηστες που αν μια φορα τον μηνα επεφτε στα χερια τους ηρωινη την καπνιζανε και αυτη.
    πρεζακι δεν ηταν κανενα αλλα το μονο σιγουρο ηταν οτι καπνιζαν μεχρι και τα νυχια τους οταν δεν βρισκαν μαυρο ή αν θες καπνιζανε οτιδηποτε χορτο ειχανε την πληροφορια οτι παιζει να μαστουρωσουν. την ηρωινη την αναφερα για να δειξω οτι κανενας δεν κολουσε στο να παρει και κατι παραπανω αν τυχαινε.θυμαμαι στα γενεθλια του ενος το δωρο του ηταν κοκα που φυσικα θα ηταν προσβολη να μην δοκιμασει.
    οταν μιλαω για χασις μιλαω για μισοκιλα την βδομαδα στο φυλακιο που το σπρωχνανε και σε αλλα φυλακια.

τρεις τους συνταω ακομα και τωρα μετα απο 9 χρονια και μονο πρεζακια δεν ειναι. το μονο που λενε ειναι καναμε τις μαλακιες αλλα τωρα εχουμε οικογενεια.

μπα οχι μιλαω για απλους χρηστες που αν μια φορα τον μηνα επεφτε στα χερια τους ηρωινη την καπνιζανε και αυτη.
    πρεζακι δεν ηταν κανενα αλλα το μονο σιγουρο ηταν οτι καπνιζαν μεχρι και τα νυχια τους οταν δεν βρισκαν μαυρο ή αν θες καπνιζανε οτιδηποτε χορτο ειχανε την πληροφορια οτι παιζει να μαστουρωσουν. την ηρωινη την αναφερα για να δειξω οτι κανενας δεν κολουσε στο να παρει και κατι παραπανω αν τυχαινε.θυμαμαι στα γενεθλια του ενος το δωρο του ηταν κοκα που φυσικα θα ηταν προσβολη να μην δοκιμασει.
    οταν μιλαω για χασις μιλαω για μισοκιλα την βδομαδα στο φυλακιο που το σπρωχνανε και σε αλλα φυλακια.

τρεις τους συνταω ακομα και τωρα μετα απο 9 χρονια και μονο πρεζακια δεν ειναι. το μονο που λενε ειναι καναμε τις μαλακιες αλλα τωρα εχουμε οικογενεια.

Το οτι αυτοι που λες δεν εγιναν πρεζακια δεν ισχυει δυστυχως για ολους τους ανθρωπους.Δεν υπογραφεις συμβολαιο οτι μια ζωη θα μεινεις στην εξαρτηση που σε σκοτωνει πιο δυσκολα.Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του και παιρνει τα ρισκα του.
    Σκεψου ομως αυτους που τους πιανουν με ενα τσιγαρο και πανε φυλακη.Τι προοπτικες εχουν να ξεφυγουν απο ολη αυτη τη χαοτικη κατασταση?

ημουν στο στρατο σε ενα φυλακιο ανεπιθυμητων.
    απο τα 15 ατομα μονο εγω δεν εκανα χασις.
    μου φαινονται τοσο αστεια τα επιχηρηματα των ευγεργιτικων ιδιοτητων τους.
    ημουν 10 μηνες σε ενα φυλακιο.

-στους 10 μηνες σχεδον καθημερινα μαζευα τα πτωματα που τους επαιρνε ο υπνος παντου.
    -εμαθα να σπαω και να στριβω γιατι γινοταν σφαγη στην μοιρασια και πεφτανε μπουνιες
    -ειμασταν το πιο βρωμικο φυλακιο γιατι κανενας δεν ασχολουταν με τιποτα
    -κοντεψαμε μια φορα να καουμε γιατι καποιος συγλονιστικε απο τις φλογες που ξεπηδουσαν απο το τζακι
    -μειναμε πολλες φορες νηστικοι γιατι ο μαγειρες δεν γουσταρε να μαγειρεψει αλλα να την πιει
    -αλλαξαμε πολλες φορες πιατα γιατι θα χανοταν ενα τσιγαριλικι και θα τα κανανε πουτανα
    -κλεβανε οτι σοκολατα υπηρχε στο ψυγειο και εμπαινε μεσα το φυλακιο.
    -απειρα λαθη αφηρημαδας οπως ξεχασμενα γκαζακια, θερμοσιφωνες, τηλεορασεις στην διαπασων

που λοιπον βρηκατε ολα τα ευγεργιτικα δεν μπορω να καταλαβω. το μονο θετικο που ειδα εγω ειναι οτι δεν ειχαν πονοκεφαλο το πρωι που ξυπνουσαν σε σχεση με οταν πινανε αλκοολ.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ...
    money cant buy me love !!!

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •