ειστε αρκετα ψυχοτικο, ωστε να κανετε οτι χρειαζετε για να το αποκτησετε?:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
ΨΥΧΩΤΙΚΟ 18ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΕΙ SS ... Τα φώτα σας please!![]()
ειστε αρκετα ψυχοτικο, ωστε να κανετε οτι χρειαζετε για να το αποκτησετε?:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
ΨΥΧΩΤΙΚΟ 18ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΕΙ SS ... Τα φώτα σας please!![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Τόσο ψυχωτικό που είναι ικανό να αποκτήσει μια ντουζίνα απ'αυτες(ΑΝ κασταλάξει κάποτε¨στ μοντέλο
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
Τόσο ψυχωτικό που είναι ικανό να αποκτήσει μια ντουζίνα απ'αυτες(ΑΝ κασταλάξει κάποτε¨στ μοντέλο
)
![]()
"σήμερα θα καβαλήσω τη πράσινη, αύριο τη μαύρη, το Σάββατο τη κόκκινη, αρκεί να είναι όλες νιντζα250" ??![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μην σου πώ πως αντί να αλλάζω ανα μέρα θα αλλάζα ανα 5 πχ ώρες!Για την ώρα όμως τα πάμε... μακάρι να ήτανε και οι 12 νίντζα
Αλλά δεν
![]()
Άσ'το νά'ρθει όποτε θέλει, το ninja βρίσκεται ήδη στις εκθέσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Razor
χμ... η αλήθεια είναι πως naked με ψιλοχαλάει. Αλήθεια μ αυτήν τι παίζει? απ όσο ξέρω δεν την έχουνε φέρει ακομά.![]()
Εϊπαμε είμαι μαζόχα, αλλά όχι στο ψυχολογικό μέρος. Αφού δεν θα το πάρω το νιντζάκι γιατί μου ρίχνετε όλοι πρωινιάτικα αλάτι στην πληγή?Αν ήτανε να το έπαιρνα ούτε που θα κοιτούσα για άλλη SS .. οπότε ενναλακτική ψάχνω
![]()
αχ αυτη η νεα γενια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
)
εθισμενη στα υλικα, ενω η ευτυχια βρισκεται στο πνευμα..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Άτιμο πράγμα ο εθισμός.... Παρόλα αυτά λέω να το πάρω σερί ως το overdoseτι να κάνω? ένα ταπεινό junkie των SS είμαι και εγώ
![]()
Θες ss... τα 125κυβικά είναι λίγα... μα το Θεό μόνο αλάτι υπάρχει να σου ρίξουμε, μπεταντίν δεν διαθέτει το κατάστημαΑρχικά δημιουργήθηκε από Razor
Εϊπαμε είμαι μαζόχα, αλλά όχι στο ψυχολογικό μέρος. Αφού δεν θα το πάρω το νιντζάκι γιατί μου ρίχνετε όλοι πρωινιάτικα αλάτι στην πληγή?Αν ήτανε να το έπαιρνα ούτε που θα κοιτούσα για άλλη SS .. οπότε ενναλακτική ψάχνω
![]()
Υπάρχει κατιτίς δηλαδή... αλλά μιλάει ξένες γλώσσες...
![]()
με τεκίλα all over?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
.... μα το Θεό μόνο αλάτι υπάρχει να σου ρίξουμε, ...![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Είσαι'σύ μια σουπιά...!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
με τεκίλα all over?![]()
![]()
κατι σε ελληνικο υπαρχει![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ναι, η φέτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
κατι σε ελληνικο υπαρχει![]()
![]()
Το ξέρω γαμώτο! Αν σκεφτείς όμως πως ψάχνω απλώς μια ss για πρώτη μηχανή και μάλλον θα την κρατήσω μέχρι να είμαι νομικά ΟΚ ώστε να πάρω ένα πιο δυνατό εργαλείο ( Πρακτικά 2 έτη δεν θέλει το Α1 για να γίνει για απεριόριστα κυβικά? ) Δεν νομίζω να πεθάνω κιόλας ( Αν και αυτό πάντα παίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θες ss... τα 125κυβικά είναι λίγα...) Αν δεν είμαι γκαζοφονιάς μέχρι να αποκτήσω λίγη εμπειρία και καλή οδηγική συμπεριφορά. Στην τελικλη άμα την βαρεθώ αν την παλεύω ίσως και να χτυπίσω το νιντζάκι
![]()
Αχα! Πάλι αυτός μπροστά μου! Μα να σπέρνει την καταστροφή πια όσων αφορά την περίπτωση μου? Μα τι του έκανα στην τελική? Τον γιο του σταύρωσα?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
μα το Θεό ...![]()
Τώρα για τα ξενόγλωσσα τι να σου πω... Μπορώ να τα βρώ στο ελλαδιστάν? Λένε τίποτα? μια, δυο φορές τα έχω δει στην τύχη στο διαδίκτιο και δεν ενημερώθηκα και ποτέ μου γι'αυτα![]()