+750
+750
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΝεοΔημοκρατης ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Ώπ; Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί κορνάρουν όλοι; Γιατί βγήκαν όλοι στο δρόμο με μια σημαία; Πήραμε πάλι το Εuro (και που το πήραμε δηλαδή τι καταλάβαμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα);
Μπαααααα....
"Επιλέξαμε" να μας "διακυβερνήσει" το π.α. ΣΟΚ μαθαίνω...
Και αναρωτιέμαι σα παιδί και γω, εσύ ρε φίλε,
Εσύ, ναι εσύ, που πανηγυρίζεις λες και κέρδισες το ΤΖΟΚΕΡ, ναι, για σένα λέω,
ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις δουλειά;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις να πληρώσεις τους φόρους σου;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις ένα γιατρό να σε κοιτάξει ή 1 κρεβάτι να καθίσεις στο νοσοκομείο;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο η γιαγιά σου δεν θα έχει να πάρει ούτε στραγάλι απο τη λαική;
Εσύ δεν είσαι που μόλις έκανες μάγκες τους "άλλους" που παίρνουν 7χιλιάρικα το μήνα; Που θα πίνουν φρέντο στο καφενείο της βουλής και θα κυκλοφορουν με Lexus ταχα μου υβριδικο;;
ΝΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;; ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;......
.......Αλλά ναι,τι ρωτάω κ εγω, με συγχωρείς, ξέχασα...
Εσύ είσαι και αυτός που για όλα λέει "δε βαριέσαι μωρε;;" και "ωχμωρ'αδερφέ τιμουλεςτώρα" και περνάς τη μέρα σου ανακατεύοντας τη φραπεδούμπα σου (των 5Ε παρακαλώ) χαζεύοντας το κινητό (των 400Ε παρακαλώ) και το σούπερουάουα 4Χ4 (των 30.000Ε παρακαλώ (το οποίο θα το ξεχρεώσεις το 2032) (το οποίο έκανες 48 λεπτά να παρκάρεις (πάνω στο πεζοδρόμιο τελικά) καίγοντας το μισό τεπόζιτο βενζίνης (της 100ρας, με τα 1.5Ε/λίτρο παρακαλώ)) και δε χάνεις ευκαιρία να ικανοποιήσεις τα κόμπλεξ σου βγαίνοντας στο δρόμο με μια σημαία (τί πήραμε το Ευρο, τι βγηκε το παΣΟΚ, τι κέρδισε ο βάζελος την ΑεΚ.......) σα τη Βασίλω της παροιμίας....
Γι'αυτό πανηγυρίζεις φαίνεται..... μπάς και με λίγες δόσεις εγωισμού ξεπεράσεις το σόκ της υπόλοιπης ζωής σου.... ΜΑΛΑΚΑ!
Σας σιχάθηκα ρε, σκουλήκια,
Σας βαρέθηκα ρε τσογλάνια,
Σας απεχθάνομαι ρε κακομοίρηδες,
Σας μισώ ρε μπασταρδεμένα, κομπλεξάρες
Αρκετά σας ανέχτηκα ρε
Γι'αυτό κ εγώ θα σας αφήσω στη μοίρα σας... αυτή που σας αξίζει
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ, Τ'ΑΚΟΥΤΕ;;;
Λίγο υπομονή ακόμα................................................... Μαλάκα ΝΕΟέλληνα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ps:Σορρυ αλλα ειχε πλακα και δεν αντεξα να μην σπαμμαρω.![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Από το Σάββατο είχαν ξεκινήσει τα festivities εκεί....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
H ανάκαμψη της χώρας άρχισε!
Τίγκα στις γκόμενες χθες το Μπρίκι![]()
![]()
![]()
![]()
Ρωτήστε το γιατρό για λεπτομέρειες![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Εγγεγραμμένοι 9,891,791Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
στις ευρωεκλογές το 30% της αποχής ήταν το μήνυμα του κόσμου... στις βουλευτικές το ίδιο ποσοστό είναι απολύτως φυσιολογικό![]()
Ενσωμάτωση 99.04 %
Ψήφισαν 70.91 %
Ακυρα/Λευκά 2.64 %
Οι εκλογικοι καταλογοι δεν ειναι καθαροι
Για να καταλαβεις ο παππους μου που πεθανε το 1998 ειναι ακομα μεσα.
10-11 εκατομμυρια ειμαστε ολοι και ψηφιζουν 9,8 εκ. ;
η πραγματικη αποχη κατα τη γνωμη μου ηταν μικρη.
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ειχα ενα Yamaha XT 550, μου αρεσε, αλλα αρχισε κατι ψιλοπροβληματα, το βαρεθηκα μετα απο λιγο καιρο...
Μετα πηρα το πρωτο Transalp με το ταμπουρο πισω, γαματο ηταν, γουσταρα, αλλα υστερα απο λιγο βαρεθηκα και πηρα ενα...
ΧΤ600! τουπανο!...ειχα προτερη εμπειρια σε ΧΤ και σκεφτηκα οτι αυτο ειναι το μηχανακι μου, αφου εχα δοκιμασει και το 550 και μου αρεσε...αλλα τι τα θες, μετα βγηκε το Transalp με το δισκοφρενο πισω και...
Ψηθηκα!....το αγορασα, δεν ενθουσιαστηκα βεβαια , αλλα σκεφτηκα Honda ειναι μωρα τι θα παθει;....anyway, κουστα-στραβα με αυτο πορευπομουν μεχρι που εβγαλε η Yamaha το XT660!
ε, τι περιμενατε; πουλησα το Transalp και πηρα το XT660 αλλα μεσα μου σκεφτομουν μηπως ειμαι μαλακας...
με αυτη τη σκεψη να με βασανιζει πηρα το Transalp το 650, αλλα υστερα απο λιγο παρ' ολο το φοβο μου εκανα το μεγαλο βημα και πηρα....
το XT το motard!....το κρατησα βεβαια μεχρι που βγηκε το Transalp 700...
...οι φιλοι μου ελεγαν ξεκολα ρε μαλακα (μεσα μου ηξερα οτι ημουν μαλακας), παρε κατι αλλο ρε κολημενε ολο ΧΤ και Transalp!!!
...δε ξερω ρε παιδια...εχω σκεφτει να παρω κατι εκτος των δυο αυτων μοντελων, αλλα τελευταια στιγμη ψυχαναγκαζομαι, φοβαμαι και επιλεγω μονο XT η Transalp...
ειλικρινα τωρα απαντηστε μου....μηπως ειμαι μαλακας;
Τα ειπες ολα......τελος
Keep on rocking in a free world !!!
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67182&cid=4
Άρχισε η νοικοκύρεψη του κράτους ήδη!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Θα τον βάλουν σε καμιά hayabusa... σφαίρα θα πηγαίνει!!!
![]()
τεσπα.. το έγραψα ξανά...
έχουμε καταντήσει σαν φυλές της Αφρικής... ΄για ποια δημοκρατία μιλάμε ρε?
Πρωθυπουργοί παππούς... γιός... εγγονός!!!!! Μοναρχία μου θυμίζει..........
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Ώπ; Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί κορνάρουν όλοι; Γιατί βγήκαν όλοι στο δρόμο με μια σημαία; Πήραμε πάλι το Εuro (και που το πήραμε δηλαδή τι καταλάβαμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα);
Μπαααααα....
"Επιλέξαμε" να μας "διακυβερνήσει" το π.α. ΣΟΚ μαθαίνω...
Και αναρωτιέμαι σα παιδί και γω, εσύ ρε φίλε,
Εσύ, ναι εσύ, που πανηγυρίζεις λες και κέρδισες το ΤΖΟΚΕΡ, ναι, για σένα λέω,
ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις δουλειά;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις να πληρώσεις τους φόρους σου;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις ένα γιατρό να σε κοιτάξει ή 1 κρεβάτι να καθίσεις στο νοσοκομείο;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο η γιαγιά σου δεν θα έχει να πάρει ούτε στραγάλι απο τη λαική;
Εσύ δεν είσαι που μόλις έκανες μάγκες τους "άλλους" που παίρνουν 7χιλιάρικα το μήνα; Που θα πίνουν φρέντο στο καφενείο της βουλής και θα κυκλοφορουν με Lexus ταχα μου υβριδικο;;
ΝΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;; ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;......
.......Αλλά ναι,τι ρωτάω κ εγω, με συγχωρείς, ξέχασα...
Εσύ είσαι και αυτός που για όλα λέει "δε βαριέσαι μωρε;;" και "ωχμωρ'αδερφέ τιμουλεςτώρα" και περνάς τη μέρα σου ανακατεύοντας τη φραπεδούμπα σου (των 5Ε παρακαλώ) χαζεύοντας το κινητό (των 400Ε παρακαλώ) και το σούπερουάουα 4Χ4 (των 30.000Ε παρακαλώ (το οποίο θα το ξεχρεώσεις το 2032) (το οποίο έκανες 48 λεπτά να παρκάρεις (πάνω στο πεζοδρόμιο τελικά) καίγοντας το μισό τεπόζιτο βενζίνης (της 100ρας, με τα 1.5Ε/λίτρο παρακαλώ)) και δε χάνεις ευκαιρία να ικανοποιήσεις τα κόμπλεξ σου βγαίνοντας στο δρόμο με μια σημαία (τί πήραμε το Ευρο, τι βγηκε το παΣΟΚ, τι κέρδισε ο βάζελος την ΑεΚ.......) σα τη Βασίλω της παροιμίας....
Γι'αυτό πανηγυρίζεις φαίνεται..... μπάς και με λίγες δόσεις εγωισμού ξεπεράσεις το σόκ της υπόλοιπης ζωής σου.... ΜΑΛΑΚΑ!
Σας σιχάθηκα ρε, σκουλήκια,
Σας βαρέθηκα ρε τσογλάνια,
Σας απεχθάνομαι ρε κακομοίρηδες,
Σας μισώ ρε μπασταρδεμένα, κομπλεξάρες
Αρκετά σας ανέχτηκα ρε
Γι'αυτό κ εγώ θα σας αφήσω στη μοίρα σας... αυτή που σας αξίζει
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ, Τ'ΑΚΟΥΤΕ;;;
Λίγο υπομονή ακόμα................................................... Μαλάκα ΝΕΟέλληνα
Έγώ πάλι έχω βαρεθεί τα κλισέ λογύδρια τέτοιου τύπου.Αν εσύ παλλικάρι μου και όσοι υπόλοιποι αισθάνεστε Άρης Βελουχιώτης και Γεωργάκης Ολύμπιος,αρπάξτε τα τουφέκια και τα φτυάρια σας κατά περίπτωση και κάντε αντάρτικο να ανατρέψετε όλους τους υπόλοιπους μαλάκες νεοέλληνες όπως λες.Μην μας σπάτε τα @@ όμως με ψευτοεπαναστατικά κειμενάκια μέσα στο ίντερνετ,στο πληκτρολόγιο η μαγκιά περισσεύει,στην πραγματική ζωή να σας δω
Fortis Fortuna Adiuvat
αστο παιδι ησυχο ρε ....Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Έγώ πάλι έχω βαρεθεί τα κλισέ λογύδρια τέτοιου τύπου.Αν εσύ παλλικάρι μου και όσοι υπόλοιποι αισθάνεστε Άρης Βελουχιώτης και Γεωργάκης Ολύμπιος,αρπάξτε τα τουφέκια και τα φτυάρια σας κατά περίπτωση και κάντε αντάρτικο να ανατρέψετε όλους τους υπόλοιπους μαλάκες νεοέλληνες όπως λες.Μην μας σπάτε τα @@ όμως με ψευτοεπαναστατικά κειμενάκια μέσα στο ίντερνετ,στο πληκτρολόγιο η μαγκιά περισσεύει,στην πραγματική ζωή να σας δωcopy-paste απο troktiko ειναι !!
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτούς τους δημοσκόπους. Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις τους ήταν γτπ καβάλα. :rotflmao:
Τι καραγκιόζηδες είναι αυτοί. Μας πρήζουν τα φρύδια κάθε βδομάδα με δημοσκοπήσεις, παίρνουν άπειρα λεφτά από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς και όταν έρχεται η ώρα να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες, όταν δηλαδή υπάρχει εκλογή που θα τους δικαιώσει ή όχι, αυτοί είναι πιο αφερέγγυοι και από την Λίτσα Πατέρα.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Έγώ πάλι έχω βαρεθεί τα κλισέ λογύδρια τέτοιου τύπου.Αν εσύ παλλικάρι μου και όσοι υπόλοιποι αισθάνεστε Άρης Βελουχιώτης και Γεωργάκης Ολύμπιος,αρπάξτε τα τουφέκια και τα φτυάρια σας κατά περίπτωση και κάντε αντάρτικο να ανατρέψετε όλους τους υπόλοιπους μαλάκες νεοέλληνες όπως λες.Μην μας σπάτε τα @@ όμως με ψευτοεπαναστατικά κειμενάκια μέσα στο ίντερνετ,στο πληκτρολόγιο η μαγκιά περισσεύει,στην πραγματική ζωή να σας δω
![]()
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
βασικά μέσα έπεσαν... είχαν πει 41-44 το πασόκ και 34-38 τη νδ... αλλά ο μαύρος που παρακολούθησα για λίγο έλεγε συνεχώς να μην βγάλουμε κεντρικές τιμές, γιατί μπορεί να έρθει οποιοδήποτε ποσοστό. οπότε στο βεληνεκές έπεσαν μέσα, αλλά στις ακραίες τιμές αυτών.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτούς τους δημοσκόπους. Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις τους ήταν γτπ καβάλα. :rotflmao:
Τι καραγκιόζηδες είναι αυτοί. Μας πρήζουν τα φρύδια κάθε βδομάδα με δημοσκοπήσεις, παίρνουν άπειρα λεφτά από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς και όταν έρχεται η ώρα να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες, όταν δηλαδή υπάρχει εκλογή που θα τους δικαιώσει ή όχι, αυτοί είναι πιο αφερέγγυοι και από την Λίτσα Πατέρα.
Ουσιαστικά λοιπόν έλεγαν ότι η διαφορά θα ήταν από 3 έως 10 μόνάδες. Αυτο τώρα εσύ το λές πρόβλεψη?Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
βασικά μέσα έπεσαν... είχαν πει 41-44 το πασόκ και 34-38 τη νδ... αλλά ο μαύρος που παρακολούθησα για λίγο έλεγε συνεχώς να μην βγάλουμε κεντρικές τιμές, γιατί μπορεί να έρθει οποιοδήποτε ποσοστό. οπότε στο βεληνεκές έπεσαν μέσα, αλλά στις ακραίες τιμές αυτών.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
εκλογικο αποτελεσμα μηνυματων και ευκαιριων για ΟΛΑ τα πολιτικα κομματα.
τωρα ποιος θα τα αξιοποιησει αναμενομεν....
πρωταθλητης Ευρωπης
ανεμος αλλαγης!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
H ανάκαμψη της χώρας άρχισε!
Τίγκα στις γκόμενες χθες το Μπρίκι![]()
![]()
![]()
![]()
Ρωτήστε το γιατρό για λεπτομέρειες![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης