κριμα που δεν μπορω να αισθανθω τη δυναμη του κινητηρα γιατι ειναι για αρχαριο και κλειστο (μισο γκαζι) στη Γερμανια. Εγω απλα θα το εχω για 3 μηνες οσπου να βγαλει διπλωμα.
Αυτο που καταλαβα εως τωρα που εχω κανει 800χμ ειναι τα εξης.
Δεν ειναι το πιο ευελικτο αλλα ειναι πολυ σταθερο και ουδετερο. Εχει καλο ηχο (εως 9000 στροφες παντα) με εξατμιση σνιτσερ. Καλη θεση οδηγησης, για το γουστο μου ας ηταν τα κλιπ τιμονιου λιγο πιο εξω. Τα λαστηχα μαμα μετσελερ ρεις τεκ κ3 πολυ καλα. Καιει σχετικα πολυ, με 14 λιτρα παει 180χμ και αυτα με μισο γκαζι. Μουδιαζουν τα χερια αν πηγαινεις σταθερη ταχυτητα επαρχιακο δρομο με περιππου 100χμ απο του τριγμους που μεταδιδοντε στα κλιπ. Γενικα δουλευει αγρια το μοτερ (απο ρελαντι αν του δινεις σιγα σιγα στροφες λες και δουλευει σε 3,5 κυλινδρους) και μου εβγαλε ενα νεο τριγμο σαν σφιριγμα απο περιοχη κατω απο ντεποζητο...θα δειξει στο σερβις. Στο κατεβασμα ταχυτητων (εχει κουικσιφτ) λες και σκαλωνει η ντιζα ακουγετε, πρωτη φορα τρομαξα. Την νεκρα θελει πολυ μαλακο ποδι για να την βρεις. Γενικα εχω μια επιφυλαξη στο ποσο θα κρατησει το μοτερ. Δεν με εμπνεει οτι καποτε θα φτασει τα 40.000χλμ. χωρις επισκευες. Για το αβς δεν εχω να πω διοτι δεν εβρεξε εδω ακομα και η αφαλτος δε γλιστραει, καθως και για το τρακτςιον κοντρολ λογο οτι ειναι κλειστο απο δυναμη.
Οσο σκεφτομαι ομως τα εξτρα ασφαλειας που εχει ειναι μονοδρομος η μηχανη αν εχεις λεφτα και την αλαζεις ανα 2 με 3 χρονια ανταλασοντας την με καινουργια.
Φιλικα Γιαννης