Σελίδα 17 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 306

Θέμα: BMW S 1000 RR - Ξεκίνησε η διάθεση του στην Ελλάδα

κριμα που δεν μπορω να αισθανθω τη δυναμη του κινητηρα γιατι ειναι για αρχαριο και κλειστο (μισο γκαζι) στη Γερμανια. Εγω απλα θα το εχω για 3 μηνες οσπου να βγαλει διπλωμα.
    Αυτο που καταλαβα εως τωρα που εχω κανει 800χμ ειναι τα εξης.

Δεν ειναι το πιο ευελικτο αλλα ειναι πολυ σταθερο και ουδετερο. Εχει καλο ηχο (εως 9000 στροφες παντα) με εξατμιση σνιτσερ. Καλη θεση οδηγησης, για το γουστο μου ας ηταν τα κλιπ τιμονιου λιγο πιο εξω. Τα λαστηχα μαμα μετσελερ ρεις τεκ κ3 πολυ καλα. Καιει σχετικα πολυ, με 14 λιτρα παει 180χμ και αυτα με μισο γκαζι. Μουδιαζουν τα χερια αν πηγαινεις σταθερη ταχυτητα επαρχιακο δρομο με περιππου 100χμ απο του τριγμους που μεταδιδοντε στα κλιπ. Γενικα δουλευει αγρια το μοτερ (απο ρελαντι αν του δινεις σιγα σιγα στροφες λες και δουλευει σε 3,5 κυλινδρους) και μου εβγαλε ενα νεο τριγμο σαν σφιριγμα απο περιοχη κατω απο ντεποζητο...θα δειξει στο σερβις. Στο κατεβασμα ταχυτητων (εχει κουικσιφτ) λες και σκαλωνει η ντιζα ακουγετε, πρωτη φορα τρομαξα. Την νεκρα θελει πολυ μαλακο ποδι για να την βρεις. Γενικα εχω μια επιφυλαξη στο ποσο θα κρατησει το μοτερ. Δεν με εμπνεει οτι καποτε θα φτασει τα 40.000χλμ. χωρις επισκευες. Για το αβς δεν εχω να πω διοτι δεν εβρεξε εδω ακομα και η αφαλτος δε γλιστραει, καθως και για το τρακτςιον κοντρολ λογο οτι ειναι κλειστο απο δυναμη.

Οσο σκεφτομαι ομως τα εξτρα ασφαλειας που εχει ειναι μονοδρομος η μηχανη αν εχεις λεφτα και την αλαζεις ανα 2 με 3 χρονια ανταλασοντας την με καινουργια.

Φιλικα Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Για το BMW δεν έχω να πω κάτι επι της ουσίας,μιας και μόνο το έχω δει αλλά δεν το έχω καβαλήσει... Αλλά θα μείνω λίγο στις συγκρίσεις με τα υπόλοιπα χιλιάρια και τις ιπποδυνάμεις τους... Στο ίδιο δυναμόμετρο,ας πούμε του Power Bikes για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης,το BMW ρίχνει 20-25 αλογάκια στους Γιαπωνέζους...

Για να τα πάρεις αυτά τα άλογα από 1 GSX-R,που είναι και ομολογουμένως αυτό που φτιάχνεται πιο εύκολα ή τελοσπάντων αυτό που φτιάχνουν οι περισσότεροι,θες ένα 4 χίλιαρο,στην καλύτερη... Εξαιρείται κάποιος που το φτιάχνει εντελώς μόνος του,αλλά έτσι δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση...

Θες εκκεντροφόρους,ολόκληρη εξάτμιση,φλάντζα,δουλειά στην κεφαλή,κάτι για να ρυθμίζεις το καύσιμο κτλ... Φτηνό δεν το λες,αν και υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το κάνεις... Και πως το είπατε αυτό? Αξιοπιστία στοκ? Με αυτούς τους εκκεντροφόρους?

Και όλα αυτά για να φτάσει στην ιπποδύναμη ενός στοκ BMW,το οποίο όταν αποφασίσει κάποιος σοβαρός εξατμισάς να του βγάλει μια καλή ολόσωμη θα είναι 190+... Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν μπορεί να βγάλει το gixxer 220 + ή το CBR με ολόκληρο το HRC κιτ... Γιατί για κάποιος ιδιώτη,ακόμα και το 200 θέλει να κάνει ότι ξέρει και δεν ξέρει για να το δει...

Tελοσπάντων,για μένα το BMW έδειξε το δρόμο... Όσοι το οδήγησαν μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν,για φρένα γκάζι,και ουδέτερο στήσιμο και όχι ακραίο... Το αντι-σούζα είναι εκνευριστικό μόνο...

Στο WSBK χθες δεν το είδα να υστερεί και ιδιαίτερα ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Για το BMW δεν έχω να πω κάτι επι της ουσίας,μιας και μόνο το έχω δει αλλά δεν το έχω καβαλήσει... Αλλά θα μείνω λίγο στις συγκρίσεις με τα υπόλοιπα χιλιάρια και τις ιπποδυνάμεις τους... Στο ίδιο δυναμόμετρο,ας πούμε του Power Bikes για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης,το BMW ρίχνει 20-25 αλογάκια στους Γιαπωνέζους...

Για να τα πάρεις αυτά τα άλογα από 1 GSX-R,που είναι και ομολογουμένως αυτό που φτιάχνεται πιο εύκολα ή τελοσπάντων αυτό που φτιάχνουν οι περισσότεροι,θες ένα 4 χίλιαρο,στην καλύτερη... Εξαιρείται κάποιος που το φτιάχνει εντελώς μόνος του,αλλά έτσι δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση...

Θες εκκεντροφόρους,ολόκληρη εξάτμιση,φλάντζα,δουλειά στην κεφαλή,κάτι για να ρυθμίζεις το καύσιμο κτλ... Φτηνό δεν το λες,αν και υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το κάνεις... Και πως το είπατε αυτό? Αξιοπιστία στοκ? Με αυτούς τους εκκεντροφόρους?

Και όλα αυτά για να φτάσει στην ιπποδύναμη ενός στοκ BMW,το οποίο όταν αποφασίσει κάποιος σοβαρός εξατμισάς να του βγάλει μια καλή ολόσωμη θα είναι 190+... Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν μπορεί να βγάλει το gixxer 220 + ή το CBR με ολόκληρο το HRC κιτ... Γιατί για κάποιος ιδιώτη,ακόμα και το 200 θέλει να κάνει ότι ξέρει και δεν ξέρει για να το δει...

Tελοσπάντων,για μένα το BMW έδειξε το δρόμο... Όσοι το οδήγησαν μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν,για φρένα γκάζι,και ουδέτερο στήσιμο και όχι ακραίο... Το αντι-σούζα είναι εκνευριστικό μόνο...

Στο WSBK χθες δεν το είδα να υστερεί και ιδιαίτερα ...
    ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ!

Και φαντάσου ότι έχω και Κ7 και το φτιάχνω...

...
    ...
    Μενω σ'αυτο λιγακι.
    Επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης, μην συγκρινεις τιμες κατασκευης εργοστασιου με τιμες aftermarket βελτιωσεων.Οταν -και αν- η suzuki βγαλει ενα αντιστοιχο παντοδυναμο εργαλειο τοτε θα μπορουμε να συγκρινουμε τιμες.

Δεν ειναι μονο η βελτιωση αλλα κυριως η αντοχη και η αξιοπιστια για ενα πολιτικο μηχανακι.
    Οι περισσοτεροι επεσαν στην λουμπα των απολυτων αριθμων που σερβιρε η bmw.
    Εβγαλε ενα παντοδυναμο μηχανακι (για την αξιοπιστια περιμενουμε), αλλα το φορτωσε με ενα καρο ηλεκτρονικα που ειναι απαραιτητα πλεον για να το πας και για να μην σε ξεφορτωσει στην πρωτη στροφη.Φανταστειτε να βγουνε ολα τα ηλεκτρονικα, θα εχει πολυ ενδιαφερον τοτε η ομοιογενεια και η φιλικοτητα του.
    Ειμαι υπερ της εξελιξης, και συμφωνω με τους ηλεκτρονικους φυλακες που θα προστατεψουν τον οδηγο, κυριως τον απειρο, αλλα ας περιμενουμε να δουμε τις πωλησεις και τις γνωμες αρκετων κατοχων μετα απο κανενα χρονο.Εχουμε κι ενα SBK για να δουμε τις πραγματικες του δυνατοτητες.

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Μενω σ'αυτο λιγακι.
    Επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης, μην συγκρινεις τιμες κατασκευης εργοστασιου με τιμες aftermarket βελτιωσεων.Οταν -και αν- η suzuki βγαλει ενα αντιστοιχο παντοδυναμο εργαλειο τοτε θα μπορουμε να συγκρινουμε τιμες.

Δεν ειναι μονο η βελτιωση αλλα κυριως η αντοχη και η αξιοπιστια για ενα πολιτικο μηχανακι.
    Οι περισσοτεροι επεσαν στην λουμπα των απολυτων αριθμων που σερβιρε η bmw.
    Εβγαλε ενα παντοδυναμο μηχανακι (για την αξιοπιστια περιμενουμε), αλλα το φορτωσε με ενα καρο ηλεκτρονικα που ειναι απαραιτητα πλεον για να το πας και για να μην σε ξεφορτωσει στην πρωτη στροφη.Φανταστειτε να βγουνε ολα τα ηλεκτρονικα, θα εχει πολυ ενδιαφερον τοτε η ομοιογενεια και η φιλικοτητα του.
    Ειμαι υπερ της εξελιξης, και συμφωνω με τους ηλεκτρονικους φυλακες που θα προστατεψουν τον οδηγο, κυριως τον απειρο, αλλα ας περιμενουμε να δουμε τις πωλησεις και τις γνωμες αρκετων κατοχων μετα απο κανενα χρονο.Εχουμε κι ενα SBK για να δουμε τις πραγματικες του δυνατοτητες.

Konstantine,δεν τις σύγκρινα άμεσα... Απλά μιας και τέθηκε σαν άποψη,ότι αν πάρεις ένα gsxr σήμερα,το πας στα 185 φτηνά-εύκολα-αξιόπιστα,είπα ότι ούτε φτηνό είναι,ίσως εύκολο για κάποιους,αλλά ούτε και αξιόπιστο... Και όλα αυτά για να φτάσεις τι? Την δύναμη ενός στοκ BMW!

Που αν το πάμε έτσι και αυτό με λίγη δουλίτσα δεν τα πάει και άσχημα...

http://www.lkm.de/tuning%20kits/ueberblick.htm

http://www.youtube.com/watch?v=sOlDv...layer_embedded

Επίσης ηλεκτρονικούς περιορισμούς έχουν όλα τα Γιαπωνέζικα,βλέπε άλλους χάρτες αβάνς για τις χαμηλές ταχύτητες,2ες πεταλούδες που ελέγχονται απ'την ECU και όλα τα σχετικά...
    Εγώ απλά ξέρεις τι λέω? Ότι δίνουμε δικαιολογίες στον εαυτό μας για να μην παραδεχτούμε την ανωτερότητα του BMW σε όλους τους τομείς,και χωρίς να κάνει όσο ένα 1098R ας πούμε...:a13: :a13:

Στο SBK δηλαδή,με τον Corser για οδηγό άσχημα πάει? Αν είναι να κοιτάμε τα SBK τότε οι Ντουντούκες γαμούν και δέρνουν... Συνολικά την τελευταία 10ετία λέω ε... :wacko:

Konstantine,δεν τις σύγκρινα άμεσα... Απλά μιας και τέθηκε σαν άποψη,ότι αν πάρεις ένα gsxr σήμερα,το πας στα 185 φτηνά-εύκολα-αξιόπιστα,είπα ότι ούτε φτηνό είναι,ίσως εύκολο για κάποιους,αλλά ούτε και αξιόπιστο... Και όλα αυτά για να φτάσεις τι? Την δύναμη ενός στοκ BMW!

Που αν το πάμε έτσι και αυτό με λίγη δουλίτσα δεν τα πάει και άσχημα...

http://www.lkm.de/tuning%20kits/ueberblick.htm

http://www.youtube.com/watch?v=sOlDv...layer_embedded

Επίσης ηλεκτρονικούς περιορισμούς έχουν όλα τα Γιαπωνέζικα,βλέπε άλλους χάρτες αβάνς για τις χαμηλές ταχύτητες,2ες πεταλούδες που ελέγχονται απ'την ECU και όλα τα σχετικά...
    Εγώ απλά ξέρεις τι λέω? Ότι δίνουμε δικαιολογίες στον εαυτό μας για να μην παραδεχτούμε την ανωτερότητα του BMW σε όλους τους τομείς,και χωρίς να κάνει όσο ένα 1098R ας πούμε...:a13: :a13:

Στο SBK δηλαδή,με τον Corser για οδηγό άσχημα πάει? Αν είναι να κοιτάμε τα SBK τότε οι Ντουντούκες γαμούν και δέρνουν... Συνολικά την τελευταία 10ετία λέω ε... :wacko:
    μια χαρα τα λες..

..........
    Γενικα δεν διαφωνω, αλλα πιστευω οτι η bmw προστατευει το προιον της με ηλεκτρονικα γιατι εχει ενα πλαισιο-περιφερειακα που δεν μπορει να διαχειριστουν τοσα αλογα....και το βρισκω λογικο γιατι ουτε την τεχνογνωσια των υπολοιπων εχει σε στησιμο ss ουτε ιδιαιτερη εμπειρια σε μοτερ Ι4.
    Παραδεχομαι την bmw γιατι τολμησε να βγαλει το δυνατοτερο, αλλα σε πλαισιο και στησιμο εχει πολυ δρομο ακομη, και αυτο το εδειξε στην αμεση συγκριση με το factory στην πιστα, που μεσα στην στροφη, που ειναι και το ζητουμενο, υπολειπεται.

Ξερω οτι οι σχιστοματηδες παιζουν με χαρτες, πεταλουδες και ECU φιλε μου, αλλα εδω μιλαμε για R-ABS με DTC...να μου πεις πως αλλιως θα περασεις στον δρομο τετοιο σταυλο.Παραδεχομαι την bmw που εκανε καποιους να χασουν τον υπνο τους αλλα δεν νομιζω να καταφερνε κατι χωρις τα ηλεκτρονικα,που ομως ολοκληρη η φιλοσοφια κατασκευης του RR βασιζεται σε αυτα.

Πολυ θα μου αρεσε να δοκιμασω αυτο το μηχανακι σε πιστα, ετσι για να δω ποσο μπορει βοηθησει εναν μεσο αναβατη.Δεν με χαλαει ουτε η προοπτικη αποκτησης, αλλα με χαλαει η φιλοσοφια της εταιριας, συν το οτι δεν χρειαζεται ενας σκασμος αλογα για να διασκεδασεις.
    Βλεπε factory.

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Γενικα δεν διαφωνω, αλλα πιστευω οτι η bmw προστατευει το προιον της με ηλεκτρονικα γιατι εχει ενα πλαισιο-περιφερειακα που δεν μπορει να διαχειριστουν τοσα αλογα....και το βρισκω λογικο γιατι ουτε την τεχνογνωσια των υπολοιπων εχει σε στησιμο ss ουτε ιδιαιτερη εμπειρια σε μοτερ Ι4.
    Παραδεχομαι την bmw γιατι τολμησε να βγαλει το δυνατοτερο, αλλα σε πλαισιο και στησιμο εχει πολυ δρομο ακομη, και αυτο το εδειξε στην αμεση συγκριση με το factory στην πιστα, που μεσα στην στροφη, που ειναι και το ζητουμενο, υπολειπεται.

Ξερω οτι οι σχιστοματηδες παιζουν με χαρτες, πεταλουδες και ECU φιλε μου, αλλα εδω μιλαμε για R-ABS με DTC...να μου πεις πως αλλιως θα περασεις στον δρομο τετοιο σταυλο.Παραδεχομαι την bmw που εκανε καποιους να χασουν τον υπνο τους αλλα δεν νομιζω να καταφερνε κατι χωρις τα ηλεκτρονικα,που ομως ολοκληρη η φιλοσοφια κατασκευης του RR βασιζεται σε αυτα.

Πολυ θα μου αρεσε να δοκιμασω αυτο το μηχανακι σε πιστα, ετσι για να δω ποσο μπορει βοηθησει εναν μεσο αναβατη.Δεν με χαλαει ουτε η προοπτικη αποκτησης, αλλα με χαλαει η φιλοσοφια της εταιριας, συν το οτι δεν χρειαζεται ενας σκασμος αλογα για να διασκεδασεις.
    Βλεπε factory.

Για μένα το ζητούμενο είναι το ταχύτερο γυρολόγιο... Το κάθε μηχανάκι έχει τα δυνατά του σημεία έχει και τις αδυναμίες του... Κάποιο στήνεται για περισσότερη ταχύτητα μέσα στη στροφή κάποιο άλλο για να πέρνει νωρίτερα το γκάζι,το καθε ένα πρέπει να εκμεταλεύεται τα δυνατά του σημεία...
    Αλλά το πάσχει από περιφερειακά είναι αστείο να το λέμε...

Τελοσπάντων,δες και τα σχόλια του Dr Ioannis για την λειτουργία των ηλεκρονικών... Προς τα εκεί πάει η εξέλιξη,είτε το θέλουμε είτε όχι... Όλοι όσοι ασχολούντε με αγώνες,ακόμα και με dragster,δες μόνο πόσα ηλεκτρονικά βοηθήματα έχουν για να πάρουν τα μέγιστα απ'το μηχανάκι...

Launch control,σίφτερ,σιφτ λάιτ κτλ... Αντίστοιχα στην πίστα τηλεμετρίες,τράκτιον κτλ... Δεν γίνεται διαφορετικά,εφόσον οι αγώνες τα απαιτούν...

DukasII σταμάτα να λες "καλά τα λες",δεν σε πιστεύω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    θα δειξει ο χρονος...

αν βγει αμεση απαντηση απο τους Ιαπωνες με παρομοια "υλικα" τοτε θα παραδεχονται αμεσα οτι εχουν χασει το παιχνιδι μεσα στην εδρα τους...

αν περασουν 1-2 χρονακια και δουμε βεγγαλικα πανω απο τα Μεγαρα και τις Σερρες, τοτε θα ξερουμε για την "επιτυχια" των BMW.

παντως δεν μπορουμε να παρουμε και σαν δειγμα 1-2-3 μηχανακια που εχουν πουληθει. πρεπει να πουληθουν τουλαχιστον καμια 30αρια εκ των οποιων τα 10 να μπαινουν συχνα πιστα και να σκιζονται συστηματικα (οπως γινονται και με τα Ιαπωνικα) για να βγουν συμπερασματα.

αν του χρονουν δουμε καμια honda να βγαζει CBR με traction control και να ανακοινωνει 200 αλογα τοτε απλα τον εχουν πιει και πανε να κερδισουν το χαμενο εδαφος...:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

παντως δεν μπορουμε να παρουμε και σαν δειγμα 1-2-3 μηχανακια που εχουν πουληθει. πρεπει να πουληθουν τουλαχιστον καμια 30αρια εκ των οποιων τα 10 να μπαινουν συχνα πιστα και να σκιζονται συστηματικα (οπως γινονται και με τα Ιαπωνικα) για να βγουν συμπερασματα.

Την τελευταία φορά που βρέθηκα Μέγαρα,μαζί με τα τεστάδικα είδα καμιά 10αριά τουλάχιστο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Την τελευταία φορά που βρέθηκα Μέγαρα,μαζί με τα τεστάδικα είδα καμιά 10αριά τουλάχιστο...
    the more the better...
    and as I said...time will kill us all...εεε,οχι αυτο ειναι το αμανικου!!:rotflmao: :rotflmao:

γενικα ο χρονος θα δειξει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    the more the better...
    and as I said...time will kill us all...εεε,οχι αυτο ειναι το αμανικου!!:rotflmao: :rotflmao:

γενικα ο χρονος θα δειξει...
    εδω δε σε πιανω..τι θα δειξει δηλαδης ο χρονος?οτι τι?

δεν ουισκι και περιμενουμε να γινει για να το πουλησουμε..μηχανακι ειναι..κ σαφως οσοι ψαχνουν απο καπου να πιαστουν για να βγαλουν το μηχανακι μαπα,σαπακι..αναξιοπιστο κτλ..
    θελουν το χρονο τους για να το χωνεψουν για αρχη..να το μειωσουν μετα με διάφορα..κ εν τελη να το βγαλουν αχρηστο.
    μπας τα τζαπαν ..δε χαλανε δηλαδη?εδω η χοντα ενα μηχανακι με αξιολογη δυναμη εβγαλε και καιει πιο πολυ λαδι απο το nsr μου...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ποσοι απο δω το εχετε καβαλησει σε πιστα ρε παιδια το μηχανακι και ξερετε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Ποσοι απο δω το εχετε καβαλησει σε πιστα ρε παιδια το μηχανακι και ξερετε;
    τι ξερουμε?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •