Σελίδα 17 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 414

Θέμα: Τι θα γινει με την ΕΡΤ; Πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Την έννοια του κέντρου κόστους τη γνωρίζεις; :wacko:
    Γραψε αυτο που θελεις και αφησε τον αναγνωστη που δε γνωριζει, να ψαξει και να βρει την οποια εξεζητημενη εννοια χρησιμοποιεις ως πανσοφος και παντογνωστης. Η συζητηση δεν ειναι αφορμη επιδειξης γνωσεως, ειδικα με τον τροπο που την επιδιωκεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μαγκες εχουμε χασει την κοινη λογικη μου φαινετε και δικαιολογειτε μερικοι για αλλη μια φορα τα αδικαιολογητα..

σας φαινετε φυσιολογικο δηλαδη να παιρνει ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα Σπυρος παπαδοπουλος 65.000 το επεισοδιο..

και αντι να κραξετε γραφετε οτι να ναι για ΙΚΑ, μικα, ξικα, για τηλεσταρ, για πιστες και δεν ξερω τι αλλο..

δηλαδη επειδη ειναι μπορδελο ολα, διικαιολογουμε και την ΕΡΤ. αυτη ειναι η σημερινη λογικη..

ΕΤΣΙ ειμαστε πολυ LARGE στην ελλαδα, και τα χαριζουμε τα φραγκα

+άπειρο
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Τα εσοδα του κρατους απο που προερχονται; Απ' την ΕΡΤ; Ποια παθητικη επιχειρηση λες; Δηλαδη επιβαρυνει η εφορια το κρατος; Αυτο λες; Μιλαμε σοβαρα εδω! Don't :a31: τη συζητηση!
    Τα έσοδα δεν είναι κέρδη.
    Κέρδος θα είχε εάν μετά την είσπραξη των φόρων και την απόδοσή τους στο κράτος έμενε με ένα υπόλοιπο.
    Βέβαια εάν υπολογίσεις οτι διαχειρίζεται τις επιστροφές των φόρων μας κανα εξάμηνο πρίν μας τους δώσει...
    Κέρδη είναι αυτά που βγάζει η δεή που δημιουργήθηκε απο τα χρήματά μας, μας πουλάει αναγκαστικά το ρεύμα της που το τιμολογεί μόνη της και στο τέλος του χρόνου βγάζει κέρδη για τους "στρατηγικούς" επενδητές.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Την έχετε χάσει την μπάλα εντελώς.....

Σε μια ελεύθερη (ασύδοτη, καπιταλιστική κλπ κλπ ) οικονομία, ο καθένας διεκδικεί για τον εαυτό του όσα περισσότερα μπορεί κι αυτοί που τα δίνουν, είναι υπεύθυνοι για το ΑΝ η ΕΠΕΝΔΥΣΗ που κάνουν είναι κερδοφόρα.

Στο Ελληνικό Κράτος, έχει θεσπιστεί η υπέρ της ΕΡΤ καταβολή ενός ποσού που είναι ανάλογο της κατανάλωσης ρεύματος (οι παλιότεροι θα θυμούνται τις διαμαρτυρίες κτηνοτρόφων που επειδή είχαν στο μαντρί με τα γίδια ρεύμα πλήρωναν για την ΕΡΤ ).

Εδώ πρέπει να εστιάσετε τις όποιες αντιρρήσεις έχετε... όχι στο αν παίρνει ο οποιοσδήποτε πολύ παραπάνω από εσάς (γιατί δεν νομίζω ότι ξέρετε τις αντίστοιχες αμοιβές στα υπόλοιπα κανάλια - απλά βλέπεται μεγάλα ποσά που δεν θα τα δείτε εσείς στην ζωής σας - για τον Α ή Β λόγο - κι εκνευρίζεστε)

Αυτά τα ολίγα και χρόνια σας πολλά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εδώ πρέπει να εστιάσετε τις όποιες αντιρρήσεις έχετε...
    Προτάσεις λοιπόν;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

μαγκες εχουμε χασει την κοινη λογικη μου φαινετε και δικαιολογειτε μερικοι για αλλη μια φορα τα αδικαιολογητα..

σας φαινετε φυσιολογικο δηλαδη να παιρνει ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα Σπυρος παπαδοπουλος 65.000 το επεισοδιο..

και αντι να κραξετε γραφετε οτι να ναι για ΙΚΑ, μικα, ξικα, για τηλεσταρ, για πιστες και δεν ξερω τι αλλο..

δηλαδη επειδη ειναι μπορδελο ολα, διικαιολογουμε και την ΕΡΤ. αυτη ειναι η σημερινη λογικη..

ΕΤΣΙ ειμαστε πολυ LARGE στην ελλαδα, και τα χαριζουμε τα φραγκα

Οχι αλλά εάν ο Παπαδόπουλος με τα 65000 φέρνει απο διαφημήσεις 300000 τότε με συμφέρει.
    Γι αυτό πληρώνουμε άλλα τόσα τους μανατζεράδες εκεί μέσα για να μας εξασφαλίσουν αυτό ακριβώς το πράγμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Προτάσεις λοιπόν;
    Πλήρως συνδρομητική και καλωδιακή τηλεόραση, παντού. Να ξηλωθούν οι κεραίες και όποιος θέλει να βλέπει χαζοκούτι να τα σκάει.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πλήρως συνδρομητική και καλωδιακή τηλεόραση, παντού. Να ξηλωθούν οι κεραίες και όποιος θέλει να βλέπει χαζοκούτι να τα σκάει.
    Αυτή η "συνδρομητική και καλωδιακή" με καντηλάκι δουλεύει;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Σε μια ελεύθερη (ασύδοτη, καπιταλιστική κλπ κλπ ) οικονομία, ο καθένας διεκδικεί για τον εαυτό του όσα περισσότερα μπορεί κι αυτοί που τα δίνουν, είναι υπεύθυνοι για το ΑΝ η ΕΠΕΝΔΥΣΗ που κάνουν είναι κερδοφόρα.

Στο Ελληνικό Κράτος, έχει θεσπιστεί η υπέρ της ΕΡΤ καταβολή ενός ποσού που είναι ανάλογο της κατανάλωσης ρεύματος (οι παλιότεροι θα θυμούνται τις διαμαρτυρίες κτηνοτρόφων που επειδή είχαν στο μαντρί με τα γίδια ρεύμα πλήρωναν για την ΕΡΤ ).

Εδώ πρέπει να εστιάσετε τις όποιες αντιρρήσεις έχετε... όχι στο αν παίρνει ο οποιοσδήποτε πολύ παραπάνω από εσάς (γιατί δεν νομίζω ότι ξέρετε τις αντίστοιχες αμοιβές στα υπόλοιπα κανάλια - απλά βλέπεται μεγάλα ποσά που δεν θα τα δείτε εσείς στην ζωής σας - για τον Α ή Β λόγο - κι εκνευρίζεστε)

ρε σνιπερ, ακου μια ιστορια

Ερχομαι εγω λοιπον, και σου λεω,

θα μου δινεις εσυ και οι συμπολιτες σου 5 ευρω το μηνα, θα κανω εγω μια καπιταλιστικη ασυδοτη επενδυση οπως ωραια την λες,

και οτι κερδη εχω, τα μοιραζομαι με τους φιλους μου, τσαμπανιδου λυριτζη οικονομου κλπ κλπ, και αν η επενδυση μου παει απατη, δεν μαμιεται, εχω πλατες εσας που ΠΑΝΤΑ θα μου χωνετε λεφτα για να μην εχω προβλημα..

και ερχομαι να σε ερωτησω,

νιωθεις ή οχι μαλακας?

ας γινει ανεξαρτητη απο κρατος η ΕΡΤ και ας πληρωνει οτι μισθους θελει, οπως κανουν τα ιδιωτικα καναλια..

αυτο που γραφετε αρκετοι περι ζηλιας ειναι ακυρο παιδια..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εαν μου βρείς ένα τρόπο να μην ξεπουληθεί και αυτό σε "επενδυτές" που θα μου σερβίρουν την άποψή τους και δεν θα καταντήσει star κυνηγώντας τηλεθέαση, μαζί σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Οχι αλλά εάν ο Παπαδόπουλος με τα 65000 φέρνει απο διαφημήσεις 300000 τότε με συμφέρει.
    Γι αυτό πληρώνουμε άλλα τόσα τους μανατζεράδες εκεί μέσα για να μας εξασφαλίσουν αυτό ακριβώς το πράγμα.
    δεν διαφωνω,

αλλα το προσημο των "κερδων" της ερτ τοσα χρονια ειναι θετικο ή αρνητικο?

αμα ειναι θετικο επειδη τα χωνει ο λαος καθε διμηνο κλαφτα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ας γινει ανεξαρτητη απο κρατος η ΕΡΤ και ας πληρωνει οτι μισθους θελει, οπως κανουν τα ιδιωτικα καναλια..
    Όχι ανεξάρτητη. Πρέπει να υπάρχει ενα-δυο κρατικά κανάλια/ραδιόφωνα που να κάνουν εκπομπές με κριτήριο την ενημέρωση επιμόρφωση και όχι το κέρδος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Όχι ανεξάρτητη. Πρέπει να υπάρχει ενα-δυο κρατικά κανάλια/ραδιόφωνα που να κάνουν εκπομπές με κριτήριο την ενημέρωση επιμόρφωση και όχι το κέρδος
    ε να υπαρχει, δεν λεμε οχι, αλλα με λογικους-οχι προκλητικους μισθους.

αν δεν μπορουν να το κανουν αυτο, ας τα ξεπουλησουν ολα να τελιωνουμε
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ρε σνιπερ, ακου μια ιστορια

Ερχομαι εγω λοιπον, και σου λεω,

θα μου δινεις εσυ και οι συμπολιτες σου 5 ευρω το μηνα, θα κανω εγω μια καπιταλιστικη ασυδοτη επενδυση οπως ωραια την λες,

και οτι κερδη εχω, τα μοιραζομαι με τους φιλους μου, τσαμπανιδου λυριτζη οικονομου κλπ κλπ, και αν η επενδυση μου παει απατη, δεν μαμιεται, εχω πλατες εσας που ΠΑΝΤΑ θα μου χωνετε λεφτα για να μην εχω προβλημα..

και ερχομαι να σε ερωτησω,

νιωθεις ή οχι μαλακας?

αυτο που γραφετε αρκετοι περι ζηλιας ειναι ακυρο παιδια..
    Μαλάκας δεν πρέπει να νοιώθεις όταν πληρώνεις κάτι, αλλά όταν βλέπεις αυτά που παίζονται στα ιδιωτικά κανάλια.
    Χρειάζεται ένα δημόσιο βήμα για την λειτουργία της δημοκρατίας.
    Δεν μπορεί να ακούς ΜΟΝΟ το ιδιωτικό συμφέρον.
    Σε όλα τα κράτη του κόσμου το ίδιο γίνεται.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:17
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ