Σελίδα 17 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 409

Θέμα: Honda Cb175

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bikas
    καλημέρα σας,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20140222_064412.jpg 
Προβολές:	269 
Μέγεθος:	67,8 KB 
ID:	310310

Ρουφαμε κι εναν

Όνομα:	IMG_20140222_070459.jpg 
Προβολές:	270 
Μέγεθος:	62,1 KB 
ID:	310311

και βουρ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    χανει το ρολοι σου

φτιαχτο και μετα την μηχανη

καλημερες

Όλη μέρα με τα ρεύματα.στην αρχή τίποτα.τώρα έφτασα. Να ανάβει τος φως νεκρας λαμπάκια τφωτός και φως πορείας.κόρνα κ μίζα. Κ φλας .τίποτα ακόμα.ψάχνω να βρω τι σκατα δεν πατάει η υπάρχει άλλο θέμα.

Πολλοί καφέδες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bikas Προβολή μηνύματος
    Όλη μέρα με τα ρεύματα.στην αρχή τίποτα.τώρα έφτασα. Να ανάβει τος φως νεκρας λαμπάκια τφωτός και φως πορείας.κόρνα κ μίζα. Κ φλας .τίποτα ακόμα.ψάχνω να βρω τι σκατα δεν πατάει η υπάρχει άλλο θέμα.

Πολλοί καφέδες.
    Άσε τους καφέδες και πιες κανά ποτηράκι και να δεις όλα θα δουλέψουν.
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

τελικά κατά τις 4 το απόγευμα καταφερα κι εφερε ρεύμα η μίζα.έβαλα λαδάκια και καινούρια μπουζί

Όνομα:	IMG_20140222_095401.jpg 
Προβολές:	237 
Μέγεθος:	98,4 KB 
ID:	310340

Όνομα:	IMG_20140222_094632.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	310341
    αλλά δεν θα χαμογελούσα τελέυταίος.

εβαλα σταυρο τιμονιύ πάνω αλλά βλέπω την πλεξούδα να μην φτάωει καλα στο καβούκι οπότε προσπάθησα να τραβήξω λίγο.μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να την περάσω λίγο διαφορετικά μπροστά στο τιμόνι.

Όνομα:	IMG_20140222_192529.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	90,3 KB 
ID:	310343
    μετά είπα να βάλω βενζίνη να τσεκάρω ότι δουλευει,αλλά εκεί πάλι έχασα τη μίζα.εψαξα, εψαξα έψαξα,έχανε και το ρουμπινέτο βενζινη,γεμισα το δάπεδο και εγώ από πάνω μέχρι κάτω.

τελικά εφυγα γιατί η κούραση και τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος κι επείδη άρχισα να εκσφεντονίζω πράγματα για να μήν κλάιω αργότερα είπα να σταματήσω και να ξεκινήσω πάλι αύριο.

μια απο τα ιδια και σημερα.με προβληματίζει οτι δεν ειχα πειραξει την πλεξουδα παρα μονο την συμμαζεμα.απο τοτε εχω 2 φωτάκια αλλά τιποτα απο τα άλλα.καπου βραχυκύκλωνε και ο θετικος με τον αρνητικό αλλά καταφερα και το έλυσα.καποιο καλωδιάκι ήταν.
    εβαλα και την παλιά πάνω αλλά δεν είναι να την εμπιστευεσαι καθώς σε κάποια επισκευή την έκοψαν και την έραψαν πότε δεν είναι και για εμπιστοσύνη,αλλά παλι δεν δούλεψε.

τώρα κοιτάω να δω γιατί βαση της παλιάς βλεπω περίεργα πράγματα μηπωςκαι η ευρωπαική πλεξούδα έχει διαφορά με την αμερικάνική σε κάποιο χρώμα και γι αυτό δεν δίνει.

αρχισε και η υπομονή να εξαντλήται.

βασικά 10 λεπτα αργότερα βλέπω στο μάνουαλ ότι τα αγγλικά και αμερικάνικα είχα stop switch.το δικό μου δεν έχει.......

λες

θα κάνω ένα διαλειματάκι και μετά θα ξαναπάω.καλού κακού πρώτα θα ετοιμάσω το αλυσοπρίονο και μετά θα προσπαθήσω.
    Τελευταία τροποποίηση από bikas; 23/02/2014 στις 11:34.

αποτέλεσμα 0

φ'ωτα ανάβουν μπρος πίσω.
    φως κοντερ ανάβει

στροφομετρο φως όχι,ούτε νεκρας,ουτε το ενδεικτικό του φλας.
    φλας δεν τα έχω βάλει οπότε δεν ξέρω,αλλά ξέρω ότι το φλασερ δεν ακούγεται,οποτε πιθανολογω ότι δεν δουλευει

μπαταρια έπρεπε να είχα μια 9 ΑΗ αλλά δεν είχα και το δοκίμασα με 6ΑΗ

το περίεργο είναι ότι χθες όπως ξανάπα είχα και τη μίζα και στην προσπάθεια να βαλω το τεποζιτο πάνω να δω αν θα πάρει μπρος κάτι κάπου έγινε και δεν είχα τίποτα.

η πλεξούδα είναι ακριβως η ίδια με την παλιά που αν και χιλιομπαλωμένη δεν βλέπω εμφανή διαφορά σε καλώδια.
    επίσης ανοιξα τον διακόπτη της μίζας να δω μήπως τρέχει κατι αλλά αφού χθες πήρε.

το μόνο ανησυχητικό είναι ότι κ'αποια στιγμή μου έκαψε την ασφάλεια και έτσι τα παράτησα αφού σκέφτηκα να την μπαλώσω πρόχειρα αλλά αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
    έβαλα το πολύμετρο σε συνέχεια στον αρνητικό και θετικό πόλο , χωρίς μπαταρία και όταν ανοίγω τον διακόπτη μου δίνει συνέχεια(βραχυκύκλωμα δηλαδή) αλά σε αυτή τη φάση τα φώτα παίζουν.
    επίσης σκέφτηκα επειδή στα πηνία είχα βρει λίγο λάδι μήπως από εκεί κανει βραχυκύκλωμα.ισχύει όμως κάτι τέτοιο λη σε μικρή ποσότητα όχι;

εχει κανεις καμμιά ιδέα όλα είναι καλοδεχούμενα ,ακόμα και αν κάποιος νομίζει ότι είναι χαζό μπορεί να το χω ήδη κάνει.

έχω ψιλοσαλταρει

Τα μεχρι εδώ που τα παρατησα αφού ακομα δεν καταφερα να βαλω μπρος,μην βάζω και ξαναβγάζω

Όνομα:	IMG_20140223_120613.jpg 
Προβολές:	202 
Μέγεθος:	102,4 KB 
ID:	310394

Αυτά τα ηλεκτρικά είναι μεγάλο σπάσιμο νεύρων.Και εγώ στη δικιά μου όλα τα κατάφερα,αυτά τα άτιμα με τίποτα όμως...να βοηθήσω δεν μπορώ,καλό κουράγιο απο εμένα λοιπόν!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    κατα πρωτον βρες τα ηλεκτρολογικα σχεδια αν δεν τα εχεις. βοηθανε πολυ. ημουν στην φαση με σενα και μετα απο μηνες ειδα ΚΑΙ σπινθηρα. τωρα απλως δεν λεει να παρει.. ψαξε για μαλακισμενα διακοπτακια που τυχων εχει η χειροτερα δεν εχει. πχ το δικο μου δεν μιζαρει για τι δεν κλεινουν τα δυο ρελε και της μιζας αν δεν: κλεινει το κυκλωμα το διακοπτακι του συμπλεκτη, του σταντ, της νεκρας, του δοχειου λαδιων (διχρονο) και δεν θυμαμαι αν ηθελε και το εμπρος φρενο. τα καλωδια (τα +) των λαμπακιων που δεν αναβουν τα κοιταξες αν φερνουν ρευμα? αν ναι ψαξε για "συνεχεια" με το μπαζερ του πολυμετρου σου. αν κι ετσι οπως μας τα λες μαλλον απο καποιο ρελε την εχεις παθει. αμερικανικο κι ευρωπαικο πρεπει να εχουν διαφορες στα φλας (το αμερικανικο εχει και αλαρμ) και δνε ξερω που αλλου. ο ασπομαλλης σοφος γεροντας τα ξερει αυτα...

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Κωστα καταρχην βρες το σχεδιαγραμμα . Θα σου προτεινα ,αν δεν το εχεις κανει,να λυσεις την πλεξουδα και να τσεκαρεις αν ολα τα καλωδια ειναι σωστα και σε καλη κατασταση.
    Επειδη εισαι σχετικος με το αντικειμενο δεν θα δυσκολευτεις να βρεις τι παει που, ακολουθωντας το σχεδιαγραμμα .
    Το φως του κοντερ με του στροφομετρου ειναι παραλληλα οποτε ισως ειναι το λαμπακι... τσεκαρε το!
    Της νεκρας τσεκαρε την βαλβιδα (αν εχει αλλιως καπου εχει μια επαφη ) ισως ειναι χαλασμενος. (ισως και η λαμπα)
    Μην αγχωνεσαι κατσε πιες ενα καφε και ξεκινα απο το σχεδιο και προχωρα.... Θα βγαλεις ακρη!!
    Αν εχεις καποιο θεμα τα λεμε!!
    Καλο ξεμπερδεμα και εδω ειμαστε να βοηθησουμε!!!
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    Κωστα καταρχην βρες το σχεδιαγραμμα . Θα σου προτεινα ,αν δεν το εχεις κανει,να λυσεις την πλεξουδα και να τσεκαρεις αν ολα τα καλωδια ειναι σωστα και σε καλη κατασταση.
    Επειδη εισαι σχετικος με το αντικειμενο δεν θα δυσκολευτεις να βρεις τι παει που, ακολουθωντας το σχεδιαγραμμα .

Καλο ξεμπερδεμα και εδω ειμαστε να βοηθησουμε!!!

Όπως τα πε!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

έχω φρικάρει.

έβαλα και τα φλας πάνω για να σιγουρευτω οτι ολα οκ
    και όντως όλα παίζουν μια χαρά εκτός κόρνας και μίζας.
    ακόμα τα δεξί φλας έχουν αλλο ρυθμό ναναβοσβησίματος από τα αριστερα.

δεν πάω καλά εχει αρχίσει να μου γυαλίζει το μάτι.
    η ασφάλεια δικάιως κάηκε γιατί στο μάνουαλ έχει 15 κι όχι 10 που είχε.

αυτά για την ώρα .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    οσο ασχολεισε θα το βρεις ειμαι σιγουρος

κι εγω δεν τα παω καλα με τα ηλεκτρικα. αλλα το παλευω ψαχνοντας. μετα απο κατι ωρες-μερες το βρισκω. και παντα ο φταιχτης ειναι μια λεπτομερεια

πλεον τα εχω βρει όλα εκτος απο φως νεκρας,κορνα και μιζα.
    στο σχεδιο που κοιταξα δεν ειδα κατι λάθος.βρηκα σε νεα μανουαλ να το μετρησω με πολύμετρο αλλα ειναι οκ.

το προβλημα με τα φλας ήταν λαμπες με διαφορετικα watt.

ψάχνοντας λίγο στο νετ βρήκα εναν τυπά αμερικάνο που έχει το αντίθετο από μενα πρόβλημα

http://www.hondatwins.net/forums/42-...ll-though.html
    Τελευταία τροποποίηση από bikas; 24/02/2014 στις 19:34.

Παρόμοια θέματα

1. Ανακατασκευή Honda CB175 1969
    από srxakias junior στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2012, 14:00
  2. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!
    από skor-billys στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 18:29
  3. H Repsol Honda
    από dimi750 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 13:49
  4. Agora Honda CB-1 400
    από MARK στο forum Honda CB series