Σελίδα 17 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1587

Θέμα: Honda Bros

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Γιάννη πότε επιστρέφεις;

εγω εχω εξεταστικη μεχρι 24.
    λογικα 25 θα ειμαι κατω.
    τι λετε για κανα ταξιδακι?
    διημερη κϊε'τς

εγω βαζω 20-50 το πιο φτηνο που μπορω να βρω γιατι καιει ΠΟΛΥ λαδακι.
    δεν μου εχει βγαλει τπτ.(εκτος απο το "λαδι")
    τωρα με την ανακατασκευη θα αρχισει να με νοιαζει λιγο το τι λαδι.
    εκανα μια ερευνα προχειρη στο hawkgtforum.
    και κατεληξα σε 2
    shell rotella
    mobil 1
    ...
    ψαξιμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Γιάννη πότε επιστρέφεις; Για να δούμε και σιγά σιγά πότε θα γίνει η συνάντηση, να κανονιστεί αρκετό καιρό πριν ώστε να μπορέσουν όλοι να το δουν...

Πάμε και μια λίστα κατόχων/φίλων του BROS? Γράφω με τη σειρά που εμφανίζονται τα ονόματα στο thread αυτό, όποιος θέλει συμπληρώνει...

1. xrhstos36
    2. georgio
    3. furious4bikez
    4. chr1s_86
    5. giospy
    6. giannisblest
    7. Man7
    8. dimr1
    9. kriskris
    10. pikos
    11. maomao
    12. r.g
    13. Dumah
    14. sernodas2
    15. hlektronio
    16. nitso

και φυσικά

17. gixxerpap

Ρε σεις... είμαστε πολλοί τελικά...
    θα παμε απα με τα μοτοσακα?θα κανουμε κ μπλομμ?φραπεδουμπα γιαλουμπα κ αραλικη....ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Κοίτα, η Honda 10W40 λέει και από εκεί και πέρα δίνει πινακάκι όπου ανάλογα με τις θερμοκρασίες της περιοχής μπορείς να βάλεις και άλλα ιξώδη, όπως πχ 20W50.

Το 10W40 το δίνει για θερμοκρασίες -15 έως +40 και λίγο πιο πάνω και το 20W50 για 0 έως +40 και αρκετά πιο πάνω. Προβληματίζομαι για αυτό που λέω λίγο πιο πάνω και αρκετά πιο πάνω, γιατί το πινακάκι σταματάει στους 40 κελσίου και μετά δείχνει βελάκι να συνεχίζει, λίγο μεγαλύτερο για το 20W50.

Λίγο πάνω από τους +40 έχουμε κάποιες μέρες στην Ελλάδα, πολύ πάνω δεν θα το έλεγα. Και κάτω από τους 0 έχουμε κάποιες μέρες, ειδικά στην επαρχία, αλλά δεν νομίζω να είναι οι μέρες που θα πάρει κάποιος το μηχανάκι.

Από την άλλη στον Dumah μπορεί να του βάζει πιο "χοντρό" λάδι γιατί ούτως ή άλλως όλα καίνε πια λαδάκι, με το 20W50 θα καίει λιγότερο. Εγώ λέω 10W40 καθώς σε καλύπτει θερμοκρασιακά, αν και δεν νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διαφορά όποιο από τα δύο. Δεν έχουμε και κανένα μεγάλο μονοκύλινδρο αερόψυκτο ώστε να έχουμε πρόβλημα με τις θερμοκρασίες.

Τέλος, τα μηχανάκια αυτά έχουν αποδείξει ότι δεν έχει σημασία τόσο το λάδι όσο το να μην "στεγνώσουν" από λάδι.

να σαι καλα παλικαρι μου,αν κ πιστευω το 20-50 προτιματε περισοτερο σε συγκεκριμενα λαδια με λιγοτερο ph,θα σαι εμπιστευτω ομως!

@ chr1s_86: αυτά είναι!

ρε παιδια μια χαζη ερωτηση ,λιγο πριν με αφησει αλλαξω σε ρεζερβα (πρωτη φορα που μου συνεβει στη μηχανη απο τοτε που τη πηρα)κανει κατι αρρυθμιες στο ρελαντι μεχρι που σβηνει ,οχι απαραιτητα παντα...ειναι φυσιολογικο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nitso
    ρε παιδια μια χαζη ερωτηση ,λιγο πριν με αφησει αλλαξω σε ρεζερβα (πρωτη φορα που μου συνεβει στη μηχανη απο τοτε που τη πηρα)κανει κατι αρρυθμιες στο ρελαντι μεχρι που σβηνει ,οχι απαραιτητα παντα...ειναι φυσιολογικο
    Πριν αρχίσει να σου κάνει κοψίματα το γυρνάς σε ρεζέρβα ή όταν αρχίσουν τα κοψίματα;

Αν έχουν αρχίσει τα κοψίματα σημαίνει ότι η τρόμπα έχει τραβήξει όση βενζίνη μπορούσε από το ντεπόζιτο και πλέον εξαντλείς τη βενζίνη που υπάρχει στα σωληνάκια και στα λεκανάκια των καρμπυρατέρ. Επομένως αν αργήσεις να γυρίσεις σε ρεζέρβα τότε είναι λογικό να πάει να σβήσει και ειδικά στο ρελαντί μιας και τελειώνει η βενζίνη και θέλει λίγο χρόνο η τρόμπα μέχρι να προλάβει να τραβήξει ξανά βενζίνη.

Υ.Γ.: μην αφήνεις να συμβαίνει αυτό γιατί ταλαιπωρείς την τρόμπα βενζίνης αφού δεν έχει βενζίνη να ρουφήξει και ουσιαστικά είναι ένα μοτέρ που δουλεύει χωρίς φορτίο.

ευχαριστω για την απαντηση .Γενικα το ρελαντι ειναι λιγο ασταθες και δουλευει γυρω στις 1000 στροφες .Μηπως θελει λιγο σηκωμα ή θα κοπανανε οι ταχυτητες?

Λίγο παραπάνω ρελαντί καλό θα ήταν. Πάντα με ζεστό κινητήρα ε;
    Με σωστά ρυθμισμένη ντίζα συμπλέκτη δεν θα κοπανάνε.

Από εκεί και πέρα θέλει ψάξιμο το ασταθές ρελαντί. Μπορεί να θέλουν ένα καθάρισμα τα καρμπυρατέρ, ή ρύθμιση η βίδα αέρα, ή συνχρονισμό τα καρμπυρατέρ, πρέπει να έχεις καθαρό φίλτρο αέρα κλπ. Ένα σέρβις σε αυτά καλό θα ήταν.

ευχαριστω

ποιο καλο παιδι ασχολειται με την συντηρηση του bros του??
    θα ηταν πολυ χρησιμο να μας φτιαξει ενα how to με φωτογραφιες για το πως αλλαζεις λαδια μεχρι πως ρυθμιζεις βαλβιδες
    θα βοηθουσε ολους μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
    ποιο καλο παιδι ασχολειται με την συντηρηση του bros του??
    θα ηταν πολυ χρησιμο να μας φτιαξει ενα how to με φωτογραφιες για το πως αλλαζεις λαδια μεχρι πως ρυθμιζεις βαλβιδες
    θα βοηθουσε ολους μας
    Εγώ, ο furious4bikez, ο chr1s_86, ο giannisblest και από ό,τι έχω καταλάβει και ο sernodas2.

Πολύ πιθανό και αρκετοί άλλοι...

Ναι, είναι καλή ιδέα αλλά εγώ αυτή τη στιγμή τα έχω κάνει όλα...

Πάντως δεν είναι τίποτα τρομερό, ακολουθώντας τις οδηγίες του manual γίνονται (έχει και κάποιες φωτογραφίες). Online manual μπορείς να βρείς ΕΔΩ, είναι αρκετά καλό.

Θες κάτι συγκεκριμένο ή γενικώς θες να ξέρεις τα σέρβις σε λάδια, φίλτρα, βαλβίδες κλπ;

μωρόοοο μου...... :a07: :a07: :a07:

πάμε για νανάκια....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	inbed.jpg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	47,5 KB 
ID:	200075

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΜΑΡΟΣΩ ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΑ ΜΟΥ....
    ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΤΟ BROSS TOΥ??????
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ......... ΤΟ ΕΝΑ ΕΒΡΗΣΚΕ ΣΤΗ ΖΑΝΤΑ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΦΛΑΣ
    ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΜΑΡΚΑ?
    ΛΙΤΡΑ?
    ΑΚΟΥΕΙ ΙΔΕΕΣ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nitso
    http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en|el&u=http://hawkworks.net/manual/

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    μωρόοοο μου...... :a07: :a07: :a07:

πάμε για νανάκια....

ξερεις κ μπαινεις στην ψυχολογια μας!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΜΑΡΟΣΩ ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΑ ΜΟΥ....
    ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΤΟ BROSS TOΥ??????
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ......... ΤΟ ΕΝΑ ΕΒΡΗΣΚΕ ΣΤΗ ΖΑΝΤΑ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΦΛΑΣ
    ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΜΑΡΚΑ?
    ΛΙΤΡΑ?
    ΑΚΟΥΕΙ ΙΔΕΕΣ!!!!!
    Μπαίνουν τα "First Time Panniers" της Oxford... Τα είχα προβάρει αλλά δεν τα πήρα τελικά....

@georgio : Τρελή φωτό !!!
    Give me fuel, Give me fire

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •