KAI TA ΛΑΜΠΑΚΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
το χρειαστήκαμε ή δεν το χρειαστήκαμε το αδιαβροχάκι? πες ρε αν δεν εισαι cota...![]()
ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ
![]()
![]()
KAI TA ΛΑΜΠΑΚΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
το χρειαστήκαμε ή δεν το χρειαστήκαμε το αδιαβροχάκι? πες ρε αν δεν εισαι cota...![]()
ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ
![]()
![]()
αδιαβροχα μην ξεχασουμε μονο και τα λαμπακια να τσεκαρουμε
καλα δεν περασαμε τελικα??
Ρε Ντιμ πολυ παγκόσμιος την εχεις δει ρε φιλε....Ολο μηχανακια να σου δινουν για να κανεις βόλτες.....Τρεμε Χορχε...η σελα σου τριζει θα ερθει ο Ντιμ
αντε ρε τσιφουτη να παρεις μηχανη....τσιφουτηηηηηη.....αλλιως.....σου εχω παλι λυση
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
.....
χεσε μας ρε Σοφ!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
καλα ηντουνε μωρε...να ειχαμε αδιαβροχα μαζι μας και λαμπακια καλυτερα θα περναγαμε...και να πεις ότι δεν το είχε πει κανείς...
Και ξεκολλήστε, ΟΚ, μπορεί κάποια πράγματα να μπορούσαν να γίνουν αλλιώς αλλά ξαναπήγαινα σήμερα μιά ακόμα... Για το παϊδάκι ρε γαμώτο!Πέρασα σούπερ, οπότε γράψτε άκυρο στη γκρίνια μου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
χεσε μας ρε Σοφ!
![]()
εισαι σιγουρος ρε??? γιατι εχω να παω μέρες....και ξέρεις...φοβαμαι μην σου δημιουργησω προβλημα!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Ετσι ειναι ο παραξενος ο ανθρωποςΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
γράψτε άκυρο στη γκρίνια μου!![]()
γκρινιαρηηηηη
ουουουουου
την αλλη φορά θα σε αφήσουμε στα όρη και στ'αγρια βουνά να σε φάνε οι πασχαλίτσες ρε.![]()
![]()
![]()
Πωπω θα με αφήσετε να ψάξω και για άλλες ταβέρνες. ΠΙΚΡΑ λέμε... Πόσο με λυπάμαι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ετσι ειναι ο παραξενος ο ανθρωπος![]()
γκρινιαρηηηηη
ουουουουου
την αλλη φορά θα σε αφήσουμε στα όρη και στ'αγρια βουνά να σε φάνε οι πασχαλίτσες ρε.![]()
![]()
![]()
Για κάμπιες και προνυμφες απο πασχαλιτσες μπορείτε να ζητήσετε από την κόρη μου αφού έχει ένα θερμοκήπιο που μεγαλώνει πασχαλίτσες...
δίδονται δωρεάν...
(οι πασχαλίτσες)
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
δεν ειχες προβλημα στην οδήγηση??Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
εισαι σιγουρος ρε??? γιατι εχω να παω μέρες....και ξέρεις...φοβαμαι μην σου δημιουργησω προβλημα!!!!
καθόσουν καλά?
ακουγα κατι "σκασιματα" αλλα δεν μπορουσα να ξεχωρισω απο που ερχόντουσαν.
(και βρομαγαν πολύ ρε)
εσυ εισουν???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
δεν ειχες προβλημα στην οδήγηση??
καθόσουν καλά?
ακουγα κατι "σκασιματα" αλλα δεν μπορουσα να ξεχωρισω απο που ερχόντουσαν.
(και βρομαγαν πολύ ρε)
εσυ εισουν???![]()
και νομιζα οτι δεν θα το καταλάβεις...
αλλά ειναι ο μονος τρόπος να δίνω λίγο ώθηση στο μπουρδελάκι μου, γιατί με τα βυζιά εκεί χαμηλά μου αλλάζει την γεωμετρία και αναγκάζομαι να ανοίγω τις γραμμές μου. Ετσι ρίχνω περισσότερο βάρος στο αναποδο πόδι και σκύβω το κεφάλι λίγο ποιο χαμηλά βγάζοντας γόνατο (με 20 χλμ/ωρα), και δουλεύει καλύτερα το γυροσκοπικό την ώρα που την αμολάω. Ασε που με αφήνει να πέφτω στα φρένα στην κορφή της στροφής για το quick turn (με 15 χλμ/ωρα). Αυτό όμως που βοηθάει πραγματικά ειναι να βγάζω το αρίστερο πόδι από το μαρσπιέ στις αριστερές στροφές κλάνοντας ταυτόχρονα για να γυρίζει σε υπερστροφη λιγάκι (με 17.5 χλμ/ωρα). Το κάνει και ο Ρόσσι και το λένε και όλοι οι δάσκαλοι. Α ρε τι μαθαίνεις αν διαβάζεις προσεκτικά στα διάφορα φόρα...οταν παίρνω φόρα...φόρα κατηφόρα!!! (ούτε φιλικά προς όποιον παρεξηγήθει, ούτε μπύρες) (οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι υπαρκτή)
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η τεχνη του στρίβην δια του κλασιματος
μλκα εγραψες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"the twist of the ass" part I and part II. The smelly art of roadracing...
Μπραβο σε ολους,παντα τετοια ομορφα.![]()
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
Περασαμε τελεια λεμε!!!!
Τι το ψαχνουμε? Με στασεις, χωρις, καφε με χρονο πολύ ή λιγο, μπερδεμα και ανασυγκροτηση, με όλα τα γαματα, τα περιεργα, τα συνηθισμένα και μη...
Το καλό ειναι οτι περασαμε ομορφα και γυρισαμε οσοι φυγαμε χωρις γρατζουνιά!!! Αν αυτο δεν τα λεει ολα τοτε τι?
Ειχα καιρο να νιώσω αυτο το συναισθημα. Τον τρόπο που μονο το μοτο με κανει να νιωθω σε παρεα. Και το εννοώ. Ειμαι κουλος, και το αποτελεσμα: κανουμε πλακα γι' αυτο - ατελειωτη ομως, υπαρχει παντα ενα ματι να σε προσεχει και το ξερεις οτι στην ΑΝΟΙΧΤΗ παρεα μας αυτο συμβαινει, και ολα ειναι ροδινα! Ο καθενας μας ειναι μοναδικος και ολοι μαζι (οσο περισσότεροι τοσο καλυτερα) κανουμε την ατμοσφαιρα να αστραφτει!!!
Αντε και παμε συντομα για την επομενη! Με διπλάσια παρεα τετραπλάσια όμορφα σκηνικά και υπερπολλαπλάσια μοτοκατασταση ετσιμονο οπως ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ καταφερνουμε να την φτιαχνουμε!
υγ. Παπ, μητσεθασο και andgeo σορυ ρε που σας τρομαξα στα διοδια...![]()
![]()