Εμένα πάλι ρε παιδιά με άσπρη ζάντα στα GSXR μου θυμίζει GSXR της προηγούμενης δεκαετίας.............
Εμένα πάλι ρε παιδιά με άσπρη ζάντα στα GSXR μου θυμίζει GSXR της προηγούμενης δεκαετίας.............
![]()
![]()
![]()
Βρε Σταυρο σοβαρα μιλας?Μιλαμε οτι ειναι οτι πιο κ@υλ@ να βλεπεις ενα GSXR (οποιουδηποτε κυβισμου,σε ασπρο μπλε ) με ασπρες ζαντες!Ειναι και θα ειναι το σημα κατατεθεν της μαρκας αυτης!Τι να λεμε τωρα ειναι πολυ μ@υναρος ετσι η μηχανη,ειδικα αυτη που εβαλε ο φιλος T.R.E
Το μοναδικο μειονεκτημα τους ειναι το οτι με τα πρωτα καλ φρενα θα μαυρισει η ζαντα και η πισω θα κανει μπαμ το γρασσο απο την αλυσιδα.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ε οκ, περί ορέξεως............πίτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
Βρε Σταυρο σοβαρα μιλας?Μιλαμε οτι ειναι οτι πιο κ@υλ@ να βλεπεις ενα GSXR (οποιουδηποτε κυβισμου,σε ασπρο μπλε ) με ασπρες ζαντες!Ειναι και θα ειναι το σημα κατατεθεν της μαρκας αυτης!Τι να λεμε τωρα ειναι πολυ μ@υναρος ετσι η μηχανη,ειδικα αυτη που εβαλε ο φιλος T.R.E
Το μοναδικο μειονεκτημα τους ειναι το οτι με τα πρωτα καλ φρενα θα μαυρισει η ζαντα και η πισω θα κανει μπαμ το γρασσο απο την αλυσιδα.![]()
Δεν μΕ αρέσει, τι να κάνωμεν τώρα???
![]()
![]()
![]()
Wurth High Performance Chain LubeΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
Castrol Chain Wax
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χρησιμοποιω το castrol chain wax απο τοτε που την πηρα αδερφε![]()
![]()
Σε ασπρη ζαντα για να παραμεινει ασπρη μονο Bell ray....Eιναι πιασοκωλικο αλλα ετσι ειναι αυτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Χρησιμοποιω το castrol chain wax απο τοτε που την πηρα αδερφε![]()
![]()
Και μολις βγαλει η Suzuki ασπρο-μπλε τοτε και μονο τοτε θα σκεφτω να φυγω απο μαυρο....![]()
![]()
Το έχω ξαναπεί αλλά ας το ξαναπώ, διαλυτικό νίτρου για την ζάντα, 1? το λίτρο από χρωματοπωλεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να φοράτε γάντια γιατί όλα αυτά είναι καρκινογόνα...
Γιάννη θα σου πω να έρθεις να δεις μια μέρα να κάνουμε κανά πλύσιμο και να δεις πως βγαίνει. 2 χρόνια το χρησιμοποιώ και η ζάντα είναι τέλεια.
Kαι με το WD-40 κανω δουλειτσα φοβεη Σταυρακο,απλα ειναι πιο ακριβο απο διαλυτικο νιτρου και το εχω και για αλλες δουλειες στην μηχανη και στο αμαξι(βγαζει πισσες,κολλες,γρασσα και λαδια στην στιγμη!) και προστατευει και απο την υγρασια τα ηλεκτρικα.![]()
ναι αλλα αυτο δεν ειναι και οτι καλητερο για το χρωμα της ζαντας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Το έχω ξαναπεί αλλά ας το ξαναπώ, διαλυτικό νίτρου για την ζάντα, 1? το λίτρο από χρωματοπωλεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να φοράτε γάντια γιατί όλα αυτά είναι καρκινογόνα...
Γιάννη θα σου πω να έρθεις να δεις μια μέρα να κάνουμε κανά πλύσιμο και να δεις πως βγαίνει. 2 χρόνια το χρησιμοποιώ και η ζάντα είναι τέλεια.
για αυτο θα σου προτεινω κατι αλλο!!!
θα πας σε ενα φαρμακειο και θα ζητησεις παραφινελαιο!!
αυτο δεν ειναι καθολου καυστικο και δεν κανει κανενα κακο ουτε στο χρωμα της ζαντας ουτε πουθενα!
να σκευτεις το βαζουν στο κρασι και το πινουν οι δυσκοιλιοι!!
και κανει απιστευτη δουλεια!!!![]()
![]()
Αν και δυο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα στο χρώμα της ζάντας (ίσα ίσα που ακόμα γυαλίζει) μια και μου τέλειωσε πριν λίγες μέρες το κουτί στην επόμενη φορά θα πάρω παραφινέλαιο να δούμε τι λέει κι αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ναι αλλα αυτο δεν ειναι και οτι καλητερο για το χρωμα της ζαντας!!!
για αυτο θα σου προτεινω κατι αλλο!!!
θα πας σε ενα φαρμακειο και θα ζητησεις παραφινελαιο!!
αυτο δεν ειναι καθολου καυστικο και δεν κανει κανενα κακο ουτε στο χρωμα της ζαντας ουτε πουθενα!
να σκευτεις το βαζουν στο κρασι και το πινουν οι δυσκοιλιοι!!
και κανει απιστευτη δουλεια!!!![]()
![]()
![]()
Ε στην τελική αν δεν κάνει θα το πιούμε σε καμιά..................δύσκολη στιγμή!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: