Κοπελια δε σε ξερω , αλλα θα βρεις μπελα , αυτοι με τα KTM αν δεν φορας WP κ Brembo δεν εχεις μηχανη αλλα καρο ............
Κοπελια δε σε ξερω , αλλα θα βρεις μπελα , αυτοι με τα KTM αν δεν φορας WP κ Brembo δεν εχεις μηχανη αλλα καρο ............
love will save the planet,hate is a good start.
Δε θα ηταν γαματο ομως να ειχαμε πορτοκαλια με γευση φραουλα???Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Κανουμε συγκριση φραουλες με πορτοκαλια κ ο Camen λεει οτι τα πορτοκαλια ειναι kαλητερα ................![]()
Εγω αυτο λεω.............................![]()
Αποδεχομαστε και τα ohlins-beringer φιλε...:wacko: :wacko: :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ασε εξαιτιας των υπεργκαγκουρο φιλων μου , που ειχαν 640 κ τα διελησαν κυριολεκτικα ........ με ψυχρανανε .............. Εγω θα το προσεχα κ δε θα μου κανε κιχ πιστευω............. θα του κανα καθε μερα κ οοοο οοοο αγκου .........
Κ "κου-πε-πε" μπορεις να κανεις...Εγω του κανω καθε πρωι...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
οοοο οοοο αγκου .........![]()
Κ "αχ κουνελακι"...![]()
Καπου παντως μπερδευομαι ............ Χτ 550 αεροψυκτο θεος Χτ 600 benetton θεος Χτ 600 σκυλι ......... το FMX τι σας εφταιξε ρε το μhχανακι μου ............ ?
Εγω παντως οταν το οδηγησα ηταν Love at first ride ..........![]()
Δεν συγκρινε κανεις ΧΤ με ΚΤΜ...Ε μην συγκρινεται ουτε το FMX...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Καπου παντως μπερδευομαι ............ Χτ 550 αεροψυκτο θεος Χτ 600 benetton θεος Χτ 600 σκυλι ......... το FMX τι σας εφταιξε ρε το μhχανακι μου ............ ?
Εγω παντως οταν το οδηγησα ηταν Love at first ride ..........![]()
Αυτο λεμε,οτι δεν συγκρινονται
Εγω δεν ειπα ποτε οτι τα ΚΤΜ ειναι σκυλια.Ε και εσεις αντιστοιχα μην λετε οτι εχετε σωστα στημενα μηχανακια...Μονο αξιοποιστια εχετε...
Το FMX για την χρηση που προοριζεται(χρηση παππιου δλδ) ειναι αψογο...Αλλα εως εκει...:wacko:
Οβερ εντ αουτ,παω για υπνο
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα τι διαβαζω ........... http://www.thegreekz.com/forum/showt...php?p=14625459
Μα.......εσείς την ξεκινήσατε αυτή τη σύγκριση (οι γΚανΤεΜαδες) όχι εμείς (οι γιαπωνες) έγραψα εγώ πουθενάΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν συγκρινε κανεις ΧΤ με ΚΤΜ...Ε μην συγκρινεται ουτε το FMX...
Αυτο λεμε,οτι δεν συγκρινονται
ότι έχω μηχανή;; Παπί λέω ότι έχω!
Ο φίλος ο Φατσέας ξεκίνησε τη σύγκριση αυτή!![]()
koita epeidi barieme kai na apantao se kathe ti poy anakalypsate gia na lete oti de to pinete..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
γεγονος...
εντουρο-ευρωπη...
μοταρντ-ευρωπη...
μοτοκρος-τζαπαν...
σουπερσπορτ-τζαπαν...
τουρισμος-τζαπαν...
σκουτεροπαπιες-τζαπαν...
βαλε κατω τις πωλησεις κι ελα περιπτερα να κοιμηθεις με την κουρελου σου στο πολυκαταστημα μου...
στον δρομο οντως βλεπεις μονοκυλινδρα ktm...ολο το ειναι της εταιρειας ειναι ενας κυλινδρος κι ενα μηχανακι...ολη η τεχνογνωσια και ολο το μαρκετινγ...το σχεδιασαν πριν 50 χρονια,το εκαναν να δουλεψει χωρις να διαλυεται περσυ-690- και το πουλανε...
κανονικα με τετοια εξειδικευση,δεν επρεπε καν να τιθεται θεμα αλλης επιλογης...παρα ταυτα,πουλανε ακομα τα χτ σαν ξερο ψωμι...απλα ξεφτυλα...
καταλαβε καποια στιγμη οτι στ @@ του ιαπωνα εαν χασει αυτο το τεραστιο 3% μεριδιο της αγορας...
τις σκουτεροπαπιες μην τις κοροιδευεις καθολου...απο κει ειναι ολα τα εσοδα κι αν ο ευρωπαιος ειχε τα κακαλα να κανει και τις δικες του να δουλεψουν θα κανε κωλοτουμπες...και μπορει να του μενε και κανα φραγκο να παιξει ανταγωνιστικα κι αλλου...
την λουσατη γκομενα φιλαρακι την πληρωνεις χρυση για να την πηδας...δυστυχως ομως για την αγορα μοτοσυκλεττας οι περισσοτεροι προτιμουν γυναικα να την εχουν μια ζωη...
ο ιαπωνας φιλαρακι μπορει αλλα δεν ασχολειται...οταν ασχοληθηκε πριν 30 χρονια εθαψε την ευρωπη και ειναι νουμερο 1 στο συνολο πωλησεων ,με χαωδη διαφορα, μεχρι σημερα...αν παρα ξετσουτσουνισει και τον ζορισει θα την ξαναθαψει...απλα πραγματα...
για την ωρα απλως δεν ασχολειται...
![]()
des to master bike 2010 poy einai to proto japan kai blepoyme.
ayta peri spane ktl nai xero eixes 6 ktm prin ta 690 kai soy spasane ola kai ayto tora..pali spaei alla mi mas to peis akoma kai xenerosoyme leme..
toyrismos les..kai ekei yparxei i bmV opoy kati xerei more ..
kala papakia ok exete kalytera alla kai pali skoyter ton pinete leme kanonika me to nomo kai de xora kai amfisvitisi.
to oti poyla to xt sto papari mas de mas apasxolei an poyla alla an einai kalytero .
tora sas emeinan oi veltioseis gia na lete oti pianete ena mama 1000 sta supersport.
de peirazei..ama asxolithei kai ama i giagia moy sikothei apo to tafo tis.kai ama..kai ama..:rotflmao:![]()
katse na valoume kai tis katigories kanonika na teleionoyme k opoy diafonoyme to koyventiazoyme mastora..
παπακια-japan
σκουτερ-europe
eduro-KTM
MX-JAPAN
SM-EUROPE
BIG SM-EUROPE
SS 600-K LOIPES SAYRES V-2 KTL.-EUROPE
SS 750-JAPAN..
SS1000-EUROPE
ST-EUROPE
ON-OFF 1000+...NA VALO TO VARADERO???:rotflmao:![]()
![]()
TI EMEINE?
NA VALO MIA KATHGORIA.."VELTIOMENA" NA PARETE TH NIKH SAS?
NA VALO KAI MIA FUN MOTO NA SKASEI KANA XAMOGELO KAI TO TYRI?
NA VALO MIA KATHGORIA DE XALANE TA DIKA MAS ??
![]()
![]()
VASIKA NA VALO TIPOTA NA PIOYME GIA DE TH PALEYO PROI PROI?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ναι αμα ομως η ιδια γκομενα δει κανα κοκκινο DUCATI ομως διπλα ........... μπορει να ξεχασει πια ειναι τα KTM ............
και οχι μονο
![]()
![]()
![]()
![]()
ομορφα,ομορφα...ετσι να γινουμε μπιλιες θελω...![]()
οχι δεν ειχα κανενα ktm...αλλα εχω λυσει πανω απο 20 για γενικο...κι οσοι φιλοι πηραν ποτε ktm και το χρησιμοποιουσαν καθε μερα βριζουν...
την μια η κεφαλη την αλλη ο στροφαλος,η τρομπα νερου,η τρομπα συμπλεκτη,οι βιδες του τιμονιου,τα κοψιματα της εξατμισης να συνεχισω?
ss600-ss 1000-st europe?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
τι βελτιωμενα ρε μαστορα? εδω τα μπουρδελα σας σκορπανε ακομα και νορμαλ...
στο θεμα αγωνων μην συζητησουμε καν...
μοτερ ειδικα δεν ξερετε να φτιαχνετε παρτε το χαμπαρι...γι αυτο το παιζετε καλοντυμενες με αναρτησεις κλπ σκουλαρικια...
γαμω την ktm την bmw την aprilia την ducati και ολη την ευρωπη μαζι...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
KALA PAME TORA PARAKATO..EGO POY EIXA 4 KTM TIPOTA APO AYTA POY LES DEN ISXYEI ME TO S.D KYKLOFOROYSA KATHE MERA KAI NYXTA TAXIDIA OLA KAI TOY XA GAMISEI TH MANOYLA..DEN EKANE KIX.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ομορφα,ομορφα...ετσι να γινουμε μπιλιες θελω...![]()
οχι δεν ειχα κανενα ktm...αλλα εχω λυσει πανω απο 20 για γενικο...κι οσοι φιλοι πηραν ποτε ktm και το χρησιμοποιουσαν καθε μερα βριζουν...
την μια η κεφαλη την αλλη ο στροφαλος,η τρομπα νερου,η τρομπα συμπλεκτη,οι βιδες του τιμονιου,τα κοψιματα της εξατμισης να συνεχισω?
ss600-ss 1000-st europe?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
τι βελτιωμενα ρε μαστορα? εδω τα μπουρδελα σας σκορπανε ακομα και νορμαλ...
στο θεμα αγωνων μην συζητησουμε καν...
μοτερ ειδικα δεν ξερετε να φτιαχνετε παρτε το χαμπαρι...γι αυτο το παιζετε καλοντυμενες με αναρτησεις κλπ σκουλαρικια...
γαμω την ktm την bmw την aprilia την ducati και ολη την ευρωπη μαζι...![]()
![]()
ME TO GIXXER TORA EMAHTH OTI TA JAPAN RACING DEN EIAI KAI GIA KATHE MERA
GIATI MIA TO SERVOMOTER APO TO FI THA XALASEI ...GIATI NAI RE FILE AFOY TO GAMAS OLH MERA STO ANOIXE KLEISE DE THA XALASEI???(LOGIKI APANTHSH...JAPAN MHXANIKOY)MIA TA TPS THELOYN ALAGMA....A KAI APO SERVICE..TSAMPA LEME..EE???TA KTM EINAI AKRIBA..KAI TA DUCATI..
KAI EPISHS ME TO GIXER EMATHA OTI XALANE TA KALAMIA TOY MPROSTINOY...
EPISIS EMATHA POSO KALH ANTIPROSOPEIA EXEI H SUZUKI..SE SXESH ME TH KTM EIAI GIA TO PEOS.APLA.
VIDES APO KTM???MPA SE KALO SOY EXEIS MEINEI STA 620?
EPISHS TA 640 POY EIPE O ALLOS RAGIZAN KEFALES..EGINE MONO STA H.FLOW..STA PROHGOYMENA DEN.
KAI NAI TA JAPAN DE SPANE..POS TON LENE TO KAKOMOIRH EDO ME TO MAMA BUSA POY TO MOTER TOY EVARETHIKE ..TA SPLAXNA TOY?
STA SS 600??POS TO LENE 675??
STA 1000 MPAS TO LENE BMV?
STA ST BALE TO BMV OPOY DE SYGRINETE SE ANESH KAI POIOTHTA ME KANENA JAPAN POY NA XTYPAS TO KOLO SOY KATO.
EGO PALI GAMO MONO TH JAPAN OLH MA OLH KAI TO PARAMITHEI POY EXEI STHTHEI ME THN AXIOPISTIA THS.![]()
![]()
Εσύ κι εσύ..αμάν πια! Εσύ είπαμε είσαι η εξαίρεση, μέχρι GSX-R κατάφερες να χαλάσεις τι να λέμε τώρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
KALA PAME TORA PARAKATO..EGO POY EIXA 4 KTM TIPOTA APO AYTA POY LES DEN ISXYEI
:rotflmao:
![]()