Οι αλλοι ενιωσαν δικαιωμενοι ......Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Κι άπόψε είμαι μέ τήν Άνόρθωση...........ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ.....!!!!
Έχει καί λίγο κίτρινο μέσα............Δέλλα ,Κετσπάγια....!!!!
Κάποιοι άλλοι βέβαια έχουν πολύ μεγάλο καημό καί περιμένουν μέ τό
όπλο στή γωνία γιά νά σάς πυροβολήσουν.........
Θά νοιώσουν καί δικαιωμένοι........:rotflmao:
![]()
Με την ΟΜΟΝΟΙΑ.......
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνοδευεται με μπολικο χαλουμιν ......
Θα μου επιτρέψετε να πω πως η Ανόρθωση ναι μεν ομαδάρα δεν είναι...
αλλά...
είδα και τριγωνάκια ανά διαστήματα , σωστή κάλυψη χώρου, με την μία πάσα και καθόλου κουβάλημα και φυσικά οι παίκτες που πήγαν σε ενα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα έπαιξαν όπως έπρεπε (βλ. Savio vs Gilberto) στον θεσμό.
Περαστικά μας και ας πάρουμε και κανά μάθημα, δεν είναι ντροπή να μαθαίνεις απο τους καλύτερους εκείνη την στιγμή.
Τον Τεν Κάτε τον βλέπετε να πιάνει παρέλαση; Αλήθεια ποιός ο σκοπός να δώσεις αύξηση 400% σε ενα παίκτη και να του βάζεις και ρήτρα 15.000.000 αν δεν τον βάζεις να παίζει καθόλου;
Ο Μελίσσης που ήταν;
Ο Ρουκάβινα, ο Ίβανσιτς γιατί στο τέλος αφού θεωρητικά είναι αρκετά φορμαρισμένος αυτή την περίοδο σε σύγκριση με τον Χριστοδουλόπουλο;
τι να πω;... και να πείς οτι δεν ήταν και "υποψιασμένοι" σαν τους γαύρους ή εμάς; ήταν και παραήταν ... αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμο.
Πάντως να βλέπουμε οτι ο τρελο-καραφλός , την Ανόρθωση την έχει κάνει ομάδα που έστω και με δόση τύχης πέρασε και απο την Βέρντερ , έτσι;... δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζουμε δηλαδή.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Οι αλλοι ενιωσαν δικαιωμενοι ......
Με την ΟΜΟΝΟΙΑ.......
![]()
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ............
Στήν Άθήνα μέ τήν Όμόνοια τό εύχαριστήθηκα καί γέλασα πικρά
γιατί γιά μία άκόμα φορά διαπίστωσα τήν μετριότητα μας..............
ΑΛΛΑ.........στήν Κύπρο τσατίστηκα μέ τή σφυρίχτρα.
Άν έπαιζε στά ίσια μπορεί νά περνάγαμε.......!!!!
Μάς γάμισε ,όχι μόνο ή άποβολή άλλά γενικά όλα του τά σφυρίγματα
Άφού μόλις ίσοφαρίσαμε σφύριξε λήξη.......!!!!!!
Άντιθέτως ό ΠΑΟ χθές είχε τή σφυρίχτρα 60-40 ύπέρ του....!!!
Έσείς είχατε άντιμετώπιση 50-50 καί στά 2 μάτς......!!!!
Έμείς οί Άεκτσήδες όμως..............έχουμε έναν παραπάνω λόγο νά τό
εύχαριστιόμαστε μέ τήν Άνόρθωση........
ΕΧΕΙ 2 ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ............
Πολύ μού άρεσε ή κίνηση τού Δέλλα στό Καραισκάκη τή βραδυά πού σάς
άπέκλεισαν............Η ΠΑΛΑΜΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ........!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ............
Στήν Άθήνα μέ τήν Όμόνοια τό εύχαριστήθηκα καί γέλασα πικρά
γιατί γιά μία άκόμα φορά διαπίστωσα τήν μετριότητα μας..............
ΑΛΛΑ.........στήν Κύπρο τσατίστηκα μέ τή σφυρίχτρα.
Άν έπαιζε στά ίσια μπορεί νά περνάγαμε.......!!!!
Μάς γάμισε ,όχι μόνο ή άποβολή άλλά γενικά όλα του τά σφυρίγματα
Άφού μόλις ίσοφαρίσαμε σφύριξε λήξη.......!!!!!!
Έσείς είχατε άντιμετώπιση 50-50 καί στά 2 μάτς......!!!!
Έμείς οί Άεκτσήδες όμως..............έχουμε έναν παραπάνω λόγο νά τό
εύχαριστιόμαστε μέ τήν Άνόρθωση........
ΕΧΕΙ 2 ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ............
Πολύ μού άρεσε ή κίνηση τού Δέλλα στό Καραισκάκη τή βραδυά πού σάς
άπέκλεισαν............Η ΠΑΛΑΜΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ........!!!!!!
![]()
Οποιοι μας δειχνουν τεσσερα γινονται μεταναστες.......![]()
![]()
![]()
Να το κοιταξετε αυτο.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Θα μου επιτρέψετε να πω πως η Ανόρθωση ναι μεν ομαδάρα δεν είναι...
αλλά...
είδα και τριγωνάκια ανά διαστήματα , σωστή κάλυψη χώρου, με την μία πάσα και καθόλου κουβάλημα και φυσικά οι παίκτες που πήγαν σε ενα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα έπαιξαν όπως έπρεπε (βλ. Savio vs Gilberto) στον θεσμό.
Περαστικά μας και ας πάρουμε και κανά μάθημα, δεν είναι ντροπή να μαθαίνεις απο τους καλύτερους εκείνη την στιγμή.
Τον Τεν Κάτε τον βλέπετε να πιάνει παρέλαση; Αλήθεια ποιός ο σκοπός να δώσεις αύξηση 400% σε ενα παίκτη και να του βάζεις και ρήτρα 15.000.000 αν δεν τον βάζεις να παίζει καθόλου;
Ο Μελίσσης που ήταν;
Ο Ρουκάβινα, ο Ίβανσιτς γιατί στο τέλος αφού θεωρητικά είναι αρκετά φορμαρισμένος αυτή την περίοδο σε σύγκριση με τον Χριστοδουλόπουλο;
τι να πω;... και να πείς οτι δεν ήταν και "υποψιασμένοι" σαν τους γαύρους ή εμάς; ήταν και παραήταν ... αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμο.
Πάντως να βλέπουμε οτι ο τρελο-καραφλός , την Ανόρθωση την έχει κάνει ομάδα που έστω και με δόση τύχης πέρασε και απο την Βέρντερ , έτσι;... δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζουμε δηλαδή.
Gandalf
ΓΙΑ ΝΙΝΗ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ........ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Η ΤΙΜΗ
Γιαυτό καί προσπάθησαν νά τόν δέσουν μέ ρήτρα πολλών μυρρίων 15 νομίζω....!!!!
Ό Μελίσσης είναι παιδί πολύ χαμηλών τόνων καί τόν τρώει τό σκοτάδι
τής κλίκας............ΑΚΟΥ ΓΚΟΥΜΑΣ..........ΧΑ.........ΧΑ..........
Ή Βέρντερ...........ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ.........κανενός είδους κριτήριο
Όλες οί Έλληνικές όμάδες έχουν περάσει πολλές φορές γιά πλάκα άπό τούς
Γερμανούς.........!!!!!!!!!!!!!
Πολλές φορές είναι πιό καλοί έκτός οί Γερμανοί........!!!!!!
Θά δείς πόσο καλοί είναι οί Κύπριοι στήν Ίταλία........
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ...........5...........!!!!!!!!
![]()
Οποιοι μας δειχνουν τεσσερα γινονται μεταναστες.......![]()
![]()
![]()
Να το κοιταξετε αυτο.....![]()
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΤΩΡΑ..........
Έγγύηση.......:rotflmao:
![]()
+100000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ........
Καί μέ τήν όμάδα τους ήταν .............ΑΛΛΑ..........
καί σωστοί καί άντικειμενικοί....!!!...!!!!!!
Κάτι σάν τό Μίχο νά πούμε..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ.....
και η εκπομπή χωρις σχολια ηταν αψογη...![]()
ξερό ποδοσφαιρο χωρις ψευταναλύσεις του κ@λου....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ....
ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
μιλαμε για μια ομαδα επιπεδου Ιωνικου στο ελληνικο πρωταθλημα με την προσθηκη ενος Σαβιο....ο οποιος αν ερχοταν στην Ελλαδα καποιοι θα έλεγαν τι εφερε το γερασμενο παλτο...
παιζει με ενα Δελλα στα χαφ γιατι δεν την παλευει στο κεντρο της αμυνας....και περιμενουν ολοι στην περιοχη....οπως ειπε και ο Τερενς μολις τρωνε γκολ πελαγοδρομουν για ενα τεταρτο.....(το ειδαμε και στο Καραισκακη)....
ακομα και τον Φρουσο εχει στην 16αδα....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ....
αλλα αν εχεις τον αλλο να πεζει με εναν επιθετικο και με σεντρες αστα να πανε...και ειδικα οταν ο επιθετικος ειναι 1.50
και να εχει τον Βυντρα σε ολο το παιχνιδι οταν χανεις και δεν εχει δωσει σωστη μπαλια ουτε στα 3 μετρα...
αντε γυρνα το στο 4-4-2 να δουμε λιγο μπαλα ρεεεεεε
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΑΑ.....
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ....
Υ.Γ. Η μονη μαλακια των σχολιαστων ηταν που αποκαλεσαν τον ΤενΚατε μετρ της τακτικης οταν ο καραφλας τον εχει κανει ρεζιλι....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ερωτώμενος για τη νίκη της Ανόρθωσης επί του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα το οποίο έφερε την "κυρία" συγκάτοικο της Ίντερ στην κορυφή του Β' Ομίλου με 4 βαθμούς τόνισε: "Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το αποτέλεσμα της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν με εξέπληξε. Στα προκριματικά νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό".
...
ωραίες οι σεφταλιές φίλοι βάζελοι έτσι????![]()
![]()
![]()
εμείς και η αεκ τις είχαμε δοκιμάσει πιο πριν και τις είχαμε γευτεί, ήρθε και η σειρά σας
τι να πω,
είμαστε άξιοι της μοίρας μας όταν χάνουμε έτσι από ανώρθωση και ομόνοια
δυστηχώς αυτές τις ομάδες τις αντιστοιχώ στο ελληνικό πρωτάθλημα με ομάδα τάξης ξάνθης και πολύ λέω, και είναι ψιλορόμπα να χάνεις έτσι από αυτές αλλά καλά να πάθουμε!!!!!!!
τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Κεσπάγια που με αυτό το υλικό καταφέρνει και κερδίζει μεγαλύτερες ομάδες και στέκεται παραπάνω από αξιοπρεπής στο CL. μεγάλη μαγκιά όπως και να το κάνεις έτσι!!!!!
καλή χώνεψη!!!!
![]()
το 60-40 που το ειδες??Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
![]()
50-50 επαιζε ο ανθρωπος και μαλιστα στο δευτερο παρασφύριζε φαουλ κτλ διακοπτωντας συνεχεια το ρυθμο .....
ασε που εδωσε 3 λεπτα καθυστερησεις σε ενα παιχνιδι που στο πλαγιο ετρεχαν μονοι τους οι παιχτες να παρουν τις μπαλες...
μου θυμισε Καραισκακη.....πρωτη φορα εχω δεν σε C.L. να μην πετανε τις μπαλες στους παιχτες..
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
α, ξέχασα να αναφέρω κάτι που ανέφερε κάποιος αδαής και άσχετος με το ποδόσφαιρο:
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ερωτώμενος για τη νίκη της Ανόρθωσης επί του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα το οποίο έφερε την "κυρία" συγκάτοικο της Ίντερ στην κορυφή του Β' Ομίλου με 4 βαθμούς τόνισε: "Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το αποτέλεσμα της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν με εξέπληξε. Στα προκριματικά νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου ............. μάλλον δεν με ξέρεις και δεν έχεις διαβάσει τι έχω κατά καιρούς γράψει ....... ή ακόμα και τώρα στα προηγούμενα μηνύματα ..............Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Το θέμα είναι οτι εγώ τα δικά μου τα βλέπω και είμαι ο πρώτος που γελάω με αυτά.
Το δικό σου μυαλό δεν μπορεί να το συλλάβει γιατί λειτουργεί οπαδικά .
Αυτό ακριβώς είναι που μου προκαλεί το γέλιο με τα γραφόμενα νεοελλήνων οπαδών![]()
![]()
ΠΟΤΕ δεν υπήρξα οπαδός ............ προτιμούσα να είμαι φίλαθλος ...............
Μέχρι πρόσφατα μάλιστα έλεγα ότι έξω θέλω όλοι να πηγαίνουν καλά ............... ακόμα και εσείς !!!
ΈΧΕΙΣ ποτέ τολμίσει να ευχηθείς στον ΠΑΟ καλή τύχη ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ !!!
Τα περί οπαδισμού ΟΧΙ σε εμένα .............. ΔΕΝ έχουν θέση !!!
Και κάτι άλλο ................ Τζώρτζη σε λένε και απαντάς ;;;![]()
![]()
![]()
Γιατι ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
μου προκαλεί το γέλιο με τα γραφόμενα νεοελλήνων οπαδών![]()
![]()
Οι αρχαιοι οπαδοι ηταν καλυτεροι?
![]()