Σελίδα 171 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 71121161166167168169170171172173174175176181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.551 έως 2.565 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Παλαιό μέλος
    Τιτανα κακως τα πηρες με τον Γρηγορη τοσο ειτε εχει δικιο ειτε αδικο για τους χρονους στις Σερρες.

εγω στην ηλικια του ημουν ασχετος και καβαλουσα tdm νομιζοντας οτι μπαινει σαν ss επειδη το ελεγαν τα περιοδικα και ειχα αγορασει την μιση Αθηνα.......

ως μεγαλυτερος δειξε ανωτεροτητα εκτως αν το εκανες ψαρωτικα...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Βασικα φαινεται καραμπινατα οτι εισαι κουλαδι με βουλα (ελπιζω να με διαψευσεις) γιατι δεν εχω δει μια σοβαρη action foto σου με το Ducati, ουτε μας εχεις πει μεχρι τωρα ποσα trackday και τι χρονους εχεις καταφερει με αυτη την εξαιρετικη μοτοσυκλετα στο φυσικο του περιβαλλον της τις πιστες... δεν με λες? ... τοσα λεφτα εδωσες γιαυτο το μαραφετι, σε βοηθα να γ@μεις καμια σταλα τουλαχιστον η τσαμπα τα 24 χιλιαρικα? ...

:rotflmao: :rotflmao:

τουλαχιστον με το δικο μου πρα πρα DUCATI εχω κανει και καμποσα trackdays, εχω μερτησει και την ασφαλτο στις πιστες στην προσπαθεια να μαθω πραγματα, εχει αφησει αρκετα κομματια μεταλλο στα στροβιλικια Β.Εβοιας και Σουνιου και οχι μονο ξυνοντας τα παντα κατω στριβοντας οπως μονο ενα Ducati μπορει, γιατι δεν το πηρα για την εμφανιση, ουτε για να λεω οτι εχω Ducati (παρολο που μαρεσει να το λεω), το εχω λιωσει πολλες φορες και του πινω το αιμα σε καθημερινη βαση, γιατι ετσι αξιζει σε ενα Ducati, να του πινει καποιος το αιμα και να το ευχαριστιεται, οχι πουλμουρ και βολτα στην καφετερια του Στορκ...

ΚΟΥΛΑΔΙ ?:hypnotize Έζησα για να το ακούσω και αυτό ερε γρήγορε εγώ δεν πάω σε trackdays αλλά σε αγώνες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	88,7 KB 
ID:	98248
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000

ως μεγαλυτερος δειξε ανωτεροτητα εκτως αν το εκανες ψαρωτικα...
    Τι λε ρε που θα δείξουμε και ανωτερότητα στο internet...
    Δεν τρελαθήκαμε...spamming 4 ever...
    Anyways...
    Να σας πω κάτι που βλέπω στο site σας εδώ πέρα. Κοιτάζετε ΠΆΡΑ μα ΠΆΡΑ πολύ τους χρόνους των αγωνιζομένων και τις ελάχιστες διαφορές τους και βάση αυτών κρίνεται και τις μηχανές πολύ γενικά.
    Αυτό είναι πάρα πολύ άδικο εκ μέρους σας καθώς μειώνετε τις ικανότητες των αναβατών.

Είναι γεγονός ότι δεν εξαρτάται απο την μηχανή αλλά απο τον αναβάτη. Όσο turbo και να είναι η μηχανή* αν δεν είναι καλός ο αναβάτης θα τον τρώει (τον πέουλα) ακόμα και στις ευθείες.
    Νομίζω ότι αυτό έχει αποδείξει ο μέγιστος Vale Rossi.

*Με εξαίρεση την μηχανή μου...αυτή τα ψωλιάζει όλα άνετα όσο κουλάδι και αν είναι ο οδηγός.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Όνομα:	img_1721.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	89,1 KB 
ID:	98249
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Όνομα:	save0004.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	87,0 KB 
ID:	98250

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	95,9 KB 
ID:	98253

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Σου φτάνουν η θέλεις κ άλλες ?

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	95,9 KB 
ID:	98254

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Σου φτάνουν η θέλεις κ άλλες ?
    Κοίτα, ο Ducatης δεν είναι αυτό που έδειξε στα παραπάνω πόστ του. Απλώς τα λέει έξω από τα δόντια. Δεν ήξερε ότι είσαι αγωνιζόμενος και πιστεύω πως έχει μεγάλο σεβασμό για εσάς.

Αν καβαλάτε και Ducati ακόμη καλύτερα βέβαια, οπότε καταλαβαίνεις πως κάπου μπέρδευε το monster και δεν μπόρεσε να καταλάβει τι του έλεγες.

Και στο κάτω κάτω όταν μιλάνε οι αγωνιζόμενοι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε τουμπεκί, πιστεύω.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ναι... εγω εκει θελω να καταληξω εφοσον καποιος θελει να κανει καλο χρονο στι πιστα σχεδον ολοι αυτο θελουν δλδ... ... ασ παρει ενα 250 πιο φτηνο θα του βγει και πιο φτηνη συντηρηση κτλ

εσυ παρε ενα παπι

τον ιδιο χρονο θα κανεις

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Το σωσες βρε αργοπουλε, το σωσες τελευταια στιγμη... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(βλεπεις οτι απανταω στο ποστ σου με φωτο το Mille και ουχι τις φωτο με τα υπολοιπα σουργελα που καβαλας )

τουλαχιστον τωρα δεν θα σου την λεω οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου απο θεμα οδηγησης...

κοιτα να αρχισεις να τρεχεις με το 1098 για να σου λεμε και καμια καλημερα... οκ?...

ααα και εχω καλυτερες φωτο ρεεε...

Όνομα:	img_1721.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	89,1 KB 
ID:	98300

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Και στο κάτω κάτω όταν μιλάνε οι αγωνιζόμενοι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε τουμπεκί, πιστεύω.

Προσωπικα εχω καποιο ταλεντο και δεν ειμαι για πεταμα, ωρες και χρημα, και προπονηση μου λειπουν, ειμαι και ναυτικος το οποιο ειναι σοβαρο προβλημα στην προπονηση, ακομα και στην βασικη καθημερινη οδηγηση, ομως εχω και αρκετη τρελα και τσαμπουκα στην οδηγηση... αλλα τουμπεκι (οδηγικα σπορ) μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις πολυ εμπειρων και ταλαντουχων αποδεδειγμενα αναβατων μεσα απο τους αγωνες καποια χρονια επαναλαμβανομενα, και οχι απο τυχον συγκιριες, και φυσικα με προσωπικοτητα και χαρακτηρα...

το οτι καποιος γυρνα λιγο πιο γρηγορα λιγα sec απο μενα (εσενα η καποιον αλλον) σε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πιστα που την εχει γυρισει μερικες εκατονταδες (η και χιλιαδες) φορες, εχει κατα πολυ ταχυτερο και εξιδικευμενο μηχανακι και με την προπονηση και τους γυρους πολυ πιο σωστα σεταρισμενο, δεν λεει κατι...

οπως μου ειπε και ενας αγωνιζομενος φιλος, οι πλουσιοτεροι εχουν τις περισσοτερες φορες το πλεονεκτημα στις πιστες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    η πινακιδα ολα τα λεφτα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    η πινακιδα ολα τα λεφτα!!

916

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Το σωσες βρε αργοπουλε, το σωσες τελευταια στιγμη... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(βλεπεις οτι απανταω στο ποστ σου με φωτο το Mille και ουχι τις φωτο με τα υπολοιπα σουργελα που καβαλας )

τουλαχιστον τωρα δεν θα σου την λεω οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου απο θεμα οδηγησης...

κοιτα να αρχισεις να τρεχεις με το 1098 για να σου λεμε και καμια καλημερα... οκ?...

Με το 1098 και αν σπάσει και γεμίσει τη πίστα με λάδια για με βρίζουν όλοι :a017: άσε που θα χάσω και τον αγώνα GSXR1000 κ7 και ξερό ψωμί και σίγουρη η πρώτη θέση Καλές οι φωτο αλλά θα ήταν καλύτερες με ένα κ7 άντε πάρε μερικές φωτο μίας και σε στεναχώρησα

Όνομα:	untitled-23.jpg 
Προβολές:	74 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	98304

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα