Σελίδα 171 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 71121161166167168169170171172173174175176181221 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.551 έως 2.565 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..........ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ.....???

Τό άνέκδοτο τής έβδομάδας ήταν αύτό....

psit....esy den eipes na min gelasoume....eee....asxolithoume ksana me esena??

exe tin axioprepia na kaneis to idio

den eisai se thesi na kseris tipota, gia tipota
    to exeis apodeixei

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟ για την ευγενή καλοσύνη να μας επιτρέψει να νομίζουμε ότι μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα 5 μόλις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς μια παγκοσμίως λαοφιλής ομάδα-θρύλος με τόσο υπέροχο προπονητήριο με καθαρές χέστρες και διπλωμένες πετσετούλες, διοίκηση αποτελούμενη από τα καλύτερα παιδιά που πορεύονται στο ανηφόρι της ζωής με το σταυρό στο χέρι και την αγάπη για τον συνάνθρωπο να διέπει όλες τις πράξεις τους, την ομάδα με τον υπέροχο και ευγενή κόσμο που πηγαίνει για καφέ στη Λ. Λαυρίου με τους εν Χριστώ αδερφούς οπαδούς του ΟΣΦΠ, είχε τέτοια μεγαλοψυχία.

Τέτοιες ενέργειες από ομάδες σύμβολα του αγώνα κατά της καθεστηκυίας τάξης εξυψώνουν το πνεύμα του Ολυμπισμού! Ευχαριστούμε!!!

:
    τι μλκ εισαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ρε ...γαιιτ ειμαστε κυριλε παιδακια εμεις :rotflmao:

με το σεις και με το σας.....

στα διαλα...μας κανετε και βριζουμε....

αφου ρε γιδι καταλαβες τι θελω να πω....γιατι τερενσιζεις και τα βγαζεις οπως θες???

παλιοκατσικο :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Κι εξακολουθώ να το πιστεύω. Φαντάζομαι ότι για να μην αναφέρω την ομαάδα του Κυράστα δεν θα μου είχε κάνει και τόση εντύπωση.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟ

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή στο Βέλγιο και να γυρίσετε όπως πήγατε...

...με την όπισθεν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ειδες σας δωσαμε την χαρα να μπειτε στο κλαμπ των "μεγαλων" που χαιρετε ο ενας με την αποτυχια του αλλου στην ευρωπη:rotflmao:

ρε παοκια, μην κανετε την μαρθα βουρτση
    και τον βασιλακη καιλα

δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα

1 ειναι η αιτια για ολα αυτα τα τζερτζελα και παρατραγουδα που συνεχιζοντε ακομα

ο ζαγορακης και η παρεα του βολευει παρα πολυ να τα ριξει στη διαιτησια ολα, για να μην φωναζει ο κοσμος για την ομαδα, αφου πιστευετε οτι με αυτην την ομαδα θα περνατε πρωταθλημα αν δεν σας αδικουσε ο Μαυρος Πιτ - Πατερας

Δυο ειναι οι λυσεις,

Ή οπως πιστευετε οτι αυτο φταιει, εμπλεκεστε στο παρασκηνιο,
    Ή δυναμωνετε την ομαδα
    (Ή κανετε και τα δυο παραπανω)

Προφανως ο Ζαγορακης δεν μπορει ή δεν θελει, η και τα δυο,
    Αν ομως δεν γινει κατι απο τα παραπανω, πρωταθλημα δεν βλεπω

Τα λεφτα τσαμπιονς λιγκ ειναι ενα αλλοθι οτι δεν τα παιρνατε για να φτιαξετε ομαδα,
    αλλα ειναι αλλη μια δικαιολογια,
    Γιατι απλα τα λεφτα μιας χρονιας του τσου λου, δεν σου δινουν τις "πλατες" να κλεισεις συμβολαια, να φερεις παιχτες και ολα τα εξοδα που εχει ενα σωματειο σαν τον βαζελο πχ..
    δεν μπορεις να ανοιχτεις αν δεν εχεις υποστηριξη απο επιχειρηματιες, εκτος αν εισαι τοσο σιγουρος οτι καθε χρονο θα εχεις αυτα τα εσοδα της ευρωπης

Αν θελει πρωταθλημα ο Παοκ Ας βρει επενδυτες μεγαλους να τα χωσουν, και μετα θα ρθει και το τσου λου και τα λεφτα των ομιλων...

Το γενικο νοημα ειναι οτι χωρις ομαδα, δηλαδη χωρις λεφτα δυσκολο εως απιθανο το πρωταθλημα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

KAHMENH ΛΥΩΝ............

Ούτε κάν έπρεπε νά πάς στό Μπερναμπέου.............άπορώ πώς τόλμησες

Καί τό γενικό συμπέρασμα είναι............

ΠΟΥ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ούτε μπρίτζ δέν παίζεις.........

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ο ζαγορακης και η παρεα του βολευει παρα πολυ να τα ριξει στη διαιτησια ολα, για να μην φωναζει ο κοσμος για την ομαδα, αφου πιστευετε οτι με αυτην την ομαδα θα περνατε πρωταθλημα αν δεν σας αδικουσε ο Μαυρος Πιτ - Πατερας
    Αυτή η ομάδα φίλος δεν έχει διοίκηση εδώ και 20 χρόνια, δεν έχει λεφτά ακόμη περισσότερα και πριν 2 χρόνια ήταν διαλυμένη και για φούντο. Αν εσένα δε σου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει δε σημαίνει ότι δεν είναι και καλή ομάδα (για τα ελληνικά δεδομένα πάντοτε). Μάθετε να διαχωρίζετε το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι με αυτό που βλέπουμε στο οποίο μετράει μόνο το αποτέλεσμα.

Διότι με αυτή τη λογική κανείς σας δεν θα πρέπει να χάρηκε που η Ελλάδα πήρε το Euro στην Πορτογαλία, μιας και ως θέαμα ήταν αποκαρδιωτικό. Σαν τους κομπλέξες τους Άγγλους κάνετε που μία κούπα πήραν κι αυτή με γκολ-φάντασμα και 1 μήνα μετά το Euro έπαιζαν ρεπορτάζ για το πόσο άσχημο ποδόσφαιρο παίζει η Ελλάδα...

Δυο ειναι οι λυσεις,

Ή οπως πιστευετε οτι αυτο φταιει, εμπλεκεστε στο παρασκηνιο,
    Ή δυναμωνετε την ομαδα
    (Ή κανετε και τα δυο παραπανω)
    Μία είναι η λύση κι αυτή είναι το παρασκήνιο.

Είμαι 33 και θυμάμαι και τον καπετάνιο και τον θείο και τώρα βλέπω την εποχή Πατέρα.

Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν θα μπορέσει να έχει τον έλεγχο, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν επιχειρηματίες μεγέθους Βαρδινογιάννη και Πατέρα στη Θεσσαλονίκη και γιατί όλα τα κέντρα αποφάσεων είναι κάτω.

Όσο κι αν σας φαίνεται αστείο αυτό, δεν υπάρχει ελληνική εταιρεία που αφού μεγάλωσε αρκετά να μην μετέφερε τουλάχιστον τα κεντρικά της γραφεία (ίσως όχι την παραγωγή) στην Αθήνα.

Εδώ ξεκινά η κόντρα Βορρά-Νότου, που εκφάζεται κυρίως με το Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αλλά είναι μεγάλη η κουβέντα και προκειμένου να αναλυθεί η σκέψη μας (των Θεσσαλονικιών εννοώ) χρειάζεται μεγάλη κουβέντα κι όχι νετ... Όποτε βρεθούμε να τα συζητήσουμε, έχει πολύ ενδιαφέρον!

Τα λεφτα τσαμπιονς λιγκ ειναι ενα αλλοθι οτι δεν τα παιρνατε για να φτιαξετε ομαδα,
    αλλα ειναι αλλη μια δικαιολογια,
    Γιατι απλα τα λεφτα μιας χρονιας του τσου λου, δεν σου δινουν τις "πλατες" να κλεισεις συμβολαια, να φερεις παιχτες και ολα τα εξοδα που εχει ενα σωματειο σαν τον βαζελο πχ..
    δεν μπορεις να ανοιχτεις αν δεν εχεις υποστηριξη απο επιχειρηματιες, εκτος αν εισαι τοσο σιγουρος οτι καθε χρονο θα εχεις αυτα τα εσοδα της ευρωπης

Αν θελει πρωταθλημα ο Παοκ Ας βρει επενδυτες μεγαλους να τα χωσουν, και μετα θα ρθει και το τσου λου και τα λεφτα των ομιλων...

Το γενικο νοημα ειναι οτι χωρις ομαδα, δηλαδη χωρις λεφτα δυσκολο εως απιθανο το πρωταθλημα
    Πρώτον, σε ομάδα με μπάτζετ κάτω από 10 μύρρια τα λεφτά είναι πάρα πολλά. Δεν έχουν, όπως προείπα όλες οι ομάδες Πατέρες και Τζίγκερ.

Δεύτερον, από τη μια μας λες ότι τα λεφτά είναι άλλοθι κι από την άλλη στην τελευταία πρόταση μας λες ότι "χωρις ομαδα, δηλαδη χωρις λεφτα" το οποίο εγώ εμηνεύω ότι τα λεφτά κάνουν την ομάδα (συμφωνώ εν μέρει)! Τελικά είναι ή όχι τα λεφτά σημαντικά. Ή δεν είναι και το έχω ως άλλοθι ή είναι και καλά κάνω και φωνάζω. Και τα δυο δεν μπορεί να ισχύουν!

Όσο για επενδυτές... Ξέρεις εσύ πολλούς μαλάκες να βάλουν λεφτά σε επιχείρηση που δεν θα τους τα δώσει πίσω; Πιστεύεις ότι οι δικοί σου βγάζουν απ'τον ΠΑΟ κέρδος ή τον έχουν για άλλου είδους πιέσεις... Ίσως αν υπάρξει κάποιος με ιδιαίτερα συμφέροντα στη Βόρεια Ελλάδα και χρειάζεται πολιτική στήριξη να βρεθεί κι ο επενδυτής που λες (αν και το βλέπω χλωμό).

Τέλος αυτά με τις Μάρθες Βούρτσες κλπ με κάνουν και γελώ μαζί σας διότι εύκολα ξεχνάτε τις ανακοινώσεις και τις εποχές των DVD και των κρασιών Παράγκα...

Αν είμαστε εμείς Μάρθες μιά, εσείς που κατά καιρούς έχετε γ@μήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο (είστε οι πρώτοι διδάξαντες μην το ξεχνάτε) και πάλι κλαίγεστε, όχι όταν σας αδικούν αλλά όταν σας ευνοούν λιγότερο από τον άλλο χαλίφη, τί είστε;

Την καλημέρα μου...

ΥΓ Πάντως η κουβέντα περί Αθήνας-Θεσσαλονίκης θα ήταν καλό να γίνει εάν και όταν βρεθούμε με όποιους βρεθούμε. Πιστέψτε με ξέρω κάτι παραπάνω από κάποιον που έχει ζήσει μόνο στον ένα απ'τα δυο μέρη. Όλοι μπορεί να ωφεληθούμε!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αφού τα είδατε όλα τόσο καθαρά...

http://www.youtube.com/watch?v=EiHgvfQ8UrA

...πείτε μου αν εσείς θα περνούσατε!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αφού τα είδατε όλα τόσο καθαρά...

http://www.youtube.com/watch?v=EiHgvfQ8UrA

...πείτε μου αν εσείς θα περνούσατε!
    Πωπω ρε φίλε τι ήταν αυτό!! Το παιχνίδι δεν το είχα δει,μόνο σχόλια άκουγα.
    Απίστευτη διαιτησία,απίστευτος σχολιασμός από τον σπήκερ....γάμα τα...Όσοι πιστεύουν ακόμα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν απλά κατώτερος τού Άρη ή δεν ξέρουν τι έχει η μπάλα μέσα ή κάνουν χαβαλέ.
    απαπααααααα....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Πωπω ρε φίλε τι ήταν αυτό!! Το παιχνίδι δεν το είχα δει,μόνο σχόλια άκουγα.
    Απίστευτη διαιτησία,απίστευτος σχολιασμός από τον σπήκερ....γάμα τα...Όσοι πιστεύουν ακόμα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν απλά κατώτερος τού Άρη ή δεν ξέρουν τι έχει η μπάλα μέσα ή κάνουν χαβαλέ.
    απαπααααααα....
    Άστα αυτά ρε δεν πείθεις!

Όλα καλά ήταν, το είπε και η Πράσινη!

Τώρα γιατί τιμωρήθηκε ο Σπάθας... άγνωστον! Μάλλον γιατί έβγαλε κόκκινη στον πιλότο για καθυστέρηση και ακυρώθηκε η πτήση...

ΥΓ Ακόμα δεν βρήκαμε πού μένει να του στείλουμε λουλούδια;

απολαμβανω να διαβαζω τα τοστ των βαζελων....ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΙΚΗΣ....γουσταρω

και να προσπαθουν οι αλλοι να αποδείξουν ότι δεν είναι τρελοί....
    καλα με τον μυρωδια δεν εχεις ελπίδα γιατι δεν το κατέχει οπότε γραφει ότι να ναι....

υ.γ αναμενω τις συνεχειες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    υ.γ2 τις φασεις τωρα τις ειδα..ο Γκαρσια για πιο λόγο έφαγε καρτα στο 2'????
    μαλιστα...νεα έθιμα....δεν φτανει να μας παίρνουν εμας αποτελέσματα...πλέον καθορίζουμε και τους αλλους αγώνες για σιγουρια
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Δεύτερον, από τη μια μας λες ότι τα λεφτά είναι άλλοθι κι από την άλλη στην τελευταία πρόταση μας λες ότι "χωρις ομαδα, δηλαδη χωρις λεφτα" το οποίο εγώ εμηνεύω ότι τα λεφτά κάνουν την ομάδα (συμφωνώ εν μέρει)! Τελικά είναι ή όχι τα λεφτά σημαντικά. Ή δεν είναι και το έχω ως άλλοθι ή είναι και καλά κάνω και φωνάζω. Και τα δυο δεν μπορεί να ισχύουν!

ειναι αλλοθι γιατι τα λεφτα των ομιλων μιας χρονιας δεν σου εξασφαλιζουν σταθεροτητα ωστε να αναπτυχθεις ως συλλογος, εναι ενα βοηθημα αλλα δεν αρκει αυτο, σου γραψα παραπανω γιατι

1) στο οτι δεν εχετε κανει ενα βημα παραπανω δεν οφειλετε στα τσου λου που δεν βγηκατε

2) Το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να βρεθουν επενδυτες στην θεσσαλονικη σαν τους δικους μας τους πλανηταρχες.

Ολη αυτη η κατασταση να τα ριχνουμε στη διαιτησια ευνοει μονο ζαγορακη και διοικηση που προφανως δεν θελει εναν λαο να αρχισει να του ζηταει κατι που δεν μπορει να προσφερει(χρηματα, τιτλους) και ετσι εχει ηρεμια και συσπειρωση στα εσωτερικα της ομαδας
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

και να προσπαθουν οι αλλοι να αποδείξουν ότι δεν είναι τρελοί....
    καλα με τον μυρωδια δεν εχεις ελπίδα γιατι δεν το κατέχει οπότε γραφει ότι να ναι....

υ.γ2 τις φασεις τωρα τις ειδα..ο Γκαρσια για πιο λόγο έφαγε καρτα στο 2'????
    μαλιστα...νεα έθιμα....δεν φτανει να μας παίρνουν εμας αποτελέσματα...πλέον καθορίζουμε και τους αλλους αγώνες για σιγουρια
    εσυ ρε νουμερο παιξε με καμια σαμπανια που γουσταρεις

θα μιλησεις για μυρωδιες

που βαζεις την κασσετα οτι σου λενε οι παπαγαλλοι, Εχεις δεν εχεις δει τα παιχνιδια και λες τις παπαρες σου
    ολη την ωρα..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ας παμε χωρις τα παιδια μας
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

όπου γης Το avatar του/της iosif
    και κανονικα δεν θα επρεπε να στελνουμε μειλ πιεσης για να προσληφθει ο αλεφαντος?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ειναι αλλοθι γιατι τα λεφτα των ομιλων μιας χρονιας δεν σου εξασφαλιζουν σταθεροτητα ωστε να αναπτυχθεις ως συλλογος, εναι ενα βοηθημα αλλα δεν αρκει αυτο, σου γραψα παραπανω γιατι

1) στο οτι δεν εχετε κανει ενα βημα παραπανω δεν οφειλετε στα τσου λου που δεν βγηκατε

2) Το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να βρεθουν επενδυτες στην θεσσαλονικη σαν τους δικους μας τους πλανηταρχες.

Ολη αυτη η κατασταση να τα ριχνουμε στη διαιτησια ευνοει μονο ζαγορακη και διοικηση που προφανως δεν θελει εναν λαο να αρχισει να του ζηταει κατι που δεν μπορει να προσφερει(χρηματα, τιτλους) και ετσι εχει ηρεμια και συσπειρωση στα εσωτερικα της ομαδας
    Είναι απλά μαθηματικά. Όταν το μπάτζετ μου είναι 10 μύρρια και η συμμετοχή σε όμιλο σου δίνει πάνω από 20, αμέσως διπλασιάζω τη δυναμική μου.

Φαντάσου λοιπόν αν με τα 10 μύρρια χτυπάω πρωτάθλημα, τί μπορώ (θεωρητικά) να κάνω με τα 20, πολύ δε περισσότερο εάν περάσω πάνω από μια σερί χρονιά σε όμιλο.

Καλώς ή κακώς τα λεφτά είναι το Α και το Ω στον επαγγελματικό αθλητισμό. Ενδιάμεσα μπαίνει το μάνατζμεντ όπου οι άνθρωποι της ομάδας μου δείχνουν να το κατέχουν πολύ καλά. Έτσι, από τη στιγμή που ελπίδα για μεγαλοπαράγοντα δεν έχω ο μόνος δρόμος είναι το ΤΣ.Λ. και γι'αυτό αρρωσταίνω όταν πάω μετά από 25 χρόνια να το παλέψω και με κόβουν έτσι.

Κανείς δεν είπε ότι το πρωτάθλημα ήταν δικό μου, πάλι 2 βαθμούς κάτω θα ήμουν, αλλά θα είχα ελπίδα. Μου την έκοψαν όμως, δεν την έχασα κι αυτό έχει σημασία!

Για τις φάσεις δε μου λες όμως σχόλια. Κλάψα κι εκεί; Άδικο έχω;

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Είναι απλά μαθηματικά. Όταν το μπάτζετ μου είναι 10 μύρρια και η συμμετοχή σε όμιλο σου δίνει πάνω από 20, αμέσως διπλασιάζω τη δυναμική μου.

Φαντάσου λοιπόν αν με τα 10 μύρρια χτυπάω πρωτάθλημα, τί μπορώ (θεωρητικά) να κάνω με τα 20, πολύ δε περισσότερο εάν περάσω πάνω από μια σερί χρονιά σε όμιλο.

Καλώς ή κακώς τα λεφτά είναι το Α και το Ω στον επαγγελματικό αθλητισμό. Ενδιάμεσα μπαίνει το μάνατζμεντ όπου οι άνθρωποι της ομάδας μου δείχνουν να το κατέχουν πολύ καλά. Έτσι, από τη στιγμή που ελπίδα για μεγαλοπαράγοντα δεν έχω ο μόνος δρόμος είναι το ΤΣ.Λ. και γι'αυτό αρρωσταίνω όταν πάω μετά από 25 χρόνια να το παλέψω και με κόβουν έτσι.

Κανείς δεν είπε ότι το πρωτάθλημα ήταν δικό μου, πάλι 2 βαθμούς κάτω θα ήμουν, αλλά θα είχα ελπίδα. Μου την έκοψαν όμως, δεν την έχασα κι αυτό έχει σημασία!

Για τις φάσεις δε μου λες όμως σχόλια. Κλάψα κι εκεί; Άδικο έχω;
    kala katse k esy..tora..meta apo tosa xronia piges na diekdikiseis protathlima..kai molis sfixane oi koloi se seniarane k sena..
    den ixeres de rotages?

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις