Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
τις βαζεις δυο δυο ρε μπαγασα να φαινονται πολλες εεε? ...
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
εε καλα σε λεω αργοπουλοΑρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Με το 1098και αν σπάσει και γεμίσει τη πίστα με λάδια για με βρίζουν όλοι :a017: άσε που θα χάσω και τον αγώνα
![]()
ο Γ.Μ δεν τα λεει αυτα, ουτε λαδια του τρεχουν, ουτε αγωνα χανει, απλα ριχνει γυρο στον δευτερο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοιτα να μαθαινεις απο τους γνησιους ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΕΣ και να κερδιζεις με λιγοτερα αλογα, ετσι ειναι γρηγοροι...
:rotflmao:
![]()
τελος παντων επειδη εχεις τρεξει με Mille, εχεις 1098, εχω αρχισει και σε ψιλο, ψιλο λεω συμπαθω...
![]()
Σεβομαι το προσωπικο σου γουστο...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Έχω πολλές μην ανησυχείςκαι μια τελευταία με το πιστόλι :a015: :a015
![]()
![]()
![]()
αλλα επειδη ειμαι παλικαρι που λεω παντα αυτο που σκεφτομαι και πιστευω, δεν βλεπω παρα ενα κουβαδακι, γρηγορο στην ευθεια μεν, αλλα κουβαδακι, με κινητηρα παρομοιο με 4τροχου Χιουντα'ι' λιγο πιο πολυστροφο Ι4...
![]()
να το ευχαριστιεσαι και να το χαιρεσαι και το εννοω αυτο που λεω μεσα απο την καρδια μου...![]()
αλλα αμα θες να ευχαριστησεις και μας βαλε καμια φωτο απο πραγματικη μοτοσυκλετα, παθιασμενη, με κινητηρα ξεχωριστο, μοναδικο, μονο για μοτοσυκλετα, το κοκκινο του αιματος και του παθους, της ομορφιας, και δεν μας ενδιαφερει το χιλιοστο του δευτερολεπτου στα χερια του θεου...
ξερεις εσυ...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Σεβομαι το προσωπικο σου γουστο...![]()
αλλα επειδη ειμαι παλικαρι που λεω παντα αυτο που σκεφτομαι και πιστευω, δεν βλεπω παρα ενα κουβαδακι, γρηγορο στην ευθεια μεν, αλλα κουβαδακι, με κινητηρα παρομοιο με 4τροχου Χιουντα'ι' λιγο πιο πολυστροφο Ι4...
![]()
να το ευχαριστιεσαι και να το χαιρεσαι και το εννοω αυτο που λεω μεσα απο την καρδια μου...![]()
αλλα αμα θες να ευχαριστησεις και μας βαλε καμια φωτο απο πραγματικη μοτοσυκλετα, παθιασμενη, με κινητηρα ξεχωριστο, μοναδικο, μονο για μοτοσυκλετα, το κοκκινο του αιματος και του παθους, της ομορφιας, και δεν μας ενδιαφερει το χιλιοστο του δευτερολεπτου στα χερια του θεου...
ξερεις εσυ...
![]()
![]()
Mαλλον εισαι αρρωστος! ! ! No offence..![]()
Δεν λεω καλη η εν λογω κυρια μεσιΕ Ντουκατιστα αλλα η "μαυρη" εχει αλλα χαρισματα![]()
![]()
![]()
![]()