Σελίδα 174 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 74124164169170171172173174175176177178179184 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.596 έως 2.610 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Δε με νοιάζει αν υπάρχει πέναλντυ ή όχι και αν το έδωσε επίτηδες ή από ασχετοσύνη.
    Εμένα με νοιάζει η ομάδα μου να παίζει μπάλα που να χαίρομαι να βλέπω. Αν το κάνει αυτό σταθερά και για μεγάλα διαστήματα πιθανότατα θα πάρει και πρωτάθλημα όσα δεκανίκια κι αν έχουν οι άλλοι.
    Κι αν δεν το πάρει θα έχω χαρεί θέαμα. Πρωταθλήματα δεν μου λείπουν, ας πάρουν κανένα και οι στερημένοι. Αν εγώ είμαι όπως πρέπει δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Αν ο ολυμπιακός είχε πάρει το δικό του παιχνίδι με τον ηρακλή όπως όφειλε θα ήταν πρώτος.Αν φωνάξω για το πέναλντυ είναι σαν να ξεχνάω το λάθος μου με κίνδυνο να το ξανακάνω

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Δε με νοιάζει αν υπάρχει πέναλντυ ή όχι και αν το έδωσε επίτηδες ή από ασχετοσύνη.
    Εμένα με νοιάζει η ομάδα μου να παίζει μπάλα που να χαίρομαι να βλέπω. Αν το κάνει αυτό σταθερά και για μεγάλα διαστήματα πιθανότατα θα πάρει και πρωτάθλημα όσα δεκανίκια κι αν έχουν οι άλλοι.
    Κι αν δεν το πάρει θα έχω χαρεί θέαμα. Πρωταθλήματα δεν μου λείπουν, ας πάρουν κανένα και οι στερημένοι. Αν εγώ είμαι όπως πρέπει δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Αν ο ολυμπιακός είχε πάρει το δικό του παιχνίδι με τον ηρακλή όπως όφειλε θα ήταν πρώτος.Αν φωνάξω για το πέναλντυ είναι σαν να ξεχνάω το λάθος μου με κίνδυνο να το ξανακάνω
    Πολύ σωστά!

Μόνο που οι στερημένοι γίναν στερημένοι ακριβώς γιατί πήρες πρωταθλήματα που δεν άξιζες, όπου οι μόνοι που έπαιζαν "σταθερά και για μεγάλα διαστήματα" ήταν το παρασκήνιο, οι αθλητικοί δικαστές και τα κοράκια...

Επίσης, είναι άλλο να φωνάζει ο ΟΣΦΠ αν δε δόθηκε πέναλτι κι άλλο να φωνάζει εν προκειμένω ο Άρης. Βλέπεις η ιστορία δείχνει ότι συνήθως τα "ανθρώπινα λάθη" ευνοούν συγκεκριμένες ομάδες μονομερώς, ενώ τα ανθρώπινα λάθη, που αδικούν και τους μεγάλους, συμβαίνουν πολύ σπανιότερα!

Κατά τα άλλα... τα όργανα άρχισαν νωρίτερα του αναμενομένου... Τί κάνουν οι γκέλες!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......................

Λάθος......λάθος, άνθρώπινο:rotflmao: :rotflmao:
    Όπως στό Καυταντζόγλειο καί στήν Πάτρα..........όλα άνθρωπινα λάθη:rotflmao:
    Μόνο μάζευε βαθμούς νά δείς στό τέλος πόσους θάχεις άπό
    άνθρώπινα λάθη.....!!!
    Όχι τίποτε άλλο άλλά νά,γιά νά μήν έχετε ύπαρξιακά προβλήματα στό τέλος
    καί άναρωτιέστε.........
    ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ..........ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ......!!!!
    Γιατί άφού γαμήσατε τούς πάντες,μετά παραγράφοντας τήν ίστορία
    μάς ρωτούσατε νά σάς πούμε άν μάς άρεσε όλους έμάς τό..........
    ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ..........!!!!!
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΛΕΟΝ...........ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ......!!!!
    ΑΥΤΗ Η ΠΟΘΗΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΤΤΕΡΟΥ
    ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.........
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΙΑ.......!!!
    Μόνο μή μάς γράφετε πάλι μαλακίες τό Μάη..........please....:rotflmao:

ΥΓ. Τύφλα νάχουν Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος, Άλεξανδρής κ. ΣΙΑ....!!!

καημενα παιδια...
    Μην ανησυχεις. Κατανοηση υπαρχει.
    Και γω αν επαιρνα πρωταθλημα κ μου το κλεβαν στα χαρτια ...κομπλεξικος θα γινομουν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Πολύ σωστά!

Μόνο που οι στερημένοι γίναν στερημένοι ακριβώς γιατί πήρες πρωταθλήματα που δεν άξιζες, όπου οι μόνοι που έπαιζαν "σταθερά και για μεγάλα διαστήματα" ήταν το παρασκήνιο, οι αθλητικοί δικαστές και τα κοράκια...

Επίσης, είναι άλλο να φωνάζει ο ΟΣΦΠ αν δε δόθηκε πέναλτι κι άλλο να φωνάζει εν προκειμένω ο Άρης. Βλέπεις η ιστορία δείχνει ότι συνήθως τα "ανθρώπινα λάθη" ευνοούν συγκεκριμένες ομάδες μονομερώς, ενώ τα ανθρώπινα λάθη, που αδικούν και τους μεγάλους, συμβαίνουν πολύ σπανιότερα!

Κατά τα άλλα... τα όργανα άρχισαν νωρίτερα του αναμενομένου... Τί κάνουν οι γκέλες!
    Οι στερημένοι γίναν στερημένοι λόγω διοικητικών προβλημάτων (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) είτε λόγω ανικανότητας και λάθος διαχείρισης (ΠΑΟ). Πόσα άραγε από τα πολυσυζητημένα 12 πρωταθλήματα δεν άξιζε ο ολυμπιακός και άξιζε κάποιος από τους άλλους, 2-3; και αν τα έπαιρναν πάλι στερημένοι δεν θα ήταν σε σχέση με τον ολυμπιακό; Πως μπορούσαν να ανταγωνιστούν τον ολυμπιακό ομάδες χωρίς διοικήσεις, χωρίς μπατζετ, χωρίς γήπεδο; Οι συνθήκες αυτές είναι δυσάρεστες όχι μόνο για τις ίδιες τις ομάδες αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον ίδιο τον ολυμπιακό που πήρε κάποια πρωταθλήματα περπατώντας λόγω έλλειψης ανταγωνισμού με αποτέλεσμα να μη βελτιώνεται

Οι στερημένοι γίναν στερημένοι λόγω διοικητικών προβλημάτων (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) είτε λόγω ανικανότητας και λάθος διαχείρισης (ΠΑΟ). Πόσα άραγε από τα πολυσυζητημένα 12 πρωταθλήματα δεν άξιζε ο ολυμπιακός και άξιζε κάποιος από τους άλλους, 2-3; και αν τα έπαιρναν πάλι στερημένοι δεν θα ήταν σε σχέση με τον ολυμπιακό; Πως μπορούσαν να ανταγωνιστούν τον ολυμπιακό ομάδες χωρίς διοικήσεις, χωρίς μπατζετ, χωρίς γήπεδο; Οι συνθήκες αυτές είναι δυσάρεστες όχι μόνο για τις ίδιες τις ομάδες αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον ίδιο τον ολυμπιακό που πήρε κάποια πρωταθλήματα περπατώντας λόγω έλλειψης ανταγωνισμού με αποτέλεσμα να μη βελτιώνεται
    Πιστευεις στα παραμυθια ε???
    Οσο εσεις οι ολυμπιακοι επιμενετε σε θεωρειες ανικανοτητας των αλλων ομαδων λογο διοικητικων προβληματων, αλλο τοσο εμεις οι Παναθηναικοι θα ελπιζουμε να συνεχιστουν τα επομενα πρωταθληματα στο ιδιο μοτιβο!!!
    Και μετα θα δεις ποσο ευκολα μπορειτε και σεις να περασετε στο γκρουπ των στερημενων, με η χωρις διοικητικα προβληματα!!!

Ανεκδοτο:
    ο Μαρηνακης απαιτει να ξεβρωμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο..............
    Γι αυτο προσελλαβε στην ΠΑΕ τον Γκαγκατση!!!

:a5:

Φίλε μου τα διοικητικά προβλήματα δεν είναι δικά μου παραμύθια είναι η πραγματικότητα των συλλαλητηρίων και του <<Τζιγκερ πούλα>>. Δεν διέλυσε ο ολυμπιακός ολόκληρες ομάδες του παο, ούτε έδιωξε παίκτες ως αποτυχημένους, ούτε έκανε ντου στην παιανία. 2 χρόνια τώρα ο παο προσπαθεί να ξεφορτωθεί καμμιά δεκαριά παίκτες που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα του 2009.
    Οταν το έχασε όμως έφταιγε η παράγκα
    Όσο για τις ελπίδες σας περί μοτίβου πραγματικά ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    η δηλωση της χρονιας παντως ηταν του θεου Β.
    ...νομιζω οτι αιστανθηκα μια...επαφη!....

μ αρεσει που ολοι μας το παιζουμε...αντικειμενικοι λατρεις της...μπαλας και...καταδικαζουμε το βρωμικο παρασκηνιο κ οταν κερδιζει η ομαδαρα μας με ...αυστηρο-στα ελληνικα...μουφα πεναλτυ-ξεκιναμε τη συζητηση ποιος το...εκανε πρωτος μεχρι τα...βαθη της αρχαιοτητας!
    -και το αστειο ειναι οτι...κατα βαθος τελικα μαλλον ...γουσταρουμε-

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    -και το αστειο ειναι οτι...κατα βαθος τελικα μαλλον ...γουσταρουμε-

ακριβως

και ελπίζω ο Μαρινάκης να τα εννοεί για όλους αυτά...τουλάχιστον στον Ηρα δεν φάνηκε να θελει να κανει κατι άλλο...
    μπορουσε ο Ηρα να νικήσει και το έκανε...μπράβο του...

αντε γιατι βαρεθηκαμε πιστευω και εμείς αλλά και οι βαζελοι χτες εξω ξενερώσαν με τον τρόπο που νικησαν....

φαλτσα σφυριγματα θα υπάρξουν σε μια δύσκολη φάση...μπάλα είναι
    αλλα σε πανευκολες σαν την χθεσινη πάει εσκεμμένο...εξαλλου ο Δαλουκας εδειξε νωρίς τις προθέσεις του αφήνοντας τους παίκτες του ΠΑΟ ατιμωρητους σε αντιαθλητικές ενέργειες
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οι γαυροι δεν ντρεποντε καθολου

Πηρανε την πρωτοβουλια να καθαρισουν το ελληνικο ποδοσφαιρο

ειναι οι τιμωροι του κακου

ειναι οι ανελεητοι κυνηγοι της διαφθορας

ειναι μια ακτινα φωτος της δικαιοσυνης και της αμεροληψιας εκει που ειχε πεσει μαυρο σκοταδι χρονια τωρα

θελουν αναμορφωσουν το ελλ. ποδοσφαιρο,
    και ΘΑ τα καταφετουν

ειμαι σιγουρος

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Δεν ξέρω τί θα ήταν, αλλά όπως έχω ξαναπεί... ας έβγαινα (ή μάλλον ας με έβγαζαν) απ' ευθείας σε όμιλο CH.L. κάθε χρόνο για μια δεκαετία και θα βλέπαμε ποιός είναι πιο μάγκας. Με το 1/5 του μπάτζετ και προσπαθώ να σας κοντράρω (και τελευταία τα ψιλοκαταφέρνω αρκετά καλά). Όσο για το γηπεδικό... ας είναι καλά ο θείος και η μαλακία του Γρανίτσα.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οι γαυροι δεν ντρεποντε καθολου

Πηρανε την πρωτοβουλια να καθαρισουν το ελληνικο ποδοσφαιρο

ειναι οι τιμωροι του κακου

ειναι οι ανελεητοι κυνηγοι της διαφθορας

ειναι μια ακτινα φωτος της δικαιοσυνης και της αμεροληψιας εκει που ειχε πεσει μαυρο σκοταδι χρονια τωρα

θελουν αναμορφωσουν το ελλ. ποδοσφαιρο,
    και ΘΑ τα καταφετουν

ειμαι σιγουρος
    Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτό που άρχισε ο Πατέρας πέρυσι...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτό που άρχισε ο Πατέρας πέρυσι...
    δεν χρειαζεται προσπαθεια

εχουν τους σωστους ανθρωπους γυρω τους
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Φίλε μου τα διοικητικά προβλήματα δεν είναι δικά μου παραμύθια είναι η πραγματικότητα των συλλαλητηρίων και του <<Τζιγκερ πούλα>>. Δεν διέλυσε ο ολυμπιακός ολόκληρες ομάδες του παο, ούτε έδιωξε παίκτες ως αποτυχημένους, ούτε έκανε ντου στην παιανία. 2 χρόνια τώρα ο παο προσπαθεί να ξεφορτωθεί καμμιά δεκαριά παίκτες που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα του 2009.
    Οταν το έχασε όμως έφταιγε η παράγκα
    Όσο για τις ελπίδες σας περί μοτίβου πραγματικά ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ
    Καλα..............
    κανε υπομονη 2/3 χρονια με τον Πατερα να παιρνει με το ετσι θελω τα πρωταθληματα και μετα θα δεις πως αρχιζουν τα διοικητικα προβληματα ΚΑΙ στην ομαδα σου!
    Θα δεις..........
    πως οι παικταραδες γινονται παικτακια και πως διαλυονται ΑΔΙΚΑ αξιες ομαδες........
    πως οι προεδραρες γινονται φραγκοφονιαδες!!!

Εγω φιλε μου ειμαι βαζελος και τα λεω ολα ............(οπως προανεφερες)
    Εσεις οι γαυροι ομως ολα αυτα τα χρονια τα λεγατε??????????
    η μηπως εμεις τωρα τα παιρνουμε με την παραγκα ενω εσεις παιρνατε τα πρωταθληματα δικαια???????????

Για να καταλάβεις, το περσινό πρωτάθλημα δεν το πήρε ο πατέρας με το έτσι θέλω κι ας σπρώχθηκε. Το πήρε ο παο γιατί ο ολυμπιακός ήταν τραγικός παντού (προετοιμασία, αλλαγές προπονητών, τραυματισμοί, λάθος μεταγραφές κλπ). Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα λάθη μαζί πάλι ο ολυμπιακός θα το έπαιρνε παρά το σπρώξιμο του παο. Μόνο τους μισούς βαθμούς εντός να μην έχανε ήταν δικό του αφού ο παο έκανε τραγικό β γύρο.Γιαυτό σου λέω δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι αλλά να είμαι εγώ όπως πρέπει. Η διαιτησία είναι η δικαιολογία των ανίκανων απέναντι στους οπαδούς

και φυσικά για να μην γελιόμαστε σχετικά με τα Money

όλα αυτα τα χρόνια δεν εβγαινε μονο ο πρωταθλητης c.l αλλά και ο 2ος και με το τότε συστημα με 1 προκριματικό εύκολο...

και φυσικά το 2004 του Δούρειου πρωταθλήματος δεν του εφταιξε γκρίνια που διέλυσε εκεινη την ομαδα.
    και λεφτα πολλά πήρε και παικτες και προποντηες και πρωταθλητης ήταν αλλά δεν του έκατσε...

και φυσικά και η Αεκ πήρε πολλά χρηματα αφου έπαιξε και αυτη c.l (αλλά οκ εκεί πεσαν σε λαμογια ψωμιαδη,enic και την πατήσαν)

οπότε και πρψτάθλημα να μην πάρω αν παίζω c.l τα λεφτα είναι ίδια....αυτο που αλλάζει είναι ο εγχωριος τίτλος

υ,γ πάντως και περα απο τον Δαλούκα ο κουμπάρος του Πατερα θα το έδινε το ματς χτες...εξου και η αστεια ανακοινωση για τα μάτια του κοσμου...που να τα ειχε κανει αυτα ο Θρυλος...θα ειχε κατεβει η σαλονικη πειραια
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις