Σελίδα 174 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 74124164169170171172173174175176177178179184 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.596 έως 2.610 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καλ εκτεθηκε χτες ο μαρινος σαν μπακ.. δεν νομιζω πως κανει για εκει..
    βεβαια δεν ειχε καμια βοηθεια και απο το χαφ

μολις βγηκε ο μπουμσονγκ εγινε ΤΟ ΧΑΟΣ στην αμυνα..

παρα πολλα λαθοι ΚΑΙ χτες απο τον νιομπλιας..

πρεπει γρηγορα γρηγορα να τα μαζευει

η περιοδος του σιγα σιγα περασε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Πω...Πω ησυχια........

Ειναι ισχυρο το φαρμακο λεμε...... :hypnotize

<<< Το Νο1 φάρμακο για την αϋπνία

Μια δόση 90 λεπτών από την επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού σε αγώνα του Champions League και θα κοιμηθείτε σαν πουλάκι. >>>

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vazelium.png 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	77,9 KB 
ID:	217596

Δε βαριέσαι, καλό ειναι και το ουέφα

(αν περάσουμε κι εκει )

Τον Τερενς τον ειδε κανεις ρε παιδια;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε βαριέσαι, καλό ειναι και το ουέφα

(αν περάσουμε κι εκει )

Τον Τερενς τον ειδε κανεις ρε παιδια;
    Ασε.. το έχει ρίξει στην ανάλυση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια...

Αδικία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    και που σαι σαιρους...τι 10 παικτες και μαλακιες ρε λες...εισαι σοβαρος?
    ελπιζω να θυμασαι οτι μεχρι ΚΑΙ το 2-1 ειμασταν 11 -- 11.
    απο την αποβολη και μετα που λες οτι εισασταν λιγοτεροι, δεν εγινε κατι..
    βρε άμπαλε αυτό είπα και γω ότι είσασταν καλύτεροι σε αυτό το διάστημα και ότι μετά που μείναμε με 10 δεν μπορούσε να αλλάξουμε κάτι και φυσικά συνεχίσατε να είστε καλύτεροι

ρε μλκ τι παίρνεις όταν διαβάζεις, πες μου αν είναι να μου δώσεις και μένα

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Πω...Πω ησυχια........

Ειναι ισχυρο το φαρμακο λεμε...... :hypnotize

<<< Το Νο1 φάρμακο για την αϋπνία

Μια δόση 90 λεπτών από την επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού σε αγώνα του Champions League και θα κοιμηθείτε σαν πουλάκι. >>>
    ειλικρινά δεν βλεπόταν το παιχνίδι, λίγο έκατσα να δω και βαρέθηκα άγρια, οπότε και ασχολήθηκα με κάτι ποιο ενδιαφέρον.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ο μόνος τρόπος να είχε ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι ήταν να έσκαγε καμιά βόμβα φάκελος και εκεί ... στο καζανό-στάδιο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προτίμησα να πάω cinema!!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

παντως στο μαγαζι που είχαμε πάει να κοιμηθ.....ε να δουμε τον αγώνα στην TV το nova ειχε βγαλει ένα φάκελο...

αλλα επειδή ξαφνικά ,και τυχαια φανταζομαι , στην ελλάδα ανακαλύψαμε και τις βομβες-φακελους ο μαγαζάτορας δεν τον πείραξε φοβουμενος μην πλακωσει η καταπληκτική αντιτρομοκρατική μας....
    ε ρε δουλεμα προεκλογικά
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αχαχαχαχαχα ευθυμησαμε βρε γαυροπουλα...

πως τα λετε ετσι βρε (ι)μπαγασες, μα τι χορατατζιδες ειστε εσεις!

Για φρεσκαρετε λιγο τη μνημη σας να μας πειτε σε ποια διοργανωση παιζετε να γελασουμε παραπανω... μηπως αποκλειστηκατε στους 188 του europa league; αυτης της διοργανωσης ντε, που συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι για τους τριτοδευτρεους;...τι; α ναι, συγνωμη και για τους πεμπτους!...δεν θυμαστε ουτε τωρα ε; αυτης της διοργανωσης που ειναι ευκολη; που επειδη επαιζε προκριματικα ο Παναθηναϊκος με κατι καφενεια μαζευε ποντους; ελατε τωρα! δεν μπορει να μην θυμαστε! εκτος και αν εχετε επιλεκτικη μνημη...

...παντως απο οτι βλεπω τον παρακολουθειτε σταθερα τον Παναθηναϊκο στην Ευρωπη...ειναι που δεν σας νοιαζει και ασχολειστε μονο με τα της ομαδας σας...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση ο Σωτηρακόπουλος (καλά για τον Μένιο δεν έχω λόγια) που προσπαθούσε να μας πείσει ότι ο βάζελος έπαιξε καλά και είχε άνετα το Χ, ασχέτως αν 5 λεπτά πριν οι καζάνηδες είχαν χάσει 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες με κορυφαία εκείνου του απίθανου που έπιασε αέρα από το 1 μέτρο!!! Άλλο ματς βλέπανε αυτοί.

Γενικώς το ματς ήταν τραγικό. Οι Ρώσσοι ανίκανοι για γκολ, ο Σισέ να τρέχει δεξιά κι αριστερά, οι υπόλοιποι πίσω από τη μπάλα και με μία ανεξήγητη φοβία να βγουν μπροστά. Νομίζω ότι ο ζέλας κοιτάει περισσότερο το πρωτάθλημα και λιγότερο την Ευρώπη στην οποία έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι πάει μόνο για την τρίτη θέση αν κι έτσι όπως τα έχουν κάνει ούτε αυτή θα πάρουν. Τους την έκαναν οι Δανοί τους οποίους μάλλον είχαν ξεγραμμένους και οι ζέλες και οι Ρώσσοι...

Βαριά γαβρίτιδα έχει πάθει ο πρέσβυς μου φαίνεται και κοιτά περισσότερο απ' όσο πρέπει τα εγχώρια.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    γιατί το MEGA που έγραφε:

ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΠΑΟ:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.sport-fm.gr/article/301556
    Ο <<πρέσβης>> παίρνει 0,89 βαθμούς μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι και η <<πουτάνα της ευρώπης>>
    0,81 βαθμούς
    εμένα και οι δυο για βίζιτες μου φαίνονται

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με τους βαθμούς, αλλά κυρίως με τις εμφανίσεις.

Για παράδειγμα κάποτε ο βάζελος έβγαινε έξω και με ομάδες τύπου Κοπεγχάγης έπαιρνε άνετα Χ, ενώ εντός έδρας ήταν σταθερός. Τα τελευταία όμως χρόνια, με εξαίρεση λίγα ματς, τον βλέπω γενικώς πιο αδύναμο και κυρίως σα να μην έχουν όρεξη ή ενέργεια, όπως π.χ. αυτή που δείξανε στο ματς προχτές...

Μάλλον αυτό που λένε ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα ισχύει και με το παραπάνω...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    γιατί το MEGA που έγραφε:

ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΠΑΟ:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τουλάχιστον τραγικό!

κατι τυποι σαν τον σωτηρακόπουλο και τον μένιο δημιούργησαν και τροφοδότησαν το μύθο του ευρωπαίου παο εκμεταλλευόμενοι τη δίψα του κόσμου σε άσχημες εποχές για την ομάδα και χρησιμοποιώντας καλά μεν σποραδικά δε αποτελέσματα
    τα τελευταία χρόνια που τα καλά αποτελέσματα είναι σπανιότατα προσπαθούν να συντηρήσουν το μύθο λέγοντας βλακείες όπως χθες αλλά γίνονται ρεζίλι
    τα ίδια μπορεί να έκανε κάποια στιγμή πχ ο μίχος αλλά αυτός δεν είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε