Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Όχι ρε πήγε να βάλει +625, αλλά μετά σκέφτηκε οτι δε πάει μία και το έσβησε!!!![]()
![]()
Κρύβε λόγια λέμε!![]()
![]()
![]()
Όχι ρε πήγε να βάλει +625, αλλά μετά σκέφτηκε οτι δε πάει μία και το έσβησε!!!![]()
![]()
Κρύβε λόγια λέμε!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κρύβε λόγια λέμε!![]()
![]()
![]()
σωστο σε βρισκω![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Το διάβασα αυτό ρε τρελέ όταν μόλις ξεκίνησε !Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σωστο σε βρισκω![]()
![]()
Εντάξει είπαμε μερικοί δεν ξέρουν τι έχουν και τι μ' αυτό είναι οι τύποι που τους πουλάς κάτι
δεν το αγοράζουν!
Ο τύπος έχει πλάκα που λέει ότι πέρασε το ΚΤΜ άστον να λέει είπα να απαντήσω αλλά δεν βαριέσε
μωρέ! Αστον να ζει το όνειρό του!![]()
Αλλά κι' εσύ να μου το κοπανήσεις αμέσως ε? Παλιοσουπιά!![]()
Το διάβασα αυτό ρε τρελέ όταν μόλις ξεκίνησε !![]()
Εντάξει είπαμε μερικοί δεν ξέρουν τι έχουν και τι μ' αυτό είναι οι τύποι που τους πουλάς κάτι
δεν το αγοράζουν!
Ο τύπος έχει πλάκα που λέει ότι πέρασε το ΚΤΜ άστον να λέει είπα να απαντήσω αλλά δεν βαριέσε
μωρέ! Αστον να ζει το όνειρό του!![]()
Αλλά κι' εσύ να μου το κοπανήσεις αμέσως ε? Παλιοσουπιά!![]()
![]()
![]()
οταν μπει ο κουραδοχαμπος θα μου τα "χωσει" γιατι αρνηθηκα να βαλουμε κοντρα με το bandit :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
bandit με ποιό?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
οταν μπει ο κουραδοχαμπος θα μου τα "χωσει" γιατι αρνηθηκα να βαλουμε κοντρα με το bandit :rotflmao:![]()
Πάλι καλά που δεν έβαλες, δε λέει να σκορπίσει, για πούλημα το είχε!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
οταν μπει ο κουραδοχαμπος θα μου τα "χωσει" γιατι αρνηθηκα να βαλουμε κοντρα με το bandit :rotflmao:
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
bandit με ποιό?![]()
με το duke ρε!
Πάλι καλά που δεν έβαλες, δε λέει να σκορπίσει, για πούλημα το είχε!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χοχοχο!![]()
Πότε σου το έλεγε ο σαχλαμάρας;;;![]()
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
χοχοχο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
με το duke ρε!
Αμα μπει και τα δει που θα κρυφτείς?![]()
Duke vs Bandit? Σε λίγα μετρα δεν ξέρω αλλά σε πολλά πιστεύω θα σε έτρωγε! (νομίζω)![]()
Αμα μπει και τα δει που θα κρυφτείς?![]()
Duke vs Bandit? Σε λίγα μετρα δεν ξέρω αλλά σε πολλά πιστεύω θα σε έτρωγε! (νομίζω)![]()
το ξερω ρε! ελεγε για 400αρι και θα με περναγε![]()
Σε 400άρι αμφιλεγόμενο πρέπει να ήταν ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
Εγώ θα σε περνούσα;; τί τελική έχεις;;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Λάμπρος
γυρω στο 160κατι αλλα μετα τα 130 δεν ανεβαζει πολυ ευκολαΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Εγώ θα σε περνούσα;; τί τελική έχεις;;
Ρε FMX είναι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
γυρω στο 160κατι αλλα μετα τα 130 δεν ανεβαζει πολυ ευκολα![]()
Και αυτό ως τα 125-130 πάει γρήγορα μετά μουλαρώνει λίγο (σε ψιλοανηφόρα)![]()