Σελίδα 175 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 75125165170171172173174175176177178179180185 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.611 έως 2.625 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Το 2005 έχουμε κάνει μέτρια χρονιά στην Ελλάδα (αντίθετα με την ευρώπη για όσους κατάλαβαν) και δυο αγωνιστικές πριν το τέλος είναι ο παο 1-2 βαθμούς μπροστα με 2 νίκες παίρνει τίτλο και φέρνει 0-0 στη λεωφόρο με ΑΕΚ ή ΑΡΗ δεν θυμάμαι. Είμαστε στο καραισκάκη και θεωρούμε το πρωτάθλημα χαμένο (τελευταίο παιχνίδι με Τζοβάνι με Αιγάλεω) και μετά το τέλος του ματς δεν φεύγει κανείς από το γήπεδο για μερικά λεπτά μέχρι να λήξει ο παο. Με το 0-0 του παο παίρνουμε ένα ανέλπιστο πρωτάθλημα. Παράγκα ή ανικανότητα; Ποια χρονιά ήταν που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα από τον Ιωνικό που έπεσε Β μέσα στο ΟΑΚΑ; Για τα πρωταθλήματα που τελείωναν από τον φλεβάρη (Σολιντ, Βαλβέρδε) τι να πούμε. Τελικά θα μας πει κανείς με στοιχεία πόσα και ποια από τα 12 ήταν κάλπικα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Η διαιτησία είναι η δικαιολογία των ανίκανων απέναντι στους οπαδούς
    ειναι ο Μαρινακης ανικανος???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Τελικά θα μας πει κανείς με στοιχεία πόσα και ποια από τα 12 ήταν κάλπικα;
    κανενα...
    και το χθεσινο ηταν πεντακαθαρο πεναλντι...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Φίλε μου τα διοικητικά προβλήματα δεν είναι δικά μου παραμύθια είναι η πραγματικότητα των συλλαλητηρίων και του <<Τζιγκερ πούλα>>. Δεν διέλυσε ο ολυμπιακός ολόκληρες ομάδες του παο, ούτε έδιωξε παίκτες ως αποτυχημένους, ούτε έκανε ντου στην παιανία. 2 χρόνια τώρα ο παο προσπαθεί να ξεφορτωθεί καμμιά δεκαριά παίκτες που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα του 2009.
    Οταν το έχασε όμως έφταιγε η παράγκα
    Όσο για τις ελπίδες σας περί μοτίβου πραγματικά ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ
    θελεις να κατσουμε να ψαξουμε ποσοι κορνεδες επεσαν στο Ρεντη ολα αυτα τα χρονια.?
    ποσα σπασμενα παρμπιζ παιχτων ειχατε?
    ποσοι παιχτες εφυγαν νυχτα?
    ποσοι προπονητεςεφυγαν νυχτα?

αλλα αμεσως μετα την γκελα ερχοντουσαν οι "μαυροι μαγοι" με τα "δωρα" και τα προβατα ζητωκραυγαζαν ΜΠΕΕΕ...στη σιδηροκατασκευη...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Το 2005 έχουμε κάνει μέτρια χρονιά στην Ελλάδα (αντίθετα με την ευρώπη για όσους κατάλαβαν) και δυο αγωνιστικές πριν το τέλος είναι ο παο 1-2 βαθμούς μπροστα με 2 νίκες παίρνει τίτλο και φέρνει 0-0 στη λεωφόρο με ΑΕΚ ή ΑΡΗ δεν θυμάμαι. Είμαστε στο καραισκάκη και θεωρούμε το πρωτάθλημα χαμένο (τελευταίο παιχνίδι με Τζοβάνι με Αιγάλεω) και μετά το τέλος του ματς δεν φεύγει κανείς από το γήπεδο για μερικά λεπτά μέχρι να λήξει ο παο. Με το 0-0 του παο παίρνουμε ένα ανέλπιστο πρωτάθλημα. Παράγκα ή ανικανότητα; Ποια χρονιά ήταν που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα από τον Ιωνικό που έπεσε Β μέσα στο ΟΑΚΑ; Για τα πρωταθλήματα που τελείωναν από τον φλεβάρη (Σολιντ, Βαλβέρδε) τι να πούμε. Τελικά θα μας πει κανείς με στοιχεία πόσα και ποια από τα 12 ήταν κάλπικα;
    Τα εχουμε ξαναπει παλαιοτερα αλλα μαλλον δεν εισουν εδω τοτε...........
    http://www.sportpress.com/stats/it/6...lympiakos.html

παιζατε τελευταια αγωνιστηκη στο Καυτατζογλειο...........
    εσεις ησασταν ολοι μπροστα γιατι θελατε οποσδηποτε τη νικη και οταν ο Ηρακλης εφυγε 3 φορες για τετ α τετ κοπηκε με ανυπαρκτα οφσαιντ!
    Μιλαμε για μια χρονια που κοψατε τα πεναλτυ και σας διναν 5 φαουλ εξω απ την περιοχη ανα αγωνα για να τα βαραει ο Ριβαλντο.Ετσι εγινε και στο μεταξυ μας ντερμπυ στο Καραισκακι οπου νικησατε με γκολ φαουλ του Ριβαλντο ενω το Σκατσελ που εφευγε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ τον κοψαν 4 μετρα πισω απ το οφσαιντ!!!

Με Σολιντ Βαλβερδε αλλαξε τακτικη η παραγκα και ξεπαστρεψε τους υπολοιπους διεκδικητες απ τον πρωτο γυρο για να μην ρισκαρει οπως τις προηγουμενες χρονιες!
    Κατσε να δουμε φετος μηπως με Νιομπλια καθαρισουμε και μεις απ τον πρωτο γυρο!

Τα ποσα και ποια αξιζατε δεν θα το μαθουμε ποτε γιατι στο ποδοσφαιρο αν βαλεις 2 ομαδες να παιξουν 10 φορες θα παρει 10 διαφορετικα αποτελεσματα!

Εγω σαν Παναθηναικος ευχομαι να συνεχιστει το πρωταθλημα σε αυτο το μοτιβο γιατι ΜΟΝΟ ετσι θα καταλαβει ΟΛΟΣ ο κοσμος τι παραγματικα χρειαζεται για να παιρνεις το πρωταθλημα στην ελλαδα...................
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ .....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!

Ετσι εξασφαλιζεις τα μεγαλα εσοδα Τσαμπιονς Λιγκ, τηλεοπτικα, εισητηρια, μπλουζες, ακριβες διαφημησεις κτλ και φερνοντας 2,3 τελειωμενα μεγαλα ονοματαγια κραχτες, παιρνεις το πρωταθλημα εχοντας φιλαθλους ευτυχησμενους και παικτες με αυτοπεποιθηση ..........
    Αντιθετα οι αντιπαλοι, οσο και να χτυπαν τον κωλο τους κατω βλεπουν τις πλάτες σου με αποτελεσμα να εχουν γκρινια αμφισβητηση με τους προεδρουν να χανουν τη διαθεση να επενδυσουν στην ομαδα και τους παικτες με ψυχολογια στο πατωμα!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...........ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ!!!!

Θυμήστε μου κάτι γιατι δεν τα πολυπαρακολουθω...

Ο Δαλούκας ειναι αυτος που είχε πνιξει το πεναλτι υπέρ της ΑΕΚ (χέρι του Μέλμπεργκ); Ή είναι συνωνυμία; :wacko:

Ο Μαρινάκης έβλεπε μπάλα πέρισυ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ειναι ο Μαρινακης ανικανος???
    Η δουλειά του -καθε-Μαρινάκη είναι να φτιαχνει στρατό οπαδων που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τις επενδύσεις του κι εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για να κάνω τον φαντάρο
    Αλλωστε δεν το έκανα ούτε στα 17

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    θελεις να κατσουμε να ψαξουμε ποσοι κορνεδες επεσαν στο Ρεντη ολα αυτα τα χρονια.?
    ποσα σπασμενα παρμπιζ παιχτων ειχατε?
    ποσοι παιχτες εφυγαν νυχτα?
    ποσοι προπονητεςεφυγαν νυχτα?

αλλα αμεσως μετα την γκελα ερχοντουσαν οι "μαυροι μαγοι" με τα "δωρα" και τα προβατα ζητωκραυγαζαν ΜΠΕΕΕ...στη σιδηροκατασκευη...
    Εκτός από τους προπονητές που ο Κόκαλης τους είχε για κολατσιό τα υπόλοιπα πότε έγιναν φίλε μου;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα το πεναλτυ του Βυντρα δεν δινετε ουτε στο μπαλετο, δεν υπαρχει καν υποψια πεναλτυ, ενω ανετα και δικαια μπορουσε να δοθει και καρτα για θεατρο...

αυτα για τους μη γαυρους...

για τους γαυρους, τα ξερετε...πεναλταρα ηταν και αρχισαν τις γκρινιες απο τη δευτερη αγωνιστικη με τη καραμελα της διαιτησιας...οι αχρηστοι που χασανε 3 βαθμους με την εναρξη του πρωταθληματος και τους φταινε παντα οι αλλοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Θυμήστε μου κάτι γιατι δεν τα πολυπαρακολουθω...

Ο Δαλούκας ειναι αυτος που είχε πνιξει το πεναλτι υπέρ της ΑΕΚ (χέρι του Μέλμπεργκ); Ή είναι συνωνυμία; :wacko:

Ο Μαρινάκης έβλεπε μπάλα πέρισυ;

Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΝΑΙ..............ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ

Πού τόν έστειλε ή ΕΠΟ τιμής ένεκεν στή μπαρμπαριά........γιά δύο μήνες...!!

ΠΑΝΤΩΣ............ΕΓΩ ΕΝΟΙΩΣΑ

Κάποιον νά μού τόν ..........ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ.......!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    και πως ηταν?

σ άρεσε?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Πέναλτι πήρες ή τζάμπα το ακούμπημα;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Καλα το πεναλτυ του Βυντρα δεν δινετε ουτε στο μπαλετο, δεν υπαρχει καν υποψια πεναλτυ, ενω ανετα και δικαια μπορουσε να δοθει και καρτα για θεατρο...

αυτα για τους μη γαυρους...

Πεστα... Πεστα....... Ετσι αγορι μου σε παραδεχομαι....!!!!

Μονο κρατα και καμμια..... Αρνητικη Βαθμολογια της ομαδας σου.....

( Ξερεις εσυ.... Καβατζα για το τελος.....

Γιατι εισαστε και ρεαλιστες και τα βλεπετε ολα τα πραγματα οπως οντως ειναι...... Δεν ξελεπιαζοσαστε...!)

ΥΓ Αυτα απο τον... Μη Γαυρο.... !!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις