Λογικα σκ@τογερασα και βγαζω τις ανιστοιχες γκρινιες..
Σε ειδα λοιπον, με το TDM, το τζετ κρανος και το μικροφωνο (τυπου floor manager) να σερνεσαι στην διηθηση για να μπορεις να μιλας στο κινητο (και να καλυπτεις το μικροφωνο με το χερι, αν περνουσες τα 20km/h ωστε να μπορεις να ακουγεσαι).... Στην ερωτηση, αν θεωρεις λογικο το να μας πηγαινεις "καροτσι" για να μπορεις να μιλας στο κινητο, η απαντηση ηταν οτι και να μην μιλουσες παλι ετσι θα πηγαινες αργα. Και να μην ανακατευομαι..
Δεν ξερω... Νομιζα οτι σας ειχα βαρεθει, αλλα νομιζω πλεον σας σιχαθηκα...
Quod me nutrit... me destruit.....
Είσαι στην πίστα όπου ακόμα συγκρούονται κόσμοι μέσα σου.
Παρακάτω θα δεις άλλα επίπεδα προσφυσης.
Ο συγκεκριμένος τυπος πιθηκα παντως, θέλει να έχεις χρόνο να του μιλήσεις για το νινί της μανουλας του που το θέλει κορνίζα και μετά συνεχίζοντας με πραοτητα να του δώσεις πολιτισμενα να καταλάβει ότι οι μώλωπες δεν είναι απλα μωβ μακιγιάζ.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αυτοι θελουν μια καλη σφηνα οταν βρεις το ανοιγμα να τον κανεις να χασει κ τα μικροφωνα κ το τζετ κρανος.
Ειπαμε πλεον περισσοτερο ενοχλητικοι εχουν καταντησει κατοχοι 2 τροχων παρα οι αμαξαδες!!!
Υ.Γ Εγω δεν τα κανω αυτα, απλα για ενα γνωστο μου απο το χωριο το λεω.![]()
Ride(s) the wind of change...
Η υπομονή είναι αρετή παίδες. Επειδή και εγώ πετυχαίνω τέτοιους όταν πηγαίνω δουλειά, απλά προσπερνάς. Ούτε νεύρα ούτε τίποτα. Αντικειμενικά έχει δικαίωμα να πηγαίνει όσο αργά θέλει και αν πηγαίνει πολύ αργά προσπερνάς πολύ εύκολα. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι υπερβολικά βιαστικοί.
Ένας φίλος (μεγάλο τιμόνι) κάποτε μου είχε πει ότι ακόμα και τον πιο αργό/ενοχλητικό οδηγό να έχεις μπροστά σου, "αν δεν μπορείς να προσπεράσεις, δεν είσαι αρκετά γρήγορος".
Όταν συναντούσα στο παγοδρόμιο ενοχλητικούς τύπους/τύπισσες με κινητό, που χρησίμευαν μόνο ως κορίνες, απλά τους ακουμπούσα ελαφρώς τα χέρια περνώντας μπροστά τους με +20 και κυνηγούσαν κινητά, θήκες, πορτοφόλια, γυαλιά, φακούς, περούκες. Δεν το ξανάβγαζαν.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 26/09/2023 στις 16:51.
Life begins at 45°.
Στη διήθηση κι εγώ αργά πάω, αν όλα ειναι ακίνητα δεν πάω πάνω από 20-30μαξ, έχω δημιουργήσει ουρές πίσω μου παμπολλες φορές. Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου απευθύνει το λόγο, όλοι φαίνεται να κάνουν υπομονή. Το τι λένε απο μέσα τους δεν με ενδιαφέρει ειναι δικό τους πρόβλημα αλλά όσο νοιώθω εγώ ασφαλής δεν δινω δικαίωμα σε κανέναν να μου πει κουβέντα.
Και για να μην παρεξηγουμαστε, μόλις η ουρά αρχίσει να κινείται, χώνομαι με την πρώτη ευκαιρία σε ένα κενο και αφήνω τους πάντες να με περάσουν. Πάρα πολλοί με χαιρετουν για αυτή την κίνηση.
ps στο τηλέφωνο πάντως δεν μιλάω.
Πολύ βαρβατιλα βρε παιδί μου....
Σας εύχομαι να πάτε στην πίστα που τέτοια πράγματα/καταστάσεις τα γράφεις κανονικά στα @@ σου και συνεχίζεις....
Δεν αξίζει να χαλάς την διάθεση σου με μαλακιες
Δεν αξίζει να πιαστείς στα χέρια σχεδόν για κανένα λόγο
Σκέψου να είναι ένας παρόμοιων διαστάσεων και με τα νεύρα τσατάλια ίσως και χειρότερα από εσένα........που θα οδηγήσει? Και γιατί? Γιατί οδηγούσε αργά?
Ας πούμε ότι του περνάς ένα κροσέ και μένει στον τόπο (καλή ώρα Θεσσαλονίκη) τότε αν σκεφτείς τι έκανες (ενοχές και τύψεις) αλλά και το πόσο έμπλεξες (ενδιαφέρει ακόμα και τον πιο ασυνείδητο) θα δεις ότι είναι μαλακια η φάση
Άσε που με τον τύπο που θα μανουριασεις στο φανάρι ίσως αν μιλουσατε να καταλήγατε φιλαράκια
Όλοι στον ίδιο κουβα με σκατα και χιλιάδες προβλήματα είμαστε ας μην φαγωθουμε μεταξύ μας
Φιλικά εντελώς
Κύριοι περιοριστείτε στο τι είδατε άντε και 1-2 σχόλια απο κάτω, όχι παραπάνω, δεν θέλω να τα μεταφερω στον καφενέ.
Σεβασμό θέλει από όλους και τους πεζούς και τους ποδηλάτες και τις μηχανές και τα αυτοκίνητα κλπ κλπ
Ζούγκλα είναι και οφείλουμε να σκεφτόμαστε και να προσαρμόζεσαι
Ναι δεν έχει πεζοδρόμιο και ο ποδηλάτης έχει δικαίωμα αλλά θα μπορούσε να μαζευτεί για μια στιγμή στην άκρη να περάσουν και να συνεχίσει
Να κάνουμε όλοι την δουλειά μας
Έπαναστατης χωρίς αιτία και σίγουρα χωρίς αποτέλεσμα
(Για ας μην πω ότι με μαθηματική ακρίβεια θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα μετά από τέτοια συμβάντα)
Σε είδα την Κυριακή στο Λουτράκι, με το BMW με κλασικές πινακίδες, να κάνεις δολοφονικές σφήνες από δεξιά κι αριστερά, να ανοίγεις το παράθυρο και να πετάς τα σκουπίδια σου στο οδόστρωμα...
Σε είδα κι εσένα μπάρμπα μπετόβλακα με το Corolla του 90, να μου κορνάρεις επειδή ήσουν ηλίθιος και το πλάκωσες ξαφνικά, ενώ προπορευόμουν και είχα ΗΔΗ βγάλει φλας εγκαίρως...
Για ποδηλάτες και κατόχους ηλεκτρικών σκούτερ δεν έχει νόημα να γράφω καθημερινά πλέον τι είδα...είναι ανώφελο.
Σε ειδα κολωγερε να κινεισαι με το ποδηλατο σου πανω στο ποδηλατοδρομο (πανω στο πεζοδρομιο) και κατοπιν επειδη ειδες διαβαση να κοβεις το τιμονι να περασεις το δρομο χωρις να ελεγξεις τιποτα και μετα ηρθαμε και οι δυο ξάπλα. Εισαι τυχερος που ημουν με το scooter. Και δεν εφτανε αυτο αλλα ειχες το θρασος να ζητας τα ρεστα και να φωναζεις οτι επειδη ειναι διαβαση θα περνας οπως γουσταρεις! Σεβαστηκα την ηλικια σου και δεν σε αρχισα στα καντηλια. Αλλα ηλιθιε με αυτο το μυαλο θα την βρεις στον επομενο που θα ειναι με αμαξι και θα ειναι αργα.
Και προς τον αλλο το γερο που παρουσιαστηκες ως δασκαλος οδηγησης και πηρες το μερος του οτι επειδη ειναι διαβαση ευθυνεται το οχημα 100%, μπετοβλακα ο πεζος οπως και ο ποδηλατης οφειλει να σεβεται τον ΚΟΚ και να μην πεταγεται στην διαβαση χωρις να ελεγξει και ιδιως σε τοσο μικρη διαβαση που δεν υπαρχουν περιθωρια αντιδρασης απο τον οδηγο (ουτε αμαξια δεν μπορουσαν να παρκαρουν σε καμια πλευρα του δρομου). Αλλα οταν σας ζητησα να φωναξουμε την αστυνομια, την κανατε ολοι.
Edit: Ευτυχως δεν χτυπησε κανενας μας
Τελευταία τροποποίηση από runner; 27/09/2023 στις 00:19.
Όταν πατάμε με ρόδες στο οδόστρωμα έχουμε KOK.
Πιστεύω πως αν έβλεπε το σκηνικό τροχαίος θα τον έκραζε.
Η διάβαση δεν παύει να είναι τομέας που προσέχουμε, άσχετα με το πόσο μλκς την περνά.![]()