Σελίδα 175 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 75125165170171172173174175176177178179180185 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.611 έως 2.625 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    οσα τεστ διαβασα ολα λενε οτι οι αναρτησεις του xj ειναι απο ανεπαρκεις εως απαραδεκτες.
    γενικα πρεπει να κανεις πολες παραχωρησεις για να λες οτι εχεις γιαμαχα.

οσο για τιμη εχει πεσει πολυ οσο και του μπαντιτ στα 6000.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ζήτω το μάρκετινγκ! Λοιπόν το πόσο κοστίζει και το αν είναι "καλύτερο" δεν έχει καμμία σύνδεση, εκτός της λογικής ακριβό=καλό. Κατά τα λοιπά, το Bandit είναι το γρηγορότερο "600άρι", το βαρύτερο επίσης, με αξιοπρεπές στρίψιμο και πολύ καλά φρένα. Σου μένει η διαφορά τιμής για εξοπλισμό, βελτίωση ή ακόμα καλύτερα, βόλτες...
    Το πόσο θέλει να πουλάει η κάθε αντιπροσωπεία και εταιρία τα δικά της, δεν έχει σχέση με το καλό ή κακό μηχανάκι πάντως. Με εξαίρεση -για την ώρα- τα Κινέζικα.
    Στη προκειμενη φίλε μου δεν ειναι θεμα μαρκετινγκ αλλα θεμα ασχετοσυνης δικης μου.Το ιδιο θα μπορουσα να ρωτησω και για το ER-6F της Kawasaki αλλα δεν μου κανει για αλλους λογους.Απλα αναρωτηθηκα μηπως εχει ξερω γω καλυτερο στησιμο η φρενα η κατι τετοιο τελος παντων.Οποτε μαλλον τελικα το καλοκαιρακι το Bandit θα χτυπησω.Τα καγκελα τελικα στα 80 γιουρια πανε?Εκτος απ το κινητηρα προστατευουν και τα ποδια καθολου σε περιπτωση πτωσης?

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    χτυπατο και γρηγορα.

γιαννη μια γυρνας απο τη μια μια απο την αλλη. κατσε σε μια μερια.
    GSF 650 N

Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
    Εκτος απ το κινητηρα προστατευουν και τα ποδια καθολου σε περιπτωση πτωσης?
    Μόνο οι μπότες ή τα μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο προστατεύουν τα πόδια.

Για το ζήτημα "τιμή αγοράς" δεν είναι ασχετοσύνη δική σου γιατί πραγματικά είναι κοινή πίστη ότι όσο πιο ακριβό ένα μοντέλο, τόσο πιο "καλό" είναι για κάποιο λόγο.

Αυτοί στην Triumph αν τους φωτίσει ο καλός θεούλης εκεί στην Αγγλία και βγάλουν ένα 675 με μισό fairing, στα κιλά που είναι και το Daytona και το street triple, ε ρε γλέντια...

Καλά K5_N θα κρατήσω αυτήν τη μεριά... Προσπαθώ να βρω το καλό μου προφίλ να με κολακεύει

Γεματο ποσα κιλα ειναι παιδια?Ειναι οντως 240?Βεβαια καπου τοσο ειναι και το mp3 που εχω τωρα αλλα ελεγα μηπως παω σε ελαφρυτερο.Στο κοντερ εχει shift indicator?Μεση καταναλωση περιπου?
    Παιδια sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα το συγκεκριμενο δεν το εχω οδηγησει.
    Σε σχεση με το ER-6F ειναι αρκετα βαρυτερο?Ειναι πολυ πιο δυσκολο-δηγητο μεσα σττη πολη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
    Γεματο ποσα κιλα ειναι παιδια?Ειναι οντως 240?Βεβαια καπου τοσο ειναι και το mp3 που εχω τωρα αλλα ελεγα μηπως παω σε ελαφρυτερο.Στο κοντερ εχει shift indicator?Μεση καταναλωση περιπου?
    Παιδια sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα το συγκεκριμενο δεν το εχω οδηγησει.
    Σε σχεση με το ER-6F ειναι αρκετα βαρυτερο?Ειναι πολυ πιο δυσκολο-δηγητο μεσα σττη πολη?
    δεν ξερω για τους φιλους με τα μισα φαιρινγκ με το δικο μου παντως μεσα στη πολη παω οπου πανε και τα παπακια γιατι τα σκουτερ μενουν πισω στη κινηση.
    GSF 650 N

Όντως θα παραδεχτώ και εγώ ότι είμαι μεγάλος φασίστας και στριμώχνω επιθετικά οποιονδήποτε μέσα στην κίνηση αν δεν μου κάνουν χώρο. Θα εκπλαγείς από το πόσο γρήγορα μπορείς να πας μόλις συνηθίσεις, αν φυσικά δεν το φοβάσαι. Το Bandit δεν έχει πρόβλημα, όσο μπορείς να το πας πάει. ΟΚ έχει σημεία που δεν χωράει σε σχέση με παπί, αλλά είναι τόσο λίγα που δεν έχει σημασία. Το βάρος των 240 κιλών θα το καταλάβεις στο παρκάρισμα μόνο ή αν πρέπει να το σπρώξεις ανηφόρα αλλά υποθέτω ότι και με το Mp3 έχεις συνηθίσει να μην παρκάρεις με τη μούρη σε κατηφόρα για να μην χρειάζεται να πας ανηφορικά πίσω για να φύγεις.

Κατανάλωση από 5 λίτρα σε "πεθαμένη" οδήγηση ως 10 σε καραξεσκισμένη....

Indicator νομίζω έχει το κ9/κ10 με το νέο fairing.

καλή ανασταση σε ολους :a015:
    GSF 650 N

Χρονια πολλα και καλη ανασταση παιδια!

Χρόνια πολλά σε όλους και τσουγκρίσματα μόνο σε αυγά και ποτήρια παιδιά!

Νέο μέλος
    Χρόνια πολλά σε όλους !!! Χριστός Ανέστη!!! Να μας έχει ο θεός όλους καλά αδέρφια... Παντού και Πάντα όρθιοι

Χρονια πολλα σε σας και τις οικογενειες σας. Παντα υγεια και παντα ορθιοι.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

χρονια πολλά σε όλους και χριστός ανέστη σε όλο τον κόσμο
    fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Χρονια πολλα σε ολους

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Χριστος Ανεστη! χρονια πολλα!

bandit παντως ειδα και στην Παρο
    και το ειχε ντοπιος!

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •