Σελίδα 175 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 75125165170171172173174175176177178179180185 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.611 έως 2.625 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ετσι σωστος...

εδω οι ανθρωποι βγαζουν EVO 50.000 ευρω... και γαμαει αμαξια που κανουν 80.000 και 100.000 ευρω...

βγαζουν ΣΣ1000 που κανει ιδιο χρονο με 1098 στι πιστα... καλα στο δρομο δε το σιζηταω ποιο θα ειναι πιο γρηγηρο...

Δε συμφερουν τα Ευρωπαικα ειναι ακριβαααααααα...
    ΑΜα ητανε δλδ φτηνα και αξιοπιστα οπως τα λετε δε θα τα αγοραζε ο κοσμος... δλδ εμεις ολοι μλκς ειμαστε και εσεις εξυπνοι ?
    +10000000000000000000000000

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    ετσι σωστος...

εδω οι ανθρωποι βγαζουν EVO 50.000 ευρω... και γαμαει αμαξια που κανουν 80.000 και 100.000 ευρω...

βγαζουν ΣΣ1000 που κανει ιδιο χρονο με 1098 στι πιστα... καλα στο δρομο δε το σιζηταω ποιο θα ειναι πιο γρηγηρο...

Δε συμφερουν τα Ευρωπαικα ειναι ακριβαααααααα...
    ΑΜα ητανε δλδ φτηνα και αξιοπιστα οπως τα λετε δε θα τα αγοραζε ο κοσμος... δλδ εμεις ολοι μλκς ειμαστε και εσεις εξυπνοι ?
    1,3 Ασία : Φτηνά εργατικά Ευρώπη : Ακριβά εργατικά

πιο ss1000 δικύλινδρο κάνει τον ίδιο χρόνο με το 1098 είπες?
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    1,3 Ασία : Φτηνά εργατικά Ευρώπη : Ακριβά εργατικά

πιο ss1000 δικύλινδρο κάνει τον ίδιο χρόνο με το 1098 είπες?

δεν ειπα 2κιλινδρο.. ειπα σσ 1000 δλδ 4κιλινδρο

ακριβως ετσι ειναι επειδη εχουνε φτηνα εργατικα...

εγω που δουλευω στα cd/dvd αγραφα..

βλεπεις δισκακι made in JAPAN taiyo yuden μαρκας.. ποιητιτα οχι μαλακιες.. και ειναι πιο φτηνο απο αλλες ευρωπαικες μαρκες ... οι οποιες ειναι και και χειροτερη ποιοτητα..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Γρηγορενα, εφζεταρχιλια και λοιποι, ακουστε: η πολωση δεν σας αφηνει να κρινετε σωστα.
    Καθως επισης η οπαδοποιηση δεν σας ωφελει εκτος αν βγαζετε κατι απο τις εταιρειες που υποστηριζετε με τοσο σθενος (κ μενος).

Εχω ΤΩΡΑ στην κατοχη μου μηχανακια ιταλικα (3 βεσπακια), ευρωπαικα (το triumph 955 BMWR26, BSA M20),και τσαπαν (εξτι 250 '86, παπι, τζογκ 50)

Απο τα τελη της δεκαετιας '80 εως τωρα ειχα σουτζουκια (κατανα, GSX400, GSXR1300), καφασακια (ζεφυρο 1100, gpz550), χοντα (CB100,CB400s, AX1, παπια) εuρωπαικα (απο bmw, garelli, triumph, piaggio, aprilia)
    και αμερικανικα (χαρλευ 883, και ατβ πολαρις), και ξεχναω αρκετα...

Ερωτω λοιπον: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ???
    πολυ δε περισσοτερο μιας ΜΑΡΚΑΣ????

Εφ οσον μου αρεσει ενα μηχανακι θα το παρω απο οπου και αν προερχεται.

αν ειχατε την οικονομικη ευχερεια και μπορουσατε να παρετε ενα ευρωπαικο που σας συναρπαζει και ενα αμερικανικο των ονειρων σας (υπαρχουν εταιριες που φτιαχνουν κατα παραγγελεια ν2 με 2500κκ/200αλογα, χωροδικτυωμα κλπ) πιστευω θα τα αγοραζατε.

Απλα τοτε δεν θα ειχατε γραψει εδω ουτε ενα ποστ.

Παλαιό μέλος
    stelth η Japan δεν ειναι Κινα κ Ινδια δεν εχει τοσο φθηνα εργατικα χερια, απλα μεγαλη παραγωγη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Γρηγορενα, εφζεταρχιλια και λοιποι, ακουστε: η πολωση δεν σας αφηνει να κρινετε σωστα.
    Καθως επισης η οπαδοποιηση δεν σας ωφελει εκτος αν βγαζετε κατι απο τις εταιρειες που υποστηριζετε με τοσο σθενος (κ μενος).

Εχω ΤΩΡΑ στην κατοχη μου μηχανακια ιταλικα (3 βεσπακια), ευρωπαικα (το triumph 955 BMWR26, BSA M20),και τσαπαν (εξτι 250 '86, παπι, τζογκ 50)

Απο τα τελη της δεκαετιας '80 εως τωρα ειχα σουτζουκια (κατανα, GSX400, GSXR1300), καφασακια (ζεφυρο 1100, gpz550), χοντα (CB100,CB400s, AX1, παπια) εuρωπαικα (απο bmw, garelli, triumph, piaggio, aprilia)

αν ειχατε την οικονομικη ευχερεια και μπορουσατε να παρετε ενα ευρωπαικο που σας συναρπαζει και ενα αμερικανικο των ονειρων σας (υπαρχουν εταιριες που φτιαχνουν κατα παραγγελεια ν2 με 2500κκ/200αλογα, χωροδικτυωμα κλπ) πιστευω θα τα αγοραζατε.

παλι τα ιδια... αφου ειναι πιο ακριβος ο ευρωπαιος και μου δινει λιγοτερα γιατι να παρω ευρωπαιο??? ενταξει οχι σε ολες τις περιπτωσεις... αλλα στις περισσοτερες... ειναι πιο ακριβα

Και εγω αμα ειχα 25.000 ευρω για περισευμα και δεν ειχα τι να τα κανω θα επαιρνα μια αγουστα ελα που ομως δε τα εχω.. τι να κανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    stelth η Japan δεν ειναι Κινα κ Ινδια δεν εχει τοσο φθηνα εργατικα χερια, απλα μεγαλη παραγωγη...

οι πιο πολλες εταιρειες πανε τα εργοστασια τους στι κινα.. για να εχουνε φτηνα εργατικα.. αμα πληρωνουν 2-3 ευρω τι μερα τον υπαλληλο ... ε τι θα κανουν.. στι κινα θα πανε...

Τουλαχιστον ετσι γινετε με τα αναλωσιμα Η/Υ..

φανταζομε ετσι θα ειναι και στις μηχανες...

Παλαιό μέλος
    Εγω δεν ειμαι οπαδος καποιας συνκεκριμενης μαρκας αλλα οπαδος των 2 τροχων και των μεγαλων ιπποδυναμεων!!!!

Επισης ειμαι οπαδος του value for money οποτε τα κριτηρια μου δεν με αφηνουν προς το παρον να παρω κατι αλλο εκτως απο Japan!!!

Κ εγω και ο Γρηγορης εχουμε πει οτι αν υπηρχε ενα european που να μας καλυπτει σε ολα αυτα που θελουμε γιατι να μην το παιρναμε???

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Σε αυτό φίλε απ`ότι κατάλαβα συμφωνούμε οι Γρηγόρης, ΦΖΡ1000 και Σάκης! Νομίζω είναι ξεκάθαρο! Το ότι απορρίπτουμε κάποια Ευρωπαϊκά είναι για κάποιους συγκεκριμένους λόγους! Κανένας από εμάς δεν είπε ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα Ευρωπαϊκά! Αντίθετα ξαναλέω ότι οι Ευρωπαιόφιλοι είναι που λένε ΟΧΙ στα Ιαπωνικά και μάλιστα κάποιοι σε ΟΛΑ τα Ιαπωνικά! Άρα άλλοι είναι οι πολωμένοι και όχι αυτοί που έγραψες! (Χωρίς να ξέρω κανένα απο τα παιδιά και χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιον! απλά έτσι μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον!)

...αν ειχατε την οικονομικη ευχερεια και μπορουσατε να παρετε ενα ευρωπαικο που σας συναρπαζει και ενα αμερικανικο των ονειρων σας (υπαρχουν εταιριες που φτιαχνουν κατα παραγγελεια ν2 με 2500κκ/200αλογα, χωροδικτυωμα κλπ) πιστευω θα τα αγοραζατε.

Σταματήστε να πιστεύετε ότι έχουμε Ιαπωνικά επειδή ΔΕΝ μπορούμε να πληρώσουμε για Ευρωπαϊκά! Δεν ονειρευόμαστε όλοι Ιταλικά και αμερικάνικα ρε παιδιά με το παρδόν δηλαδή! Πολλοί από εδώ μέσα έχουν μηχανές άνω των 12-13000Ε. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν Ιταλικό ή Αμερικάνικο? Φυσικά και ναι! Απλά οι άνθρωποι γουστάρουν άλλα πράγματα!

Φιλικά
    Chris

Παλαιό μέλος

φανταζομε ετσι θα ειναι και στις μηχανες...
    Μπα δε νομιζω αλλα ακομη κ ετσι να ειναι και η nike στην κινα κ την μαλαισια φτιαχνει τα προιοντα της αλλα με τα δικα της στανταρντς...

Μπα δε νομιζω αλλα ακομη κ ετσι να ειναι και η nike στην κινα κ την μαλαισια φτιαχνει τα προιοντα της αλλα με τα δικα της στανταρντς...

ενοειται οτι η ποιητητα ειναι ιδια.. απλα η εδρα τους αλλαζει μονο

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Πολύ σωστά! Μάλιστα υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη με πολύ φθηνά εργατικά χέρια! Μην νομίζετε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι είναι πλούσιοι! Πολλές χώρες είναι φτωχές και ο κόσμος τους δουλεύει για πολύ λίγα χρήματα! Επίσης τώρα με την ΕΕ είναι πολύ εύκολο να προσλάβει μια μεγάλη εταιρία θτηνό εργατικό δυναμικό από άλλες φτωχώτερες χώρες με ανάλογο μισθό φυσικά! Αν έχω λάθος διορθώστε...
    Chris

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27

χαλαρωσε μεγαλε τη πλακα μας κανουμε να περναμε καλα.....
    σε διαβεβαιω δεν υπαρχει περιπτωση να τετραγωνισουμε το κυκλο εδω περα
    οσο για τα μηχανακια τωρα δεν υπαρχει σωστο η λαθος.....
    υπαρχει παθος, υπαρχει κ@υλα...και σε τελικη αναλυση ο πιο προσφατος ερωτας καταλυει ολους τους προηγουμενους.......

εκτος αν λεγεσαι Γιαννης και πιστευεις οτι τα Σουζουκια ειναι τα καλυτερα στο κοσμο
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    [B]1,3 Ασία : Φτηνά εργατικά Ευρώπη : Ακριβά εργατικά

Μεγαλε σε πληροφορω οτι ιδιαιτερα στην Ιαπωνια τα εργατικα ειναι εξωφρενικα υψηλα...
    αναλογα με τον τροπο ζωης και το επιπεδο διαβιωσης...Εχω παει εκει αρκετες φορες..
    και εχω ιδια αντιληψη...
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Σε αυτό φίλε απ`ότι κατάλαβα συμφωνούμε οι Γρηγόρης, ΦΖΡ1000 και Σάκης! Νομίζω είναι ξεκάθαρο! Το ότι απορρίπτουμε κάποια Ευρωπαϊκά είναι για κάποιους συγκεκριμένους λόγους! Κανένας από εμάς δεν είπε ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα Ευρωπαϊκά! Αντίθετα ξαναλέω ότι οι Ευρωπαιόφιλοι είναι που λένε ΟΧΙ στα Ιαπωνικά και μάλιστα κάποιοι σε ΟΛΑ τα Ιαπωνικά! Άρα άλλοι είναι οι πολωμένοι και όχι αυτοί που έγραψες! (Χωρίς να ξέρω κανένα απο τα παιδιά και χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιον! απλά έτσι μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον!)

Σταματήστε να πιστεύετε ότι έχουμε Ιαπωνικά επειδή ΔΕΝ μπορούμε να πληρώσουμε για Ευρωπαϊκά! Δεν ονειρευόμαστε όλοι Ιταλικά και αμερικάνικα ρε παιδιά με το παρδόν δηλαδή! Πολλοί από εδώ μέσα έχουν μηχανές άνω των 12-13000Ε. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν Ιταλικό ή Αμερικάνικο? Φυσικά και ναι! Απλά οι άνθρωποι γουστάρουν άλλα πράγματα!

Φιλικά
    + 1000

Pesta xrysostome!

(sorry gia ta greglish alla eimai se linoux)

Kai pali kalispera!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα