Σε έχω!! Σε έχω!! Γιούπι!! Γιούπι!! Το μηχανάκι μου δεν είναι τελείως για τα μπάζα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
γυρω στο 160κατι αλλα μετα τα 130 δεν ανεβαζει πολυ ευκολα
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KTM
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε έχω!! Σε έχω!! Γιούπι!! Γιούπι!! Το μηχανάκι μου δεν είναι τελείως για τα μπάζα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
γυρω στο 160κατι αλλα μετα τα 130 δεν ανεβαζει πολυ ευκολα
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KTM
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Σε έχω!! Σε έχω!! Γιούπι!! Γιούπι!! Το μηχανάκι μου δεν είναι τελείως για τα μπάζα!!!
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KTM
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
![]()
:a19:
:a17: :a17: :a17: :a17: :a17: :a17: :a17: :a17: :a17:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Καλά μιλάμε άμα σε βρω ποτέ στο δρόμο θα σε περάσω σα σταματημένο (στο χιλιόμετρο)Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
:a17: :a17: :a17: :a17: :a17: :a17: :a17: :a17: :a17:![]()
![]()
![]()
Με το κουτί μου όμως!:rotflmao: :rotflmao:
χαιρω πολυ κ αν βαλουμε κοντρα εσυ με τα ποδια εγω με gsxr 1000 το gixer θα μεινει απο βενζινηΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Καλά μιλάμε άμα σε βρω ποτέ στο δρόμο θα σε περάσω σα σταματημένο (στο χιλιόμετρο)![]()
![]()
![]()
Με το κουτί μου όμως!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
χαιρω πολυ κ αν βαλουμε κοντρα εσυ με τα ποδια εγω με gsxr 1000 το gixer θα μεινει απο βενζινη![]()
![]()
Πολύ τσιμμμπάς ε?![]()
Πληγώθηκε το καημένο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Πολύ τσιμμμπάς ε?![]()
![]()
Λάμπρος
Πληγώθηκε το καημένο...![]()
Λες ε?Καλά τσώπα τσώπα!:a13:
Εμ εδώ τον περνάει το χρέπι μου... 500άρι, τεχνολογίας 30 χρόνων με 39 ίππους στον τροχό... να μη τα βάφει μαύρα;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Λες ε?Καλά τσώπα τσώπα!:a13:
Λάμπρος
Εμ εδώ τον περνάει το χρέπι μου... 500άρι, τεχνολογίας 30 χρόνων με 39 ίππους στον τροχό... να μη τα βάφει μαύρα;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε ρε κι' εσύ τι λες γιαπωνέζικο τόσο παλιό και δουλεύει ακόμαστα σκουπίδια γρήγορις!
![]()
Και άν αναλογιστείς και τις "συμπτυγμένες εμπειρίες"* που έχει φάει...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αντε ρε κι' εσύ τι λες γιαπωνέζικο τόσο παλιό και δουλεύει ακόμαστα σκουπίδια γρήγορις!
![]()
*λέγε με τούμπες!!!
Λάμπρος
Εμ εδώ τον περνάει το χρέπι μου... 500άρι, τεχνολογίας 30 χρόνων με 39 ίππους στον τροχό... να μη τα βάφει μαύρα;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τοσο μπουρδελο ειναΙ?
ωραια σε μιση ωρα στην ευθεια που χει κοντα στο αεροδρομιο![]()
![]()
Ρε μη τσιμμμπάς! Πλάκα σε κάνει!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τοσο μπουρδελο ειναΙ?
![]()
![]()
Top speed is about 115 mph (190 km/h).Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τοσο μπουρδελο ειναΙ?
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_GS500
![]()
![]()
![]()
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ρε μη τσιμμμπάς! Πλάκα σε κάνει!![]()
μαλλον εσυ τσιμπας που νομιζεις οτι στον ολο χαβαλε που γινεται εγω τσιμπαω![]()
![]()
![]()
γι αυτο....τσιμπα ενα αρχιδι :rotflmao: :rotflmao: